h1

«ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ…»

25/01/2016

Δανείζομαι τους στίχους του ποιητή (ενός ποιητή που δεν συν-ταυτιζόμαστε, αλλά οι στίχοι του μερικές φορές…καίνε) γιατί αυτή ακριβώς είναι η φράση που 1ον) πηγάζει αυθόρμητα βλέποντας τις καρικατούρες που παριστάνουν τους εθνικιστές να ποζάρουν στον φακό, 2ον) αυτή ακριβώς είναι η φράση που θα έπρεπε να φιγουράρει ως λεζάντα στην αντίστοιχη φωτογραφία των τεθλιμμένων συγγενών μίας ιδεολογίας που πλασαρίστηκε ως εθνικισμός, αλλά δυστυχώς μας τελείωσε νωρίς, πολύ νωρίς και ετάφη προσφάτως!

Άμα τη εισόδω στο κυνοβούλιο, λέω εγώ. Αυτή ήταν η αποφράδα ημέρα για τους άδολους Έλληνες που πίστεψαν και συμμετείχαν στην πιο κακοστημένη θεατρική παράσταση που στήθηκε ποτέ, όχι τόσο εις βάρος μίας Ιδέας, αφού τα πρόσωπα είναι απλώς ΟΛΙΓΙΣΤΑ για να μπορέσουν να «θαμπώσουν» το μεγαλείο του Εθνικιστικού Ιδεώδους, αλλά εις βάρος ενός Έθνους! Ενός Έθνους που υποτίθεται ότι αγόγγυστα το κουβαλούσαν στους ώμους τους και μάχονταν για να το προστατεύσουν…

«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» όμως, θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση.

Αυτή λοιπόν η παρέα των πολιτικών παλιάτσων που μαζεύτηκε σε μία τοπική οργάνωση που υπερηφάνως διατηρεί στις τάξεις της καταδικασθέντες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, (ναι,ναι, το κώμα του κυρίου Μιχαλολιάκου είναι που ευαγγελίζεται την θανατική ποινή για τους εμπόρους ναρκωτικών…) κατάφερε να μαζέψει σύμφωνα με τον-προφανώς-παραπληγικό πνευματικά αρθρογράφο της «εκατοντάδες» εθνικιστές. Βεβαίως όποιος μπει στον κόπο να μετρήσει τα πρόσωπα που εικονίζονται στις φωτογραφίες θα διαπιστώσει ότι εκεί στην χρυσή (κρ)αυγή έχουν μία ιδιότυπη άποψη για την έννοια της λέξεως «εκατοντάδες», καθώς θα μετρήσει μόλις και μετά βίας 50-55 ανθρώπους!

Αυτό ουδόλως όμως πτοεί τον «αρχηγίσκο» του κώματος, ο οποίος είναι σίγουρο ότι με τον μεστό και ουσιαστικό λόγο του, την παρρησία, την ευπροσηγορία που διαθέτει και την απαράμιλλη ρητορική του δεινότητα διέγειρε τα δίποδα που εκστασιασμένα τον άκουγαν, όπως περίπου τα τρωκτικά που ακολουθούσαν μαγεμένα τον αυλητή και τον μαγικό αυλό του…

Ο κλαυσίγελως όμως δεν πηγάζει από την κοινωνική υποχρέωση της τελέσεως του μνημοσύνου του χρυσαυγίτικου εθνικισμού στο συγκεκριμένο «μαγαζάκι», αλλά από την πλήρη διάσταση *** απόψεων, σκέψεων, προθέσεων και δηλώσεων του εκπροσώπου της χρυσής αυγής κυρίου Ηλία Κασιδιάρη από την μια και του κυρίου Μιχαλολιάκου από την άλλη! (Σημειωτέον ότι ο κος Ηλίας Κασιδιάρης απουσιάζει συστηματικά από τις εκδηλώσεις της συγκεκριμένης τοπικής οργάνωσης η οποία έχει χρισθεί από τον «αρχηγό» ως υπεύθυνη για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής όπου ο κος Κασιδιάρης εκλέγεται -υπόλοιπο Αττικής-).

*** Και ο λόγος φυσικά για το επικείμενο χιλιοβασανισμένο συνέδριο της παρεούλας των εραστών του Αδόλφου. Το συνέδριο που κατά τον «αρχηγό» θα είναι κλειστό και απαραβίαστο, ενώ για τον κύριο Κασιδιάρη σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του, ανοιχτό και μάλιστα όχι μόνο θα πάει όποιος θέλει «χωρίς τα καραγκιοζιλίκια της Νέας Δημοκρατίας με τα 3 ευρώ», αλλά θα έχει και την δυνατότητα να καταθέσει τις προτάσεις του είτε γραπτώς, είτε διαδικτυακώς.

Πολύ αμφιβάλλουμε εάν θα θελήσει κάποιος νοήμων Έλληνας να καταθέσει τις όποιες γόνιμες προτάσεις του σε συνέδριο ούγκανων βησιγότθων, αλλά αυτό ας παραμείνει άποψη του γράφοντος για να μην κακοκαρδίσουμε τον κύριο εκπρόσωπο…

Αυτό που (δεν) μας ξενίζει είναι οι κατά καιρούς «κορώνες» του κυρίου Κασιδιάρη, αφού είναι πλέον φανερό ακόμα και σε έναν…χρυσαυγίτη, ότι ο κύριος εκπρόσωπος προσπαθεί να απεμπλακεί από τον ιστό της…Ελένης (προς θεού, όχι της Ομηρικής, της κατά τα ειωθότα εκπάγλου…) σαν έντομο που έντρομο επιχειρεί να σκίσει το θανάσιμο οργανικό δίχτυ που το κρατά φυλακισμένο και το μετατρέπει από ζώντα οργανισμό σε ζόμπι-αποθηκευμένο γεύμα, πλην όμως δεν το κατορθώνει ποτέ καίτοι κατά τα φαινόμενα διαθέτει την ρώμη!

Φόβος; Ανασφάλεια; Αναβλητικότητα; Διχασμός;

Ουδείς οίδε, πλην Κυρίου, αν και ο αναφερόμενος Μεσσίας δεν κατέχει και…περίοπτη θέση στο κώμα των ορθόδοξων…σατανιστών!

Όμως δεν μπορεί να τραβήξει πάρα πολύ αυτό το κρυφτούλι, καθώς οι πραιτωριανοί ενδέχεται προ συνεδρίου να…ενεργοποιηθούν δια νεύματος και μόνον του…Καίσαρα και να οδηγηθεί ο «αντιφρονούντας» ενώπιον της Συγκλήτου, οπότε το μέλλον διαγράφεται ζοφερόν…

Και ολίγον…πυγμαχικόν, θα προσέθετε έτερος Καππαδόκης, Έλλην Εθνικιστής που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εκεί στην Κεντρική Κομμαντατούρ!

unnamedΑς μην είμεθα όμως τόσο κακότροποι αγαπητοί Συμμαχητές και αγαπητές Συμμαχήτριες και ας συμμετάσχουμε κι εμείς νοερά εις την περιχαρή (σύμφωνα με την διάθεση των φωτογραφηθέντων Γιγάντων του Ελληνικού εθνικισμού…. συγκέντρωση κατά την οποία έκοψαν κιόλας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους! Ελπίζουμε βεβαίως να μην σιτίσθηκαν με τα κομμάτια της πίτας ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ (γιατί θα ενεργοποιηθεί ο προσφάτως ψηφισθέντας νόμος που το απαγορεύει δια ροπάλου…) και να έκοψε και ένα κομμάτι ο «αρχηγός» για τα αλβανά «ξαδερφάκια μας». Όχι τίποτ’άλλο, για να μην συρθεί εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες ως υπόδικος για τέλεση νέων αδικημάτων!

Να «συρθεί» βεβαίως τρόπος του λέγειν, αφού ΟΥΤΕ για βολτίτσα δεν πατάει στην διεξαχθείσα δίκη κατά την οποία κρίνεται ως κακούργος!!

Έτσι λοιπόν ας ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας στα επιφανή στελέχη του κώματος του κυρίου Μιχαλολιάκου και στους λοιπούς πλανημένους συμμετάσχοντες «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ…»

 Υ.Γ. Ο «νεκροπομπός» δίπλα στον «αρχηγό» γιατί είναι τόσο στενοχωρημένος; Μας θυμίζει ΛΑΚΕ που μαντεύει ότι θα χάσει τον αφέντη του…

          Κυνικώς

Advertisements

One comment

 1. Αγαπητέ Συμμαχητή,

  όντως….»κυνικές» και καίριες οι παρατηρήσεις σου.

  Αλλά ας δείξουμε λίγη κατανόηση…

  Άνθρωποι είμαστε, και οι άνθρωποι κατά κανόνα είναι κατώτεροι των Ιδεών που – υποτίθεται – ότι εκπροσωπούν.

  Οι εξαιρέσεις γίνονται Ήρωες, Μάρτυρες και Άγιοι….πόσοι από εμάς θα γίνουμε κάτι από αυτά ???

  Ηγέτης του κόμματος της Χρυσής Αυγής αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι ο κύριος Μιχαλολιάκος.

  Ηγέτης του εν λόγω κόμματος αυτή τη στιγμή είναι ο δικηγόρος – και αδελφός του – κύριος Μιχαλόλιας.

  Και οι εντολές του κυρίου Μιχαλόλια είναι ξεκάθαρες…

  Χαμηλοί τόνοι και αναστολή κάθε δραστηριότητος που θα μπορούσε να «προκαλέσει».

  Τέλος ο ακτιβισμός, τέλος οι πορείες, τέλος τα συσσίτια σε Έλληνες κλπ κλπ.

  Επιτρέπονται μόνο κλειστές εκδηλώσεις στις Τ.Ο και μια ήπια κοινοβουλευτική παρουσία.

  Όλα αυτά μέχρι να ξακαθαριστεί η έκβαση της δίκης.

  Το μόνο που απασχολεί αυτή την περίοδο την ηγεσία της ΧΑ είναι η έκβαση της δίκης….Τίποτε άλλο.

  Ας μην αφιερώνουμε λοιπόν στο εν λόγω κόμμα περισσότερη σκέψη και μελάνη από όσες του αξίζουν στην παρούσα φάση…

  Το αίσθημα Τιμής που διαθέτουμε μας επιτάσσει να μην κλωτσάμε τους πεσμένους στο έδαφος.

  Γίνονται ζυμώσεις και διεργασίες στον χώρο του Ελληνικού Εθνικισμού – αυτές αξίζουν να τις παρακολουθήσουμε.

  Και μιας και αναφέραμε τους Ήρωες, ας θυμηθούμε τους Ήρωες των Ιμίων και ας αναφωνήσουμε…..ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: