h1

«Ακομμάτιστη» Στέγη Αστέγων Βοτανικού και Χρυσή Αυγή: κακοστημένη παράσταση για ένα ρόλο. Υψηλόβαθμος χρυσαυγίτης η επιτροπή-σφραγίδα «κατοίκων Βοτανικού», ευχαριστεί την Χρυσή Αυγή, δηλαδή τον εαυτό του, γιατί «συμπαραστέκεται στους κατοίκους» δηλαδή στον εαυτό του.

02/11/2016

Η παταγώδης αποτυχία της χρυσαυγίτικης συγκέντρωσης «κατά του τζαμιού» έξω από την Στέγη Αστέγων Βοτανικού, το Σάββατο 22-10-2016, παρά την παρουσία Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια και όλων των βουλευτών τους του λεκανοπεδίου, μία ημέρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός ακόμα Έλληνα πολίτη από χρυσαυγίτη πρώην πολιτευτή (Παρασκευή 21-10-2016), προδιέγραψε την αποτυχία της κομματικής ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ της μνήμης των αμνών Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη (όμως για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε).

Ο πολιτικός πρωτογονισμός του ψευδεπίγραφου εθνικιστικού κόμματος δεν έχει όριο, ούτε προηγούμενο. Η «συγκέντρωση κατά της ανέγερσης του τζαμιού» ήταν η απόπειρα να «φανερωθεί χωρίς να φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η Στέγη», καθώς λίαν συντόμως, εξ αιτίας της άσχημης για αυτούς εξέλιξης της  δίκης (κατάθεση Πουλικόγιαννη και ολική αφωνία τους στα όσα κατήγγειλε για την «Τιμή» τους) το εγχείρημα θα προσλάβει άλλα χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής της έντασης που αναγκαστικά θα εφαρμόσουν, για να καλύπτουν τον αντίκτυπο των αποκαλύψεων της δίκης για το ποιόν τους και την «Τιμή» τους.

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ψευδεπίγραφη στέγη αστέγων Ελλήνων, γιατί διείδε έγκαιρα τον εμπαιγμό του δήθεν ακομμάτιστου εγχειρήματος και την Χρυσή Αυγή να παίζει κρυφτούλι πίσω από τα παραπήγματα του ‘χοτ σποτ Ελλήνων’, να κινεί νήματα με ερωτήσεις της Ελληνικής Αυγής στην Περιφέρεια ζητώντας από την Δούρου υλική… υποστήριξη για την Στέγη και να ξεμπροστιάζεται άσχημα προσκαλώντας αχυρανθρώπους της σε επιτροπές της βουλής. Ως και τα θυρανοίξια του ναϊσκου που βρίσκεται στον χώρο της Στέγης τελέστηκαν βράδι, για να μην υπάρχουν τα αψευδή πλάνα της ολικής απουσίας (κανονικού) κόσμου.
Η συγκέντρωση κατά του τζαμιού ήταν της τάξης των 50, θέλετε των 100, περιφερόμενων οπαδών από τις αποδεκατισμένες τοπικές του λεκανοπεδίου (όταν η κεντρική ιστοσελίδα τους κάνει λόγο για «εκατοντάδες» συμμετέχοντες, η πραγματικότητα είναι μερικές δεκάδες). H μηδαμινή ανταπόκριση στο εγχείρημα της Στέγης, η αποκάλυψη του εμπαιγμού, η απρόσκοπτη εν τέλει, εκκίνηση των διαδικασιών ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους και οι απεγνωσμένες εκκλήσεις ιστολόγων «ύστατο κάλεσμα, κατεβείτε τώρα στον Βοτανικό, αγκαλιάστε το εγχείρημα» που έπεφταν στο κενό, δημιούργησαν έναν ασφυκτικό βρόχο γύρω από την προβληματική πολιτικά και ηθικά ‘ηγεσία’ της Χρυσής Αυγής, που

 απογοήτευσε όσους ανεγκέφαλους και ανεγκέφαλες κόπτονταν πως, πίσω από τον Βοτανικό βρίσκονται τάχα μου ο μαύρος …ντάλιος, οι ανελ, οι ρομά, ο κάθε πικραμένος και το κακό συναπάντημα γενικά, αλλά προς Θεού… ΟΧΙ η Χρυσή Αυγή…!!!

εξέθεσε οικτρά υψηλόβαθμο χρυσαυγίτη της κεντρικής διοίκησης (βίντεο) που θέλοντας και μη… αποκαλύπτει ον κάμερα ότι αυτός είναι η «επιτροπή κατοίκων Βοτανικού» οργανικό μέλος της ψευδεπίγραφης στέγης αστέγων Ελλήνων,  «επιτροπή κατοίκων του ενός», σφραγίδα δηλαδή, τυπική κίτρινη χρυσαυγίτικη πρακτική, βάζοντάς τον σε βίντεο να ευχαριστεί τον εαυτό του διότι συμπαρίσταται στον εαυτό του…

– και κατέβασε στην συγκέντρωση του Βοτανικού όχι μόνο τους βουλευτές της του λεκανοπεδίου, -κανόνας απαράβατος το τελευταίο διάστημα σε κάθε χρυσαυγίτικη εκδήλωση, διότι πολλά «επιφανή» στελέχη μαζεμένα με το συγγενολόϊ και τους παρατρεχάμενούς τους είναι καλύτερα από έναν, διότι δημιουργούν πλήθος… παρά παρέστη αυτοπροσώπως ως η υπερφίαλη προσωποποίηση της οικογενειοκρατίας του «ελλαδικού εθνικισμού», ελπίζοντας να ‘τονώσει’ το μηδαμινό ενδιαφέρον του (κανονικού) κόσμου για το θνησιγενές, καπελωμένο εγχείρημα, που πνέει τα λοίσθια. 

Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή χάνει το ένα μετά το άλλο όλα τα άλλοτε προβαλλόμενα ως «κάστρα» της.

Έχασε τη μία και μοναδική έδρα στο σωματείο των αυτοκινητιστών (ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ.), κλάδο από τον οποίο κάποτε ήλπιζε σε εκλογικά οφέλη, 

εξαφάνισε έντεχνα και βαθμιαία το περιλάλητο (διαβόητο), (κίτρινο) ναυπηγοεπισκευαστικό «σωματείο» «Άγιος Νικόλαος» στο Πέραμα, αυτό μάλιστα προ της κατάθεσης Πουλικόγιαννη

στην ανυπαρξία τελούν κάτι «Ιατροί του Ελληνισμού», που ‘τονώθηκαν’ κατάλληλα «με επιθέσεις στα ιατρεία τους…»  και ορισμένοι νομίζουν ότι χάψαμε άλλο ένα παραμύθι περί «εισβολής αναρχικών σε ιατρείο μέλους τους»

ένας ή δύο ταλαίπωροι πήραν πρόσφατα κομματικό ‘χρίσμα’ ως …εκπρόσωποι ελλήνων συνταξιούχων

ενώ έλληνες γονείς στον Βορρά, που θα εξυπηρετούσαν ευνοιοκρατική στόχευση επανεκλογής αποτυχόντος νεαρού πρώην βουλευτή, έγιναν βορά και χωνεύθηκαν κιόλας από την αριστοτεχνική αριστερή προπαγάνδα, που γνωρίζει πώς να καταβροχθίζει σπασμωδικές αντιδράσεις αναποτελεσματικών τύπων που φωνασκούσαν και χειρονομούσαν –κατά το κομματικό πρότυπο- έξω από τα κάγκελα σχολικών περιβόλων. Απόδειξη: οι κοροϊδευτικές δηλώσεις Μουζάλα «οι ίδιοι οι γονείς που σήμερα φωνάζουν, αύριο θα αγκαλιάσουν τα παιδιά των προσφύγων».

Αντί επιλόγου: η μιζέρια της συγκέντρωσης κατά της ανέγερσης του τζαμιού ήταν ανάλογη μιας διανομής τροφίμων το καλοκαίρι του 2014, που «πήγε άπατη»!
Τότε, εξ αιτίας της ελάχιστης-συγκριτικά προς την «εποχή του κλέους» –προ δολοφονίας Φύσσα- προσέλευσης, τα μέλη και οι υποστηρικτές από τις τοπικές που βρίσκονταν εκεί για να βοηθήσουν στην διανομή, έλαβαν εντολή «αναμιχθείτε με τον κόσμο για να φαινόμαστε πολλοί και λάβετε τα τρόφιμα ώστε να μην μείνουν στην άσφαλτο και ρεζιλευτούμε»… Πολλοί φρόντισαν τότε να αποχωρήσουν διακριτικά με αντικρουόμενα συναισθήματα αμηχανίας και ταπείνωσης για την ασχημία αυτή. Από τότε, περί τα τέλη του καλοκαιριού του 2014, ήταν φανερό σε ορισμένους, ότι η απήχηση της Χρυσής Αυγής είχε ξεθωριάσει και, παρά τα όσα ευφάνταστα ισχυρίζονται τα φερέφωνα της ‘ηγεσίας’, η πραγματικότητα αυτή αποτυπώθηκε και στις δύο επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 (Ιανουάριος και Σεπτέμβριος): Κολλημένη» στα ποσοστά η Χρυσή Αυγή, παρά την ευνοϊκή συγκυρία (λαθρομετανάστευση). Το «τρίτο» κόμμα μόλις έφθασε πάλι στα ποσοστά του 2012. Τότε ήταν επιτυχία, σήμερα βάλτος, ενώ εμφανίζει αριθμητική μείωση των ψήφων και από τον Ιανουάριο του 2015.
441.000 ψήφοι, εκλογές Μαϊου 2012, 6,97%, 21 έδρες 
426.000 ψήφοι, εκλογές Ιουνίου 2012, 6,92%, 18 έδρες 
388.000 ψήφοι, εκλογές Ιανουαρίου 2015, 6,28%, 17 έδρες 
379.000 ψήφοι, εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, 6,99%, 18 έδρες

ΑΛΛΕΝΑΚΙ, εκ μέρους της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων  Εθνικιστών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: