h1

Ετήσια καπηλεία της μνήμης των Φουντούλη, Καπελώνη. Ιερέας τελών σε παροξυσμό καταριέται αφρίζοντας τους εχθρούς (τους γνωρίζει;…) και ευλογεί την «Αυτού Μεγαλειότητα» Μιχαλολιάκο. Μόνο ενθαρρυντικό σημείο η κάθετη μείωση της προσέλευσης και ας διατυμπανίζει η Χρυσή Αυγή «χιλιάδες». Οι άδολοι εθνικιστές και πατριώτες δεν θέλουν πλέον να αποτελούν μέρος μιας τρισάθλιας κομματικής παράστασης.

08/11/2016

Χρόνο με το χρόνο, το «μνημόσυνο» των θυσιασμένων ως αμνών Φουντούλη και Καπελώνη εξελίσσεται σε κτηνωδία, που σε άλλη περίπτωση, θα ήταν κατάλληλη μόνο για νούμερο επιθεώρησης.
Οι χρυσαυγίτες ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους σε κομματική καπηλεία εις βάρος της μνήμης των δύο νέων, που εκτελέστηκαν σε μια επίδειξη αριστερής εκδίκησης-απάντηση στην δολοφονία Φύσσα (ο κος Λάμπρος Φουντούλης, αντί να προβαίνει σε ανεγκέφαλες δηλώσεις του τύπου «σκότωσαν τα παιδιά για να μειωθεί η επιρροή της Χρυσής Αυγής» ας θέσει στον εαυτό του τρία ερωτήματα και ας προσπαθήσει να τα απαντήσει!

1. Τις ήρξατο χειρών αδίκων;
2. Πότε στην Ιστορία μια πολιτική (όπως ξεκάθαρα δηλοί η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης εκ μέρους Μιχαλολιάκου) δολοφονία, επηρέασε αρνητικά τους ομοϊδεάτες και τους ψηφοφόρους του κόμματος, στο οποίο ανήκε/ανήκαν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι…;
3. Θεωρεί ο κος Φουντούλης ότι παραμένοντας και υπακούοντας στην Χρυσή Αυγή θα εξιχνιάσει την δολοφονία του παιδιού του;

Αφορισμοί και κατάρες εξεπέμφθησαν από τον ιερέα, αναμεμιγμένες με ευλογίες προς την «Αυτού Μεγαλειότητα» Μιχαλολιάκο, συνθέτοντας το χρυσαυγίτικο θέατρο του παραλόγου το βράδι της 1ης Νοεμβρίου 2016. Τυφλωμένος και χωρίς πειστικές -και για τον εαυτό του- απαντήσεις… παρακολουθεί ο Λάμπρος Φουντούλης, θλίψη μόνο για την ατέρμονη αγωνία του Α. Γέροντα. Σε κατάσταση ύπνωσης οι περί τους 500 έως 800 (αδιάψευστος μάρτυς το βίντεο) συγκεντρωθέντες οπαδοί. Ο τελών σε κατάσταση ημιπαραφροσύνης (κατά την δήλωσή του στο βίντεο «τα υπόλοιπα με δική μου ευθύνη») ιερέας αφρίζει ακατάληπτα καταρώμενος τους εχθρούς (τους γνωρίζει άραγε και τους καταριέται με τόση ακρίβεια;…) και στην συνέχεια ευλογεί! την «Αυτού Μεγαλειότητα» τον Αρχηγό, που παρακολουθεί ατάραχος αφήνοντας την έκδηλη μεγαλομανία του να απλωθεί σε όλη της την τοξικότητα.

Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα κείμενο από το Ελληνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα, διαφωνώντας στο επίθετο «τραγική» με το οποίο κοσμεί ο αρθρογράφος την Χρυσή Αυγή, διότι, όπως η ίδια αυτοχαρακτηριζόταν καγχάζοντας για μεγάλο διάστημα στην μετά δολοφονία Φύσσα εποχή, η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, με βασικό θύμα-στόχο τον Ελληνικό Εθνικισμό και παράπλευρες απώλειες τους Φύσσα, Φουντούλη, Καπελώνη, γυμναστή,… όλοι Έλληνες Πολίτες, παρεμπιπτόντως!!!
Θυμίζουμε: 
Δείτε τα νέα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή τύπωσε μπλουζάκια που αναγράφουν «είμαι και εγώ μέλος εγκληματικής οργάνωσης» τα οποία αγοράζονταν αθρόα από τα μέλη και τους φίλους της που τα έφεραν κομπορρημονώντας και φωτογραφίζονταν παντού με αυτά. Απαιτούσε φορτικά από μέλη, υποστηρικτές, φίλους και επισκέπτες των τοπικών να υπογράψουν το «χαρτί» με το οποίο ζητούσαν να διωχθούν ποινικά με τον 187 Π.Κ. για ένα έγκλημα που δεν είχαν τελέσει:  Η Χρυσή Αυγή τον Ιούλιο του 2014 ‘ΕΔΩΣΕ’ στεγνά 1.000 ηλίθιους τους οποίους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ με άσκηση αφόρητης πίεσης να υπογράψουν ότι «ζητούν  την ποινική τους δίωξη σύμφωνα με το 187 ΠΚ»

Η Χρυσή Αυγή δεν φέρει μόνο την πολιτική και φυσική ευθύνη για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ (εφόσον ο «αρχηγός» της με χαρακτηριστική θρασυδειλία μετά από παρέλευση διετίας παραδέχθηκε και ανέλαβε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ), παρά προκάλεσε και την αριστερή μήνι που οδήγησε στις δολοφονίες των Φουντούλη-Καπελώνη, τελεσμένες ως πράξη εκδίκησης για την δολοφονία Φύσσα.

«Ποιος ήρξατο χειρών αδίκων;» λοιπόν κε Φουντούλη και ποιος λειτουργεί ωφελιμιστικά εκμεταλλευόμενος ψυχρά την τραγωδία σας;

Αντί να συνεχίσετε να παρίστασθε εκών-άκων σε αυτές τις αθλιότητες στυγνής εκμετάλλευσης της μνήμης του παιδιού σας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ στην ευρωβουλή και ξεκινήστε ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ τις έρευνες για τους δολοφόνους.

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΤΩΜΑΤΩΝ
     Πάνω στα δύο πτώματα των  π ε ρ ί ε ρ γ α   και ακόμα
α ν ε ξ ή γ η τ α  και  α δ ι ε υ κ ρ ί ν ι σ τ α  δολοφονημένων οπαδών της «Χρυσής Αυγής», Καπελώνη και Φουντούλη, στήνεται ένα απροκάλυπτο γαϊτανάκι ασέβειας στη μνήμη των δύο νεκρών με ξεκάθαρη μικροκομματική υστεροβουλία που φτάνει μέχρι σημείου σοδομισμού ενός μνημοσύνου με την επικάλυψη της ιερότητας της τελετής από έναν «στημένο» ρασοφόρο αναπέμποντα …ευχές για την επιτυχία των βλέψεων ενός …κομματάρχη!

     Κάτω από τις φωτογραφίες των δύο δολοφονημένων (από … «ποιους» άραγε…) κομματικών οπαδών, το μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» έστησε χορό ευχολογίων για το Νίκο …Μιχαλολιάκο σα να μην επρόκειτο για μνημόσυνο νεκρών αλλά για προεκλογική σύναξη επαρχιακού όχλου της δεκαετίας του ’60. Ξεδιάντροποι μικροκομματικοί γραικύλοι, όλοι όσοι στρογγυλοκάθονται στα δημοκρατικά έδρανα μηδέ εξαιρουμένων και των χρυσαύγουλων, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι περιφρονούν ακόμη και όσους προσφέρουν ανόητα τον εαυτό τους για το σκαρφάλωμα του κομματάρχη στην εξουσία. 
     Και υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που ΔΕΝ καταλαβαίνουν! Καλά να πάθουν όσοι καθυστερούν να αντιληφθούν ότι ο «θάνατός» τους, ζωή για το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη φαμίλα του!

Μ.Ρ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: