h1

Ποιος Κασιδιάρης; Ένα ακόμα ανιαρό επεισόδιο στο σίκουελ «ΑΥΤΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ» (‘μανούλα’ σε αυτά ο χρυσός μπαλαντέρ του συστήματος).

16/05/2017

Ποιός Κασιδιάρης;… Αυτός ‘κάηκε’ νωρίς από το μιχαλολιάκειο περιβάλλον, όταν του ‘παραγγέλθηκε’ ο αυτο-εγκλεισμός του στον Κορυδαλλό, τον οποίο υλοποίησε, ενώ στη συνέχεια αυτο-αποδομείται συστηματικά, κάνοντας τον καραγκιόζη στην βουλή. Τα χρυσαυγίτικα επικοινωνιακά σόου έντασης αποσκοπούν στην απόκρυψη της ένδειας ποσοστών και της καθολικής απουσίας ευφυούς πολιτικού ακτιβισμού από τα μάτια των παγιδευμένων ακόμα στην Χρυσή Κραυγή εθνικιστών και πατριωτών, στα αυτιά των οποίων αντηχούν οι χρυσωμένες κραυγές του Μιχαλολιάκου στη βουλή όταν καλούσε τη Νέα Δημοκρατία να παραιτηθεί για να προκαλέσει εκλογές.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΧΤΑΔΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΑ;

Πηγή: Πολιτικό Ιστολόγιο της Κυριακής
Τα επικοινωνιακά σόου Λαγού (αλλά και Κασιδιάρη) και των ‘συναδέλφων’ του της χρυσής στοάς* θα εντείνονται όσο θα διαρκεί η δίκη και όσο οι εκδηλώσεις στις τοπικές Αθηνών και Λεκανοπεδίου θα καταλήγουν σε φιάσκο προσέλευσης. Από την αποφυλάκισή τους και μετά, το εθνικιστικό κοινό άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ‘ο βασιλιάς είναι γυμνός’.

Η πανθομολογουμένως εξασθενημένη πλέον απήχησή τους αντικατοπτρίζεται στην μονοψήφια καθήλωση των ποσοστών του ‘τρίτου και καμαρωτού’ κόμματος. Σε Αθήνα και περιφέρεια Αττικής πολλοί μυρίστηκαν ότι το ψευδεπίγραφο ‘εθνικιστικό’ κίνημα είναι ‘μία από τα ίδια’ και η χοντροκομμένη μονότονη προπαγάνδα τους δεν ‘περνάει’. Στην περιφέρεια ή στα νησιά μας ο ‘μύθος’ ίσως να μην έχει ακόμα ξεθωριάσει λόγω της καθυστέρησης του αντίκτυπου από το αθηναϊκό κέντρο. Έτσι, φροντίζουν να μαζεύονται σε αίθουσες συνεστιάσεων και ξενοδοχείων, όπου όλο και κάποιος περίεργος, που δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ‘τι καπνό φουμάρουν’… θα θελήσει να πιει ένα ποτό για να ακούσει τι το νέο κομίζουν οι χρυσοί οικονομισάριοι, εκτός από χιλιοειπωμένα τσιτάτα.
Τρανό παράδειγμα της φθίνουσας απήχησης της χρυσής κραυγής, η ιλιγγιώδης προς στην άβυσσο πτωτική πορεία των τοπικών της πανελλαδικά, το φιάσκο του Βοτανικού, το φιάσκο της συγκέντρωσης των Ιμίων, η αδιαφορία του κόσμου, η μηδενισμένη πλέον κοινωνική αναφορά της. 

Advertisements

3 Σχόλια

 1. Θα μπορούσε κατ’αρχήν να σχολιάσει κανείς ότι η συγκεκριμένη »σκηνή» εντός του θεατρικού οχετού που αρέσκεται να (αυτο)αποκαλείται Βο(υ)λή των Ελήνων ήταν μάλλον χρονικό ενός προαναγγελθέντος αποσπάσματος του έργου »Σώστε την χρυσή κραυγή!». Ο »θύτης» πασίγνωστος για τον ρόλο που του επιφυλάσσει »το παλάτι», αψύς,εριστικός, αλαζόνας. Το προσεκτικά επιλεγμένο σκηνοθετικά »θύμα» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος προστατευόμενος των ολιγαρχών και των πλουτοκρατών (οι κακές γλώσσες λένε και των περιούσιων….) »εχθρός» του κυρίου Κασιδιάρη, κ. Δένδιας! Τι συγκυρία!!! Την στιγμή της ομιλίας του εκπροσώπου της παράταξης των »εθνοπωλητών» που αναδεικνύει τα κοινά ψυχικά γνωρίσματά της με αυτά των »απέναντι» κόκκινων εθνομηδενιστών σε αγαστές συνεργασίες ψήφισης ή καταψήφισης νομοσχεδίων, τροπολογιών και διατάξεων όχι μόνον σε εθνικό αλλά και σε εβρωπαϊκό επίπεδο(….), επιλέγει να περάσει προκλητικά μπροστά του ο εθνοπατέρας της Νέας Δημοκρατ(ορ)ίας για να προκαλέσει την σκηνοθετημένη μήνιν του και την »δικαιολογημένη» αγανάκτησή του, η οποία με την βοήθεια του »θύματος» μετατρέπεται σε χοιροδικία με τους γνωστούς Βησιγοτθικούς αλαλαγμούς και τα λοιπά κακαρίσματα ένθεν κακείθεν….

  Έντρομος ο κομπάρσος του θιάσου φωνασκεί ως κορασίδα που νοιώθει να διακορεύεται το ηθικόν της υπόβαθρο (αλλά μάλλον και με ένα απαλό…κάψιμο στο υπογάστριο….) »ΦΡΟΥΡΑ», »ΦΡΟΥΡΑ», »ΦΡΟΥΡΑ» καμμιά 20αριά φορές μήπως και δεν είχε ανοίξει επαρκώς την ένταση των μικροφώνων ο υπάλληλος του μαγαζιού και οι θαμώνες δεν θα άκουγαν την συγκίνησή του!!!

  Η συνέχεια γνωστή! Η ομάδα των πυλωρών του »χρυσού έθνους» (ενίοτε και πορφυρού, αλλά και….πλατινίζοντος….) αρνείται σθεναρά
  να αποχωρήσει από τον χώρο που….σιχαίνεται, τα άλλα ορνιθοειδή κακαρίζουν, ο κομπάρσος χαμηλώνει τους τόνους αφού τον διαβεβαίωσαν ότι »το ‘χουν το πλάνο…» και ο λαουτζίκος την ιδίαν εσπέραν αλλά και την επομένη μονολογεί εντός του οίκου του »παλλικάρι αυτός ο Ηλίας», »τι ήθελε κι αυτός ο Δένδιας;» ενώ η συντήρηση του θέματος και οι βαρύγδουπες αναλύσεις περί άρσης της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη, οι δηλώσεις όλων των κυνοειδών, οι επαπειλούμενες ποινές μετά την εξέταση του συμβάντος από τους λειτουργούς της Θέμιδας (χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα…..) και η πλύση (αν)εγκεφάλου από τα ασπόνδυλα μονοκύτταρα υποπόδια του συστήματος που σιτίζονται στα Μέσα Μαζικής Επιμόλυνσης φτάνει και περισσεύει μέχρι των κρισίμων ημερομηνιών που θα ψηφίσουν όλοι οι απάτριδες και οι »σωτήρες» τύπου Αθανασίου ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΛΑΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!

  Καλοφόρετα!! Και του χρόνου!! ΗΛΙΘΙΟΙ…..

  Κυνικώς


 2. και εδω βλεπουμε τους ανεξαρτητους Ελληνες…πουθεναδες,που τα δακτυλα απ το πολυ ταπ ταπ εχουνε γινει σαν σκουποξυλα,αυτην την στιγμη αυτους εχουμε με τα χιλια μυρια…

  βγειτε σεις μπροστα πουθεναδες να ακολουθησουμε…αλλα τι να ακολουθησουμε?ενα πληκτρολογιο μονο του?θα μας περασουν για παλαβους…


 3. Δεν πανηγυρίζουμε που το σχόλιό σας επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας για παγίδευση άδολων Ελλήνων εθνικιστών στο μόρφωμα ‘με τα χίλια μύρια’.Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: