h1

ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ…

20/01/2016

Την ώρα που η εθνοπροδοτική διαχείριση της Χώρας νομοθετεί την ομοφυλοφιλία ως κανονικότητα και περιθωριοποιεί αθόρυβα και ύπουλα την ετεροφυλοφιλία ως ανωμαλία, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με το αποτέλεσμα των εσωκωματικών εκλογών της Νέας Δεινοκρατίας.

Την ώρα που η Ενωμένη Επιμειξία εκβιάζει (αλήθεια, ποιούς; αφού τα φερέφωνά της δεν έχουν αντίρρηση…) για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με τους απογόνους των Ουϊγούρων, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με την ερμηνεία του αποτελέσματος των εσωκωματικών εκλογών της Νέας Δεινοκρατίας.

Την ώρα που ένα-ένα τα κυβερνο-κωματικά στελέχη του συριζοπασόκ τηρούν ευλαβικά το παν-πολιτικό ρουσφετικό δόγμα και διορίζουν συζύγους, τέκνα, εγγονές των ομοφυλόφιλων αιμοσταγών καθαρμάτων του κομμουνιστικού στρατού σε κυβερνητικές θέσεις ή δημιουργούν ΔΕΚΟ με ανύπαρκτα αντικείμενα για να τους βολέψουν (συγχαρητήρια κυρία Καφαντάρη, εξαργυρώσατε με τον καλύτερο τρόπο τους άπειρους τηλεοπτικούς ακκισμούς σας…), τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με την αναγκαιότητα της ανάληψης της προεδρίας της Νέας Δεινοκρατίας από τον τρόφιμο της SIEMENS….

Την ώρα που ετοιμάζεται νέα μεγάλη σφαγή στο ασφαλιστικό και απαγχονισμός των ενεργών συνταξιούχων με παράλληλη μετατροπή του ενεργού πληθυσμού σε αιμοδότη του εξωφρενικού συστήματος οικονομικής διασωλήνωσης των ασφαλιστικών φορέων, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με το ευφυολόγημα της «ισχυρής αντιπολίτευσης για τον έλεγχο της κυβέρνησης!!»

Την ώρα που η πρωτεύουσα της Ελλάδας συγκαταλέγεται στις 15 πόλεις με τον υψηλότερο αριθμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ (συγκριτικά με τον πληθυσμό), τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με τις Μονίμως Κερδοσκοπούσες Οργανώσεις που προβάλλουν νυχθημερόν το «δράμα» των αφρο-ασιατών παράνομων μεταναστών που εισβάλλουν από γης και θαλάσσης -per terra per mare- βαφτιζόμενοι πρόσφυγες (όπως ο Τυνήσιος που εξουδετερώθηκε προσφάτως στο Παρίσι και είχε δηλωθεί ως πρόσφυγας από την Συρία, αιτούμενος πολιτικού ασύλου…)

Την ώρα που στα δημοτικά σχολεία της Πατρίδας μας κάποιοι διεστραμμένοι προωθούν κατάπτυστες εγκυκλίους και οι πρόθυμοι λανθάνοντες παιδόφιλοι «δάσκαλοι» κάνουν μαθήματα χρήσης προφυλακτικών σε ανήλικους μαθητές που θα αναλάβουν τις τύχες του Έθνους (τίνος Έθνους, δεν είμαι πλέον και πολύ σίγουρος…), τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με τις εικόνες βρεφών που ανασύρονται πνιγμένα από τις τουρκικές και ελληνικές ακτές και αποτελούν εργαλεία της Νέας Τάξης για να επιβληθεί η αναγκαστική συμβίωση των Ελλήνων με τους βαρβάρους γεννήτορες των βρεφών αυτών που τα επιβιβάζουν στις βάρκες εν πλήρει συνειδήσει ότι θα πνιγούν.

Την ώρα που τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία ελλείψει τροφής, απότοκο της εξωπραγματικής ανέχειας που μαστίζει πλέον το σύνολο του πληθυσμού, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας υπερθεματίζοντας για την σχιζοειδή (ν)τροπολογία που ψηφίσθηκε στο νομοσχέδιο «της σύμφωνης ανώμαλης συμβίωσης» περί 5ετούς φυλάκισης και χρηματικού προστίμου εάν διανοηθεί κάποιος να σιτίσει μία οικογένεια ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, για να μην λιποθυμά το παιδί τους στο σχολείο!!!

Την ώρα που οι εμετικοί θρησκευτικοί υπηρέτες των πεφωτισμένων απεργάζονται σχέδια για την παγκόσμια θρησκεία και συν-λειτουργούν με εκπροσώπους άλλων δογμάτων, μα και με μάγους-ιερείς αφροασιατικών αιρέσεων που δέονται στις…μπανάνες, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης πιπιλάνε το καύκαλο της πλέμπας με ανίερες σκηνές καθαγιασμού των υδάτων από άθεους λαϊκούς που παραλαμβάνουν τον Τίμιο Σταυρό από τα ανόσια χέρια ΑΝΑΞΙΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ λοιπόν δεν γίνεται ΚΑΜΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ συγκέντρωση «αγανακτισμένων» πολιτών στο κέντρο των Αθηνών!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ λοιπόν ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ δεν απευθύνεται στο ποίμνιο ξεσηκώνοντάς το να πλημμυρίσει τους δρόμους και να διαδηλώσει ενάντια στην επιχειρούμενη κατάλυση της Ορθοδοξίας από τους υπηρέτες του Μαμωνά!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ λοιπόν ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ηγηθεί ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ για την σωτηρία της Πατρίδας!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ λοιπόν δεν δικαιούται ΚΑΝΕΙΣ από τους ασπόνδυλους ραγιάδες να παραπονιέται για το κόψιμο της σύνταξής του, την ανεργία του παιδιού του, τους ληστρικούς φόρους, τα συνεχόμενα ψέμματα της κυβέρνησης των «εταίρων», το ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου και την μετατροπή της Χώρας σε χώρο ενοικιαζόμενου (πάμ)φθηνου εργατικού δυναμικού διαφόρων φυλών, θρησκευμάτων και αποχρώσεων!!

Εμπρός λοιπόν! Ανοίξτε τα κουτιά της πνευματικής σας χαλίτωσης και αλαλάξτε από ευδαιμονία μόλις δείτε και ακούσετε την ΛΑΙΔΗ ΓΚΑ-ΓΚΑ να παραλαμβάνει το βραβείο της χρυσής σφαίρας για την ερμηνεία της. Κι εσείς, φυλάξτε την δική σας «χρυσή» τηλε-οπτική σφαίρα στο μαξιλάρι σας. Που ξέρετε, μπορεί και να την χρειαστείτε για την αυτοχειρία σας…

    Εχετλαίος._

Advertisements

2 Σχόλια

  1. …Να δείτε που τελικώς οι ηλίθιοι νεοέλληνες θα πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης ( = Νόμπελ Βλακείας ), με την ευγενική χορηγία του «ιδρύματος» Σόρος βεβαίως…

    Είναι πολύ της μόδας στο νεοελλαδιστάν το να συμβάλλεις καθ’οιονδήποτε τρόπο στην δημογραφική παρακμή και εξαφάνιση του Έθνους σου…


  2. Ένα θετικό του λεγόμενου «προσφυγικού» είναι ότι λειτουργεί ως καταλύτης ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ των πραγματικών Ελλήνων από τους τουρκόσπορους που σπεύδουν ασθμαίνοντες να διασώσουν τους αυριανούς σφαγείς τους.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: