h1

Ίμια 2017, οι Μυνχάουζεν της Χρυσής Κραυγής. Οι «χιλιάδες εθνικιστές» απεικονίζονται από το κομματικό drone με δορυφορική ακρίβεια (προς τέρψιν της κρατικής ασφάλειας) και δεν αριθμούν παρά μερικές εκατοντάδες.

02/02/2017

baron-munchausenΕνώ η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται και ο βασικός συνήγορος της χ.α. καθοδηγεί τους μάρτυρες κατηγορίας «σε ποιό σημείο θα σκάψουν» για να βαθύνει ο λάκκος που θα σκεπάσει τους προθύμους ηλιθίους που θα αναλωθούν από τον αρχηγίσκο προς δική του πολιτική διάσωση (…), το κώμα του κατ’επίφασιν εθνικισμού διοργανώνει «εκδηλώσεις to know us better» στην κάτωθεν του …ανακτόρου λεωφόρο!

Εκεί όπου οι πληβείοι έχουν δικαίωμα να αλαλάζουν άμα τη εμφανίσει του τηλεοπτικού «κονφερανσιέ» (του οποίου η κομματική εκπαραθύρωση επικυρώθηκε με την εξαφάνισή του από την προχθεσινή οικογενειακή μάζωξη της οδού Μεσογείων) και να μεταμορφώνουν έναν απλό υπαίθριο σταυλισμό συμπαθών δίποδων θηλαστικών σε τηλεοπτική υπερπαραγωγή αυθορμήτως προσελθούσας λαοθάλασσας που θα ανακράξει τσιτάτα περί Πά(ρ)της, Θρησκείας (ποιάς αλήθεια;…) και Οικογένειας (αυτοκρατορικής βεβαίως-βεβαίως…). Η θλιβερή εικόνα των προφανέστατα εκουσίων ψηφοφόρων με σύνδρομο…Crown(στέμματος…) που περιμένουν την εμφάνιση του θιάσου για να τους θυμίσει ότι χάριν της δικής τους άγνοιας βασιλεύει η δική τους ημιμάθεια προκαλεί πλέον όχι γέλωτα παρά μόνον οίκτο!

DCIM100MEDIADJI_0126.JPG

Αντιπαρερχόμεθα τις φιλότιμες προσπάθειες του χρυσαυγουλίτη…Μπιρσίμ που κάθιδρος θα προσπαθούσε να πολλαπλασιάσει τηλεοπτικά ως άλλος Ιησούς το κοπάδι των…χάνων και να το παραδώσει βορά στο …κομματικό drone, προς τέρψιν των κρατικών υπηρεσιών βεβαίως βεβαίως, ας αντιπαρέλθουμε και τις γραπτές ηλιθιότητες του έμμισθου Αισώπου του παλατιού περί «πολυπληθούς εθνικιστικής συγκέντρωσης» και συστήνουμε στους άδολους Έλληνες Εθνικιστές να μην προβληματίζονται καν από τέτοια δρώμενα!!

Ας φυλάξουν καλά μέσα στην καρδιά τους την φλόγα του Ελληνικού Εθνικισμού και ας μην χαρίσουν ούτε μία σταγόνα από την ικμάδα τους σε αυτούς τους παλιάτσους που την 1η εκάστου μηνός θα προσέλθουν σε κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα και θα ενημερωθούν εάν ο παχυλός τους λογαριασμός πιστώθηκε με τα ΝεοΤαξίτικα εβρώπουλα που θα τους επιτρέψουν να γλεντοκοπούν εις υγείαν των κορόιδων… .

Κυνικώς

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: