h1

«Το βιβλίο παρουσιών της Χρυσής Αυγής που ο Αχιλλέας Πεκλάρης, γόνος οικογενείας τεκτόνων, εκτελών χρέη «πόρτας» τηρούσε ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παρεδίδετο καθημερινώς ενημερωμένο πλήρως με ονόματα και στοιχεία προσερχομένων στα γραφεία, στην Υπηρεσία Προστασίας Καθεστώτος της ΓΑΔΑ.» ΖΟΦΟΣ.

15/04/2016

 «… ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ (Α. Πεκλάρης) ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παρεδίδετο καθημερινώς …ενημερωμένο πλήρως με ονόματα και στοιχεία προσερχομένων στα γραφεία, στην Υπηρεσία Προστασίας Καθεστώτος της ΓΑΔΑ» …  Απάντηση της Σ.Ο. του ιστολογίου Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα σε διάλογο της ανάρτησης «ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ» 

Τα σχόλια των αναγνωστών και οι απαντήσεις της Σ.Ο. του ανωτέρω ιστολογίου έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον καθ’ ότι καταγγέλλονται παρακρατικά «σημεία και τέρατα»-συνεργασία χρυσής αυγής-μιχαλολιάκου με την κρατική ασφάλεια.

 • Και ουδείς πλέον δικαιούται να «πέφτει από από τα σύννεφα»…

Αδυσώπητα τα στοιχεία για τον Πεκλάρη και τις οργανικές του σχέσεις με τον ισλαμισμό-τον διεθνισμό-τους αλληλέγγυους-τον εβραϊσμό-τεκτονισμό-μασωνισμό και την χρυσή αυγή αλλά και για την παρακρατική πραγματικότητα που εξυφαίνεται και επικρατεί στα άδυτα των τοπικών της χ.α., όπου εδράζεται ο εκάστοτε τοπικός «γραμματέας» -έμμισθο γλοιώδες κομματόσκυλο-. Η χρυσαυγίτικη ξέρα, στην οποία οδηγήθηκε και προσέκρουσε ο Ελληνικός Εθνικισμός, θεωρεί βεβαίως ότι θα μπορεί επ’ άπειρον να συγκαλύπτει τις σκοτεινές ξενοκίνητες δουλείες της, άλλοτε με πολιτικάντικη μαεστρία και ομερτά και άλλοτε απλώς χονδροειδώς…

Προ πενταμήνου δεν ήταν (31η Οκτωβρίου 2015) εκείνη η κινητοποίηση-σκέτη παρακρατική παραγγελιά; Παρακρατικής  οσμής συγκέντρωση ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ–ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΨΟΝΙ στα μέλη του χρυσαυγίτικου κώματος έξω από την Γ.Α.Δ.Α. με απολύτως εύλογη -αλίμονο…- αφορμή την μη εξιχνίαση των υποθέσεων των δολοφονιών των νεαρών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη: Μα γιατί σκίζει τα ρετάλια της η Χρυσή Αυγή ότι «τους φωτογράφιζαν από τη Γ.Α.Δ.Α.»; Αυτή δεν υπέβαλλε στο χθεσινό παρακρατικό καψόνι τους χρυσαυγίτες; Η ίδια η Χρυσή Αυγή δεν είναι που τον Ιούλιο του ’14 ‘ΕΔΩΣΕ’ στεγνά 1.000 ηλίθιους τους οποίους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ με άσκηση αφόρητης πίεσης να υπογράψουν ότι «ζητούν την ποινική τους δίωξη σύμφωνα με το 187 ΠΚ»; 

Και ο εμπαιγμός προς τους αφελείς συνεχίστηκε με υποβολή κοινοβουλευτικής ερώτησης από τον Η. Κασιδιάρη Ερώτηση σχετικά με την παράνομη μαγνητοσκόπηση συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ. Όπου απαιτούσε εξηγήσεις γιατί η Γ.Α.Δ.Α. έκανε απλώς …την δουλειά της. Μα πόσο δούλεμα ακόμα;

Αλλά μήπως και οι ύμνοι σε έναν κάποιον…Μισραέλ που ενέπνευσε τον δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Χρίστο Γούδη ή το ΝΑΙ του ιδίου στο δημοψήφισμα, είναι απλώς στιγμιαία πολιτικά ολισθήματα; (διάβαζε: Ο περιπλανώμενος κος Χρήστος Γούδης. Και ύμνοι στο Ισραήλ και Ο δημοτικός σύμβουλος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» στον Δήμο Αθηναίων, Χρίστος Γούδης λέει ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (για το δημοψήφισμα) και Χρίστος Γούδης: Ατομική ανάκρουση μετά κωματικής υπόκρουσης και Αλβανικό «χτικιό» εμφυτεύει στα μυαλά των Εθνικιστών ο Χ. Γούδης, «ποιητική αδεία» Κασιδιάρη, σύμβουλοι αμφότεροι της «Ιλλυρικής Aυγής»!)

Για την ουσία την ανάρτησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ (βασισμένη σε αυτορεπορτάζ και φωτογραφίες που ο ίδιος ο Πεκλάρης, ο πολυπράγμων διεθνιστής με θητεία σε κιμπούτζ ultra αλληλέγγυος των μουσουλμάνων και με εβραϊκή δερματοστιξία στα μπράτσα και ιδρυτικό στοιχείο της Χρυσής Αυγής φίλος του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου «πόρτα» και «τσεκαδόρος» και ποιος ξέρει τι άλλο στα γραφεία κατά την π.κ. (προ κοινοβουλίου) χρονική περίοδο, αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) θέλουμε ως ιστολόγιο να καταγράψουμε μια βασική διαφωνία, που εν τάχει αναπτύσσουμε:
Η ισλαμοποίηση και πλέον Χαλιφατοποίηση δεν είναι μαγική εικόνα, ούτε για εμάς τίθεται εντός εισαγωγικών.
Η ισλαμοποίηση συντελείται ήδη στην Ευρώπη με στόχο να ενταφιάσει τον Δυτικό Πολιτισμό.
Για να το πούμε πιο απλά, εμείς Παιδοκτόνοι δεν γινόμαστε.
Η Δύση είναι τέκνο του Ελληνικού Πνεύματος. Και το ισλάμ (μωαμεθανισμός) ΔΕΝ έχει θέση σ’ αυτό.

Όμως συμφωνούμε ότι κάποιοι που ουδόλως εμπίπτουν στην συνωμοσιολογική σφαίρα, παρά έχουν όνομα και κρατική υπόσταση, πειραματίστηκαν και ανέπτυξαν περαιτέρω ένα Τέρας αξιοσημείωτα δεκτικό στην βαρβαρότητα, που θεωρεί τις γυναίκες πράγματα και αντίστοιχα μεταχειρίζεται αυτές και τα παιδιά τους -αναλώσιμα- . Η πλειοψηφία των μουσουλμανίδων του 21ου αιώνα συμμετέχει συνειδητά και δεν εξαιρείται – εκτός όσων Συρίων γυναικών δεν λιποτάκτησαν- εφόσον οι μουσουλμάνες αποδέχονται την κατάσταση στην οποία τις διατηρεί το χαλιφατικό σύστημα συνηθειών και εθίμων. Το τέρας σταδιακά ξέφυγε από τον Αλχημιστή-Δοκιμαστή του, αποκτώντας ισχύ, αριθμητική (υπερπληθυσμός μουσουλμάνων) και υλική (πλουτοπαραγωγικές πηγές ισλαμικών κρατών).

Ούτε είναι δυνατόν ποτέ να λησμονήσουμε τα δεινά που προκάλεσαν στον Ελληνισμό ο μωαμεθανισμός, οι μπραήμηδες -και τα σκλαβοπάζαρα του παναραβισμού όποτε αυτός σήκωνε κεφάλι και του δινόταν η ευκαιρία- ούτε βεβαίως θεωρούμε το Ισραήλ Φίλο της Ελλάδος. 

Για εμάς ισχύει ακέραιο και όχι νοθευμένο με την ύποπτη πρόσμιξη «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» το γεωπολιτικό αξίωμα: «Τα κράτη δεν έχουν φίλους, μόνο συμφέροντα». Πόσο μάλλον τα Έθνη. Τον εχθρικό ρόλο τους έναντι των Ελλήνων π.χ. Σαν σήμερα η Σφαγή της Χίου. Οι οθωμανοί έσφαζαν και οι εβραίοι αιχμαλώτιζαν και αποτελείωναν. Ιστορικές μαρτυρίες οι εβραίοι δεν έχαναν ευκαιρία να τον επιβεβαιώνουν δια μέσου των αιώνων, αντίθετα οι Έλληνες διέσωσαν τους εβραίους στην διάρκεια του Β’ΠΠ ενώ και νωρίτερα τους δέχονταν στα Ελληνικά Χώματα, όπου καταδιωκόμενοι κατέφευγαν.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει ένα Ιστορικό Χρέος: να διατυπώσει Ίδιο Λόγο και όχι λόγο δάνειο από σχήματα παρωχημένων και μη απολύτως ξεκαθαρισμένων γεγονότων και έως σήμερα διαμφισβητούμενων ιστορικών συνθηκών. Το ότι πλήθος στοιχείων καταδεικνύουν ενεργό ανάμειξη Μοσάντ, αμερικανοεβραίων-σιωνισμού και ισραηλινών στην υποκίνηση και δημιουργία του μεσανατολίτικου σύγχρονου επιθετικού παναραβισμού με τα πολλά πρόσωπα που εξαπλώνεται ταχέως σε Αφρική και Ασία ΔΕΝ απαλλάσσει τους φορείς του ισλάμ από την ευθύνη για την αμεσότητα και την ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΕΣΗ με την οποία ενστερνίζονται, αποδέχονται και προάγουν την βαρβαρότητα κατά του Πολιτισμού. 

ΑΛΛΕΝΑΚΙ, εκ της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών  

Advertisements

One comment

 1. Αγαπητοί Συμμαχητές,

  έχω ξαναγράψει εδώ ότι η μοίρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής είναι συνυφασμένη πλέον με την μοίρα ολοκλήρου του εγχωρίου πολιτικού συστήματος.

  Και η μοίρα αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάρρευση.

  Τρανή απόδειξη αυτού υπήρξε το πρόσφατο συνέδριο – παρωδία του εν λόγω κόμματος.

  Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και η εικόνα του «συνεδρίου» αυτού ήταν άκρως αποκαλυπτική….

  Καμιά 300αριά ηλικιωμένοι – όλη σχεδόν η νεολαία έχει φύγει πλέον από την ΧΑ – να χειροκροτούν τον κυρ – Νίκο και την κυρα – Ελένη…

  Ένας κουρασμένος και καταβεβλημένος Μιχαλολιάκος και μια μεσόκοπη σύζυγος, γαντζωμένοι στην ηγεσία «δια βοής» και το έργο συνεχίζεται….

  Ούτε σκέψη – έστω για τα μάτια του κόσμου, έστω σημειολογικώς – για παράδοση της ηγεσίας σε κάποιον νεότερο…

  Όχι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορούσε να «καθαρίσει» το αμαρτωλό παρελθόν της ΧΑ, αλλά – τουλάχιστον – θα δινόταν έστω η εντύπωση ότι «κάτι» κινείται στα λιμνάζοντα ύδατα…

  Όμως όχι, ούτε γι’αυτό δεν είναι ικανός ο «αρχηγός», αποδεικνύοντας ότι είναι γεμάτος ψυχοπαθολογικά συμπλέγματα και δεν ενδιαφέρεται για τον Εθνικισμό, αλλά μόνο για το αρχηγιλίκι στο μαγαζάκι του.

  Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατ’εντολήν του «αρχηγού» – και του αδελφού του μεγαλοδικηγόρου Μιχαλόλια – απελύθη ο ικανότατος δικηγόρος Σαράκης από την υπεράσπιση Κασιδιάρη με άμεση συνέπεια την προφυλάκιση του τελευταίου, καθώς ο «αρχηγός» δεν μπορούσε να ανεχτεί το να βρίσκεται αυτός «μέσα» και ο Κασιδιάρης να είναι «έξω»….

  Αλλά αφού ο Κασιδιάρης τα ανέχεται όλα αυτά, είναι άξιος της μοίρας του και κατώτερος των περιστάσεων.

  «Άκου αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμα μια φορά» φώναζαν εν χορώ τα 300 περίπου γερόντια στο συνέδριο – παρωδία…

  Ποιο ακριβώς «σύστημα» ξεφτίλισε ο «αρχηγός» ???

  Εμείς βλέπουμε ότι το σύστημα καλά κρατεί, η Ελλάδα ισλαμοποιείται τάχιστα, οι προδότες δρουν ανενόχλητοι και η ΧΑ είναι εντελώς ανύπαρκτη…

  Τους έκανε τα μούτρα κρέας ο «αρχηγός» !!!

  Είδε κανείς τις θέσεις της ΧΑ στο συνέδριο ??

  Ποιες είναι οι θέσεις της για την ΕΕ, για το ΕΥΡΩ, για το ΝΑΤΟ ???

  ‘Εμαθε κανείς τίποτα ?? Άκουσε τίποτα κανείς ???

  Εντωμεταξύ ήρθε και το….πολυαναμενόμενο «νέο» ψευτοπατριωτικό κόμμα , που σκοπεύει – λέει – να καλύψει τον χώρο μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής…

  Και τι είδαμε ??? Την επανίδρυση του ΛΑΟΣ με νέο όνομα και με την προσθήκη Μπαλτάκου !

  Άλλος ένας κουρασμένος και καταβεβλημένος τύπος – ο μπαρμπαγιώργης Καρατζαφέρης – γαντζωμένος κι αυτός στο προεδριλίκι θα φέρει – υποτίθεται – το «νέο» στον πατριωτικό χώρο.

  Ιδεολογικός αχταρμάς ( συνεχιστές του Καραμανλή που μας έβαλε στην ΕΟΚ αλλά και….ευρωσκεπτικιστές , ναι στην παραμονή στο ΕΥΡΩ αλλά δεν φοβόμαστε την δραχμή ) και άλλες ασυναρτησίες….

  Ο Κυρ- Νίκος και ο Μπαρμπαγιώρης » εκπροσωπούν » τον πατριωτικό χώρο στην Ελλάδα ( ??? )

  ΘΕΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ !!!

  Προσωπικώς θεωρώ πλέον ως μοναδική ελπίδα του Εθνικισμού όλα αυτά τα νέα παιδιά που έφυγαν αηδιασμένα από τα μαντριά.

  Όλα αυτά τα νέα παιδιά που φτιάχνουν αυθόρμητα ομάδες, πατριωτικούς συλλόγους και οργανώνουν δράσεις όπως αυτές που έγιναν στον Πειραιά.

  Χωρίς καπελώματα και χωρίς να περιμένουν την εντολή κανενός «γκαουλά’ι’΄τερ» και κανενός μεγαλοδικηγόρου για να δράσουν…

  Πατριωτικές οργανώσεις, άτομα και ομάδες σε συλλογικές και αυθορμήτως οργανωμένες δράσεις παντού, χωρίς καπελώματα και κομματικές σκοπιμότητες.

  Μια επιπλέον ελπίδα είναι ο ξεσηκωμός και οι δράσεις των Ελλήνων κατοίκων στις περιοχές που πλήττονται άμεσα από την ισλαμοποίηση.

  Το είδαμε στην Χίο, στην Λέρο, στο Πολύκαστρο κλπ.

  Ένα νέο Κίνημα θα γεννηθεί από τα κάτω, χωρίς κομματικά μαντριά και κομματικούς καθοδηγητές, αλλά καθαρά ως παιδί της Ανάγκης.

  Οι νέοι Ηγέτες θα αναδειχθούν μέσα από τους αγώνες που έρχονται και όχι μέσα από τις διαδικασίες του σάπιου κομματικού συστήματος.



Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: