h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: Η μοίρα της Χρυσής Αυγής είναι συνυφασμένη με την μοίρα ολοκλήρου του εγχωρίου πολιτικού συστήματος και η μοίρα αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάρρευση.

24/11/2015

Στο παρόν κείμενο επιχειρώ μια «δημοσιογραφικού» τύπου κατάθεση απόψεων, οι οποίες αποκρυσταλλώθηκαν μετά από 20ετή παρουσία στον «χώρο» και γνωριμία με τις περισσότερες φυσιογνωμίες που παρεπιδημούν τον χώρο αυτό.

Δυστυχώς – σε πολιτικό επίπεδο – δεν υπήρξε πραγματικό Εθνικιστικό κίνημα στην Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας.

Υπήρξαν μόνο μεμονωμένες προσωπικότητες που εξέφρασαν τον Ελληνικό Εθνικισμό, καθώς και σύλλογοι – εταιρείες ιδιωτών, όπως η περίφημη Εθνική Εταιρεία κατά τον Μακεδονικό Αγώνα.

Ακόμα και τα καθεστώτα της 4ης Αυγούστου 1936 και της 21ης Απριλίου 1967 – τα οποία εκαλούντο «Εθνικιστικά» και αποτελούν σημεία αναφοράς πολλών μελών και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής – δεν ήταν απαλλαγμένα από ξενόφερτα στοιχεία και νεφελώδεις απόψεις περί «ελληνοτουρκικής συνεργασίας» κλπ κλπ.

Ελλείψει όμως κάποιου πληρέστερου προτύπου, πολλοί Εθνικιστές θεωρούν αυτά τα δύο καθεστώτα ως τα πλησιέστερα προς την κοσμοθεωρία μας.

Τελικώς καταντήσαμε να διεκδικεί την πατρότητα του Ελληνικού Εθνικισμού η Χρυσή Αυγή, η οποία – στο ξεκίνημά της – ήταν ένα κακέκτυπο του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα.

Η «πρωτοτυπία» της Χρυσής Αυγής έγκειται στο ότι ετόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο «Εθνικισμός» – μια λέξη απαγορευμένη στην «δημοκρατική» Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως.

Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε επίσης – και παρουσιάζει ακόμα – μια μοναδική εσωτερική αντίφαση…..ότι δηλαδή η ηγεσία και ο σκληρός πυρήνας του κόμματος εμφορούνται από διαφορετικές ιδέες σε σχέση με την μεγάλη πλειοψηφία των απλών οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος….

Αυτά ανελύθησαν σε προηγούμενο άρθρο μας περί της ιστορίας της ΧΑ, οπότε ας μην τα επαναλάβουμε εδώ.

Προσωπικώς λοιπόν – μετά από χρόνια μελέτης, ιδεολογικής αναζητήσεως και βιωματικής θεωρήσεως της πραγματικότητος – κατέληξα στο εξής απλό και βασικό συμπέρασμα…

Ο Γνήσιος και ανόθευτος Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να αναζητήσει τις Αρχές και τις Αξίες του ακριβώς στις Πηγές τους, που δεν είναι άλλες από αυτό που λένε οι ίδιες οι λέξεις….δηλαδή στο πώς όριζαν οι ίδιοι οι Πρόγονοί μας τον Εθνισμό τους και στο πώς γεννήθηκε ο Νέος Ελληνισμός.

Είμαι σίγουρος ότι δεν ανακαλύπτω το αυγό του Κολόμβου, και ότι τις ίδιες ακριβώς σκέψεις έχετε κάνει κι εσείς αγαπητοί μου Συμμαχητές.

Προσωπικώς πιστεύω ότι η μοίρα της ΧΑ είναι συνυφασμένη πλέον με την μοίρα ολοκλήρου του εγχωρίου πολιτικού συστήματος, και η μοίρα αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάρρευση.

Το ψευτορωμέ’ι’κο οδεύει ταχύτατα προς το αναπόφευκτο τέλος του, και η κατάρρευση θα γίνει με πάταγο.

Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας θα κορυφωθούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα – πιθανότατα με γενικευμένο πόλεμο – και είναι προφανές ότι το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα του Ελλαδιστάν δεν είναι φτιαγμένο για να αντέξει τέτοιες καταιγίδες.

Το κόμμα της ΧΑ – ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του πολιτικού συστήματος του ψευτορωμέ’ι’κου και παρά τις περί του αντιθέτου κραυγές – είναι καταδικασμένο να ακολουθήσει, και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει αυτή την κατάληξη.

Οι εσωτερικές δομικές αντιφάσεις και η τραγική ανεπάρκεια των στελεχών του εν λόγω κόμματος καθιστούν αδύνατη την σωτηρία του, όσες Ιδέες κι αν αντιγράφουν οι κομματικοί λογοκλόποι.

Το πολύ – πολύ να καρκινοβατεί συνεχώς σε ποσοστά της τάξεως του 5 – 7%, για τα οποία θα επαίρεται ότι επετεύχθησαν εν μέσω «φιμώσεως» και «πολέμου» από το σύστημα κλπ κλπ κλπ…..

Το ψευτορωμέ’ι’κο κρατίδιο λοιπόν πεθαίνει, αλλά το ΕΘΝΟΣ πρέπει να ζήσει.

Και για να ζήσει το Έθνος, οφείλουν κάποιοι – εμείς – να έχουμε μείνει όρθιοι μετά την κατάρρευση.

Υποθήκη για το προσεχές μέλλον είναι οι Ιδέες μας, και με αυτή την προοπτική καταθέτω κι εγώ τις Ιδέες μου εδώ…για τα νέα παιδιά που θα τις διαβάσουν, θα τις κρίνουν και θα τις δεχτούν – ή θα τις απορρίψουν.

Πριν τον Κατακλυσμό ο Δευκαλίων έχτισε την Κιβωτό του….ας χτίσουμε κι εμείς μια Κιβωτό Ιδεών ενόψει του επερχομένου κατακλυσμού και ας φροντίσουμε να την διαφυλάξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Όσο για τους λογο-κλέφτες, ας μην κουράζονται αδίκως….η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για όλα τα εγχώρια κομματικά μαντριά.

Σας χαιρετώ Εθνικιστικώς !!!

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

8 Σχόλια

 1. πολυ φοβαμαι οτι με την καταρευση του καθεστωτος και του ψευτορωμαιικου δεν θα επικρατησουμε εμεις οι εθνικιστες και πατριωτες ,που βρισκομαστε σε φοβερη θεση αδυναμιας 41 χρονια τωρα,αλλα οι μπολσεβικοι αναρχοκομουνιστες μαζι με τους λαθρομεταναστες τους, οι οποιοι θα μας κατακρεουργησουν πολυ ανετα μαζι με εκατομμυρια αλλους ελληνες ΜΗ αριστερους…..
  τα αλλα δεν λεγονται δημοσιως…..προσεξτε πολυ καλα τι λετε και τι κανετε….

  ενας ειναι ο εχθρος
  ο εαμοβουλγαρικος μπολσεβικισμος!!!!!!!!!!!!!!!!
  μετα ολα ταλλα…..

  παλαιος γνωστης


 2. Είναι κρατημένα δύο άλλα σχόλια με την ίδια ip που επισύρουν ποινικές ευθυνες. Την επόμενη φορά θα περάσετε στα ανεπιθύμητα.
  Το παρόν σχόλιο ελευθερώνεται δειγματοληπτικά.


 3. Παλαιέ γνώστη καλησπέρα. Εάν αποκτούσες και νέα οπτική, θα ήταν πολύ καλύτερο και για εσένα (υποθέτω) αλλά και για τον Ελληνικό Εθνικισμό! Ο εχθρός που αναφέρεις έχει ηττηθεί τόσο στα πεδία των μαχών, όσο και στα επίπεδα δια-νόησης και διαλεκτικής κατά κράτος από την Εθνικιστική Κοσμοθεωρία! Και αυτό συνέβη και θα συμβαίνει διότι απλούστατα ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΕΟΛΌΓΗΜΑ δεν είναι δυνατόν να υπερκεράσει την ΙΔΕΑ! Όπως πιθανότατα έχεις διαπιστώσει δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο εχθρό διότι δεν αποτελεί μέλημά μας να νεκραναστήσουμε τα θνήσκοντα…. Δεν πρόκειται ποτέ να αντιπαρατεθεί ιδεολογικά ΤΟ ΥΓΙΕΣ με ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ! Δεν πρόκειται ποτέ να αντιλέξει τι, το ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ εις το ΕΓΩΠΑΘΕΣ ΜΙΚΡΟΝΟΟ! Θα σου πρότεινα (και με συγχωρείς που το τολμώ) να υιοθετήσεις μιά νέα οπτική. Ο πραγματικός εχθρός είναι ο εργοδότης του «δικού σου εχθρού» και αυτόν θα συντρίψουμε Ιδεολογικά, πνευματικά και κοινωνικά! Ο πραγματικός εχθρός θέλει να αναλώνεσαι στον «πρόθυμο ηλίθιο» που σου προτάσσει για να καταφέρει να σε «εξοντώσει» ψυχικά και πνευματικά! Και μόλις ξοδέψεις την ενέργειά σου, θα σου επιτεθεί με μύρια τοξικά απόβλητα που θα πνίξουν την διάθεσή σου για αντιπαράθεση και θα αυτο-αφοπλισθείς απογοητευμένος από τις μάχες που έχασες, ενώ εκείνος περιχαρής θα δρέπει τους καρπούς της αιχμαλωσίας σου! Σκέψου λίγο περισσότερο και διάβαζε συχνότερα την ιστοσελίδα μας, θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα κατά τι διάφορα…..
  Υ.Γ. Βλέπω ότι η διαχείριση της ιστοσελίδας κάτι αναφέρει για κολάσιμα προηγηθέντα σχόλια. Αντιληφθείτε σας παρακαλώ το νέο ήθος και ύφος που προσπαθεί ο παρόντας ιστότοπος να καλλιεργήσει και μην καταθέτετε ζιζάνια στον Εθνικιστικό αμπελώνα μας! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων….


 4. εχετλαιος
  η εγω δεν τα εγραψα καλα η εσυ δεν καταλαβες καλα.
  οταν λεω εαμοβουλγαρικος μπολσεβικισμος εννοω την νεα αμερικανικη αριστερα της σχολης φρανκφουρτης-σικαγου, τον πολιτισμικο μαρξισμο που ειναι κυριαρχος σε ολη την ευρωπη και στον πλανητη, αλλα σε ελληνικη βερσιον που ειναι το εαμοβουλγαρικο κατεστημενο του 74 με τους εαμοβουλγαρους καπιταλιστες πλουτοκρατες ή νταβαντζηδες οπως τους αποκαλεσε και ενας απιθανος τυπος που εκανε και πρωθυπουργος και σημερα κρυβεται κατεντολην μαλλον των αφεντικων του….
  οχι μονο δεν εχει ηττηθει αυτος ο εθρος αλλα εχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ιδεολογικη πολιτισμικη και πνευματικη κυριαρχια και ηγεμονια στην ελλαδα 41 χρονια τωρα….
  περαν της αριστερας δεν υπαρχει τιποτα απολυτως!!!!!!!
  εμεις ειμαστε ετη φωτος πισω στις μεθοδευσεις πρακτικες στασεις συμπεριφορες και δημιουργιας καταλληλων χαρακτηροδομων και ψυχοπνευματικων στασεων και συγκροτησεων απο τους μπολσεβικους φονιαδες, οι χριστιανοδεξιουληδες-αστουληδες της σφαλιαροφαγικης νουδουλας,ειναι για φαπες ροχαλες και κουραδες….βλεπουν αριστερο α[ο χιλιομετρα και τα κανουν πανω τους….οι φιλελεδες δεν μετρανε τρωνε και αυτοι φαπες… οι αρχαιοτετοιοι απετυχαν και αυτοι δεν καναν κινημα τη 10ετια του 90 τοτε που υπηρξε καποια εκρηξη…. το βενιζελικο εθνικο αντικομουνιστικο κεντρο(παπαθεμελης χαραλαμπιδης βουνατσιος και αλλοι εθνικιστες-μεχρι και ναζι τους λεγαν οι αριστεροι-)καταστραφηκε για παντα και καταντησε τσοχατζοπουλικο αριστεριστικο πασοκ….βασιλοχουντικοι ειναι ανυπαρκτοι και επισης για φαπες,,,,ξαχασα καποιον αλλον ιδεολογιπολιτικο νεολαιιστικο ευδιακριτο χωρο????????αρα δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορεσει να αντιμετωπισει την κοκκινη πανουκλα….μην υποτιματε τον εχθρο ειναι πανισχυρος στην ελλαδα και ετοιμος για νεες σφαγες εκατομμυριων ελληνων οπως και το 41-49 …σημερα θα εχουν μαζι τους και εκατομμυρια λαθροεποικους με πρωτους τα τουρκαλμπανικα ουτσεκαδικα κτηνη, μετα τα ισλαμικα…..

  τα ιδια εαμοβουλγαρικα σεπαρατιστικα κτηνη ειναι που ντυθηκαν ανθρωποι το 74, ξεγελασαν τους πανηλιθιους αστους, διαστρεβλωσαν πληρως την ιστορια με ρεπουσικο, δραγωνιο,φραγκουδακικο τσακαλιο γουρουνοφιλικο τροπο, κανουν παιδομαζωμα στα σχολεια οπου ολοι οι εκπαιδευτικοι περαν καποιων χριστιανοδεξιουλικων φυτων του κατηχητικου, παντελως ανικανων να καταλαβουν τι γινεται γυρω τους και να αντιδρασουν, ολοι οι εκπαιδευτικοι λοιπον ολων των βαθμιδων,ειναι φανατικοι μισελληνες μπολσεβικιστες στο 90%. το ιδιο γινεται και σε ολους τους τομεις του δημοσιου ακομα και στους μπατσους και στους στρατιωτικους οι μπολσεβικοι ανεβαινουν…..
  πειτε μου εναν ΜΗ αριστερο δημοσιοκαφρο (που να ασκει ιδεολογικη επιροη, μη μου πειτε τον τραγκα…)εναν πανεπιστημιακο εναν διανοουμενο ΜΗ αριστερο μισελληνα

  ο δικος μας εθνικιστικος χωρος ειναι πολυ αδυναμος και εχει πολλα χρονια ακομα για να μπορεσει να αντιπαραταχθει σε ολα τα επιπεδα με τους αναρχοκομουνιστες φονιαδες και πολλλες 10ετιες για να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και να ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ που ειναι και ο τελικος στοχος και οχι να πεσουμε παλι ηρωικα….
  ολοι (και εγω λογω εργασιας) δηλωνουμε αριστεροι για να ειμαστε μεσα στα πραγματα και για να μην μας πουν φασιστες και ναζι.
  η ασκηση ιδεολογικης τρομοκρατιας και ψυχολογικης βιας απο την αριστερα ειναι αριστοτεχνικη και πρεπει ο χωρος μας επιτελους να μαθει απο τον εχθρο να παρει τα οπλα του εχθρου που ειναι πολυ καλυτερα απο τα δικα μας και να τα στρεψει εναντιον του…δεν υπαρχει αλλος τροπος….
  χρονια μεσα στην αριστερα ξερω προσωπα και πραγματα που δεν μπορεις να φανταστεις δεν μπορεις να εχεις ιδεα αν δεν σε μαθουν και αν δεν εισαι μεσα και μυημενος…γιαυτο συστηνω σε ολους τους δικους μας ,χωρις να θελω να αποθαρρυνω και να τρομοκρατησω, να ειναι πιο συγκρατημενοι και να μην υποτιμησουν ποτε τον θανασιμο εχθρο, τον εαμοβουλγαρικο μπολσεβικισμο…..


 5. Ο ίδιος ο σχολιαστής είχε ζητήσει να σβηστούν εκείνα τα σχόλιά του. Δεν εξύβριζε το ιστολόγιο αλλά αυτά που έγραφε ήταν μη δημοσιεύσιμα. Γεγονός το οποίο γνώριζε πολύ καλά.

  …»μελετηστε το αξιολογηστε το, και μεταδωστε το παντου στον ευρυτερο χωρο μας, αν συμφωνειτε
  και σβηστε το οπωσδηποτε!»…

  Ευχαριστούμε για τον διάλογο με επιχειρήματα τα οποία δεν επισύρουν την παρέμβαση των διωκτικών αρχών.


 6. Προς «παλαιό γνώστη» ( ή μήπως πρέπει να σε αποκαλώ…»καροτάκια» ) ;;;

  Ειλικρινώς κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να μας πεις με τα σχόλιά σου…

  Ίσως η νοημοσύνη μου δεν με βοηθάει πολύ, αλλά υποψιάζομαι ότι εννοείς πως δεν πρέπει να ασκούμε κριτική σε άλλους «Εθνικιστές» ( προφανώς την Χρυσή Αυγή ) αλλά να επικεντρώσουμε τα πυρά μας αποκλειστικώς στους αριστερούς ανθέλληνες…

  Αφού βεβαίως μας….ενημερώνεις πρώτα για το πόσο κυρίαρχη και επικίνδυνη είναι η αριστερά κλπ κλπ κλπ…

  Παραβιάζεις ανοικτές θύρες αγαπητέ μου.

  Προφανώς ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά σε ποια χώρα ζούμε….προφανώς ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά την πλήρη ιδεολογική κυριαρχία και τρομοκρατία των πολιτιστικών μαρξιστών – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

  Και – επίσης προφανώς – εάν παρακολουθείς το παρόν ιστολόγιο, θα είχες διαβάσει ότι ΔΕΝ είναι πρόθεσή μας να κάνουμε πόλεμο ή να αποδομήσουμε το συγκεκριμένο κόμμα της Χρυσής Αυγής….έχουμε δώσει αγώνες για την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν παραγράφονται….Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο κόμμα έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου προκαλεί ζημιά στην Εθνικιστική υπόθεση, και αυτό δεν μπορούμε να μην το επισημάνουμε.

  Άλλωστε η ηγεσία της ΧΑ υπήρξε η πρώτη διδάξασα του ψευτοελιτισμού, της οικογενειοκρατίας και του κλειστού απομονωτισμού ενός «αρχηγικού» περιβάλλοντος το οποίο απομάκρυνε όλες τις σοβαρές και υγιείς Εθνικιστικές φωνές – άτομα, συλλόγους κλπ – που πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν το κόμμα να μεγαλώσει και να προχωρήσει.

  Εμείς θα συνεχίσουμε την διατύπωση των Ιδεών μας και θα οπλιστούμε με αυτές για τα επερχόμενα γεγονότα…


 7. Υ.Γ. 2 Προς τον «παλαιό γνώστη» :
  Αγαπητέ παλαιέ γνώστη δεν απαξίωσα την απάντησή σου! Άλλωστε όπως είδα μπήκε στον κόπο ο Συμμαχητής μας, Έλλην Εθνικιστής και διατήρησε τον διαδικτυακό μας διάλογο!
  Προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω μερικά σημεία της απάντησής σου και θα σου ανταπαντήσω.

  Εχετλαίος._ εκ μέρους της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών


 8. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΠΑΛΑΙΟ ΓΝΩΣΤΗ»

  Καλησπέρα και πάλι παλαιέ γνώστη.
  Εάν θέλεις να σε αποκαλώ με το ηλεκτρονικό σου ψευδώνυμο «καροτάκιας» μπορείς φυσικά να το ζητήσεις, απλώς σε αποκαλώ «παλαιό γνώστη» για λόγους συγγραφικής αισθητικής.

  Προσπάθησα να καταλάβω καλά τα γραφόμενά σου και θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω τα εξής: Ξεκινώντας την απάντησή σου μπλέκεις την «νέα αμερικάνικη αριστερά» (την ποιά;;;;) με τον «εαμοβουλγάρικο μπολσεβικισμό» και την εντάσσεις στην σχολή «φρανκφούρτης-σικάγου».

  Επίτρεψέ μου να σου διευκρινίσω ορισμένα πράγματα. Πρώτον ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Εάν –κατά την σεβαστή σου άποψη –υφίσταται, πεθαίνω να ακούσω τους εκπροσώπους της…. Δεύτερον, ίσως θα ήθελες να αναφερθείς στην περιβόητη σχολή του Σικάγου την πατρότητα της οποίας φέρει υπερηφάνως ο διαβόητος κ. Μίλτον Φρίντμαν, ο γνωστός άξιος ΝεοΤαξίτης υπαλληλίσκος, που εφηύρε το «δόγμα του σοκ». Ως γνωστόν, το δόγμα του σοκ είναι η γνωστή αντιλαϊκή φιλελεύθερου τύπου οικονομική συνταγή εξόντωσης και εξαθλίωσης των χωρών-προτεκτοράτων των διεθνών τοκογλύφων! Η εν λόγω εφαρμόστηκε και συνεχίζει να εφαρμόζεται στην Χώρα μας με μεγάλη επιτυχία από τους απάτριδες υπαλλήλους των «πεφωτισμένων» που ο Ελληνικός λαός ψήφισε ΠΡΟΘΥΜΩΣ τα τελευταία 6 χρόνια….

  Γράφεις ότι «η ελληνική βερσιόν είναι το εαμοβουλγάρικο κατεστημένο….». Αγαπητέ μου, ίσως αυτό που θα ήθελες να γράψεις και να εκφράσεις είναι ότι στα σημερινά σήποντα κώματα βρήκαν στέγη οι πρώην «επαναστάτες», αριστεροί του φραπέ, που διαλογίζονταν «επί του κανα-πέως» πλαισιωμένοι από έφηβες ξαναμμένες κορασίδες που νόμιζαν ότι συναναστρέφονταν τους σύγχρονους Τσε! Και βεβαίως δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τους σημερινούς βο(υ)λευτές, γραμματείς, συμβούλους και λοιπούς Φαρισαίους που συνωστίζονται στις κωματικές αυλές των ανδρείκελων και έχουν απαλείψει από τα βιογραφικά τους το κνίτικο κωματικό παρελθόν τους! Για τον «κουρασμένο της Ραφήνας» στον οποίον αναφέρεσαι θυμίζοντάς μας την περίφημη περί «νταβατζήδων» φράση του έχεις δίκιο, ακόμα γελάει μαζί του το Πανελλήνιο!

  Αυτό που μερικώς με ανησυχεί είναι ότι αναδύεται από το κείμενό σου ένας πεσιμισμός που δεν συνάδει με την Ελληνική Εθνικιστική μας Υπόσταση! «Είμαστε έτη φωτός πίσω….» γράφεις.

  Λοιπόν, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με όλες τις πιθανές γεωμετρικές κατευθύνσεις! Είμαστε ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! Σου προτείνω να θυμάσαι κάθε πρωί που σου δίνει ο Θεός την δύναμη να ξυπνάς, ότι επέλεξες να ασπαστείς την ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που νομοτελειακά θα επικρατήσει έναντι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ!! Εάν είσαι Εθνικιστής και δη Έλληνας Εθνικιστής, έχεις εκ προοιμίου (ας με συγχωρήσει ο μέγας Διδάσκαλος Σουν-Τζου που δανείζομαι τα λόγια του….) ΝΙΚΗΣΕΙ στην μάχη και εμπλεκόμενος απλώς θα εφαρμόσεις την νικηφόρα τακτική σου, ενώ οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εμπλέκονται στην Ιδεολογική και κατ’επέκταση ψυχοπνευματική μας σύγκρουση απροετοίμαστοι και ενόσω «μάχονται» αναζητούν εναγωνίως τρόπους επικράτησης!

  Μας ζητάς να σου υποδείξουμε «έναν ΜΗ αριστερό δημοσιοκάφρο» υποπίπτοντας στο ίδιο ιδεολογικό σφάλμα που υποπίπτουν πλείστοι άλλοι συν-ομιλητές μας (διαδικτυακοί και μη….)

  Αγαπητέ μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!! Υπάρχουν απλώς εκμαυλιστές της κοινής γνώμης! Οι δημοσιογράφοι είναι απλώς οι γλοιώδεις και εμετικοί παθογόνοι οργανισμοί που μας επιτίθενται κατά κύματα καθημερινά μέσα από τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης ελπίζοντας να μας καταβάλλουν πνευματικά, ή τουλάχιστον να σπείρουν στην νόησή μας την αμφιβολία για να έρθουν μετά οι πολιτικάντηδες και να δρέψουν τους καρπούς της καρκινωματικής προπαγάνδας τους! Δεν δυνάμεθα να σου υποδείξουμε ΚΑΝΕΝΑΝ δημοσιοκάφρο στα πλαίσια που επιζητάς! Σου προτείνω απλώς να δαπανάς τον οίκτο σου για αυτά τα πλάσματα που ικανοποιούν τα σύνδρομα και τις έξεις τους μέσα από την συνεχή τους έκθεση….

  Υπάρχουν (ελάχιστοι μεν, αλλά υπάρχουν) Έλληνες συγγραφείς εν ζωή που αν και δεν δηλώνουν ευθέως Εθνικιστές, τα πονήματά τους είναι ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ αλλά ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ, με την έννοια ότι τα Ιστορικού περιεχομένου βιβλία τους τονώνουν το πανταχόθεν βαλλόμενο Εθνικό μας Συναίσθημα, τα δε πολιτικά τους ανθολόγια διαθέτουν Εθνικιστικούς άξονες πάνω στους οποίους μπορείς «να πατήσεις» και να αντλείς τροφή για σκέψη! Πρόσεξε όμως, δεν σου προτείνω να υιοθετήσεις άκριτα τα γραφόμενα οιουδήποτε, αλλά να ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και να τα αξιολογήσεις. Ενδεχομένως και μέσα από έναν διαδικτυακό διάλογο με κάποιον από τους καθ’όλα ΑΞΙΟΥΣ Συμμαχητές και Συμμαχήτριες του παρόντος Ελληνικού Εθνικιστικού ιστότοπου. Δεν νομίζω ότι θα σου αρνηθεί κανείς «το συν-διαλλέγεσθαι»….

  Δεν θα αναφερθώ με επικριτική διάθεση στην επιλογή σου να αποκρύπτεις την Εθνικιστική σου Ιδεολογία στον εργασιακό σου χώρο, προφανώς θεωρείς ότι έτσι υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου στην επιβίωσή σου! Ίσως ο εργασιακός σου χώρος να είναι «αυξημένης πολιτικής ευαισθησίας» ή δημοσίου χαρακτήρα. Το σέβομαι, αν και προσωπικά το απορρίπτω!

  Ο δικός μας Εθνικιστικός χώρος αγαπητέ παλαιέ γνώστη είναι τόσο δυνατός, όσο δυνατός ήταν ο Προμηθέας, που κατάφερε αψηφώντας τα θεϊκά σχέδια να μεταφέρει στους θνητούς το μυστικό του Φωτός. Μην βιαστείς να μου αναφέρεις την τιμωρία του. Για εμάς η τιμωρία του Προμηθέα είναι απλώς η παραδοχή των Θεών ότι τα έλ-λογα όντα ενίοτε «θεώνονται»….

  Σου εύχομαι καλή δύναμη. Ευελπιστώ να συνεχίζεις να ενημερώνεσαι για τα γραφόμενά μας.

  Οι χειμαρρώδεις παρεμβάσεις σου-μέσα στα πλαίσια που ορίζει η διαχείρηση της ιστοσελίδας μας-είναι ευπρόσδεκτες και αφετηρίες συζητήσεων. Να είσαι καλά. Στην διάθεσή σου για οιαδήποτε ανταπάντηση….

  Εχετλαίος._Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: