h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ απερίφραστα (αυτός ξέρει…): «Πραγματικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο μεγαλοδικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας» Μετά και από αυτό, καλούμε τους άδολους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, να εγκαταλείψουν το μαντρί του Τ. Μιχαλόλια!

01/02/2016

«Στα δύσκολα η ηγεσία της ΧΑ φέρθηκε όπως ακριβώς η μαφία ή οι μυστικές υπηρεσίες…απεκήρυξε και αρνήθηκε κάθε σχέση με τους ανθρώπους της»

«Φυσική συνέπεια αυτού ήταν το ότι από 30-40.000 συμμετέχοντες στις πορείες των Ιμίων τα έτη 2012 – 13, χτες δεν συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα…»

Γράφει ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και οι δικές μας παρατηρήσεις παρατίθενται σε αγκύλες. 

Ε.Ε.: Οι άνθρωποι κατά κανόνα είναι κατώτεροι των Ιδεών που – υποτίθεται – ότι εκπροσωπούν. Οι εξαιρέσεις γίνονται Ήρωες, Μάρτυρες και Άγιοι…πόσοι από εμάς θα γίνουμε κάτι από αυτά ???  Και μιας και αναφέραμε τους Ήρωες, ας θυμηθούμε τους Ήρωες των Ιμίων και ας αναφωνήσουμε…ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

[Αλλενάκι: η χρυσαυγίτικη ‘ηγεσία’ έχει τερματίσει το κοντέρ της υποκρισίας υποδυόμενη Ηρωϊκούς ρόλους…όσον αφορά στις δολοφονίες των δύο τραγικών νεαρών χρυσαυγιτών -που είναι και οι μόνοι που δικαιούνται να μνημονεύονται ως σύγχρονοι Μάρτυρες του Εθνικισμού- η συστηματική πολιτική τους εκμετάλλευση εκ μέρους του αχυρανθρώπου Μιχαλολιάκου, ενός δήθεν αρχηγού, που στερείται ηθικού και πολιτικού αναστήματος, αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ και τραγικές μορφές οι γονείς του Μ. Καπελώνη που είναι αναγκασμένοι να βλέπουν παγανιστικούς κέλτικους σταυρούς πάνω στο χριστιανικό μνήμα του παιδιού τους!!!]

Ε.Ε.: Ηγέτης του κόμματος της Χρυσής Αυγής αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι ο κύριος Μιχαλολιάκος. Ηγέτης του εν λόγω κόμματος αυτή τη στιγμή είναι ο δικηγόρος – και αδελφός του – κύριος ΜιχαλόλιαςΚαι οι εντολές του κυρίου Μιχαλόλια είναι ξεκάθαρες…: 

  • Χαμηλοί τόνοι και αναστολή κάθε δραστηριότητος που θα μπορούσε να «προκαλέσει». Τέλος ο ακτιβισμός, τέλος οι πορείες, τέλος τα συσσίτια σε Έλληνες κλπ κλπ. Επιτρέπονται μόνο κλειστές εκδηλώσεις στις Τ.Ο και μια ήπια κοινοβουλευτική παρουσία. Όλα αυτά μέχρι να ξεκαθαριστεί η έκβαση της δίκης. Το μόνο που απασχολεί αυτή την περίοδο την ηγεσία της ΧΑ είναι η έκβαση της δίκης….Τίποτε άλλο.

[Αλλενάκι: Εκτιμώ την απερίφραστη τοποθέτησή σου Έλληνα Εθνικιστή. Είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για το ιστολόγιο μας και για τον Ελληνικό Εθνικισμό!

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ΕΣΥ γνωρίζεις… Συμπληρώνω: ο αρχιλογιστής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο ταμίας του κόμματος δηλαδή,  ασκούσε ηγεσία στη διάρκεια των προφυλακίσεων και θεωρώ ότι εξακολουθεί να την ασκεί, καθώς υπάρχουν ανακοινώσεις του εκείνης της περιόδου με την υπογραφή του ως «επικεφαλής της κεντρικής διοίκησης».  Αρκετοί συναγωνιστές/στριες απορούσαν για την στάση «παράδοσης» που επεδείκνυαν οι προφυλακισμένοι στις επιταγές του συστήματος και για την ουσιαστική κινηματική απραξία που μας είχε επιβληθεί στη διάρκεια του 18μήνου, παρά τις βερμπαλιστικές κορώνες. Ο χρόνος τις έλυσε αυτές τις απορίες. Ο μισθός τους έτρεχε κανονικά, κουμάντο έκαναν οι σύζυγοι, η Μιχαλολιάκαινα, η Γερμέναινα και οι λακέδες τους στις τοπικές (βλέπε Ανατολική Αττική, τσιφλίκι Γερμέναινας). Η βασική υπερασπιστική γραμμή που έχει δώσει ο αρχηγός Τ. Μιχαλόλιας – και που είναι ασφαλώς αδιαπραγμάτευτο προσωπικόαλλά όχι πια πολιτικό δικαίωμα των κατηγορουμένων, είναι η χρονοτριβή και η καθυστέρηση της διαδικασίας επ’ αόριστον, ει δυνατόν. Εδώ υποκρύπτεται απεχθής πολιτική υστεροβουλία!!! Χρονοτριβώντας κατορθώνουν να εγκλωβίζουν στο μαντρί Μιχαλόλια το εθελοντικό δυναμικό συναγωνιστών/στριών που στελεχώνει άδολα και με αυταπάρνηση τις ψευδεπίγραφες ‘τοπικές πολιτικές οργανώσεις’. Κρατούν ομήρους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ψηφοφόρους που τους ακολούθησαν και εξακολουθούν να ελπίζουν σε αυτούς!!! Φυσικά, δεν μας αφορούν τα γλοιώδη έμμισθα κομματόσκυλα της κεντρικής διοίκησης και της ιστοσελίδας τους και όσοι -κυρίως μέλη ομάδων ασφαλείας- αμείβονται για τις αμφιβόλου σκοπιμότητας και ποιότητας υπηρεσίες τουςαπόδειξη η δολοφονία των Καπελώνη-Φουντούλη που σωριάστηκαν από τις σφαίρες ανυποψίαστοι στη μέση του δρόμου. Τι ακριβώς φύλαγαν, τι και ποιους προστάτευαν οι τραγικοί Καπελώνης-Φουντούλης; Ούτε τον εαυτό τους…]

Ε.Ε.: Ας μην αφιερώνουμε στο εν λόγω κόμμα περισσότερη σκέψη και μελάνη από όσες του αξίζουν στην παρούσα φάση… Το αίσθημα Τιμής που διαθέτουμε μας επιτάσσει να μην κλωτσάμε τους πεσμένους στο έδαφος. 

[Α: εκτιμώ την μεγαλοψυχία, όμως αυτό ακριβώς επιδιώκουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι αυτοί…οι ‘πεσμένοι στο έδαφος’ να εξαπατούν τους άδολους Έλληνες Πατριώτες, Εθνικιστές και ψηφοφόρους, τη στιγμή που ο Εθνικισμός στην Ευρώπη αφυπνίζεται υγιώς για να απωθήσει τους εισβολείς και στην Ελλάδα να έχει βαλτώσει μέσα στη χλεύη και στην απαξία, εξ αιτίας τους!!!] Vae Victis…Συμμαχητή. Αν και δεν θα στοιχημάτιζα ότι είναι και τόσο ‘πεσμένοι’ στο χώμα, όσον αφορά το τι είναι ικανοί να διαπράξουν.]

Ε.Ε.: Γίνονται ζυμώσεις και διεργασίες στον χώρο του Ελληνικού Εθνικισμού – αυτές αξίζουν να τις παρακολουθήσουμε. [Α.: το ιστολόγιο υπηρετεί τον στόχο της ανασύνθεσης εκ του μηδενός. Δεν έχουμε αναφερθεί στο Εθνικό Μέτωπο, το οποίο θεωρούμε μηχανισμό-σφραγίδα, σχέδια επί χάρτου πάνω σε ασφαλή και καλογυαλισμένα γραφεία, ουδέν το συναρπαστικό και το κινηματικό, ενώ μη συμμετέχοντας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές μια χαρά έστειλε τις λιγοστές του ψήφους στην χρυσή αυγή…ο νοών νοείτω…]

Ε.Ε.: Ο γράφων είχε αποστείλει συγχαρητήριο μήνυμα στην ιστοσελίδα της ΧΑ το 2012, αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία της εισόδου στη βουλή. Σ’εκείνο το μήνυμα απευθυνόμουν προσωπικώς στον κύριο Μιχαλολιάκο και του τόνιζα την ανάγκη να διατηρήσει η Χρυσή Αυγή τον κινηματικό, συντροφικό και ριζοσπαστικό χαρακτήρα της και να μην μετατραπεί σε συστημικό κόμμα.
[Α.: Συμμαχητή, δεν μας τα έχεις πει αυτά, ατύχησες… είναι δεδομένο ότι «το κεφαλάκι εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα κόπηκε από τη ρίζα» γιατί τόλμησες να διατυπώσεις Άποψη, Λόγο, Λογική, Αντίλογο, άλλα πράγματα δηλαδή από αυτά που ‘εκτιμούν’ τα κομματόσκυλα, ενώ η επιστολή σου μπορεί και να μην έφτασε ποτέ στον ‘αρχηγό’ Μιχαλολιάκο. Στα συρτάρια του γραφείου κάποιου ανασφαλούς και αστοιχείωτου λακέ, αρσενικού ή θηλυκού, θα είναι καταχωνιασμένη για λόγους ‘ιστορικής αρχειοθέτησης’…  εάν δεν έχει καταστραφεί στον καταστροφέα εγγράφων.]

Ε.Ε.:Δυστυχώς οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν. Η Χρυσή Αυγή – παρά τις κραυγές και τις μεγαλοστομίες τηςδεν ανέπτυξε ποτέ πραγματικό ήθος συντροφικότητος και συμπαραστάσεως προς κάθε Συναγωνιστή. Το …προνόμιο της συμπαραστάσεως διετηρήθη αποκλειστικώς για τον «αρχηγό» και τον στενό πυρήνα των «δικών του» ανθρώπων.
Όλοι οι υπόλοιποι αφέθηκαν στην τύχη τους.

[Α.: κάτι θα γνωρίζουν επ’ αυτού καλύτερα οι παλαιότεροι υπαρχηγοί του ‘αρχηγού, των οποίων το όνομα, π.χ. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ, είναι «απαγορευμένη λέξη για χρυσαυγίτες» όπως δήλωσε ο λακές Ανατολικής Αττικής σε μια απρόσεκτη και χαλαρή στιγμή του σε ένα καφέ τον Μάρτιο του 2013!!! Ο νεαρός αφελής συναγωνιστής που εκστόμισε την απαγορευμένη λέξη εκδιώχθηκε κακήν κακώς από την τοπική.]

Ε.Ε.: Ακόμα και η αστική καρπαζοδεξιά ΝΔ είχε συμπαρασταθεί ενεργά στον Καλαμπόκα όταν δολοφόνησε τον Τεμπονέρα. Δεν δικαιολογούμε σε καμιά περίπτωση τον φόνο, αλλά η ΝΔ φέρθηκε τότε πιο…»αντρίκια» σε σχέση με την ΧΑ. Στα δύσκολα η ηγεσία της ΧΑ φέρθηκε όπως ακριβώς η μαφία ή οι μυστικές υπηρεσίες…απεκήρυξε και αρνήθηκε κάθε σχέση με τους ανθρώπους της.

Φυσική συνέπεια αυτού ήταν το ότι από 30-40.000 συμμετέχοντες στις πορείες των Ιμίων τα έτη 2012 – 13, χτες δεν συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα…

Είναι λογικό, διότι κανείς δεν θέλει πλέον να εκτεθεί και να διακινδυνεύσει την κοινωνική του υπόσταση για μια ηγεσία που – στην πρώτη αναποδιά – θα τον αποκηρύξει και θα αρνηθεί κάθε σχέση μαζί του.

Ο ανόητος Ρουπακιάς κατέστρεψε την ζωή του διαπράττοντας φόνο και νομίζοντας ότι οι…»συναγωνιστές» και ο…»αρχηγός» θα του συμπαρασταθούν … Ο δε «αρχηγός» έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι δεν γνώριζε τον Πατέλη, πυρηνάρχη της Νίκαιας…αν είναι δυνατόν !!!
Επαναλαμβάνω ότι δεν εγκρίνω σε καμιά περίπτωση φόνους και – φυσικά – δεν αναλαμβάνω καμιά «πολιτική ευθύνη» γι’αυτούς. Απλώς επισημαίνω και προσυπογράφω την διαπίστωση της Συμμαχήτριας για την νοοτροπία «ο σώζων εαυτών σωθήτω» που διακρίνει την χρυσαυγιτική ηγεσία.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: