h1

Ξεφτιλισμένη διαταγή της ελληνικής (ποιάς;) αστυνομίας ασχολείται με τα περιοδόπανα των μουσουλμανίδων υποκριτριών που θεωρούν τα παιδιά τους αναλώσιμα. Το δούλεμα που ρίχνουν οι δήθεν αισχυνόμενες… με τις μπούρκες στους αφελληνισμένους σπογγοκωλάριους δεν λέγεται!

31/03/2016

«Μέριμνα ώστε να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες υγιεινής των γυναικών με διακριτικότητα», «με διακριτικότητα οι ερωτήσεις για το πως «συνέλαβαν» μην τυχόν και θιχθούν οι υποκρίτριες με το γαλλικό μανικιούρ που …δεν ξέρουν πως έγινε και … «συνέλαβαν» στην διαδρομή…πάντα ‘διακριτικά’…»

Η διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των γυναικών προσφύγων και μεταναστριών

Η διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των γυναικών προσφύγων και μεταναστριών
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε διαταγή προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος, με εξειδικευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις για το αστυνομικό προσωπικό σχετικά με τις ευάλωτες ομάδες μεταξύ των προσφύγων, όπως παιδιά και γυναίκες.

Με τη διαδικασία αυτή επιδιώκεται να ενημερωθούν σχετικά οι αστυνομικοί, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων και να αποτραπούν τυχόν περιστατικά βίας και κακοποίησης σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα, προσδιορίζεται, μεταξύ άλλων, το πλαίσιο των ενεργειών των αστυνομικών ώστε:

Να βρίσκονται σε ετοιμότητα για ενδείξεις οποιασδήποτε εγκληματικής δραστηριότητας ενδέχεται να συναρτάται με τη μετανάστευση, όπως η βία κατά των γυναικών.

Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η δυνατότητα των μεταναστριών να δίνουν συνέντευξη (ταυτοποίησης, αφενημέρωσης) σε πρόσωπο του ιδίου φύλου.

Να μεριμνούν για τη φροντίδα των εγκύων, ώστε να διευκολύνονται κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων διαδικασιών διαχείρισης (π.χ. προτεραιότητα, αποφυγή ορθοστασίας, πρόσβαση σε στεγασμένους χώρους κ.ο.κ.).

Να μεριμνούν ώστε η κράτηση των γυναικών υπό επιστροφή να μην τις εκθέτει σε κίνδυνο βίας, σωματικής ή ψυχικής κακομεταχείρισης ή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Εάν εκτιμούν ότι μια γυναίκα έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ιδίως στο πλαίσιο των συνεντεύξεων ταυτοποίησης και αφενημέρωσης, ή εάν αυτή δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να συζητήσει ορισμένα γεγονότα που σχετίζονται με αυτό το περιστατικό, να την ρωτούν διακριτικά, γεγονός που θα επιτρέψει τον προσδιορισμό των κατάλληλων μέτρων προστασίας και την ειδικότερη υπηρεσία στην οποία θα μπορούσαν να την παραπέμψουν.

Επιπλέον, σύμφωνα με ειδικότερες εντολές και οδηγίες:

Σε κλειστούς χώρους παραμονής, οι γυναίκες και τα παιδιά κρατούνται ξεχωριστά από τους άντρες, εξαιρώντας τις οικογένειες, εκτός εάν ζητηθεί κάτι άλλο από μέλος της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, υπάρχει μέριμνα ώστε να καλύπτονται οι ιδιαίτερες ανάγκες υγιεινής των γυναικών.

Σε εγκύους γυναίκες και θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού και άλλων μορφών βίας, χορηγείται ειδική ιατρική περίθαλψη, συμβουλευτική υποστήριξη και νομική βοήθεια.

Οι γυναίκες δεν πρέπει να εξαναγκάζονται να μιλήσουν για προβλήματα που σχετίζονται με σεξουαλική βία κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων ταυτοποίησης ή αφενημέρωσης.
Οι γυναίκες μετανάστριες να έχουν δικαίωμα άμεσης και αυτοτελούς παροχής πληροφοριών, ενόψει του κινδύνου οι πληροφορίες που παρέχονται στους άνδρες συγγενείς τους να μη μεταφέρονται σε αυτές λόγω πολιτιστικών πεποιθήσεων. Αυτό μπορεί να στερήσει από αυτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν ανεξάρτητες αποφάσεις και να ζητήσουν προστασία ή βοήθεια.
Σημειώνεται ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει μεριμνήσει ώστε να διατεθεί σε όλες τις δομές διαχείρισης προσφύγων και μεταναστών, που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, ικανός αριθμός γυναικών αστυνομικών.

Advertisements

2 Σχόλια

 1. «Ελληνική Αστυνομία»….τι είναι αυτό ??? Τρώγεται ???

  Οι αστυνομικοί είναι απλώς ξεφτιλισμένοι πραιτωριανοί του ανθελληνικού καθεστώτος και τίποτε άλλο.

  Για τα 1000 κωλοευρώ που παίρνουν τον μήνα δέχονται να υπακούν σε κάθε εθνοπροδοτική διαταγή και να ξεφτιλίζουν το Εθνόσημο που φέρουν.

  Και ας μην μας πουν κάποιοι ότι «η αστυνομία εκτελεί διαταγές» , διότι θα απαντήσουμε ότι η εθνολογική αλλοίωση της χώρας συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και συνεπώς υπάρχει η δυνατότητα ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ.

  Επίσης ας μην μας πουν κάποιοι ότι οι αστυνομικοί είναι φτωχόπαιδα και παιδιά του λαού που πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους….

  ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!!

  Αυτοί οι ξεφτίλες θα χτυπήσουν τους Έλληνες και θα προστατέψουν τους λαθροεισβολείς και τους αναρχοάπλυτους εάν τους διατάξει η ανθελληνική κυβέρνηση.

  Είμαι πολύ οργισμένος με την ξεφτίλα της αστυνομίας και μετανιώνω που όταν ήμουν στην Χρυσή Αυγή καθόμουν και χαριεντιζόμουν με αστυνομικούς – δήθεν «συμπαθούντες» – για «να τα έχουμε καλά με την αστυνομία» και λοιπές μπούρδες.

  Φυσικά όλοι αυτοί οι «συμπαθούντες» αστυνομικοί ήταν άφαντοι όταν οι συνάδελφοί τους έδερναν τους Έλληνες που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα.

  Επαναλαμβάνω ότι εάν ήταν ΑΝΤΡΕΣ θα είχαν παραιτηθεί και θα έβοσκαν πρόβατα στο χωριό τους….δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την ξεφτίλα τους.

  Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελλάδα ο ρόλος των αστυνομικών ανετίθετο σε δούλους….οι ελεύθεροι πολίτες απαξιούσαν το συγκεκριμένο επάγγελμα.

  Στο Εθνικό Κράτος η Φυσική Αριστοκρατία του Γένους είναι ο Στρατός και όχι η αστυνομία.

  Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την έκκλησή μας προς τους Στρατιωτικούς….υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ που να ακούει ???


 2. …Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…

  Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ σε Έλληνες κατοίκους της Χίου που αντιδρούν στην δημιουργία «hot-spot» στην περιοχή τους. ..( 2/4/16).

  Ερωτώ λοιπόν…είναι ή δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ οι αστυνομικοί ???

  Το λέω μετά λόγου γνώσεως….σε ενδεχόμενη Εθνική Επανάσταση των Ελλήνων, θα βρούμε αυτούς τους μπάτσους απέναντί μας.

  Μην τρέφετε αυταπάτες Συμμαχητές.

  Ακόμα και οι δήθεν «Εθνικιστές» αστυνομικοί θα μας χτυπήσουν προκειμένου να μην χάσουν τον κωλομισθουλάκο τους.

  Κανένα σκυλί δεν στρέφεται ενάντια στο αφεντικό που το τα’ί’ζει, και τέτοια σκυλιά είναι οι αστυνομικοί.

  Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.

  Ακούει κανείς ????Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: