h1

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ – ΜΕΡΟΣ Α’. Αναπτύσσει ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

07/12/2015

Αγαπητοί Συμμαχητές,

ξεκινώντας την παράθεση σκέψεων και ιδεών για τον Γνήσιο Ελληνικό Εθνικισμό θα ήθελα να επαναλάβω ότι δεν διεκδικώ σε καμιά περίπτωση τον ρόλο ιδεολογικού «ινστρούχτορα» ή … «παντογνώστου».

Τέτοιου είδους «ινστρούχτορες» και «παντογνώστες» διαθέτουν μόνο τα παντός είδους κομματικά μαντριά.

Οι απόψεις που παρατίθενται εδώ αποτελούν – ή φιλοδοξούν να αποτελέσουν – τροφή για προβληματισμό και γόνιμο διάλογο…τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Θεωρώ ότι αφετηρία μας δεν μπορεί να είναι άλλη από τον πρώτο – και πληρέστερο – ΟΡΙΣΜΟ του Έθνους από τον Ηρόδοτο.

Το ΟΜΑΙΜΟΝ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ.

Μόνο ένας Έλλην θα μπορούσε να δώσει τέτοιον πλήρη ορισμό του Έθνους, διότι απλούστατα οι Έλληνες υπήρξαν το ΠΡΩΤΟ Έθνος με αυτοσυνείδηση και συναίσθηση της διαφορετικότητός τους από τους μη Έλληνες (βαρβάρους).

300_spartiates-epilektoi

Παρά τον πολιτικό κατακερματισμό του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου, αυτή η αίσθηση της διαφορετικότητος και της ανωτερότητος έναντι των βαρβάρων δεν έπαψε ποτέ να είναι παρούσα.

Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα.

Πώς μπορεί ένας Ορισμός που διατυπώθηκε πριν από 2.500 χρόνια να μετουσιωθεί σε οδηγό Ιδεολογίας και πολιτικής πρακτικής για ένα σύγχρονο Εθνικιστικό Κίνημα ;;;

Προσωπική γνώμη του γράφοντος είναι ότι η Ιδεολογική βάση ενός Συγχρόνου και Γνησίου Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος οφείλει να στηριχτεί σε τρεις βασικούς – και αδιαπραγμάτευτους – πυλώνες.

 • ΠΡΩΤΟΝ – στην Ιδέα της Μοναδικότητος
 • ΔΕΥΤΕΡΟΝ – στην Ιδέα της Συνεχείας
 • ΤΡΙΤΟΝ – στην Ιδέα της Ιστορικής Αποστολής.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους.

Ο Πρώτος Πυλώνας – η Ιδέα της Μοναδικότητος – προτάσσει την Μοναδικότητα του Ελληνικού DNA, του Ελληνικού ανθρωπολογικού τύπου και – εν τέλει – του Πολιτισμού τον οποίο δημιούργησε αυτός ο ανθρωπολογικός τύπος.

Οι έρευνες του ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού, του καθηγητού Βιολογίας ΑΠΘ κου Τριανταφυλλίδη και πολλών άλλων επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η Ελλάς υπήρξε κοιτίδα ανθρωπογενέσεως και ότι ο Ελληνικός ανθρωπολογικός τύπος διατηρείται απαράλλακτος εδώ και τουλάχιστον 10.000 χρόνια.

Αυτός ο ανθρωπολογικός τύπος διεσπάρη σε όλη την έκταση της Μεσογειακής λεκάνης – και ακόμα παραπέρα – αποτελώντας το υπόστρωμα της λεγομένης «Μεσογειακής» φυλής.

Πώς μεταφράζονται τα παραπάνω σε πολιτικό επίπεδο ;;;

Είναι πολύ απλό αγαπητοί Συμμαχητές…

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ κάθε ιδέα περί «ινδοευρωπαίων» και περί «αδελφότητος» με Τεύτονες, Αγγλοσάξωνες, Σλάβους κλπ κλπ.

Μπορεί να υπάρχει μια υποτυπώδης σχέση μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της Λευκής φυλής, αλλά πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ!

Το ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΝ και ΙΔΙΟΤΥΠΟΝ των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτα.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ασυζητητί δόγματα του τύπου «ανήκομεν εις την Δύσιν», «ανήκομεν εις την Ανατολήν» κλπ κλπ.

Η Ελλάς ΔΕΝ ανήκει ούτε στην «Δύση» ούτε στην «Ανατολή»…η Ελλάς ανήκει ΜΟΝΟ στον εαυτό της και στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντιθέτως, η Δύση και η Ανατολή ΑΝΗΚΟΥΝ στην Ελλάδα – στον βαθμό που παρέλαβαν Πολιτισμό και ξέφυγαν στοιχειωδώς από το ζωώδες επίπεδο χάρη στην Ελλάδα.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ασυζητητί θεωρίες όπως η δήθεν «φοινικική» προέλευση του αλφαβήτου καθώς και οι πολιτικές συγγένειες με αλλοεθνή κόμματα – κινήματα που αντιστρατεύονται τον Πυλώνα της Μοναδικότητός μας.

Επειδή πιστεύω στην αξία του παραδείγματος, θα δώσω αμέσως ένα τέτοιο παράδειγμα περί του τρόπου με τον οποίο το τραγικά ανεπαρκές κόμμα που αυτοαποκαλείται «Εθνικιστικό» στην Ελλάδα – η Χρυσή Αυγή – πολιτεύεται ως προς τα παραπάνω.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν διατηρεί άριστες σχέσεις με το «αδελφό» της κόμμα FORZA NUOVA της Ιταλίας.

Κοινές εκδηλώσεις , κοινές απόψεις και αδελφικές σχέσεις αγάπης με τους Ιταλούς «συναγωνιστές»…

Τι είναι όμως – ανθρωπολογικώς – η Ιταλία ???

Η Ιταλία αποτελείται από τους Λομβαρδούς ( = Γερμανούς ) στον Βορρά, τους Λατινογενείς στην κεντρική χώρα και τους ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ πληθυσμούς στον Νότο.

Αλλά οι Ιταλοί «εθνικιστές» της FORZA NUOVA πρεσβεύουν την Ιταλική «ενότητα», την ιδέα της «μεγάλης Ιταλίας» και είναι οι πολιτικοί επίγονοι του Μουσολίνι, ο οποίος έκαψε τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας την δεκαετία του 1920, βομβάρδισε την Κέρκυρα το 1923 και τελικώς επιτέθηκε στην ίδια την Ελλάδα το 1940…

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια προσπάθεια αναγεννήσεως και αναβιώσεως της Ελληνικής συνειδήσεως στους Ελληνογενείς πληθυσμούς της Κάτω Ιταλίας με μουσικά συγκροτήματα, πολιτιστικούς συλλόγους, επαναλειτουργία Ορθοδόξων μοναστηριών κλπ κλπ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ελληνογενείς βρίσκονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βοηθήσει να επανελληνιστούν.

Και τι πράττει επ’αυτού το … «Ελληνικό» εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ;;;

Αντί να ενισχύσει με κάθε τρόπο και μέσον αυτή την προσπάθεια, συμμαχεί και συνεργάζεται με τους Ιταλούς επιγόνους του Μουσολίνι που δεν θέλουν να ακούν τίποτε περί Ελληνισμού στην Ιταλική χερσόνησο…

Εξιστορήσαμε ήδη στο άρθρο περί καταβολών της ΧΑ την πίστη των ηγετών της στην «ινδοευρωπα’ι’κή» θεωρία, την λατρεία τους για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό και τον ιταλικό φασισμό και την ψυχαναγκαστική τάση τους για «συμμαχίες» με Ευρωπα’ι’κά κόμματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνισμό και τις επιδιώξεις του…

Πλήρης ιδεολογικοπολιτική σύγχυση και αχταρμάς με εμφανή – πλέον – τα κωμικοτραγικά αποτελέσματα στην πορεία και παρουσία του εν λόγω κόμματος…

Ιδού πού οδηγούν οι ξενόφερτες ιδεοληψίες και η έλλειψη αυτοχθόνου πρωτογενούς σκέψεως και στρατηγικής…

Θα πει κάποιος… «δηλαδή πρέπει να είμαστε τελείως απομονωμένοι ;;; Δεν πρέπει να έχουμε συμμάχους ;;; Τώρα που όλη η Ευρώπη απειλείται από το Ισλάμ και την λαθροεισβολή , μήπως πρέπει να συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εθνικιστές και να μην αναμοχλεύουμε τέτοια ζητήματα » ;;;

Απαντούμε…βεβαίως πρέπει να έχουμε συμμάχους, αλλά οι συμμαχίες αποτελούν τακτική και πολιτική επιλογή της στιγμής…σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνούμε την δική μας θέση και τα δικά μας συμφέροντα χάριν οποιασδήποτε «συμμαχίας».

Ας μην ξεφεύγουμε όμως…αυτά θα αναλυθούν περαιτέρω στην επεξήγηση του Πυλώνος της Ιστορικής Αποστολής.

Εάν με τα παραπάνω έχω δώσει αφορμή για προβληματισμό και γόνιμο διάλογο, τότε θεωρώ ότι έχω συνεισφέρει θετικώς στην υπόθεσή μας αγαπητοί Συμμαχητές.

Θα συνεχίσουμε συντόμως στο Β’ Μέρος

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

2 Σχόλια

 1. ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,
  το σόφισμα του «ινδοευρωπαίου, ινδογερμανού» κλπ. οφείλουμε να το καταρρίπτουμε σε κάθε ευκαιρία!

  Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά την συζήτησή που είχαμε για το «Αυτόχθονον» των Ελλήνων.

  Την ίδια εκείνη χρονική περίοδο, οι έμμισθοι κομματικοί ινστρούχτορες «έκοβαν» τον βήχα σε όσους επέμεναν στο Αυτόχθονον, ειρωνευόμενοι…»δηλαδή φυτρώσαμε -οι Έλληνες- από την γη;…»
  Την ίδια στιγμή οι άθλιοι αυτοί δέχονταν ασυζητητί το αυτόχθονον των κελτών, των βησι-οστρογότθων, των σκιπιταραίων και άλλων βαρβάρων!!!

  Μία συμπλήρωση επίσης, που θεωρώ ότι θα καλύψεις στα επόμενα.

  Επιγραμματικά… όσον αφορά στην «εθνικιστική παραγωγή πολιτισμού» ο χρόνος έχει σταματήσει στη «γενιά του ’30» .

  Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.

  Η αδυναμία παραγωγής πολιτικής συνεπάγεται αδυναμία παραγωγής πολιτισμού.

  Όσον αφορά τα Έθνη και τις λεγόμενες «εθνότητες»… ή «εθνικότητες» (όπως αποκαλούν οι πολιτικά ορθοί του ΟΗΕ τους ζουγκλίτες εξ αφροασίας και τους σκηνίτες βερβερίνους του μαγκρέμπ).

  Με πρώτους τους Έλληνες, ελάχιστοι λαοί δικαιούνται τον Τιμητικό Ορισμό «ΕΘΝΟΣ».

  Οι σχέσεις της χρυσής αυγής με το FORZA NUOVA πρέπει να πηγαίνουν πολύ πίσω στον χρόνο, μάλλον υπάρχει εκεί κάποιο παρασκήνιο το οποίο γνωρίζει άλλος Συμμαχητής μας.

  Και να ήταν μόνο οι Ιταλοι «εθνικιστές» της FORZA NUOVA…

  Το κουσούρι αυτό το κληροδότησε στην χρυσή αυγή η χιτλερική καταβολή της.

  Όταν ο καιροσκόπος Χίτλερ «έχριζε» άρειους τους ινδούς, τους πακιστανούς, τους αφρικανούς κλπ. και συγκροτούσε τις μουσουλμανικές μεραρχίες SS Χαντζάρ… στέλνοντάς τους να σφάξουν Έλληνες στην διάρκεια του Β’ΠΠ, γεγονός που δεν έχασε ευκαιρία το ΚΚΕ να αναδείξει καταλλήλως με την περίφημη αφίσα…του αράπη-SS που αρπάζει το μωρό από την αγκαλιά της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ μάνας του!!!

  ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.

  ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ.

  1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.

  Κάποιος άθλιος και χριστιανικά αστοιχείωτος ή σατανιστής, έδωσε εντολή να καλυφθεί ο τάφος του Μ. Καπελώνη με τεράστια
  Μ Α Υ Ρ Η σημαία που έφερε το ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΛΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

  Αυτός που έδωσε την εντολή είναι ή ο γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής ή ο «προϊστάμενος» της Τοπικής, βουλευτής

  Αυτό συμβαίνει διότι το συγκεκριμένο μνημόσυνο στην Αρτέμιδα τελείται ΚΡΥΦΑ από τους ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΝΕΚΡΩΝ ΨΥΧΩΝ, όταν λείπουν οι Γονείς του Μανώλη Καπελώνη!!!

  Αντίθετα, στο μνημόσυνο του Γιώργου Φουντούλη στο Νέο Ηράκλειο ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, δεν ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ να σκεπάσουν Χριστιανικό Μνήμα με παγανιστικό, ναζιστικό σύμβολο.

  ΑΛΛΕΝΑΚΙ


 2. Δυο σχόλια μόνο….

  Περί πολιτισμού….όντως, πρωτογενής Εθνική πολιτιστική παραγωγή έχει να εμφανιστεί εν Ελλάδι από την δεκαετία του ’30.

  Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να επικαλούμαστε και να χρησιμοποιούμε τις ιδέες και τις γνώσεις ανθρώπων που θα απέρριπταν τον χαρακτηρισμό «Εθνικιστής» για τον εαυτό τους…

  Στο πεδίο της Ανθρωπολογίας πχ ήδη ανέφερα τους καθηγητές Πουλιανό και Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι απέδειξαν το Αυτόχθονον και Συνεχές των Ελλήνων…

  Ο Άρης Πουλιανός υπήρξε κομμουνιστής – μέλος του ΕΑΜ – και ο κος Τριανταφυλλίδης σίγουρα θα απέρριπτε τον χαρακτηρισμό …»Εθνικιστής».

  Να θυμίσω και τον καθηγητή Χουρμουζιάδη – βουλευτή του ΚΚΕ επί σειρά ετών – ο οποίος ανεκάλυψε την περίφημη πινακίδα του Δισπηλιού με την Πρωτοελληνική γραφή ηλικίας 7200 ετών, καταρρίπτονας οριστικά τον μύθο περί «φοινικικού» αλφαβήτου….

  Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι – ελλείψει πρωτογενούς παραγωγής Εθνικής σκέψης – να «χρησιμοποιήσουμε» αυτούς τους ανθρώπους , οι οποίοι ανήκουν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους.

  Αυτά θα αναλυθούν περαιτέρω στα επόμενα άρθρα – σκέψεις περί Εθνικισμού.

  Περί του «κελτικού» σταυρού….η ξενομανία των «ινστρουχτόρων» της ΧΑ έχει κάνει κι εδώ το θαύμα της.

  Το εν λόγω σύμβολο δεν είναι άλλο από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ισοσκελή Σταυρό – πανάρχαιο Ελληνικό Σύμβολο, το οποίο συναντάται παντού στην Αρχαία και Βυζαντινή αγγειογραφία και εικονογραφία….Ο Σταυρός της Σημαίας μας είναι ο Ισοσκελής Ελληνικός Σταυρός.

  Αλλά η ξενομανία και ασχετοσύνη των ‘ηγετών’ της ΧΑ θέλουν το εν λόγω σύμβολο….»κελτικό».

  Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι οι αρχαίοι Κέλτες πίστευαν ότι κατάγονται από τους Έλληνες – συγκεκριμένως από τον Ηρακλή – και οι ιερείς τους ( οι Δρυίδες ) ονομάστηκαν έτσι από την Ιεράν ΔΡΥΝ, το Ιερό Δέντρο του Διός…

  Αλλά είπαμε….με ξενόφερτες ιδεοληψίες και αμορφωσιά πορεύεται το χρυσαυγίτικο καράβι.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: