h1

Στην εφημερίδα του συλληφθέντα για εκβιασμούς Μαυρίκου έστελνε ο Μιχαλολια(κο)ς τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στις τοπικές με ένθερμες συστάσεις να αγοράζουν την φυλλάδα «γιατί στηρίζει» με πρωτοσέλιδα και συνεντεύξεις αφιερωμένα στον ‘αρχηγό’. Και μετά απορούν οι αφελείς εναπομείναντες για το θλιβερό μονοψήφιο ποσοστό τους ενώ μαίνεται το ‘προσφυγικό’!

23/02/2016

Το γεγονός είχε αναδειχθεί από την ιστοσελίδα μας. Είχαμε επισημάνει την πολιτική μωρία τουλάχιστον που σαπίζει τα χρυσαυγίτικα αρχηγικά και περιαρχηγικά κρανία. Το είχε εντοπίσει και ο κάποτε φιλικός προς την Χ.Α. διακείμενος «Στόχος» που σήμερα βεβαίως επανέρχεται:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!! ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΤΙΤΛΟΣ: ΑΦΟΥ «ΜΑΖΕΨΕ» ΟΤΙ «ΜΑΖΕΨΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΙΔΡΥΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ…!!!ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ...

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα «Ακρόπολη …
Παναγιώταρος και Σπίνος δίνουν μάχη για την πρωτιά στην …

Αποκάλυψη “Ακρόπολις”: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στις κρυφές … δημοσιεύματα ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός… 

Advertisements

One comment

 1. Αγαπητοί Συμμαχητές,

  έχω δηλώσει στον παρόντα ιστότοπο ότι δεν θέλω να ασχολούμαι πλέον με τα τεκταινόμενα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής και δεν είναι ο ρόλος μου να αποδομώ το συγκεκριμένο κόμμα.

  Επιθυμώ να βλέπω σε αυτό τον ιστότοπο θετικά άρθρα και σκέψεις για τον Ελληνικό Εθνικισμό, δηλαδή παραγωγή Σκέψης και όχι αντιπολίτευση στο κόμμα της ΧΑ.

  Όμως τώρα θα πρέπει να παραβιάσω αυτή την αρχή και να (ξανα) – ασχοληθώ με το συγκεκριμένο κόμμα, διότι η κατάσταση είναι κρίσιμη.

  Η Ελλάδα βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση της Ιστορίας της από το 1830 που ιδρύθηκε ως Κράτος.

  Η δημογραφική και η εθνολογική εικόνα της χώρας απειλούνται πλέον άμεσα.

  Ο προδοτικός και ανθελληνικός ρόλος της Ευρωπα’ι’κής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι πλέον εμφανής σε όλους.

  Η συμμετοχή της Ελλάδος στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τα συμφέροντα του Έθνους.

  Και ερωτώ …..

  Τι άλλο πρέπει να γίνει για να βγει η Χρυσή Αυγή και να διακηρύξει ως ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της την ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ???

  Πού είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εθνική και Ανεξάρτητη αντιπολίτευση ???

  ΟΛΑ τα σοβαρά Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή απαιτούν έξοδο των χωρών τους από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

  Πριν από λίγες μέρες δυο βουλευτές του Εθνικιστικού κόμματος JOBBIK της Ουγγαρίας πήραν το κουρελόπανο – «σημαία» της ΕΕ και το πέταξαν έξω από το Ουγγρικό κοινοβούλιο.

  Πράξη με καίριο συμβολισμό και αντίκτυπο στον λαό της Ουγγαρίας – γι’αυτό το JOBBIK είναι δεύτερο κόμμα και διεκδικεί άμεσα την εξουσία.

  Προσωπικώς δεν συμπαθώ το JOBBIK διότι υποστηρίζει τον Παντουρανισμό και τους Τούρκους, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

  Τα ίδια συμβαίνουν στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Πολωνία κλπ κλπ.

  Και τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα ???

  Εδώ έχουμε ένα κόμμα που επαίρεται ότι εκφράζει τον Εθνικισμό και ΔΕΝ τολμά να ξεστομίσει την λέξη ΕΞΟΔΟΣ από ΕΕ – ΝΑΤΟ.

  Αρκείται η ΧΑ στα γνωστά και τετριμμένα τραυλίσματα περί «καταγγελίας των μνημονίων» ( και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια έλεγε ), περί «πενταετούς προετοιμασίας για την δραχμή» ( και οι μνημονιακοί για πενταετία μιλούσαν ), περί «εκμεταλλεύσεως των υδρογονανθράκων» ( χρειάζεται τουλάχιστον μια δεκαετία, εκτός κι αν πάρουμε ο καθένας από μια τσάπα και αρχίσουμε να σκάβουμε για πετρέλαιο ) κλπ κλπ κλπ.

  Αοριστολογίες και φληναφήματα, αλλά ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την ταμπακιέρα…..τι θα γίνει με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ???

  Το μονοπώλιο της σαφούς ρητορικής κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ έχει παραχωρηθεί στο ΚΚΕ.

  Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την σταθερή και συνεπή στάση του ΚΚΕ στα συγκεκριμένα ζητήματα ???

  Εάν το ΚΚΕ δεν ήταν ιδεοληπτικά προσκολλημένο στον διεθνισμό και στην μονίμως προδοτική στάση του στα Εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό , η ψήφος σε αυτό θα υπήρχε ως επιλογή στο μυαλό αρκετών Εθνικιστών….

  Εκεί καταντήσαμε, αφού οι…..»ταγοί» του Εθνικισμού στην Ελλάδα κάνουν πολιτική – ή μάλλον πολιτικαντισμό – με βάση τις δημοσκοπήσεις και όχι με βάση την Ιδεολογία.

  Η κουτοπονηριά της χρυσαυγιτικής ηγεσίας την οδηγεί στο να μην παίρνει σαφή θέση υπέρ της ΕΞΟΔΟΥ από την ΕΕ, διότι οι δημοσκοπήσεις των τσοντοκάναλων λένε ότι το 80% των νεοελλαδικών προβάτων είναι υπέρ της ΕΕ και του ΕΥΡΩ.

  Γιατί λοιπόν να μιλήσουν σαφώς κατά της ΕΕ ??? Για να χάσουν τα δυνητικά ψηφαλάκια των ευρωλιγούρικων βοοειδών ???

  Ας μιλάμε λοιπόν γενικώς και αορίστως περί….»καταγγελίας» των μνημονίων και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ….

  Μόνο που τώρα η ΕΕ μας κλείνει τα σύνορα, η Πατρίδα κινδυνεύει και τώρα χρειάζεται μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εθνική Αντίσταση.

  Αυτή η Αντίσταση θα προέλθει από λίγους αλλά θαρραλέους και ψυχωμένους Έλληνες – ΟΧΙ από πολιτικάντικους φωνακλάδες της πλάκας.

  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: