h1

Διατεταγμένη υπηρεσία για την ΒΟΣΝΙΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας εκτελεί η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, Αντζελίνα Τζολί. Persona non grata έχει κηρυχθεί στην Σερβία όταν τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της φιλο-ισλαμίστριας Τζολί την έβαλαν να σκηνοθετήσει ταινία με τυπικό CIA σενάριο κατά των Σέρβων. Η νευρωτική αυτή μαριονέτα με τον εικονικό γάμο προπαγανδίζει εντατικά ανάμεσα σε άλλα νεοταξικά και τον εθελοντικό αυτο-ακρωτηριασμό όλων των θηλυκών στοιχείων των γυναικών ως το νέο άφυλο ‘γυναικείο’ πρότυπο. Όπως ακριβώς θα το ήθελαν οι γκέι πάτρονές της Τζολί και ο σύζυγος που ‘ψαρεύει’ διαδικτυακά νεαρούς!!! Και όλα αυτά πότε; Στην εποχή που η ιατρική έρευνα ίασης πραγματοποιεί άλματα!

17/03/2016

…ουδέποτε ‘αγόρασα’ τα ΨΕΥΔΗ και τα ΜΕΛΟ της Τζολί περί των αλλεπάλληλων ιατρικών επεισοδίων της που την ‘ανάγκασαν’ σε απανωτούς προληπτικούς ακρωτηριασμούς… όλων των γυναικείων οργάνων… όταν εξαρτάσαι από την Νέα Τάξη Πραγμάτων  όχι μόνο σε αυτοακρωτηριασμούς, αλλά και σε εθελοντική ‘προληπτική’ κανονική (χειρουργική) λοβοτομή θα σε υποβάλλουν…

Το ενεργούμενο αυτό μη ανθρώπινο πλέον όν που λέγεται Α. Τζολί είναι το ιδανικό υποχείριο για τις μυστικές υπηρεσίες και την Νέα Τάξη.

ΑΛΛΕΝΑΚΙ

Η ψυχοπονιάρα προαγωγός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Αντζ. Τζολί αποθεώθηκε στη Βοσνία. Ανεπιθύμητη κηρύχθηκε στη Σερβία

Η Αντζελίνα Τζολί και οι κακοί Σέρβοι βιαστές – πολιτισμός …

Δημοσίευμα «βόμβα»: Ο Μπραντ Πιτ κοιμάται και με αγόρια …

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

  Ο άνθρωπος αυτός τόλμησε να υψώσει το ανάστημά του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και να προστατέψει την πατρίδα του.

  Αυτός τόλμησε πρώτος να μιλήσει για οργανωμένη εισβολή μουσουλμάνων στην Ευρώπη, αυτός τόλμησε πρώτος να αψηφήσει τις εντολές των γραφειοκρατών της ΕΕ και αυτός τόλμησε πρώτος να υψώσει φράχτη για να περιφρουρήσει τα σύνορά του.

  Αυτός κατονόμασε πρώτος τον Σιωνιστή Τζωρτζ Σόρος ως τον βασικό προπαγανδιστή και χρηματοδότη της εισβολής και αυτός όρθωσε ανάστημα με βέτο εναντίον των τουρκικών εκβιασμών στην Ευρώπη.

  Προσφάτως μάλιστα δήλωσε ότι θα δώσει κίνητρα στους νέους Ούγγρους για να κάνουν παιδιά και ΔΕΝ θα κάνει την χώρα του γκέτο μουσουλμάνων.

  ΕΥΓΕ στον άνθρωπο !! Μακάρι να είχε και η Ελλάδα έναν τέτοιο ηγέτη.

  Εάν δεν ήταν αυτός που μπήκε μπροστά και κατήργησε στην πράξη την κωλο-συνθήκη Σένγκεν, θα είχαμε πλημμυρίσει με ακόμα περισσότερους λαθροεισβολείς.

  Φυσικά τα ελληνόφωνα ΜΜΕ και η κρατική Σοβιετική τηλεόραση του ελλαδιστάν τον βρίζουν και τον αποκαλούν ακροδεξιό, φασίστα, εχθρό της Ελλάδος κλπ κλπ.

  Βλέπετε, σύμφωνα με τους εγχωρίους ελληνοφώνους προδότες και τουρκόσπορους, είναι εχθρός της Ελλάδας όποιος περιφρουρεί τα σύνορά του…

  Ενώ τα εκφυλισμένα ανθρωποειδή γύναια όπως η Αντζελίνα Τζολί που ενθαρρύνουν την μαζική άλωση της χώρας από μουσουλμάνους είναι «φίλοι» της Ελλάδας, και τυγχάνουν ακροάσεως από τον πρωθυπουργό μας ….

  Οι Ούγγροι λοιπόν είναι άξιοι ΕΠΑΙΝΩΝ, ενώ οι νεοέλληνες είναι άξιοι ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ.

  Οι Ούγγροι δείχνουν ότι είναι άξιοι απόγονοι των προγόνων τους που σταμάτησαν τους Τούρκους στα τείχη της Βιέννης και έσωσαν την Ευρώπη.

  Ενώ οι νεοέλληνες δείχνουν καθημερινώς το πόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ είναι.

  Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Ελλάδα περισσότεροι μουσουλμάνοι απ’ όσους την εποχή της τουρκοκρατίας.

  Σήκω Κολοκοτρώνη, σήκω Νικηταρά να δείτε τα έργα των απογόνων σας !

  Υπουργοί Μουζαλάδες λένε τα Σκόπια «Μακεδονία» και κανείς δεν αντιδρά .

  Δηλώνουν κατάμουτρα ότι θα λύσουν το δημογραφικό με τους αφροασιάτες εισβολείς – δηλαδή εθνολογική αλλοίωση της χώρας, δηλαδή ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ στρατιωτικός δεν αντιδρά.

  Τους κλέβουν, τους ληστεύουν, τους σκοτώνουν και οι νεοέλληνες τους δίνουν κρουασάν….

  Τι να πει κανείς γι’αυτό τον ηλίθιο λαό ???

  Ειλικρινώς σας δηλώνω αγαπητοί Συμμαχητές ότι νιώθω μια απέραντη ΑΗΔΙΑ για τους νεοέλληνες.

  Για ποιον λόγο να αγωνιστούμε ??? Τι να σώσουμε ???

  Σκέφτομαι τον Ηράκλειτο και την απάντηση που έδωσε στους Εφεσίους όταν του ζήτησαν να αναλάβει την διακυβέρνηση της πόλεως για να καταπολεμήσει την διαφθορά….

  Ο φιλόσοφος απάντησε ότι δέχεται υπό έναν όρο….να εκτελεστούν όλοι οι ενήλικες και να μείνουν μόνο τα παιδιά εως 12 ετών, ώστε με αυτά να αναμορφώσει την Πολιτεία….

  Η σήψη ήταν τόσο βαθιά, η γάγγραινα είχε προχωρήσει τόσο πολύ ώστε δεν υπήρχε άλλη λύση.

  Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με την χώρα που λέγεται Ελλάδα.

  Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ και 40 χρόνια οι γενιές των νεοελλήνων εμποτίστηκαν με κάθε είδους διεθνιστική και ανθελληνική θεωρία και προπαγάνδα.

  Ειλικρινά δεν βλέπω πώς μπορεί να αλλάξει αυτό.

  Η έννοια της φυλετικής αυτοσυντηρήσεως είναι καθαρά μειοψηφική στον νεοελληνικό πληθυσμό – ακόμα και οι φορείς της είναι συνήθως κατώτεροι των περιστάσεων.

  Δηλώνω λοιπόν ξανά ότι αυτή η μειοψηφία των φυλετικώς συνειδητών Ελλήνων θα επιβιώσει – πιθανώς – με την μορφή μικρών κοινοτήτων, όπως στα χρόνια της τουρκοκρατίας – πιθανότατα και εκτός ελλαδικού χώρου.

  Οι υπόλοιποι θα εξαφανιστούν μέσα στην αφροασιατική ανθρωποθάλασσα.

  Χώρες όπως η Ουγγαρία, η Πολωνία και οι Βαλτικές χώρες – που αρνούνται να δεχτούν αφροασιάτες εισβολείς – είναι πιθανοί προορισμοί για εμάς και τις οικογένειές μας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

  Εκεί ίσως μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Ελληνισμό σε μικρές κοινότητες.

  Αυτά κατατίθενται ως ρεαλιστική προοπτική και ως αφορμή για σκέψη..


 2. Σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεισφορά.

  Υπήρξε για λίγο διάστημα μία φραγή σχολίων για λόγους που δεν αφορούν τα δικά σου σχόλια φυσικά, αλλά η φραγή αίρεται αμέσως.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: