h1

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ» ή απλώς παγκοσμιοποίηση…

12/12/2015

Εντελώς «αθώα» συστάθηκε προ ετών η Ευρωπαϊκή δύναμη FRONTEX για να δρα επικουρικά και από κοινού με τις Ένοπλες Δυνάμεις των κρατών-μελών της Ενωμένης Επιμειξίας σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το κράτος-μέλος έκρινε ότι οι συνθήκες ενός συγκεκριμένου προβλήματος ήταν τέτοιες που απαιτούσαν την συνδρομή ενός τέτοιου Ευρωπαϊκού στρατιωτικού μηχανισμού. Η συγκεκριμένη δύναμη δεν είναι από αυτές που λέει κάποιος ότι κατέπληξε με την αποτελεσματικότητά της! Μάλλον υποτονική η παρουσία της, μάλλον απρόθυμη η διοίκησή της, μάλλον αλληλοεπικαλυπτόμενες οι αρμοδιότητές της, η Frontex εν τέλει κατέστη περισσότερο κάποιος ιδρυθέντας και μη χρησιμοποιηθέντας ευρωπαϊκός στρατιωτικός μηχανισμός, παρά κάποια αξιόπιστη ευρωπαϊκή δύναμη συνεπικουρούσα τις Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Στην Ελλάδα ειδικά που (υποτίθεται ότι) οι θυρωροί της αποικίας ήθελαν να ελέγξουν τις παράνομες «μετακινήσεις» αφροασιατών (ως επί το πλείστον…) η Frontex όχι απλώς απέτυχε στο έργο της, αλλά έλαμψε δια της απουσίας της!

Στον ορυμαγδό των επικίνδυνων εξελίξεων για την Χώρα μας που συνεπάγεται η εξελισσόμενη εισβολή αφροασιατών ορδών δήθεν προσφύγων, θα περίμενε κανείς η Frontex να έχει αναλάβει κάποιον ενεργό ρόλο τουλάχιστον για τα μάτια του «πόπολου», αυτών των σταυλισθέντων αμνοεριφίων που σιτίζουν με την θυσία τους, τους εκάστοτε θυρωρούς της αποικίας που λέγεται Ραγιάδα! Φευ, η Frontex δια της απλής υπάρξεώς της και της πλήρους απουσίας της ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ!

Οι οποίοι ευοδώθηκαν και όπως φάνηκε από την «ετοιμότητα» των ευρωπαϊκών μηχανισμών, ήταν οι πραγματικοί σκοποί ίδρυσης της Frontex. Πληροφορηθήκαμε λοιπόν (όχι βέβαια εμβρόντητοι, καθώς πλέον το σχέδιο της Νέας Τάξης εξελίσσεται ταχύτατα και λίγα πράγματα μας προκαλούν απορίες…) ότι ο σκοπός της ιδρύσεως της Frontex δεν ήταν άλλος από την νομιμοποίηση του αιτήματος του γερμανογαλλικού άξονα περί επέμβασης (και όχι παρέμβασης πλέον…) της ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης σε κράτος-μέλος ΧΩΡΙΣ την υποβολή αιτήματος για βοήθεια από το κράτος-μέλος που αντιμετωπίζει συγκεκριμένη απειλή!! Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τους πραγματικούς λόγους της ιδρύσεως τέτοιου μηχανισμού και τώρα υπάρχει η αναγκαιότητα λήψεως τέτοιων μέτρων!

Οι αθρόες παράνομες ελεύθερες διελεύσεις!!! αφροασιατών νεαρών ανδρών στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τον πειραματικό σταθμό της Ραγιάδας (αλλά και μέσω άλλων διαδρομών…) προς τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη αύξησαν επικίνδυνα!!! όχι μόνον τα ποσοστά του ισλαμικού στοιχείου στις χώρες στις οποίες αυτοί εισβάλλουν!!! αλλά δημιούργησαν και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση του σχεδίου των πεφωτισμένων περί «ασύμμετρης απειλής» των ευρωπαϊκών μητροπόλεων από τους φανατικούς ισλαμιστές! Προωθήθηκαν τζιχαντιστές, οι οποίοι συγκρότησαν τους απαραίτητους πυρήνες τρομοκρατικών ομάδων κατάκτησης της Ευρώπης από το ισλάμ -το οποίο είναι πολιτικό σύστημα για να μην ξεχνιόμαστε και τα περί μεταφυσικής υφής αλλού… όχι σε μας-, εξοπλίστηκαν με πολεμικό υλικό που διακινήθηκε παράνομα μέσω των γνωστών οδών του λαθρεμπορίου οπλισμού, στρατολόγησαν ομοϊδεάτες τους  μουσουλμάνους -ισλαμιστές εν υπνώσει δηλαδή-οι οποίοι έως τώρα… δεν είχαν απασχολήσει τις Γαλλικές, τις Βρετανικές, τις Βελγικές αρχές και εμφάνιζαν… κατά κανόνα ήπιες συμπεριφορές απλώς αναμένοντας τις εντολές από τους εντεταλμένους τοπικούς συνδέσμους στις χώρες που προετοίμαζε το ISIS τα χτυπήματά του.

Τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών λοιπόν, ήταν αυτά που ώθησαν τους κυβερνώντες να προβούν σε τέτοιου είδους αποφάσεις. Η προετοιμασία των πολιτών για να «καταπιούν» το γεγονός ότι η «αποθεωτική δημοκρατική δικτατορία» των Βρυξελλών προβαίνει σε ωμή παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταπάτηση Εθνικών συνταγμάτων προκειμένου να νομιμοποιήσει τέτοιες ενέργειες εναπόκειται στα έμπειρα χέρια των χαμερπών ασπόνδυλων λακέδων της Νέας Τάξης, τους αγαπημένους μας δημοσιοκάφρους! Χιλιάδες ώρες δελτίων ειδήσεων, συζητήσεων με έγκριτους επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από τον πακτωλό του εικονικού χρήματος των τραπεζών, αναλύσεων από τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους που βρίθουν στα ευρωπαϊκά κυνοβούλια και υπηρετούν πιστά ως τσοπανόσκυλα τα περιούσια αφεντικά τους, θα εξαπολύουν καθημερινά την προπαγάνδα που πρέπει να αποδεχθεί «το ιθαγενές ευρω-πόπολο» ούτως ώστε «η ψυχολογία της μάζας» να διαμορφωθεί έτσι ώστε να γίνει όχι απλώς εξηγήσιμη η απόφαση της Κομισιόν, αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την ασφάλεια των πολιτών…

Καθώς οι τζιχαντιστές δεν είναι αυτό ακριβώς που διδάσκονται στις σχολές Εγκληματολογίας οι υποψήφιοι αστυνομικοί και διαπραγματευτές, τυχαίοι κακοποιοί δηλαδή που έχουν κάποια αιτήματα (συνήθως οικονομικού χαρακτήρα ή απελευθέρωσης κάποιων έγκλειστων ομοϊδεατών τους) αλλά ασκούν στοχευμένη πολιτική και θρησκευτική -κατά των Χριστιανών-  τυφλή βία, δεν διαπραγματεύονται και πραγματοποιούν χτυπήματα χρησιμοποιώντας «καμικάζι» που δεν διστάζουν να ανατιναχθούν ζωσμένοι κιλών εκρηκτικών προκειμένου να επιδοθούν σε όργια με 72 ή 84 ή 96 παρθένες, η Ε.Ε. έπρεπε να δράσει άμεσα!

Δεν ήταν δυνατόν να χρονοτριβήσει εμπλεκόμενη σε ατέρμονες συσκέψεις κορυφής, σε διαβουλεύσεις, σε υποβολή προτάσεων και σε υποβολή μελετών και αναλύσεων.  Όλα αυτά θα οδηγούσαν στην καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες, έντονης δυσαρέσκειας, αναστολή συναλλαγών και κλονισμό της εμπιστοσύνης τους στους πεφωτισμένους ηγέτες τους…

Ο Ευρωστρατός λοιπόν, (διότι περί αυτού πρόκειται) δια της υπάρχουσας δύναμης Frontex νομιμοποιείται να εισβάλει σε ευρωπαϊκές πόλεις και να ασκεί ΟΠΟΙΕΣ και ΟΣΕΣ πολεμικές ενέργειες κρίνονται απαραίτητες (από ποιόν άραγε;) για να καταστείλει και να εξουδετερώσει την οποιαδήποτε απειλή επικρέμεται της ευρωπαικής ασφάλειας, ΧΩΡΙΣ την έγκριση του κράτους στο έδαφος του οποίου εισβάλλει. Και αυτό το σχέδιο ωμής επέμβασης νομιμοποιείται δια της απλής υποβολής αιτήματος του «κηδεμόνα» των μελών-κρατών της Ε.Ε. της Γερμανίας, συνεπικουρούμενης της χώρας που έχει «έννομο συμφέρον», της Γαλλίας.

Ως απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια στο μέλλον (στο εγγύτερο, είμαστε σίγουροι…) θα προστεθούν «όλες οι κοινωνικές αναταραχές» που θα προκύψουν σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. και οι οποίες θα οφείλονται φυσικά στα εξοντωτικά προγράμματα λιτότητας (λέγε με μνημόνια) που εφαρμόζονται στον ευρωπαϊκό Νότο, ή στα αποτυχημένα κοινωνικά μοντέλα των χωρών του ευρωπαϊκού Βορρά που όχι μόνον απέτυχαν παταγωδώς να αφομοιώσουν το μουσουλμανικό στοιχείο, αλλά βλέπουν τους ισλαμιστές να εκμεταλλεύονται την ανοχή των τοπικών κοινωνιών και να διεκδικούν ολόκληρες πόλεις ως μουσουλμανικές ζώνες και «γαίες του Αλλάχ!!»

Και εδώ καλείσθε να απαντήσετε: υπέρ ποιάς πλευράς θα επεμβαίνει ο «ευρωστρατός» –πολυφυλετικός με πολυάριθμες σειρές μουσουλμάνων αφροασιατών «ευρωπαίων» πολιτογραφημένων στρατιωτών– στις αποκολοκυνθωμένες χριστιανικά ευρωπαϊκές πολυφυλετικές κοινωνίες, όταν οι λευκοί ιθαγενείς Ευρωπαίοι θα σφάζονται μέσα στις γειτονιές τους από τους ισλαμιστές;

Και επειδή όλα τα «φάρμακα» υποβάλλονται σε «κλινικές μελέτες» πριν αδειοδοτηθούν και κυκλοφορήσουν, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση. Η «κλινική μελέτη» θα λάβει χώρα στην Ραγιάδα, το πεδίο πειραμάτων της Ε.Ε. με αφορμή φυσικά τον έλεγχο των λαθρομεταναστευτικών ροών και την φύλαξη των συνόρων της Χώρας μας που ξαφνικά έγιναν «ευρωπαϊκά», από την Frontex (στην πραγματικότητα από μονάδες που θα συγκροτήσουν τον Ευρωστρατό).

Τι θεωρείτε ότι θα συμβεί όταν εκδηλωθεί στην άψυχη Ραγιάδα η συγκεκριμένη «κοινωνική αναταραχή» ή τρομοκρατική ενέργεια ούτως ώστε να απαιτηθεί η επέμβαση της ευρωπαϊκής δύναμης επιβολής της στρατοκρατίας ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ!! Αυτό, ας το σκεφθούν πολύ καλά όλοι οι πολίτες της ευρωπαϊκής Μποτσουάνας (ζητώ πάλι συγγνώμη που υποβιβάζω το εν λόγω κρατίδιο σε επίπεδο αποικίας…) που απλώς ψηφίζουν τόόόόσα χρόνια τους «καταλληλότερους» κυβερνήτες και στοιβάζονται στα κωματικά ποιμνιοστάσια διεκδικώντας απλώς μεγαλύτερη ποσότητα σανού…

Υ.Γ. Προτείνω την άμεση επαναλειτουργία των τοπικών οίκων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στην περιοχή της Τρούμπας και την ανάλογη διαμόρφωση της όλης περιοχής, μια που πολύ σύντομα θα ακουστεί (φοβάμαι ξανά) στα Πειραιώτικα καλντερίμια το αλήστου μνήμης «κορίτσια, ο στόλος…»

            Εχετλαίος._

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: