h1

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Οι ΗΠΑ και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το Σύμφωνο Συμβίωσης. Θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση.»

23/12/2015

mitropolitis-serafeim-600x400Ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση». Επεσήμανε ακόμη πως «η Εκκλησία δεν έχει λόγο στα πολιτικά αλλά έχει στα ηθικά, δεν εκφράζει ομοφοβικό λόγο αλλά πνευματικό.» Ο Μητροπολίτης Πειραιώς εκτίμησε ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.

Απαντώντας σε καταγγελίες για ομοφυλοφιλία στους κόλπους της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε ότι «όποιος γνωρίζει περιστατικά με ομοφυλοφιλία από εκπροσώπους της Εκκλησίας πρέπει να τα καταγγείλει, αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα και συκοφάντης.» Επίσης ο Μητροπολίτης Πειραιώς ανέφερε ότι η Εκκλησία καταδικάζει την θεσμοθέτηση του γεγονότος, τονίζοντας ότι «αντιδρούμε για την εκτροπή του ανθρώπου, διότι εγώ γεννήθηκα άνδρας δεν μπορώ να γίνω γυναίκα».

Να σημειωθεί, πως σε ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης είχε προειδοποιήσει πως θα διέκοπτε οποιαδήποτε σχέση με όποιον πολιτικό συμβάλλει στην θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα διερωτήθηκε: «Γιατί να μην πιστέψει ευθέως κανείς ότι όσοι ψηφίζουν αυτό το επαίσχυντο νομοθέτημα τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών των ΗΠΑ , που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι;»

Advertisements

One comment

 1. Αυτό ήταν λοιπόν….Τετέλεσται η Ελλάς ;;;

  Η εικόνα των ανωμάλων που ερωτοτροπούν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη είναι η τελική πράξη, η εικόνα – σύμβολο της Πτώσης.

  Επί 3000 χρόνια ο Άγνωστος Στρατιώτης του Ελληνισμού θυσιάστηκε για να φτάσουμε εδώ…

  Ο ηλίθιος και γελοίος τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας των πισωγλέντηδων βγήκε να δηλώσει ότι πρόκειται για….ιστορική στιγμή !

  Δηλαδή κάτι ανάλογο του 1821 ή του 1940 ας πούμε…

  Ενώ οι 194 οσφυοκάμπτες της «πολιτικής ορθότητος» και του «ευρωπα’ι’κού τόξου» που εψήφισαν ΝΑΙ στην νομιμοποίηση της ανωμαλίας υπερηφανεύονται και παρελαύνουν στα πορνοκάναλα , όπου βρίσκουν πλέρια υποστήριξη από τους δημοσιογράφους της διαπλοκής.

  Κάθε φωνή αντίστασης καθυβρίζεται ως ακροδεξιά, φασιστική, σκοταδιστική κλπ κλπ.

  Η Θρησκεία, οι Παραδόσεις, τα Ιερά και Όσια του Ελληνικού Έθνους καθυβρίζονται και γελοιοποιούνται ενώπιον ενός χαυνωμένου λαού που παρακολουθεί ανίκανος – και απρόθυμος – να αντιδράσει.

  Η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ καταψήφισαν και αυτό προσμετράται υπέρ αυτών, αλλά φυσικά μια απλή ψήφος εντός του κ(υ)νοβουλίου δεν αλλάζει τα πράγματα.

  Βήμα – βήμα η Ελλάδα προσδένεται στο άρμα της Νέας Τάξης….στο προσεχές μέλλον έρχεται και το «σφράγισμα» με τα βιομετρικά «τσιπ».

  Αυτό ήταν λοιπόν ;;; Τετέλεσται η Ελλάς ;;;

  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ !!!

  Τετέλεσται το ψευτορωμέ’ι’κο !

  Μέσα στην βρώμα και τις αναθυμιάσεις του εκφυλισμού και της σαπίλας – που βαφτίζονται «πρόοδος» – το ψευτορωμέ’ι’κο διάγει τις τελευταίες αγωνιώδεις του ώρες.

  Αυτό είναι προφανές σε όσους έχουν μάτια και βλέπουν.

  Είναι σαφές ότι αυτό το νεοελλαδικό κρατικό μόρφωμα δεν έχει πολύ χρόνο ζωής μπροστά του.

  Η σήψη και η παρακμή είναι πλέον μη αναστρέψιμες, η γάγγραινα έχει προχωρήσει σε ζωτικά όργανα και το ακυβέρνητο νεοελλαδικό κρατίδιο πορεύεται ως καρυδότσουφλο εν μέσω της κατακλυσμικής γεωπολιτικής τρικυμίας που έρχεται.

  Δεν πρόκειται για απαισιοδοξία και μοιρολατρεία – που δεν ταιριάζουν στον Έλληνα – αλλά για αντικειμενική περιγραφή της πραγματικότητος.

  Οι Νόμοι της Φύσης και της Ιστορίας είναι αναπόδραστοι και η ώρα της Νεμέσεως έρχεται.

  Και ξέρετε κάτι Συμμαχητές ;;; ΜΑΚΑΡΙ να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η γεωπολιτική καταιγίδα και η Νέμεσις !!!

  ΝΑΙ, μακάρι το ψευτοελλαδικό κρατικό μόρφωμα, το ψευτορωμέ’ι’κο, να καταστραφεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα !

  Πρέπει να εκλείψει αυτό το κράτος, ώστε να έχει ελπίδα επιβίωσης το ΕΘΝΟΣ.

  Προσέξτε Συμμαχητές : ως ΕΘΝΟΣ δεν ορίζεται πλέον το σύνολο των κατοίκων αυτής της χώρας, έστω κι αν ομιλούν Ελληνικά ή αν έχουν Ελληνική καταγωγή.

  Πιστεύετε πραγματικά ότι τα πλήθη των ελληνοφώνων που μας περιβάλλουν αποτελούν ΕΘΝΟΣ ;;;

  Πιστεύετε πραγματικά ότι τα πολιτικά ασπόνδυλα που υπερψήφισαν χτες την νομιμοποίηση της ανωμαλίας ανήκουν στο Ελληνικό ΕΘΝΟΣ ;;;

  ΟΧΙ αγαπητοί Συμμαχητές ! Ως ΕΘΝΟΣ αναγνωρίζουμε πλέον μόνον αυτούς που πληρούν τα Ηροδότεια κριτήρια : ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ.

  Δηλαδή αυτούς τους Έλληνες που διατηρούν ακόμα κάποια αίσθηση Ταυτότητος , Καταγωγής, Χρέους και Ιστορικής Αποστολής προς το Γένος.

  Οι υπόλοιπες άχρωμες μάζες των ευρωλιγούρηδων και δούλων της Νέας Τάξης ελληνοφώνων ΔΕΝ ανήκουν στο ΕΘΝΟΣ.

  Ήρθε λοιπόν η ώρα το ΕΘΝΟΣ να διαχωρίσει την θέση του από αυτό το κράτος.

  Κανένας Έλλην Εθνικιστής δεν οφείλει πλέον υπακοή ή υπηρεσία στο κράτος αυτό.

  Αιρετική άποψη ;;; Ίσως, αλλά ενόψει της επικειμένης καταρρεύσεως της νεοελλαδικής κρατικής οντότητος εμείς οφείλουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.

  Αυτή την επόμενη μέρα ο Ελληνισμός πιθανότατα θα επιβιώσει με την μορφή μικρών κοινοτήτων, όπως στα χρόνια της τουρκοκρατίας.

  Σε τέτοιες μικρές κοινότητες θα επιβιώσουν οι εναπομείναντες Έλληνες κατά το Γένος και την Συνείδηση, και εκεί θα τεθούν οι σπόροι της Αναγεννήσεως του Έθνους.

  Η πολύτιμη Κιβωτός των Ιδεών μας θα δείξει τότε την χρησιμότητά της.

  Για τον λόγο αυτό τις καταθέτουμε και τις καταγράφουμε από τώρα….

  Καλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χριστούγεννα !!!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: