h1

ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ …ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΕ Η …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αναδημοσίευση από το «Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα».

31/01/2016

Στο σχόλιό του που θα παραθέσουμε σε επόμενη ανάρτηση μαζί με ολοκληρωμένη απάντησή μας, ο Συμμαχητής μας, ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, αφού μας δηλώνει απερίφραστα ότι «ηγέτης της χρυσής αυγής αυτήν την στιγμή (-μήπως ανέκαθεν;;;- διερωτώμεθα εμείς) είναι ο αδελφός του Ν. Μιχαλολιάκου, μεγαλοδικηγόρος Τ. Μιχαλόλιας» μας προτρέπει να ασχοληθούμε με τις ενδιαφέρουσες ζυμώσεις και διεργασίες που αναπτύσσονται στον εθνικιστικό χώρο και να «μην χτυπάμε τους πεσμένους στο χώμα» [ως ‘πεσμένους’ υποδεικνύει τον θλιβερό ‘ηγετικό’ πυρήνα της χρυσής αυγής]. Ωστόσο, ο ‘ηγετικός πυρήνας’ με αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα όχι μόνο περιήλθε και τελεί σε κατάσταση απόλυτης ανυποληψίας, επισύροντας πλέον μόνο λοιδωρία και ειρωνεία, βλέπε Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα: ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ …ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΕ Η …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! παρά συμπαρασύρει ΣΚΟΠΙΜΑ στον όλεθρο και στην ανυπαρξία τον Εθνικισμό στην Ελλάδα,  την στιγμή που έδειχνε ότι θα αναδημιουργείτο εκ του μηδενός, καθυστερώντας συστηματικά -γραμμή αδελφού- την έκβαση της δίκης επ’ αόριστον με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση των βολευτικών προνομίων που περνά κυρίως μέσα από την  ψυχική επ’ αόριστον ομηρία του μέσου στελεχιακού δυναμικού των άδολων –μη έμμισθων- Εθνικιστών υποστηρικτών και Ελλήνων Πατριωτών που πλαισίωσαν την χρυσή αυγή από το 2011, αυτών δηλαδή που βγάζουν εθελοντικά όλη τη δουλειά που οδηγεί στην πύλη του κοινοβουλίου

Το ιστολόγιό μας αποτέλεσε και αποτελεί κέντρο ζυμώσεων και δημιουργικής Εθνικιστικής διαδικασίας, ενώ αναδημοσιεύουμε ο,τιδήποτε κριθεί ενδιαφέρον, όπως έχουμε ήδη πράξει, προβάλλοντας π.χ. έγκαιρα την εκδήλωση του «Ελληνοκρατείν» στον Πλατύκαμπο Λάρισας Εντατικές διεργασίες και ζυμώσεις στον Εθνικιστικό χώρο. Ανοιχτή εκδήλωση του «ΠΕΣ Ελληνοκρατείν» στον Πλατύκαμπο Λαρίσης με καλεσμένο τον Αριστοτέλη Καλέντζη στην Λάρισα, αύριο, Κυριακή, 19.00 μ.μ.

Δεν μας έχει διαφύγει επίσης και αναδημοσιεύουμε αμέσως την νίκη την οποία κατήγαγε ο άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα μαχητικότητας διαπρεπής νομικός Ηλίας Ηλιακόπουλος -επίσης ανεξαρτητοποιηθείς από την χρυσή αυγή του οποίου οι ΛΟΓΟΚΛΟΠΟΙ της χρυσαυγίτικης ιστοσελίδας έθαβαν τα άρθραανήκουστο, δεν είναι δυνατόν…- κατόρθωσε να αποφυλακίσει τον εγκαταλειφθέντα (δεν το πιστεύω…) από το χρυσαυγίτικο μόρφωμα Π. Μπαντέμη  … απόφαση που ίσως αποτελεί και πρόκριμα για την αθώωση του λόγω αμφιβολιών

Και ποιος άραγε νοήμων συναγωνιστής, συμμαχητής, που έχει βιώσει την χρυσαυγίτικη πραγματικότητα μπορεί να διαφωνήσει με την ουσία του παρακάτω δημοσιεύματος, ανεξαρτήτως του ιδεολογικού χάσματος;;; Το ψευδο-κινηματικό τελικά, προσωπείο της χρυσής αυγής είχε επισημανθεί σε χρόνο ανύποπτο από το Αλλενάκι, όταν προϊόντος του χρόνου διαπίστωνα με κατάπληξη ότι οι έγκλειστοι βουλευτές μια χαρά ανέμεναν την αποφυλάκισή τους σύμφωνα με τις επιταγές του συστήματος, αφού και ο βουλευτικός μισθός συνέχιζε να τρέχει αλλά και ο εγκλεισμός τους ουδεμία σχέση είχε με αυτόν άλλων ατυχών Ελλήνων πολιτών που βρέθηκαν κάποια στιγμή πίσω από τα σίδερα για χρέη στην εφορία χωρίς προνομιακή μεταχείριση -π.χ. πτέρυγα της επιλογής τους…- και χωρίς τους 200, 300 υποστηρικτές έξω από τα εφετεία σε κάθε προσαγωγή (προκλητικό προνόμιο που απολάμβαναν μόνο οι βολευτές της χρυσής αυγής αλλά ουδέποτε οι υπόλοιποι 60 συγκατηγορούμενοί τους!!!)

     …Κόμμα θρασύδειλων ηλίθιων η Χρυσή Αυγή υπερψηφίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών στα Αστυνομικά Τμήματα, όπως, άλλωστε, ήταν φυσικό για ένα συστημικό κόμμα. Παρά ταύτα, η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τη καρδιά της «πέτρα» και φαίνεται να παραδίδεται αύτανδρη (τώρα ο όποιος «ανδρισμός»=façon de parler, σ’ αυτούς τους χώρους των «φιλιππινέζων» του συστήματος) σε άλλους «εραστές» της (υποτιθέμενης…) παρθενιάς της… Ενώ το νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή (τρομάρα της…!) είχε εξαγγείλει φιέστα στη Ρηγίλλης, μόλις ψιθυρίστηκε ότι οι αναρχοπουθενάδες θα κάνουν αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια, ο αρχιμπάτσος «αττικάρχης» εξέδωσε όρντινο απαγορεύοντας «τις συγκεντρώσεις» (δηλαδή, την εξής μία, της Χρυσής Αυγής) με το πρόσχημα της …»δημόσιας ασφάλειας», δηλαδή, της ικανοποίησης των αναρχοπουθενάδων!…
    … Τέλος τα ένστολα νούμερα της Χρυσής Αυγής, «στρατάρχες» της κατσαρόλας που σώπαιναν με σημασία όταν ο Νίκος Ντερτιλής πέθαινε στο κελί του, δείχνουν κι αυτοί την ανυπαρξία τους απέναντι στον αρχιμπάτσο «αττικάρχη» αφού ούτε αυτοί οι καραγκιόζηδες μπορούν να καταφέρουν την οποιαδήποτε κινητοποίηση για την αποτροπή μιας απαγόρευσης που στοχεύει αποκλειστικά το κόμμα τους. Γιατί, αν προσέξει κανείς την απαγόρευση του «αττικάρχη» δε θα δει πουθενά να συμπεριλαμβάνονται και τα Προπύλαια!!!, έστω για το τύπο της εξίσωσης και του συμψηφισμού, αλλά μόνο ο χώρος της συμμάζωξης της Χρυσής Αυγής, ωμά και απερίφραστα… Γιωργάκη Επιτήδειε και Λευτεράκη Συνοδινέ, γρήγορα στα μαγειρεία για πατάτες… Η συνέχεια στο ιστολόγιο Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα: ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ …ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΕ Η …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! …

Αυτά προς το παρόν και συνεχίζεται
ΑΛΛΕΝΑΚΙ

Advertisements

2 Σχόλια

 1. » Το ψευδοκινηματικό τελικά, προσωπείο της Χρυσής Αυγής είχε επισημανθεί σε χρόνο ανύποπτο από το Αλλενάκι…..»

  Αυτό ονομάζεται όντως οξυδέρκεια…

  Ο γράφων είχε αποστείλει συγχαρητήριο μήνυμα στην ιστοσελίδα της ΧΑ το 2012, αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία της εισόδου στη βουλή.

  Σ’εκείνο το μήνυμα απευθυνόμουν προσωπικώς στον κύριο Μιχαλολιάκο και του τόνιζα την ανάγκη να διατηρήσει η Χρυσή Αυγή τον κινηματικό, συντροφικό και ριζοσπαστικό χαρακτήρα της και να μην μετατραπεί σε συστημικό κόμμα.

  Δυστυχώς οι φόβοι αυτοί επαληθεύτηκαν.

  Η Χρυσή Αυγή – παρά τις κραυγές και τις μεγαλοστομίες της – δεν ανέπτυξε ποτέ πραγματικό ήθος συντροφικότητος και συμπαραστάσεως προς κάθε Συναγωνιστή.

  Το ….προνόμιο της συμπαραστάσεως διετηρήθη αποκλειστικώς για τον «αρχηγό» και τον στενό πυρήνα των «δικών του» ανθρώπων.

  Όλοι οι υπόλοιποι αφέθηκαν στην τύχη τους.

  Ακόμα και η αστική καρπαζοδεξιά ΝΔ είχε συμπαρασταθεί ενεργά στον Καλαμπόκα όταν δολοφόνησε τον Τεμπονέρα.

  Δεν δικαιολογούμε σε καμιά περίπτωση τον φόνο, αλλά η ΝΔ φέρθηκε τότε πιο….»αντρίκια» σε σχέση με την ΧΑ.

  Στα δύσκολα η ηγεσία της ΧΑ φέρθηκε όπως ακριβώς η μαφία ή οι μυστικές υπηρεσίες….απεκήρυξε και αρνήθηκε κάθε σχέση με τους ανθρώπους της.

  Φυσική συνέπεια αυτού ήταν το ότι από 30-40.000 συμμετέχοντες στις πορείες των Ιμίων τα έτη 2012 – 13, χτες δεν συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα….

  Είναι φυσικό, διότι κανείς δεν θέλει πλέον να εκτεθεί και να διακινδυνεύσει την κοινωνική του υπόσταση για μια ηγεσία που – στην πρώτη αναποδιά – θα τον αποκηρύξει και θα αρνηθεί κάθε σχέση μαζί του.

  Ο ανόητος Ρουπακιάς κατέστρεψε την ζωή του διαπράττοντας φόνο και νομίζοντας ότι οι….»συναγωνιστές» και ο….»αρχηγός» θα του συμπαρασταθούν ….

  Ο δε «αρχηγός» έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι δεν γνώριζε τον Πατέλη, πυρηνάρχη της Νίκαιας….αν είναι δυνατόν !!!

  Επαναλαμβάνω ότι δεν εγκρίνω σε καμιά περίπτωση φόνους και – φυσικά – δεν αναλαμβάνω καμιά «πολιτική ευθύνη» γι’αυτούς.

  Απλώς επισημαίνω και προσυπογράφω την διαπίστωση της Συμμαχήτριας για την νοοτροπία «ο σώζων εαυτών σωθήτω» που διακρίνει την χρυσαυγιτική ηγεσία.


 2. Συμμαχητή, τότε ακόμα δεν ήμουν σε θέση να αντιληφθώ την όλη εικόνα, απλά απορούσα με την απραξία τους… Στη συνέχεια, ο χρόνος και οι μη συναγωνιστικές πρακτικές τους τις οποίες μεθοδικά συσκότιζαν και έκρυβαν, μου έλυσαν όλες τις απορίες.

  Καλό μήνα!

  ΑλλενάκιΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: