h1

Προσφυγικό και αριστερή ψώρα (πακέτο πάντα) το διαχρονικό πρόβλημα της νεότερης Ελλάδας. Μετατόπισε τον γεωπολιτικό και πολιτισμικό (δηλαδή τον φυλετικό) της άξονα νοτιότερα και ανατολικότερα. Οριστικά και αμετάκλητα πλέον. Ορδές γραικύλων τουρκόσπορων σπεύδουν να συνδράμουν τους φυλετικούς συγγενείς τους που πραγματοποιούν αναίμακτη απόβαση στα ελληνικά εδάφη. De facto διαμελισμός της χώρας σε δύο πληθυσμούς. Έλληνες ιθαγενείς από τη μία και πολυφυλετικός εμετός από την άλλη, με δικαιώματα και υπερυπουργό. Άριστα παίρνει το γιουσουφάκι του σουλτάνου και υποτακτικός των γερμανών βιομηχάνων, κος Τσίπρας.

08/03/2016

Όποιος ηλίθιος ισχυρίζεται ότι οι Σύριοι είναι ελληνικό φύλο να ανοίξει καμιά εγκυκλοπαίδεια. Ή τα μάτια του… Νοτιο-ανατολίδες σημιτικής προέλευσης.

Επιβεβαίωσε πλήρως τον ρόλο του ο Τσίπρας* ως πιστού υποτακτικού των γερμανών βιομηχάνων, ως γιουσουφάκι του σουλτάνου, ως δούρειου ίππου της Νέας Τάξης.

Ο διαμελισμός της χώρας σε δύο πληθυσμούς είναι γεγονός:
Από τη μία ο Έλληνας ιθαγενής.
Από την άλλη ο πολυφυλετικός αφρο-ανατολίτικος-μογγολικός εμετός.

Το κλέος των βαλκανικών πολέμων έσβησε μέσα σε έναν ορυμαγδό μογγολικών δακρύων…

Ορδές γραικύλων επαληθεύουν την μογγολική φυλετική τους προέλευση, καθώς σπεύδουν ασθμαίνοντας να συνδράμουν αυτούς στα χαρακτηριστικά των οποίων αναγνωρίζουν τους μογγόλους προγόνους τους, επιβεβαιώνοντας και δικαιώνοντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ τον χαρακτηρισμό που κάποτε αποποιούνταν μετά βδελυγμίας… ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!!
Πλέον, «μιλάει το Αίμα που κυλάει στις φλέβες τους» και αμάχητο πειστήριο!

 Χρειάστηκαν 100 χρόνια. Το προσφυγικό (διαχρονικό ελλαδικό ζήτημα) με συνοδό την αριστερή νοητική ψώρα και ο κατάλληλος πρωθυπουργός  αποτελείωσαν την Ελλάδα προκαλώντας την οριστική γεωπολιτική της μετατόπιση νοτιο-ανατολικότερα.

Οι λυσσώδεις προσπάθειες της αριστεράς να διαγράψει την Ελλάδα από τον Χάρτη της Δύσης επιτέλους τελεσφορούν χάρις και στην απουσία ικανού αντιπάλου εθνικιστικού δέους [6,4% ποσοστό χλεύης για 5 συναπτά έτη της χρυσής αυγής, που απέδειξε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την διαιώνιση του «είδους της» – του στενού της «οικογενειακού πυρήνα» στην βουλή και αυτά ενώ η Ευρώπη δονείται εθνικιστικά με διψήφια ποσοστά]

ΑΛΛΕΝΑΚΙ

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται περί Συρίας και των κατοίκων αυτής, καλό θα είναι να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα.

  Όντως υπάρχουν Ελληνογενείς στην Συρία… Πρόκειται για το 10% του πληθυσμού της και είναι οι Ελληνορθόδοξοι κατά το θρήσκευμα που υπάγονται στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

  Οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται «Ρουμ Ορθοντόξ» ( = Ρωμιοί Ορθόδοξοι ) και είναι απόγονοι των Ελλήνων που αποίκισαν την Συρία κατά την Ελληνιστική και Βυζαντινή περίοδο.

  Ας μην ξεχνάμε ότι η Συρία δέχτηκε εκτεταμένο Ελληνικό αποικισμό κατά την Ελληνιστική περίοδο των Σελευκιδών και ονομάστηκε «δεύτερη Μεγάλη Ελλάδα».

  Απόγονοι αυτών είναι οι σημερινοί Ελληνορθόδοξοι.

  Μιλάμε για περίπου ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

  Φυσιογνωμικώς και εθνολογικώς διαφέρουν από το υπόλοιπο 90% των μουσουλμάνων Σύρων….οι Ρωμιοί Ορθόδοξοι είναι λευκοί, ενώ οι μουσουλμάνοι είναι μελαψοί Σημίτες.

  Η οικογένεια Άσαντ που κυβερνά την Συρία και έχει μπει στο μάτι των Δυτικών είναι κρυπτο-χριστιανικής προελεύσεως.

  Αρκεί να παρατηρήσει κάποιος τον πρόεδρο Άσαντ, την σύζυγό του και τα παιδιά του….είναι λευκοί με γαλάζια μάτια, δηλαδή Ελληνογενείς.

  Ο γράφων είχε την τύχη να γνωρίσει Ελληνορθοδόξους Σύρους , οι οποίοι είναι υπερήφανοι για την Σελευκιδική καταγωγή τους και θεωρούν τους εαυτούς τους «ακρίτες» του Ελληνισμού.

  Από αυτούς προέρχονται και οι πληροφορίες περί της οικογενείας Άσαντ που παραθέτουμε παραπάνω.

  Φυσικά οι Ελληνογενείς Ορθόδοξοι της Συρίας ΔΕΝ βρίσκονται ανάμεσα στους δήθεν «πρόσφυγες» που κατακλύζουν την Ελλάδα.

  Γιατί ??? Μα διότι – πολύ απλά – οι Ελληνορθόδοξοι ΜΕΝΟΥΝ και ΠΟΛΕΜΟΥΝ για την Πατρίδα τους !

  Όλοι αυτοί που κατακλύζουν την Ελλάδα είναι φανατικοί Σουνίτες μουσουλμάνοι Σημιτικής καταγωγής – μαζί με αρκετούς τουρκογενείς.

  Πρέπει ΑΜΕΣΑ να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν ΟΛΟΙ.

  Στους ασχέτους λοιπόν που λένε ότι οι Σύριοι είναι Ελληνικό φύλο, απαντούμε ότι αυτό ισχύει για το 10% των Σύρων που είναι Ορθόδοξοι και πολεμούν στο πλευρό του προέδρου Άσαντ.

  Το υπόλοιπο 90% είναι Σημίτες και τουρκογενείς μουσουλμάνοι που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στην Ελλάδα.


 2. Ευχαριστώ για την λεπτομερή διασαφήνιση Συμμαχητή! Γνωρίζω για τους ΣΥΡΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, έτσι αποκαλούνταν.

  Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όσα γράφεις. Ορισμένες όμως φορές απαιτείται η υπερβολή για να βάλει μπροστά την διαδικασία της σκέψης και της αναζητησης.

  Η «διαλογή» των ‘προσφύγων’ έχει μελετηθεί προσεκτικά ώστε ουδείς ΣΥΡΟΡΘΟΔΟΞΟΣ να μην έλθει σε Ελληνικό έδαφος.

  Το 90% αυτών που κατονομάζεις και είναι μουσουλμάνοι είναι απόγονοι Χετταίων της Χεβρώνας anatolids.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: