h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: «Ελληνική Αστυνομία»… Ξεφτιλισμένοι πραιτωριανοί του ανθελληνικού καθεστώτος…αυταπάτες δεν τρέφουμε ούτε για τους δήθεν «εθνικιστές» μπάτσους. Θα χτυπήσουν ανελέητα Έλληνες για τον βρόμικο μισθό τους.

04/04/2016

Σχόλιο Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών: Προσυπογράφουμε το σύνολο των σχολίων του ΈΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ. Ειδικότερα τους μύδρους που εξαπολύει για τους «εθνικιστές»… αστυνομικούς και τις πύρινες αιχμές του κατά της χρυσής αυγής, η οποία κολακεύει συστηματικά αυτά τα στοιχεία εντάσσοντάς τα στα ψηφοδέλτιά της – άλλωστε οι δυνάμεις ασφαλείας αποτελούσαν και αποτελούν και το μοναδικό πυρηνικό της ακροατήριο. Όσο και αν πάσχισε το κώμα-νεκροθάφτης του Εθνικισμού στην Ελλάδα να προσελκύσει κοινωνικοπολιτικά ευρύτερες ενότητες Ελλήνων απέτυχε, έχοντας πλέον σαπίσει στα κυνοβολευτικά έδρανα επί 5 συναπτά έτη και παραμένοντας θλιβερά κολλημένο στον βάλτο του 6-6.5% παρά το ότι η λαθρομεταναστευτική εισβολή πολιτικά ευνοεί την άνοδο του Εθνικισμού… παντού, αλλά όχι στην Ελλάδα. Η χρυσή αυγή-μαντρί Μιχαλόλια(κου) συνεχίζει χωρίς αιδώ τα πανηγύρια για την ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ από κάθε άποψη (πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, ιδεολογικά, νοητικά 3η θέση με 6.5%, που απέχει τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο κόμμα), χωρίς να αισχύνεται για την πολιτική αυτή κατάντια.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: «Ελληνική Αστυνομία»….τι είναι αυτό ??? Τρώγεται ??? Οι αστυνομικοί είναι απλώς ξεφτιλισμένοι πραιτωριανοί του ανθελληνικού καθεστώτος και τίποτε άλλο. Από σχόλιό του στην ανάρτηση Ξεφτιλισμένη διαταγή της ελληνικής (ποιάς;) αστυνομίας ασχολείται με τα περιοδόπανα των μουσουλμανίδων υποκριτριών που θεωρούν τα παιδιά τους αναλώσιμα. Το δούλεμα που ρίχνουν οι δήθεν αισχυνόμενες… με τις μπούρκες στους αφελληνισμένους σπογγοκωλάριους δεν λέγεται!

…Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…

Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ σε Έλληνες κατοίκους της Χίου που αντιδρούν στην δημιουργία «hot-spot» στην περιοχή τους…( 2/4/16).
Ερωτώ λοιπόν…είναι ή δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ οι αστυνομικοί ???

Το λέω μετά λόγου γνώσεως…σε ενδεχόμενη Εθνική Επανάσταση των Ελλήνων, θα βρούμε αυτούς τους μπάτσους απέναντί μας.
Μην τρέφετε αυταπάτες Συμμαχητές.

Ακόμα και οι δήθεν «Εθνικιστές» αστυνομικοί θα μας χτυπήσουν προκειμένου να μην χάσουν τον κωλομισθουλάκο τους.

Κανένα σκυλί δεν στρέφεται ενάντια στο αφεντικό που το τα’ί’ζει, και τέτοια σκυλιά είναι οι αστυνομικοί.

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Ακούει κανείς ????

Είμαι πολύ οργισμένος με την ξεφτίλα της αστυνομίας και μετανιώνω που όταν ήμουν στην Χρυσή Αυγή καθόμουν και χαριεντιζόμουν με αστυνομικούς – δήθεν «συμπαθούντες» – για «να τα έχουμε καλά με την αστυνομία»… και λοιπές μπούρδες. Φυσικά όλοι αυτοί οι «συμπαθούντες» αστυνομικοί ήταν άφαντοι όταν οι συνάδελφοί τους έδερναν τους Έλληνες που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα.

Για τα 1000 κωλοευρώ που παίρνουν τον μήνα δέχονται να υπακούν σε κάθε εθνοπροδοτική διαταγή και να ξεφτιλίζουν το Εθνόσημο που φέρουν.
Και ας μην μας πουν κάποιοι ότι «η αστυνομία εκτελεί διαταγές», διότι θα απαντήσουμε ότι η εθνολογική αλλοίωση της χώρας συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και συνεπώς υπάρχει η δυνατότητα ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ.
Επίσης ας μην μας πουν κάποιοι ότι οι αστυνομικοί είναι φτωχόπαιδα και παιδιά του λαού που πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους…

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!
Αυτοί οι ξεφτίλες θα χτυπήσουν τους Έλληνες και θα προστατέψουν τους λαθροεισβολείς και τους αναρχοάπλυτους εάν τους διατάξει η ανθελληνική κυβέρνηση.

Επαναλαμβάνω ότι εάν ήταν ΑΝΤΡΕΣ θα είχαν παραιτηθεί και θα έβοσκαν πρόβατα στο χωριό τους….δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την ξεφτίλα τους!
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελλάδα ο ρόλος των αστυνομικών ανετίθετο σε δούλους…οι ελεύθεροι πολίτες απαξιούσαν το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Στο Εθνικό Κράτος η Φυσική Αριστοκρατία του Γένους είναι ο Στρατός και όχι η αστυνομία.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την έκκλησή μας προς τους Στρατιωτικούς…υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ που να ακούει ???

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Μια θετική εξέλιξη των τελευταίων ημερών είναι το ότι οι λαθροεισβολείς αρχίζουν να δημιουργούν επεισόδια όλο και πιο συχνά.

  Η ψεύτικη εικόνα του «φιλήσυχου κακομοίρη πρόσφυγα» αρχίζει να αποδομείται.

  Μια ακόμα πιο θετική εξέλιξη – άμεση συνέπεια της προηγουμένης – είναι ότι οι Έλληνες κάτοικοι της Ειδομένης και των γύρω περιοχών αγοράζουν καραμπίνες για να αμυνθούν.

  Η υπερτάτη ξεφτίλα του κράτους και της αστυνομίας έχει δείξει στους κατοίκους ότι είναι πλέον μόνοι τους.

  Είναι ζήτημα χρόνου πλέον να συμβεί το πρώτο κρούσμα επίθεσης λαθροεισβολέων εναντίον Έλληνα και να πέσει η πρώτη τουφεκιά.

  Και τότε….

  ΥΓ – Μια συμβουλή προς τους Έλληνες των ακριτικών χωριών :

  Οπλιστείτε, κυκλοφορείτε σε ομάδες και μην αφήνετε παιδιά – γυναίκες χωρίς συνοδεία.

  Καλό θα είναι να υπάρχει νυχτερινή βάρδια 4-5 οπλισμένων ανδρών σε κάθε χωριό.

  Οι ασιατικές φυλές των λαθροεισβολέων έχουν ως γενετικό τους γνώρισμα την θρασυδειλία.

  Κατά κανόνα επιτίθενται όταν είναι πολλοί εναντίον ενός.

  Δεν θα τολμήσουν ποτέ να επιτεθούν σε 4-5 οπλισμένους άνδρες.


 2. Ακριβώς Συμμαχητή!

  Το σύνθημά μας πρέπει να είναι: «αφήστε τους να σφάζονται!» Οι εικόνες από την βαρβαρότητα μεταδίδονται με ταχύτητα σε όλον τον κόσμο και γι αυτό πανικόβλητοι οι αλήτες της κυβέρνησης απαγορεύουν την πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στα ισλαμικά τσαντηρια!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: