h1

ΗΛΟΙ ΕΝ ΣΤΗΛΗ: Bitcoin, το δήθεν νόμισμα, το εργαλείο για την αρπαχτή της Χιλιετίας…

05/12/2015

Μακράν ημών ο ρόλος θεματοφυλάκων του εβρώ, του δολαρίου, και λοιπών ΜΗ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, νομισμάτων, όπως με σειρά δημοσιεύσεων έχουμε διατρανώσει.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ.

Μακράν ημών ο ρόλος θεματοφυλάκων της δουλείας της αχρήματης κοινωνίας όπως πολύ νωρίς έχουμε αναλύσει και αδιαλλείπτως πολεμούμε: μετρητά είναι η ελευθερία του φτωχού, η αποστέγνωση των φτωχών από ρευστό είναι ο στόχος αλλά και ο ορισμός της κρίσης και Κατοχή Όπλων και Κατοχή Χρημάτων: δύο προνόμια ελευθερίας που η Νέα Τάξη θέλει μόνο για τον εαυτό της και Η χρήση μετρητών είναι ελευθερία! Capital Controls: το νεοταξικό κόλπο γκρόσσο των σάπιων (μηδενικής ίδιας κεφαλαιακής βάσης) συστημικών τραπεζών και Η Δικτατορία είναι Τραπεζική [φυσικά…] και επιβάλλεται με διοικητικά φορολογικά μέτρα…

Μακράν ημών όμως και η υιοθέτηση ή η αποδοχή «ψηφιακών», δηλαδή εικονικών, δηλαδή λανθανόντων, δηλαδή φαντασμάτων και «αόρατης» προέλευσης  μετανεωτερικών δήθεν σοφισμάτων που η Νέα Τάξη μετά των συναφών «νομισματικών» εργαλείων ταϊζει αφειδώς τα δισεκατομμύρια των δίποδων αμνών,  μέσω του απόλυτου εργαλείου υποδούλωσης: της Τηλεόρασης.

ΑΛΛΕΝΑΚΙ, Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών.
_______________________________________________________

Με φρίκη για τον βαθμό ύπουλης αθόρυβης εξάπλωσης και για το αριστοτεχνικό τηλεοπτικό πλασάρισμα (όπως υποθέτω οι περισσότεροι ΜΗ λοβοτομημένοι συν-Έλληνες) άκουσα το πρωινό της 01-12-2015 στην ραδιο-φονική συχνότητα των «παραπολιτικών 90,1 fm» τον παραγωγό του σταθμού και συστημικό δημοσιογράφο κύριο Νίκο Ευαγγελάτο να πραγματοποιεί τηλεφωνική επικοινωνία με συνεργάτη του σταθμού ο οποίος αφού μετέβη σε κομμωτήριο στην Νέα Ερυθραία έκανε την πρωϊνή καθημερινή, καθιερωμένη ανταπόκριση, που ως γνωστόν, αυτές ακριβώς τις ώρες «πυροβολεί» το μυαλό του λεγόμενου «μεγάλου κοινού» (νοικοκυρές, συνταξιούχοι, φοιτητές, οδηγούς μεταβαίνοντες στην εργασία τους). Ο εξωτερικός συνεργάτης ανέφερε ότι στο εν λόγω κομμωτήριο πραγματοποιούνται συναλλαγές που αφορούν στην κουρά πελατών με νόμισμα όχι το εβρώ, αλλά το διαδικτυακό bit-coin. Έτσι απλά.

Μας πληροφόρησε λοιπόν έτσι απλά… ότι έχει αποφασισθεί (από ποιούς;;; διερωτώμαι) και η ισοτιμία βάσει της οποίας ένα κούρεμα που κοστίζει 12-15 εβρώ πληρώνεται από τον πελάτη με 0,017 bit-coin!! Ανάλογες είναι και οι υπόλοιπες πληρωμές των πελατών σε διαφορετικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου προφανώς, ήτοι, λούσιμο, βαφή, κ.λπ. Μας είπε επίσης ότι υπάρχει και βιβλιοπωλείο που συναλλάσσεται με το αναγνωστικό του κοινό με το ίδιο ηλεκτρονικό νόμισμα. Βεβαίως και στις δύο επιχειρήσεις ισχύουν οι πληρωμές με εβρώ, όμως εδώ το θέμα βρίσκεται αλλού και θεωρώ ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να λάβουν γνώση όλοι οι συν-Έλληνες και να ενεργοποιηθούν!

Φαίνεται λοιπόν ότι ο πρώην σύμβουλος του Τζέφρυ, πρώην υπουργός Οικονομικών, πρώην υπερ-προβεβλημένος τηλεοπτικός αστέρας κ. Γιάνης (με ένα «Γ») Βαρουφάκης ήταν ο καλύτερος και ο πιο γρήγορος «λαγός» των πεφωτισμένων! Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για κάτι το οποίο ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ εφαρμόζεται ήδη στην κατεχόμενη Χώρα μας εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!

Το γεγονός ότι υφίσταται παράλληλη κυκλοφορία ηλεκτρονικού(!!) νομίσματος σε κράτος-μέλος της Ενωμένης Επιμειξίας ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ παρόμοια ληφθείσα απόφαση ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ θεσμικό όργανο αυτού του οργανισμού-εκτρώματος που αποκαλείται εβρωζώνη δεν είναι απλώς τρομακτικό, είναι εφιαλτικό και καταδεικνύει σε ποια κατηγορία κατέπεσε η Ελλάδα έναντι των άλλων ευρωπαϊκών χωρών! 

Είμαστε σε μία χώρα όπου δεν υφίσταται πλέον κανείς νόμος, κανείς κανόνας, η Νέα Τάξη εκτρωμάτων πειραματίζεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και αναλόγως των συμπτωμάτων που αναπτύσσει η Ελληνική κοινωνία διαμορφώνονται οι διορθωτικές κινήσεις των παγκοσμιοποιητών!

Το «πόπολο», αυτή η ανθρωπο-μάζα που ρέει σε ημί-ρευστη κατάσταση από την κιμαδομηχανή των διεθνών τοκογλύφων και των πασίγνωστων χρηματο-πιστωτικών «ευαγών» ιδρυμάτων που οι λακέδες δημοσιοκάφροι ονομάζουν κομψά «αγορές» (λες και είναι λαϊκές που οι παραγωγοί εμπορεύονται κηπευτικά…) ευαρεστείται με κάθε «καινοτομία» που του προσφέρεται αφειδώς από τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης και αβασάνιστα συμμετέχει εθελοντικά σε ό,τι του προτάσσεται ως «σύγχρονο»!

Αδυνατεί να δει πέρα από την μύτη του κι αυτό γιατί η αντιληπτική του ικανότητα περιορίζεται πλέον στις εφαρμογές που μπορεί «να κατεβάσει» στο κινητό του και στο πόσο γρήγορα μπορεί «να ποστάρει» μία άχρηστη πληροφορία στο φατσο-βιβλίο!!!

Έτσι εντελώς αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, υφίσταται παράλληλη κυκλοφορία-και επομένως συναλλαγή…-ηλεκτρονικού «νομίσματος» και αφού βεβαίως συμμετέχουν σε αυτήν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ελλαδικές επιχειρήσεις, σειρά παίρνει κάποιο Μέσο που αποφασίζει να παρουσιάσει το θέμα στο «πόπολο» με δήθεν αθώο ύφος και παιδικές ερωτήσεις του τύπου «και που βρίσκουμε τα bit-coin;» αντί ο δημοσιογράφος να εκραγεί από μικροφώνου-αφού προστατεύει υποτίθεται από την πλευρά του το δημόσιο συμφέρον….- και να καλέσει τις αρχές να παρέμβουν!!

Προβαίνουμε σήμερα σε ανάλυση του τηλεοπτικά δημοσιοποιηθέντος ούτως ή άλλως ζητήματος και έχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα για να βρούμε το νομικό πλαίσιο (το οποίο προσωπικά ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν υπάρχει) που επιτρέπει τυχόν παράλληλη κυκλοφορία ηλεκτρονικού «νομίσματος» σε κράτος-μέλος της εβρωζώνης.

Γρηγορείτε συν-Έλληνες! Εάν «καταπίνουμε τας καμήλους» με τέτοιον τρόπο, είναι σίγουρο ότι κάποια μέρα κοιτάζοντας τον καθρέφτη μας θα δούμε το ολόγραμμά μας, αντί του ειδώλου μας….

Συνεχίζεται…

                           Σφύραρχος (Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών)

Advertisements

2 Σχόλια

 1. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ – ΜΕΡΟΣ Α’

  Αγαπητοί Συμμαχητές,

  ξεκινώντας την παράθεση σκέψεων και ιδεών για τον Γνήσιο Ελληνικό Εθνικισμό θα ήθελα να επαναλάβω ότι δεν διεκδικώ σε καμιά περίπτωση τον ρόλο ιδεολογικού «ινστρούχτορα» ή …»παντογνώστου».

  Τέτοιου είδους «ινστρούχτορες» και «παντογνώστες» διαθέτουν μόνο τα παντός είδους κομματικά μαντριά.

  Οι απόψεις που παρατίθενται εδώ αποτελούν – ή φιλοδοξούν να αποτελέσουν – τροφή για προβληματισμό και γόνιμο διάλογο…τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

  Θεωρώ ότι αφετηρία μας δεν μπορεί να είναι άλλη από τον πρώτο – και πληρέστερο – ΟΡΙΣΜΟ του Έθνους από τον Ηρόδοτο.

  Το ΟΜΑΙΜΟΝ, το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, το ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ.

  Μόνο ένας Έλλην θα μπορούσε να δώσει τέτοιον πλήρη ορισμό του Έθνους, διότι απλούστατα οι Έλληνες υπήρξαν το ΠΡΩΤΟ Έθνος με αυτοσυνείδηση και συναίσθηση της διαφορετικότητός τους από τους μη Έλληνες ( βαρβάρους ).

  Παρά τον πολιτικό κατακερματισμό του Αρχαίου Ελληνικού Κόσμου, αυτή η αίσθηση της διαφορετικότητος και της ανωτερότητος έναντι των βαρβάρων δεν έπαψε ποτέ να είναι παρούσα.

  Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα.

  Πώς μπορεί ένας Ορισμός που διατυπώθηκε πριν από 2.500 χρόνια να μετουσιωθεί σε οδηγό Ιδεολογίας και πολιτικής πρακτικής για ένα σύγχρονο Εθνικιστικό Κίνημα ??? .

  Προσωπική γνώμη του γράφοντος είναι ότι η Ιδεολογική βάση ενός Συγχρόνου και Γνησίου Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος οφείλει να στηριχτεί σε τρεις βασικούς – και αδιαπραγμάτευτους – πυλώνες.

  ΠΡΩΤΟΝ – στην Ιδέα της Μοναδικότητος

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ – στην Ιδέα της Συνεχείας

  ΤΡΙΤΟΝ – στην Ιδέα της Ιστορικής Αποστολής.

  Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους.

  Ο Πρώτος Πυλώνας – η Ιδέα της Μοναδικότητος – προτάσσει την Μοναδικότητα του Ελληνικού DNA, του Ελληνικού ανθρωπολογικού τύπου και – εν τέλει – του Πολιτισμού τον οποίο δημιούργησε αυτός ο ανθρωπολογικός τύπος.

  Οι έρευνες του ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού, του καθηγητού Βιολογίας ΑΠΘ κου Τριανταφυλλίδη και πολλών άλλων επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η Ελλάς υπήρξε κοιτίδα ανθρωπογενέσεως και ότι ο Ελληνικός ανθρωπολογικός τύπος διατηρείται απαράλλακτος εδώ και τουλάχιστον 10.000 χρόνια.

  Αυτός ο ανθρωπολογικός τύπος διεσπάρη σε όλη την έκταση της Μεσογειακής λεκάνης – και ακόμα παραπέρα – αποτελώντας το υπόστρωμα της λεγομένης «Μεσογειακής» φυλής.

  Πώς μεταφράζονται τα παραπάνω σε πολιτικό επίπεδο ???

  Είναι πολύ απλό αγαπητοί Συμμαχητές…

  ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ κάθε ιδέα περί «ινδοευρωπαίων» και περί «αδελφότητος» με Τεύτονες, Αγγλοσάξωνες, Σλάβους κλπ κλπ.

  Μπορεί να υπάρχει μια υποτυπώδης σχέση μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της Λευκής φυλής, αλλά πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ.

  Το ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΝ και ΙΔΙΟΤΥΠΟΝ των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτα.

  ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ασυζητητί δόγματα του τύπου «ανήκομεν εις την Δύσιν», «ανήκομεν εις την Ανατολήν» κλπ κλπ.

  Η Ελλάς ΔΕΝ ανήκει ούτε στην «Δύση» ούτε στην «Ανατολή»….η Ελλάς ανήκει ΜΟΝΟ στον εαυτό της και στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Αντιθέτως, η Δύση και η Ανατολή ΑΝΗΚΟΥΝ στην Ελλάδα – στον βαθμό που παρέλαβαν Πολιτισμό και ξέφυγαν στοιχειωδώς από το ζωώδες επίπεδο χάρη στην Ελλάδα.

  ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ασυζητητί θεωρίες όπως η δήθεν «φοινικική» προέλευση του αλφαβήτου καθώς και οι πολιτικές συγγένειες με αλλοεθνή κόμματα – κινήματα που αντιστρατεύονται τον Πυλώνα της Μοναδικότητός μας.

  Επειδή πιστεύω στην αξία του παραδείγματος, θα δώσω αμέσως ένα τέτοιο παράδειγμα περί του τρόπου με τον οποίο το τραγικά ανεπαρκές κόμμα που αυτοαποκαλείται «Εθνικιστικό» στην Ελλάδα – η Χρυσή Αυγή – πολιτεύεται ως προς τα παραπάνω.

  Η Χρυσή Αυγή λοιπόν διατηρεί άριστες σχέσεις με το «αδελφό» της κόμμα FORZA NUOVA της Ιταλίας.

  Κοινές εκδηλώσεις , κοινές απόψεις και αδελφικές σχέσεις αγάπης με τους Ιταλούς «συναγωνιστές»…..

  Τι είναι όμως – ανθρωπολογικώς – η Ιταλία ???

  Η Ιταλία αποτελείται από τους Λομβαρδούς ( = Γερμανούς ) στον Βορρά, τους Λατινογενείς στην κεντρική χώρα και τους ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ πληθυσμούς στον Νότο.

  Αλλά οι Ιταλοί «εθνικιστές» της FORZA NUOVA πρεσβεύουν την Ιταλική «ενότητα», την ιδέα της «μεγάλης Ιταλίας» και είναι οι πολιτικοί επίγονοι του Μουσολίνι, ο οποίος έκαψε τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας την δεκαετία του 1920, βομβάρδισε την Κέρκυρα το 1923 και τελικώς επιτέθηκε στην ίδια την Ελλάδα το 1940….

  Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια προσπάθεια αναγεννήσεως και αναβιώσεως της Ελληνικής συνειδήσεως στους Ελληνογενείς πληθυσμούς της Κάτω Ιταλίας με μουσικά συγκροτήματα, πολιτιστικούς συλλόγους, επαναλειτουργία Ορθοδόξων μοναστηριών κλπ κλπ.

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ελληνογενείς βρίσκονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βοηθήσει να επανελληνιστούν.

  Και τι πράττει επ’αυτού το ….»Ελληνικό» εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ???

  Αντί να ενισχύσει με κάθε τρόπο και μέσον αυτή την προσπάθεια, συμμαχεί και συνεργάζεται με τους Ιταλούς επιγόνους του Μουσολίνι που δεν θέλουν να ακούν τίποτε περί Ελληνισμού στην Ιταλική χερσόνησο…..

  Εξιστορήσαμε ήδη στο άρθρο περί καταβολών της ΧΑ την πίστη των ηγετών της στην «ινδοευρωπα’ι’κή» θεωρία, την λατρεία τους για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό και τον ιταλικό φασισμό και την ψυχαναγκαστική τάση τους για «συμμαχίες» με Ευρωπα’ι’κά κόμματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνισμό και τις επιδιώξεις του….

  Πλήρης ιδεολογικοπολιτική σύγχυση και αχταρμάς με εμφανή – πλέον – τα κωμικοτραγικά αποτελέσματα στην πορεία και παρουσία του εν λόγω κόμματος….

  Ιδού πού οδηγούν οι ξενόφερτες ιδεοληψίες και η έλλειψη αυτοχθόνου πρωτογενούς σκέψεως και στρατηγικής…

  Θα πει κάποιος….» δηλαδή πρέπει να είμαστε τελείως απομονωμένοι ??? Δεν πρέπει να έχουμε συμμάχους ???? Τώρα που όλη η Ευρώπη απειλείται από το Ισλάμ και την λαθροεισβολή , μήπως πρέπει να συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εθνικιστές και να μην αναμοχλεύουμε τέτοια ζητήματα » ???

  Απαντούμε…..βεβαίως πρέπει να έχουμε συμμάχους, αλλά οι συμμαχίες αποτελούν τακτική και πολιτική επιλογή της στιγμής….σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνούμε την δική μας θέση και τα δικά μας συμφέροντα χάριν οποιασδήποτε «συμμαχίας».

  Ας μην ξεφεύγουμε όμως….αυτά θα αναλυθούν περαιτέρω στην επεξήγηση του Πυλώνος της Ιστορικής Αποστολής.

  Εάν με τα παραπάνω έχω δώσει αφορμή για προβληματισμό και γόνιμο διάλογο, τότε θεωρώ ότι έχω συνεισφέρει θετικώς στην υπόθεσή μας αγαπητοί Συμμαχητές.

  Θα συνεχίσουμε συντόμως στο Β’ Μέρος.


 2. Ανεβάζουμε το άρθρο του ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ και τα σχόλια θα γραφούν εκεί.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: