h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: Πού είναι το οργανωμένο Εθνικό Κίνημα;;;

19/11/2015

…από όλα τα ολισθήματα της Χρυσής Αυγής αυτό είναι το πλέον ασυγχώρητο…το ότι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ και ΕΥΤΕΛΙΣΕ τον Ελληνικό Εθνικισμό νοθεύοντάς τον με ξενόφερτα στοιχεία, δίνοντας στους ανθέλληνες την ευκαιρία να υβρίζουν και να συκοφαντούν οτιδήποτε Εθνικό
Το σχέδιο της Νέας Τάξης για τον πλήρη ηθικό και βιολογικό εκφυλισμό του Ελληνισμού βρίσκεται σε εφαρμογή.
Φορείς του σχεδίου οι κάθε λογής πρόθυμοι ηλίθιοι, οι ψευτοπροοδευτικοί, οι αρνησιπάτριδες, οι ευρωλιγούρηδες, οι «φιλελεύθεροι» και οι πάσης φύσεως εκφυλισμένοι και ανιστόρητοι προδότες που λυμαίνονται αυτή την άτυχη Πατρίδα.
Μια εκκλησιαστική ηγεσία σιωπηλή – για να μην πούμε ξεπουλημένη – και ένα εθνικό σώμα αδρανές, χωρίς άμυνες, που δέχεται τα χτυπήματα χωρίς αντίδραση – πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων.

Πού είναι η φωνή της αντίστασης ???
Πού είναι το οργανωμένο Εθνικό Κίνημα ???

Πολλοί από εμάς ελπίσαμε ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα ήταν το ανάχωμα στην νεοταξική λαίλαπα.

Ελπίσαμε ότι το εν λόγω κόμμα θα άγγιζε την ψυχή και την καρδιά του λαού και θα έφερνε – οργανωμένα και συγκροτημένα – την Εθνική αναγέννηση.

Δώσαμε την ψυχή μας στον αγώνα για να φέρουμε την ΧΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή με την ελπίδα ότι θα τάραζε – επιτέλους – τα λιμνάζοντα ύδατα της παρακμής αυτού του Έθνους.

Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά – τα έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μας και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε εδώ.

Το αρχικό πολιτικό κεφάλαιο που κατόρθωσε να δημιουργήσει η ΧΑ εξανεμίστηκε μετά το περιστατικό Φύσσα, αφήνοντας το συγκεκριμένο κόμμα να μετατραπεί σε μια ακόμα έκφραση του σάπιου συστήματος – ένας εσμός φωνασκούντων β(ο)λευτών υπό την οικογενειοκρατία του «Αρχηγού» που αρκείται πλέον σε κάποια δελτία τύπου…θλιβερή διάψευση προσδοκιών…

Αλλά πώς να αντιτάξει αποτελεσματική άμυνα στους νεοταξίτες η ΧΑ όταν το ιδεολογικό παρελθόν της υπήρξε ο ξενόφερτος γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ???

Πώς θα μπορούσε η ΧΑ να αγγίξει την ψυχή του Ελληνικού λαού όταν αποστρέφεται – παρά την εκ των υστέρων ψηφοθηρική μεταμόρφωσή της – την Ελληνορθόδοξη Παράδοση αυτού του λαού ???

Πώς θα μπορούσε να παράξει γνήσια Εθνική αντινεοταξική πολιτική η ΧΑ με υπέυθυνο…ιδεολογικού τον Γερμενή, το σατανιστικό συγκρότημα του οποίου έβριζε – και βρίζει – με ακατονόμαστο τρόπο τον Χριστό, την Παναγία και κάθε Ιερό αυτού του λαού ??? (σημείωση Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών: βέβηλη απεικόνιση του Ιησού επιδεικνύοντα την σατανιστική πεντάλφα, «θεατράλε» εμφάνιση Καιάδα στην σκηνή φέροντα ανάποδα τον Σταυρό και άλλα τα οποία υπάρχουν έως σήμερα στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος naer mataron -the most dangerous satanic band in the world χωρίς να έχουν ανακληθεί ή έστω ανασκευαστεί με μία δήλωση)                                         christos-pentalfa

Σπουδαίο υπεύθυνο «ιδεολογικού» είχατε, να τον χαίρεστε κύριε Μιχαλολιάκο !!!

Και ας μην κουράζονται να «διαψεύδουν» τις δήθεν «συκοφαντίες» οι κομματικοί γραφείς της ΧΑ, διότι έχουμε στην κατοχή μας τα παλαιά περιοδικά ( από την δεκαετία του ’80 ) όπου καθυβρίζεται ο Χριστιανισμός ως «ξενόφερτη εβρα’ι’κή θρησκεία», απαξιώνεται το Ένδοξο Χιλιόχρονο Βυζάντιο ως «πολυεθνικό εβραιοχριστιανικό μόρφωμα», υμνούνται τα SS ως οι «Ιππότες της Νέας Ευρώπης» κλπ κλπ.

Όλα αυτά ενώ οι Αγωνιστές του ’21 είχαν ως σαφή σημεία αναφοράς το Βυζάντιο, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και την Ορθόδοξη Πίστη – έτσι γεννήθηκε ο Νέος Ελληνισμός.

Δυστυχώς πολλοί από εμάς είχαμε δεχτεί και πιστεύαμε όλες αυτές τις ανοησίες, αλλά – ευτυχώς – μελετήσαμε, σκεφτήκαμε και ξυπνήσαμε…

Για να μην αναφέρουμε τις γελοιότητες του Χρήστου Παππά, ο οποίος φωτογραφιζόταν φορώντας το…φέσι με την νεκροκεφαλή της μεραρχίας των Βοσνίων Μουσουλμάνων SS Hanjar – οι οποίοι έσφαζαν Σέρβους Ορθοδόξους…έτσι θα σώσετε την Ελλάδα από την Ισλαμική απειλή κύριε Παππά ???

Από όλα τα ολισθήματα της Χρυσής Αυγής αυτό είναι το πλέον ασυγχώρητο…το ότι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ και ΕΥΤΕΛΙΣΕ τον Ελληνικό Εθνικισμό νοθεύοντάς τον με ξενόφερτα στοιχεία, δίνοντας στους ανθέλληνες την ευκαιρία να υβρίζουν και να συκοφαντούν οτιδήποτε Εθνικό.

Πώς λοιπόν να αγγίξει την ψυχή των Ελλήνων και πώς να αντιτάξει άμυνα η ΧΑ με αυτές τις γελοιότητες ???

Το ιδεολογικό και πολιτικό κενό που αφήνει η ΧΑ καλούνται πλέον να το αναπληρώσουν οι γνήσιοι και καθαροί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές σε όλη την χώρα.

Ένα γενικό ιδεολογικό περίγραμμα για το τι θα πρέπει να πρεσβεύει ο ΓΝΗΣΙΟΣ Ελληνικός Εθνικισμός θα τολμήσουμε – σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη – να εκθέσουμε σε προσεχές άρθρο.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 

Advertisements

6 Σχόλια

 1. Καλησπέρα Συμμαχητή μας.

  Η χρυσή αυγή βύθισε στην ανυποληψία το εθνικιστικό ρεύμα που φούσκωνε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!

  Κάθε σύμπτωση με την εφαρμογή των πλέον ακρο-νεοφιλελεύθερων πολιτικών μέσω του μνημονίου, η οποία επισυνέβη επίσης την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, είναι απλώς ειρωνεία… της Ιστορίας…

  Το «ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» έγινε «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ», βλέπε τρέχουσα συνέντευξη Μιχαλολιάκου στο Crash, η οποία δημοσιεύθηκε χθες στην κεντρική τους ιστοσελίδα:
  __________________________________________________
  Έτοιμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού εμφανίσθηκε ο Γενι­κός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νί­κος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο CRASH, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία με άλλα κόμματα -ακόμα και τη Νέα Δημοκρατία-, αρκεί οι ηγεσίες τους να καταγγείλουν τα μνημόνια.

  Διαβάστε περισσότερα: www(.)xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-g.-michaloliakou-sto-crash-pou-kukloforei-h-chrush-augh-ekfra#ixzz3sDQvOqXI
  __________________________________________________

  Το ότι σήμερα, όλα τα κόμματα, αρχής γενομένης από την Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλουν τα μνημόνια, είναι ανθυπολεπτομέρεια…

  ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ [ΚΑΙ] ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ…

  Αλλά η πολιτική τους βραδύνοια σε συνδυασμό με την ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΑΜΕΡΠΕΙΑ δεν τους επέτρεψε το μεγάλο άλμα.

  Τους έλειπε η ΟΡΜΗ (πηγαίο, φυσικό μέγεθος).
  Η οποία ποτέ δεν δύναται να συνυπάρχει με τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

  Θα σταθώ κάπως περισσότερο στο θέμα ΓΕΡΜΕΝΗΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΜΕΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.
  Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν ψηφοθηρικοί λόγοι για την συντήρηση του εν λόγω «μουσικού» μορφώματος.
  Οι 4.000 περίπου φίλοι του συγκροτήματος στο facebook αποτελούν ταυτόχρονα την εκλογική δεξαμενή του κυρίου αυτού.

  Κάτω από τις ανορθόδοξες και αποκρουστικές «πνευματικές» ενασχολήσεις του Γερμενή κρύβεται επιμελώς η επιδίωξη χρηματικού (πωλήσεις δίσκων, εμφανίσεις κλπ.) και εκλογικού κέρδους, όπου το ένα συντηρεί το άλλο.

  ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΘΕΙ.

  ΚΑΘ’ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ-ΓΕΡΜΕΝΗ) ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ CD ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.

  Για τον βδελυρό φόνο Φύσσα: ολοένα και περισσότεροι Εθνικιστές ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο δικαστήριο και καταγγέλλουν ΕΠΩΝΥΜΑ την σκοπιμότητα της ύπαρξης των «ομάδων ασφαλείας» της χρυσής αυγής.

  Σημειώνω δε το εξής:

  Τα σλόγκαν «πιστεύω …εις ένα αρχηγό, ψηφίζω χρυσή αυγή»
  και άλλα ηλίθια παρόμοια άρχισαν να ακούγονται στις τοπικές ως προπαγάνδα-κομματική γραμμή από διάφορα έμμισθα κομματόσκυλα -από αυτά που πάνε δύο δύο όπως οι ΧΙΩΤΕΣ- λίγο μετά τις προφυλακίσεις.
  Τότε άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες αμφιβολίες όχι μόνο για τα πραγματικά γεγονότα εκείνης της νύχτας αλλά και για την συνολικότερη πορεία του κόμματος.
  Που βεβαίως, χαράζεται από την «ηγεσία»…

  ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ…
  Να φυλάγεσαι από τους κομματικούς λογοκλόπους που χτυπάνε 24ωρες βάρδιες πάνω από το ιστολόγιο αυτό για να βουτήξουν ιδέες και να τις παρουσιάσουν για δικές τους (αυτό αφορά στην πρόθεσή σου να παρουσιάσεις ένα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ).

  ΤΑ ΚΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΑΛΥΧΤΟΥΝ…

  Επομένως είναι άλλα αυτά που πρέπει να γίνουν πρώτα και μετά η παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης φόρμουλας ιδεών.
  Που φρονώ ότι δεν είναι δυνατόν να συμπτυχθεί σε ένα κείμενο.
  Είναι πολλά αυτά που λείπουν, είναι πολλά αυτά που πρέπει να ανατμηθούν.

  Περιμένω ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον ένα γενικό περίγραμμα!!!

  Σε χαιρετώ αγωνιστικά!
  ΑΛΛΕΝΑΚΙ, εκ μέρους της Σ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών

  (για τους φίλους και τις φίλες που διερωτώνται για το νόημα του επιθέτου «ανεξάρτητοι» έλληνες εθνικιστές, αυτό απλά σηματοδοτεί την ανεξαρτητοποίησή μας από την χρυσή αυγή, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, προέκυψε αυθόρμητα και κρίθηκε απολύτως κατάλληλο για την ΤΡΕΧΟΥΣΑ χρονική συγκυρία).


 2. Αγαπητοί Συμμαχητές,

  δεν είναι – προφανώς – φιλοδοξία μου να παραστήσω τον ιδεολογικό….»ινστρούχτορα» ή οτιδήποτε παρόμοιο.

  Αρκετούς τέτοιους….ινστρούχτορες γνωρίσαμε στο κομματικό μαντρί, δεν αντέχουμε άλλους ….

  Απλώς – αυθόρμητος ων και με διάθεση προσφοράς – δήλωσα την πρόθεσή μου να σκιαγραφήσω ένα γενικό περίγραμμα Ιδεών, κυρίως για τα νέα παιδιά που ενδιαφέρονται για τον Εθνικισμό και νιώθουν την καρδιά τους να αγωνιά για την Πατρίδα.

  Πρόκειται περισσότερο για μια «δημοσιογραφικού» τύπου κατάθεση απόψεων, οι οποίες αποκρυσταλλώθηκαν μετά από 20ετή παρουσία στον «χώρο» και γνωριμία με τις περισσότερες φυσιογνωμίες που παρεπιδημούν τον χώρο αυτό.

  Δυστυχώς – σε πολιτικό επίπεδο – δεν υπήρξε πραγματικό Εθνικιστικό κίνημα στην Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας.

  Υπήρξαν μόνο μεμονωμένες προσωπικότητες που εξέφρασαν τον Ελληνικό Εθνικισμό, καθώς και σύλλογοι – εταιρείες ιδιωτών, όπως η περίφημη Εθνική Εταιρεία κατά τον Μακεδονικό Αγώνα.

  Ακόμα και τα καθεστώτα της 4ης Αυγούστου 1936 και της 21ης Απριλίου 1967 – τα οποία εκαλούντο «Εθνικιστικά» και αποτελούν σημεία αναφοράς πολλών μελών και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής – δεν ήταν απαλλαγμένα από ξενόφερτα στοιχεία και νεφελώδεις απόψεις περί «ελληνοτουρκικής συνεργασίας» κλπ κλπ.

  Ελλείψει όμως κάποιου πληρέστερου προτύπου, πολλοί Εθνικιστές θεωρούν αυτά τα δύο καθεστώτα ως τα πλησιέστερα προς την κοσμοθεωρία μας.

  Τελικώς καταντήσαμε να διεκδικεί την πατρότητα του Ελληνικού Εθνικισμού η Χρυσή Αυγή, η οποία – στο ξεκίνημά της – ήταν ένα κακέκτυπο του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα.

  Η «πρωτοτυπία» της Χρυσής Αυγής έγκειται στο ότι ετόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο «Εθνικισμός» – μια λέξη απαγορευμένη στην «δημοκρατική» Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως.

  Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε επίσης – και παρουσιάζει ακόμα – μια μοναδική εσωτερική αντίφαση…..ότι δηλαδή η ηγεσία και ο σκληρός πυρήνας του κόμματος εμφορούνται από διαφορετικές ιδέες σε σχέση με την μεγάλη πλειοψηφία των απλών οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος….

  Αυτά ανελύθησαν σε προηγούμενο άρθρο μας περί της ιστορίας της ΧΑ, οπότε ας μην τα επαναλάβουμε εδώ.

  Προσωπικώς λοιπόν – μετά από χρόνια μελέτης, ιδεολογικής αναζητήσεως και βιωματικής θεωρήσεως της πραγματικότητος – κατέληξα στο εξής απλό και βασικό συμπέρασμα…

  Ο Γνήσιος και ανόθευτος Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να αναζητήσει τις Αρχές και τις Αξίες του ακριβώς στις Πηγές τους, που δεν είναι άλλες από αυτό που λένε οι ίδιες οι λέξεις….δηλαδή στο πώς όριζαν οι ίδιοι οι Πρόγονοί μας τον Εθνισμό τους και στο πώς γεννήθηκε ο Νέος Ελληνισμός.

  Είμαι σίγουρος ότι δεν ανακαλύπτω το αυγό του Κολόμβου, και ότι τις ίδιες ακριβώς σκέψεις έχετε κάνει κι εσείς αγαπητοί μου Συμμαχητές.

  Η συνέχεια λοιπόν στο επόμενο άρθρο…


 3. Συμμαχητή μας, μαζί σου!

  Ωστόσο…
  εάν έχεις προσέξει, σε αρκετά άρθρα (στα περισσότερα των συνδιαχειριστών συμμαχητών ΚΑΙ στα δικά σου), τοποθετείται η ετικέτα ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΟΓΟΚΛΟΠΟΙ, διότι γνωρίζουμε πως κινούνται οι συγκεκριμένοι και δεν σκοπεύουμε να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ το ιστολόγιο ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ για την βελτίωση της χρυσής αυγής, πολύ απλά διότι η χα δεν επιδέχεται ουδεμίας βελτίωσης.

  Στο διαδίκτυο όπως ασφαλώς γνωρίζεις αναπτύσσεται μια «συλλογική διάνοια» η οποία διακινείται περί την «σφαίρα» χωρίς να απαιτούνται πνευματικά δικαιώματα.

  Οι εν λόγω λογοκλόποι είναι όμως πολύ ενοχλητικοί -ενώ μέσω ιστολογίων διεξάγουν «ανίχνευση τάσεων» για δικούς τους ψηφοθηρικούς σκοπούς- βλέποντας και κάνοντας δηλαδή όπως οι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, χωρίς ιδεολογικές αφετηρίες και ακρογωνιαίους λίθους.

  Καθώς εμείς δεν έχουμε ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ακόμα… είναι πολύ εύκολο για τον οργανωμένο εν λειτουργία μηχανισμό τους να ΙΔΕΟΚΛΕΠΤΕΙ σε βαθμό παροξυσμού και να εμφανίζει τα κλοπιμαία σαν δικό του πνευματικό προϊόν, πόσο μάλλον τώρα, που υποτίθεται ότι διεξάγονται «προσυνεδριακές» διαδικασίες στο εν λόγω κώμα…

  Ποιος ο λόγος λοιπόν να τους προσφέρεις/ουμε ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ;…
  Ως ιστολόγιο έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική αντιμετώπισής τους…

  Τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ άρθρα σου που έχουν αναρτηθεί εδώ από την αρχή -2013- αποτελούν εξαιρετικό και γνήσιο απάνθισμα συμπύκνωσης της Εθνικιστικής Ιδεολογίας.

  Παραμένει στόχος να συγκεντρωθούν σε μία ενιαία έκδοση υπό τον τίτλο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

  https://eethnikistis.wordpress.com/ (το ιστολόγιο έχει δημιουργηθεί ήδη από τον Νοέμβριο του 2013 αλλά οι τρέχουσες εργασιακές/οικογενειακές υποχρεώσεις και τα άλλα γεγονότα καθυστέρησαν την υλοποίηση τότε…)

  Συνεχίζουμε λοιπόν!


 4. Θέσαμε το Ελληνικό Εθνικιστικό Δένδρο σε αναγκαστική ανθανάπαυση αγαπητέ Συμμαχητή μας Έλληνα Εθνικιστή, όσον αφορά στην παρουσίαση και επεξήγηση των Ιδεολογικών πλαισίων και των εφαρμογών του όπως αυτά (πρέπει να) προβάλλονται και να ζυμώνονται στην συνείδηση κάθε Έλληνα πολίτη-οπλίτη! Κι αυτό γιατί εν μέσω «προ-συνεδριακών-επιτρέψτε μου την αδόκιμη γενική-γαιτανακίων» του κώματος της χ.α. οι επαγγελματίες λογοκλόποι βαράνε υπερωρίες στον κόσμο του διαδικτύου γενικώς, στον παρόντα ιστότοπο ειδικώς…. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος βέβαια ΕΑΝ πραγματοποιηθούν προσυνεδριακές εμποροπανηγύρεις, μια που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογίες οι αρνήσεις των αιρετών αλλά και των ιδιωτών που διαθέτουν χώρους προς ενοικίαση, ούτως ώστε να αερολογεί νομοτύπως ο «αρχηγός» και οι βλακο-τελάληδες περί της «φίμωσης» και του «ανελέητου κυνηγητού» της χ.α. από το σύστημα….Οψόμεθα ες….Εχθρίππους, ες….Εχθρίππους βεβαίως, βεβαίως!!
  Πάντως είναι πράγματι εκτός από ενδιαφέρουσες, ευπρόσδεκτες συνάμα οι Ιδεολογικές σου καταθέσεις, αφού ακόμα και οι νέοι αναγνώστες του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ θα ανακαλύψουν-εξ όσων υποπτεύομαι-Ελληνικά Εθνικιστικά πλαίσια μέσα στα οποία θα μπορέσουμε να εντοιχίσουμε και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το Ελληνικό Εθνικιστικό Βιο-θεωρητικό Συνεχές!
  Είμεθα πλήρεις ομμάτων λοιπόν….


 5. Κατανοώ απολύτως τις επιφυλάξεις σας και διαβάζω με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις σας αγαπητοί Συμμαχητές.

  Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τα περί «προσυνεδριακών» διαδικασιών στο κόμμα της ΧΑ, καθόσον δεν ασχολούμαι πλέον με τα τεκταινόμενα στο εν λόγω κόμμα και επισκέπτομαι λίαν σπανίως την ιστοσελίδα του.

  Είμαι άνθρωπος της γενιάς του βιβλίου και όχι του διαδικτύου.

  Πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν κομματικοί εντεταλμένοι που….ξημεροβραδιάζονται στα Εθνικιστικά ιστολόγια για να ….κλέψουν Ιδέες, αλλά με δεδομένη την τραγική ανεπάρκεια στελεχών που χαρακτηρίζει πλέον την ΧΑ, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς…

  Δεν υποτιμώ λοιπόν τις επιφυλάξεις σας, αλλά θεωρώ ότι ίσως είναι κάπως υπερβολικές.

  Προσωπικώς πιστεύω ότι η μοίρα της ΧΑ είναι συνυφασμένη πλέον με την μοίρα ολοκλήρου του εγχωρίου πολιτικού συστήματος, και η μοίρα αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάρρευση.

  Το ψευτορωμέ’ι’κο οδεύει ταχύτατα προς το αναπόφευκτο τέλος του, και η κατάρρευση θα γίνει με πάταγο.

  Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας θα κορυφωθούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα – πιθανότατα με γενικευμένο πόλεμο – και είναι προφανές ότι το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα του Ελλαδιστάν δεν είναι φτιαγμένο για να αντέξει τέτοιες καταιγίδες.

  Το κόμμα της ΧΑ – ως αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του πολιτικού συστήματος του ψευτορωμέ’ι’κου και παρά τις περί του αντιθέτου κραυγές – είναι καταδικασμένο να ακολουθήσει, και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει αυτή την κατάληξη.

  Οι εσωτερικές δομικές αντιφάσεις και η τραγική ανεπάρκεια των στελεχών του εν λόγω κόμματος καθιστούν αδύνατη την σωτηρία του, όσες Ιδέες κι αν αντιγράψουν οι κομματικοί λογοκλόποι που αναφέρετε.

  Το πολύ – πολύ να καρκινοβατεί συνεχώς σε ποσοστά της τάξεως του 5 – 7%, για τα οποία θα επαίρεται ότι επετεύχθησαν εν μέσω «φιμώσεως» και «πολέμου» από το σύστημα κλπ κλπ κλπ…..

  Το ψευτορωμέ’ι’κο κρατίδιο λοιπόν πεθαίνει, αλλά το ΕΘΝΟΣ πρέπει να ζήσει.

  Και για να ζήσει το Έθνος, οφείλουν κάποιοι – εμείς – να έχουμε μείνει όρθιοι μετά την κατάρρευση.

  Υποθήκη για το προσεχές μέλλον είναι οι Ιδέες μας, και με αυτή την προοπτική καταθέτω κι εγώ τις Ιδέες μου εδώ…..για τα νέα παιδιά που θα τις διαβάσουν, θα τις κρίνουν και θα τις δεχτούν – ή θα τις απορρίψουν.

  Πριν τον Κατακλυσμό ο Δευκαλίων έχτισε την Κιβωτό του….ας χτίσουμε κι εμείς μια Κιβωτό Ιδεών ενόψει του επερχομένου κατακλυσμού και ας φροντίσουμε να την διαφυλάξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

  Όσο για τους λογο-κλέφτες, ας μην κουράζονται αδίκως….η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για όλα τα εγχώρια κομματικά μαντριά.

  Σας χαιρετώ Εθνικιστικώς !!!


 6. Ας επιχειρήσουμε λοιπόν την σύνθεση Ιδεών και δυνάμεων!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: