h1

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΒΑΡΒΑΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

09/02/2016

Το συγκλονιστικό κατωτέρω βίντεο μπορεί να αποτελεί συρραφή διαφόρων αποσπασμάτων, αλλά όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε δεν αλλοιώνει σε καμμία περίπτωση το συμπέρασμα που αβίαστα θα εξάγει οιοσδήποτε από τους θεατές του. Πρόκειται για την προ πολλού σχεδιασμένη εθνοκτονία των ευρωπαϊκών λαών από τους «συναδέλφους» του καταραμένου κυρίου Adam Weishaupt, του πιονέρου της «Βουλής των Ρότσιλντ» στις Η.Π.Α. που ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης το 1760. Μια και έχουμε φθάσει πλέον στην τελευταία φάση υλοποίησης της εγκαθιδρύσεως της Παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι πεφωτισμένοι χρησιμοποιούν τους αυτονομημένους πλέον φανατικούς πιστούς του Ισλάμ αφιονίζοντάς τους αφενός με την θρησκευτική ισοπεδωτική αντίληψη τους περί καθολικής επικράτησης τους στην ευρωπαϊκή ήπειρο, εξωθώντας τους αφετέρου στις ευρωπαϊκές χώρες με όλους τους τρόπους. Ο πιο πρόσφορος από αυτούς είναι φυσικά ο τρόπος που γνωρίζουν καλύτερα οι μισάνθρωποι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, η διεξαγωγή πολέμων στον Τρίτο κόσμο και η «δημιουργία» τεράστιων μεταναστευτικών ροών προς τις «ειρηνικές και ανεκτικές» ευρωπαϊκές κοινωνίες, μέσω των οποίων καταφθάνουν οι οργισμένοι μουσουλμάνοι που επιθυμούν να εκπληρώσουν τις επιταγές του κορανίου! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΖΑΛΕΣ !!! Με ανοιχτές αγκάλες οι Τσίπρες και Μουζάλες καλωσορίζουν τα 2.2 δισεκατομμύρια αφρικανών και τα 4.4 δισεκατομμύρια ασιατών που θα αφανίσουν τους Λευκούς, με την Ελλάδα σε ρόλο σαρακοφαγωμένης σάπιας κερκόπορτας! Από τον Αύγουστο του 2015 είχαμε αποκαλύψει τον κατεξευτελισμό του Πολεμικού Ναυτικού σε ρόλο σφουγγαρίστρας για βαρβάρους!

Εκμεταλλευόμενοι οι αξιότιμοι συνεργάτες του ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ Τζόρτζ  Σόρος την ημιμάθεια, το χαμηλότατο πολιτιστικό επίπεδο, τον αναλφαβητισμό, την πνευματική θολούρα και την τυφλή υποταγή στους τοπικούς εκπροσώπους του Αλλάχ και του προφήτη του των εξαθλιωμένων ισλαμιστών, στοχεύουν στην εξώθηση των Ιθαγενών Λευκών ευρωπαϊκών λαών (και θα το καταφέρουν, αφού η κτηνώδης συμπεριφορά των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών καθίσταται επικίνδυνη και η εγκληματική τους συμπεριφορά είναι πλέον κάτι σαν εγγενές γνώρισμα της ιδιοσύστασής τους) σε έναν «πόλεμο αστικών κέντρων» μεταξύ των μουσουλμάνων εισβολέων και όλων των άλλων κατοίκων!

Πάντως μην νομίζετε ότι στο σχέδιο των πεφωτισμένων συμπεριλαμβάνεται η πλήρης ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Όχι, όχι, δεν το επιθυμούν αυτό. Το Ισλάμ θα αποτελέσει το όχημα για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας και η αφορμή θα δοθεί από την προκαλούμενη αντίδραση των λαών της Ευρώπης (και δίκαιη και λογική και αναμενόμενη, αλλά πλήρως ελεγχόμενη…), αλλά αυτά θα τα πούμε σε επόμενα άρθρα μας. Προς το παρόν, τροφή για σκέψη ας αποτελέσει η θέαση του μαγνητοσκοπημένου ντοκουμέντου…

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.__

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: