ALLENAKI, ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ, Αλβανόφιλοι χρυσαυγίτες, ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το απωλεσθέν Αγχιβασίην και το MyBody MyChoice του εγχώριου εθνικισμού/εθνικοσοσιαλισμού, φερόμενου ως… Τα απόνερα που έριξε ο Τραμπ.

Το κωμικό ιδεολογικό αδιέξοδο του εγχώριου, εθνικιστικού λεγόμενου, χώρου όπως αναδεικνύεται από την ερμηνεία και αντιμετώπιση του πανδημικού φαινομένου. Αυτοτιτλοφορείσαι εθνικιστής/εθνικοσοσιαλιστής (στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και στο διαδίκτυο δύο φορές αφού στον δρόμο είσαι ανύπαρκτος και πίσω από την οθόνη δεν σε βλέπει κανείς), δεν αξιώθηκες να διαβάσεις τον «Αγώνα» και τον «Μύθο» μία φορά στα γερμανικά, για να πούμε μόνο για τα βασικά και τώρα φιλελεύθερε εθνικοσοσιαλιστή κακομοίρη βρέθηκες να ενώνεις τη φωνή σου για την ‘καταπάτηση του Δικαίου της Νυρεμβέργης’ παρέα με επιζήσασα του Ολοκαυτώματος που αμφισβητείς. Δέσε μια πέτρα στο λαιμό σου και πέσε στον Καιάδα.

Δεν πρόκειται τώρα να καθίσω να εξηγήσω/ αναλύσω γιατί ο εγχώριος εθνικισμός όπως και όλοι οι εθνικισμοί του 20ου αιώνα έλκει τις ρίζες του από τον γερμανικό (τον γνήσιο) εθνικοσιαλισμό και το να δηλώνει κανείς εθνικιστής χωρίς αναφορές εκεί προκαλεί απλώς ειρωνικά μειδιάματα. Τα στοιχειώδη για τις Πολιτικές Επιστήμες τα διαβάζεις νωρίς στα φοιτητικά σου χρόνια, διαφορετικά το τραίνο το χάνεις. Δεν έχει δε και νόημα να παραθέσω πηγές για ένα κοινό (αυτό των ιστολογίων) που ουδεμία σχέση έχει με την Γερμανική, πλην ελαχίστων, μετρούμενων στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Την εκλογική επικράτηση Μητσοτάκη την είχα προβλέψει το 2019 («Φάτε ΝΔ και σκάστε άχρηστοι») και το ίδιο θα επαναλάβω και τώρα.
Παρά την πανδημία παρά τις φωτιές, παρά το εύλογο ψαλίδισμα των ποσοστών, εξακολουθεί να παίζει χωρίς αντίπαλο δέος από δεξιά του.
Ο ΄χώρος’ είναι χιλιοκατακερματισμένος και οι ‘αρχηγοί’ από γελοίοι έως ύποπτοι. Προσθέστε τις τοξικές και σκοταδιστικές θρησκόπληκτες φυλλάδες
, τους Τραγκαίους, τους ατάλαντους τραγουδιστές τηλεπροϊόντα που είδαν φως και μπήκαν, τους γιατρούς-πολιτικούς τύπου Βοβόλες και δε συμμαζεύεται και το γλυκό θα σας δηλητηριάσει. Έπεται ίσως και Κούβελας, έπεται ίσως και Ιωαννίδης, έπονται και η Σάρα η Μάρα και το συναπάντημά τους.
Επειδή δε όλοι οι του χώρου έχουν αποδειχθεί ανύπαρκτοι ιδεολογικά και κινηματικά, βρέθηκε τελευταία άλλος φέρελπις και μάλλον θύμα, ο Γιαννακόπουλος, που προβάλλουν οι ‘ακροδεξιοί βαρώνοι’ στο Pronews, μαζί φυσικά με το Βελόπουλο, ο οποίος ως συστημικός έχει το έρεισμα να εκκινεί από πλεονεκτικότερο σημείο και είναι αυτός που θα μαζέψει ξανά το περισσότερο ‘χαρτί’ του χώρου στις εκλογές όποτε γίνουν.

Από τη μία είναι οι Συντηρητικοί, που είναι ‘ένα κόμμα’ με τους εγχώριους Ρεπουμπλικάνους, τα ‘μπογδανόπαιδα της Πλατείας Βικτωρίας’, ‘ακροδεξιός βαρώνος’ διευθυντής γραφείου τύπου του Βορίδη επί σαμαροβενιζέλων να κινεί τα νήματα, αποσπασμένη στο γραφείο του Δένδια την ίδια περίοδο από την άλλη, άλλος πασοκικής προέλευσης σάρκα εκ της σαρκός της Νέας Δημοκρατίας, ένας αρχηγό του κόμματος των CEOs, CFOs και CIOs, διάφοροι που συμμετείχαν στις διεργασίες συνένωσης των πατριωτών του 2019 που μάθαμε πια από την καλή και από την ανάποδη, σε αυτούς προσετέθησαν δεδηλωμένα πασοκικά και αριστερά σκύβαλα που ειδαν φως και μπήκαν αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα δει στην Χρυσή Αυγή επι 4 χρόνια που μας είχαν στον δρόμο τρεις φορές την εβδομάδα 52 εβδομάδες τον χρόνο.

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ.

Ασφαλώς ο Η. Κασιδιάρης είναι η πλέον ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τα πλεονεκτήματα της ηλικίας, της εμπειρίας, της άλλοτε* δημοφιλίας (θα εξηγήσω ευθύς το άλλοτε) και το μειονέκτημα που του κληροδότησε ο αρχηγός του, εκτος από αυτό της κατάληξης στην φυλακή, που φανέρωσε και αδυναμία αντίδρασης και ακρισία και έλλειμμα διορατικότητας.
Το μέγιστο μειονέκτημα του πολιτικαντισμού.
Μετά τη σφαλιάρα* λοιπόν που έφαγε με ένα τραγικό 1,8 % σε πρόσφατη δημοσκόπηση για την Ανατολική Αττική, εκεί που κάποτε στο Κορωπί μόνο για να μην πούμε και για τους άλλους δήμους, ελάμβανε 18%, θεώρησε αρχικά πως θα δει το φως του ήλιου εντάσσοντας πασίγνωστους ελεεινούς γυρολόγους που τα νήματά τους τα κινούν οι εγχώριοι Ρεπουμπλικάνοι.
Εκτός του ότι εξ αιτίας του εγκλεισμού πάσχει από έλλειμμα πρωτογενούς πληροφόρησης με την ενημέρωσή του να ελέγχεται από φίλτρα τρίτων μπροστινών φερεφώνων ακροδεξιών βαρώνων που λύνουν και δένουν,
εκτός του ότι πλέον ο κόσμος και θα σκεφθεί πολύ αν θα πριμοδοτήσει για πολλοστή φορά φυλακισμένους για τους οποίους μια βουλευτική έδρα είναι η μονη διέξοδος από την δυσχερή τους θέση και επίσης κατάλαβε πως πίσω από τα σίδερα όχι απλώς δεν μπορείς να έχεις πρωτογενή πληροφόρηση πόσο μάλλον να διοικήσεις ή να κυβερνήσεις και οι εποχές Μαντέλα παρήλθαν ανεπιστρεπτί
εκτός του ότι το 2021 δεν είναι 2014 και 2015 και
εκτός του ότι τα πλήθη που τους έφεραν επ ώμου και η μεραρχία που έκανε τη δουλειά στις τοπικές και έφερνε τα ποσοστά πάει, πέταξαν κι αυτά
Εκτός όλων αυτών, εκτός του ότι έχει περικυκλωθεί από Λαοσίτες και Μετωπικους Βοριδικούς, εκτός του ότι το έχει ρίξει στις λιτανείες και στον χριστοδουλισμό στην ιστοσελίδα, έχοντας μάλλον κρύψει στην ντουλάπα ως σκελετό;
τον ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ εαυτό του, τώρα κλείνει και το μάτι στους Αλβανούς και γι’ αυτό δεν θα βρεί ούτε ψήφο Ελληνική στην κάλπη. Ακόμα βεβαίως θυμάμαι και πλέον γελάω, τον γραμματέα της τοπικής να μας λέει στα πολύωρα κουραστικά παραληρήματά του «το ξέρω ότι δεν σας αρέσει αλλά οι Αλβανοί είναι φυλετικά (ξ)αδέλφια μας». Αυτή ήταν βεβαίως και αυτή είναι και η γραμμή της Χρυσής Αυγής ανέκαθεν ως σήμερα τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, π.χ. στον Άγιο Παντελεήμονα όπου το αλβανικό στοιχείο τής ήταν χρήσιμο. Προφανώς αυτό πιστεύει και ο Καδισιάρης..

Επανέρχομαι λοιπόν στο ΑΠΩΛΕΣΘΕΝ ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ όχι μόνο του Η. Κασιδιάρη, αλλά το γενικότερο και θα επαναλάβω πως με ξεπερνά διάφοροι τύποι που ορκίζονται στην 21η Απριλίου 1967, στην 4η Αυγούστου 1936 ή και σε σκληρότερα ακόμα καθεστώτα, σε καθεστώτα δηλαδή που προϋποθέτουν και απαιτούν Σιδηρά Κοινωνική Πειθαρχία και Συνεκτικότητα, σε καθεστώτα που είναι η φύση τους και η δουλειά τους να παραδίδουν στην πυρά κάθε φιλελευθερισμό και ελευθεριακότητα, να έχουν καταντήσει σήμερα να κραυγάζουν σήμερα παρέα με τους Δικαιωματιστές του Πολιτισμικού Μαρξισμού για δικαιώματα και ελευθερίες.

Αν όλα αυτά τα έκανε ο Παπαδόπουλος που έκλεινε αντιπάλους σε νησιά, θα ζητωκραύγαζαν, για να μην μιλήσω για κάτι χιτλεραίους ‘Χίτλερ για 1000 χρόνια’ που τώρα απέκτησαν και μπροστάρισσα μία Επιζήσασα του Ολογράμματο… εεε, συγνώμη του Ολοκαυτώματος, η οποία και με το δίκιο της φωνάζει για «καταπάτηση του Δικαίου της Νυρεμβέργης» στο θέμα του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Δεν είναι πεδίο για αντιπολίτευση η λοιμώδης πανδημία έτσι όπως ασκείται αντιπολίτευση, με δικαιωματισμό εκ μέρους πατριωτών/εθνικιστών. Είναι τα απόνερα που έριξε ο αστοιχείωτος Τραμπ αυτά, ο Πολιτικός Πρωτεργάτης του εμβολίου, αυτός που έδωσε εντολή στις αμερικανικές φαρμακοβιομηχανίες να παρασκευάσουν ταχυτατα ένα εμβόλιο το οποίο είχε υποσχεθεί πως θα το διένειμε σε όλους τους πολίτες του. Αν είχε επανεκλεγεί τα ψεκασμένα καθάρματα τώρα θα είχαν βάλει μια πατσαβούρα στο στόμα τους. Για να μην αναφερθώ καν στην ρωσική προπαγάνδα που κινεί τα αντιεμβολιαστικά νήματα κατά του δυτικού εμβολίου. Και θα τονίσω πόσο γελοιοποιούνται οι Φιλελεύθεροι και Ρεπουμπλικάνοι όταν αναμηρυκάζουν άκριτα τις δοξασίες του χρηματοδότη και χορηγού της Κλίντον και του Ομπάμα, του ζάπλουτου δικηγόρου των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ για τα ‘φρικαλέα εμβόλια και τον πληθυσμιακό αποδεκατισμό του Τρίτου Κόσμου’.

Είναι τραγελαφικό το ιδεολογικό αδιέξοδο του χώρου, η ασυνέπεια ισχυρισμών και έργων ή επιδερμική γνώση αυτών που κατά τα άλλα υποστηρίζουν.

Ό,τι πιο ΆΧΡΗΣΤΟ σε πολιτικό σχηματισμό έχει υπάρξει στην Ελλάδα είναι ο ‘χώρος’.

Δίκαια έφαγε, τρώει και θα ξαναφάει ξύλο από έναν Κούλη.