h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: ΟΛΑ τα σοβαρά Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή απαιτούν έξοδο των χωρών τους από ΕΕ και ΝΑΤΟ. Που βόσκει η Χρυσή Αυγή; Μα, είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα αυτού του είδους οι απορίες;

24/02/2016

Η χρυσή αυγή βυθίζεται στο τέλμα της αλλά «πουλάει» τον εξευτελισμό της ως αντίσταση στους αφελείς Έλληνες Πατριώτες, φίλους και ψηφοφόρους της. Έχει στους κόλπους της τον νατοϊκό Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο αλλά εκτοξεύει αντι-νατοϊκές κορώνες για το πόπολό της. Εξαπατά γράφοντας για «κοσμοσυρροές στις εκδηλώσεις της» αλλά οι αδιάψευστες φωτό δίνουν ακέφαλα σώματα δεκαπέντε τον αριθμό. Μόλις προχθές ο ‘αρχηγός’ έκαψε τον Η.Κ. με την σκιαμαχία του στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας. Στην καλύτερη…παρακολουθήσαμε παραλήρημα εκ μέρους του κου Κασιδιάρη. Στην χειρότερη; Αδικαιολόγητη αντιπαλότητα προς  τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας με συνέπεια αλλοπρόσαλλες δηλώσεις -μετανοίας από την Λ. Μεσογείων και λεονταρισμούς Στρατηγού Ε. Συναδινού-.  Δεν έχουμε το δικαίωμα ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ -ούτε εμείς ούτε εσύ- να αποσιωπούμε τα ολέθρια και προβοκατόρικα ολισθήματα της! Διότι εγκλωβίζουν κόσμο. Διότι εξ αιτίας τους ο Εθνικισμός στην Ελλάδα κατάντησε ταυτόσημος του ουγκανισμού όπως συ επισημαίνεις συγκρίνοντας την με τα άλλα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κόμματα που έχουν ξεκάθαρες θέσεις και αυθεντικό εθνικιστικό αποτύπωμα: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ (πρώτον) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ (δεύτερον) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (βασικό). Τέλος, οι χρυσαυγίτες εξακολουθούν να διαπράττουν συστηματική λογοκλοπή των αναρτήσεών μας (μόλις προχθές τους συλλάβαμε πάλι με την «με την γίδα στην πλάτη» να έχουν βουτήξει την ανάρτηση για την ΜΚΟ PRAKSIS χωρίς να αναγράψουν την πηγή).  Η παραγωγή ιδεών από εδώ γίνεται με τρόπο συνθετικό και αναλυτικό. Συνθετικά σχόλια – τίτλοι που κεντρίζουν χωρίς να ‘καθοδηγούν’ και αναλυτικά άρθρα Συμμαχητών, που επεξηγούν.  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ. Επαναλαμβάνω λοιπόν για δεύτερη, και τελευταία φορά, την πρόσκληση για συνένωση της δύναμης πυρός μας επί του πεδίου.  

Έλληνα Εθνικιστή, επίσης δεν συμφωνώ με την τοποθέτηση σχετικά με το ΚΚΕ***. Αν το ΚΚΕ δεν είχε αυτά που θα ήθελες να μην έχει, δεν θα ήταν ΚΚΕ.  ΚΚΕ ίσον διεθνισμός, ίσον εξισωτισμός, ίσον άρνηση της σημασίας της καταγωγής, άρνηση της θρησκείας, άρνηση των εθνών, όλα ίσιωμα… Πατριώτης βέβαια δήλωσε ο Στάλιν για να εμψυχώσει τα σοβιετικά στρατεύματα, αλλά στη συνέχεια ανέλαβαν οι διάφορες καγκεμπε γκεπεου νικαβεντε και οι χώρες του ανατολικού μπλοκ «είπαν το δεσπότη Παναγιώτη…»  

Χρυσή αυγή και ΚΚΕ συναντώνται στο σταυροδρόμι του καιροσκοπισμού.

ΑΛΛΕΝΑΚΙ
________________________________________________________________

Αγαπητοί Συμμαχητές, 

έχω δηλώσει στον παρόντα ιστότοπο ότι δεν θέλω να ασχολούμαι πλέον με τα τεκταινόμενα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής και δεν είναι ο ρόλος μου να αποδομώ το συγκεκριμένο κόμμα. 

Επιθυμώ να βλέπω σε αυτό τον ιστότοπο θετικά άρθρα και σκέψεις για τον Ελληνικό Εθνικισμό, δηλαδή παραγωγή Σκέψης και όχι αντιπολίτευση στο κόμμα της ΧΑ.

Όμως τώρα θα πρέπει να παραβιάσω αυτή την αρχή και να (ξανα) – ασχοληθώ με το συγκεκριμένο κόμμα, διότι η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση της Ιστορίας της από το 1830 που ιδρύθηκε ως Κράτος.

Η δημογραφική και η εθνολογική εικόνα της χώρας απειλούνται πλέον άμεσα.

Ο προδοτικός και ανθελληνικός ρόλος της Ευρωπα’ι’κής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι πλέον εμφανής σε όλους.

Η συμμετοχή της Ελλάδος στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τα συμφέροντα του Έθνους.

Και ερωτώ …

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να βγει η Χρυσή Αυγή και να διακηρύξει ως ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της την ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ???

Πού είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εθνική και Ανεξάρτητη αντιπολίτευση ???

ΟΛΑ τα σοβαρά Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή απαιτούν έξοδο των χωρών τους από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Πριν από λίγες μέρες δυο βουλευτές του Εθνικιστικού κόμματος JOBBIK της Ουγγαρίας πήραν το κουρελόπανο – «σημαία» της ΕΕ και το πέταξαν έξω από το Ουγγρικό κοινοβούλιο.

Πράξη με καίριο συμβολισμό και αντίκτυπο στον λαό της Ουγγαρίας – γι’αυτό το JOBBIK είναι δεύτερο κόμμα και διεκδικεί άμεσα την εξουσία.

Προσωπικώς δεν συμπαθώ το JOBBIK διότι υποστηρίζει τον Παντουρανισμό και τους Τούρκους, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

Τα ίδια συμβαίνουν στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Πολωνία κλπ κλπ.

Και τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα ???

Εδώ έχουμε ένα κόμμα που επαίρεται ότι εκφράζει τον Εθνικισμό και ΔΕΝ τολμά να ξεστομίσει την λέξη ΕΞΟΔΟΣ από ΕΕ – ΝΑΤΟ.

Αρκείται η ΧΑ στα γνωστά και τετριμμένα τραυλίσματα περί «καταγγελίας των μνημονίων» (και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια έλεγε), περί «πενταετούς προετοιμασίας για την δραχμή» (σ.Α: αυτό και αν είναι ανέκδοτο Συμμαχητή) (και οι μνημονιακοί για πενταετία μιλούσαν), περί «εκμεταλλεύσεως των υδρογονανθράκων» (χρειάζεται τουλάχιστον μια δεκαετία, εκτός κι αν πάρουμε ο καθένας από μια τσάπα και αρχίσουμε να σκάβουμε για πετρέλαιο) κλπ κλπ κλπ.

Αοριστολογίες και φληναφήματα, αλλά ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την ταμπακιέρα…τι θα γίνει με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ???

Το μονοπώλιο της σαφούς ρητορικής κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ έχει παραχωρηθεί στο ΚΚΕ.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την σταθερή και συνεπή στάση του στα συγκεκριμένα ζητήματα ???

*** Εάν δεν ήταν ιδεοληπτικά προσκολλημένο στον διεθνισμό και στην μονίμως προδοτική στάση του στα Εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό , η ψήφος σε αυτό θα υπήρχε ως επιλογή στο μυαλό αρκετών Εθνικιστών…

Εκεί καταντήσαμε, αφού οι…«ταγοί» του Εθνικισμού στην Ελλάδα κάνουν πολιτική – ή μάλλον πολιτικαντισμό – με βάση τις δημοσκοπήσεις και όχι με βάση την Ιδεολογία.

Η κουτοπονηριά της χρυσαυγιτικής ηγεσίας την οδηγεί στο να μην παίρνει σαφή θέση υπέρ της ΕΞΟΔΟΥ από την ΕΕ, διότι οι δημοσκοπήσεις των τσοντοκάναλων λένε ότι το 80% των νεοελλαδικών προβάτων είναι υπέρ της ΕΕ και του ΕΥΡΩ.

Γιατί λοιπόν να μιλήσουν σαφώς κατά της ΕΕ ??? Για να χάσουν τα δυνητικά ψηφαλάκια των ευρωλιγούρικων βοοειδών ???

Ας μιλάμε λοιπόν γενικώς και αορίστως περί…«καταγγελίας» των μνημονίων και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …

Μόνο που τώρα η ΕΕ μας κλείνει τα σύνορα, η Πατρίδα κινδυνεύει και τώρα χρειάζεται μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εθνική Αντίσταση.

Αυτή η Αντίσταση θα προέλθει από λίγους αλλά θαρραλέους και ψυχωμένους Έλληνες – ΟΧΙ από πολιτικάντικους φωνακλάδες της πλάκας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Προς άρση τυχόν παρεξηγήσεων…

  Βεβαίως γνωρίζω ότι εάν το ΚΚΕ ήταν όντως πατριωτικό ΔΕΝ θα ήταν….ΚΚΕ.

  Η αναφορά μου στο ΚΚΕ αποσκοπεί στο να δείξει ακριβώς την κατάντια μας….ότι δηλαδή το αυτονόητο για κάθε Εθνικιστή ( έξοδος από ΕΕ-ΝΑΤΟ ) έχει παραχωρηθεί μονοπωλιακώς στο σταλινικό απολίθωμα.

  Επίσης ο καιροσκοπισμός της ΧΑ είναι ….χωριάτικος και ερασιτεχνικός μπροστά στον επαγγελματικό καιροσκοπισμό του ΚΚΕ.

  Το ΚΚΕ είναι 100 χρονών, με μεγάλη εμπειρία στην παρανομία και στην τέχνη της μαζικής προπαγάνδας.

  Οι επίδοξοι μιμητές του ΚΚΕ στην ηγεσία της ΧΑ είναι ….εκκολαπτόμενοι νεοσσοί μπροστά του.

  Αυτό που έγραψα περί της πιθανής ψήφου στο ΚΚΕ από κάποιους Εθνικιστές βασίζεται σε προσωπική εμπειρία που είχα προ ημερών.

  Συνάντησα τυχαία στον δρόμο έναν «παλιό» Συναγωνιστή, από τους πιο πιστούς και αφοσιωμένους χρυσαυγίτες, ο οποίος αποχώρησε αηδιασμένος από αυτά που είδε στο πολιτικάντικο μόρφωμα.

  Αυτός ο παλιός Συναγωνιστής μου είπε ευθαρσώς ότι το μόνο που τον εμποδίζει να ψηφίσει ΚΚΕ είναι οι νεκροί συγγενείς του στην Πηγάδα του Μελιγαλά.

  Και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι ο μόνος….


 2. Ακριβώς Συναγωνιστή, η απελπισία των χρυσαυγιτών όταν ανακαλύπτουν πόσο ΚΙΒΔΗΛΗ είναι η χρυσαυγίτικη Εκάτη… μπορεί να τους οδηγήσει και σε απονενοημένα διαβήματα, όπως είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: