h1

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!

17/11/2015

Με υπουργό παρα-παιδείας τον συγκεκριμένο άτιτλο κύριο, αρνητή της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού (αλήθεια, οι διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου ενεργοποιήθηκαν κύριοι εισαγγελείς;;;) δεν αποκλείεται να δούμε και αναπαραστάσεις σκηνών για ενηλίκους-με αριστερούς ηθοποιούς βεβαίως-στις αίθουσες των δημοτικών σχολείων της Χώρας! Εκεί θα καταντήσει η πολύπαθη Παιδεία μας, από την στιγμή που έπεσε στα χέρια ΑΘΕΩΝ, ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ «ΟΥΜΑΝΙΣΤΩΝ»… Το πράγμα έχει ξεφύγει επικίνδυνα και εάν δεν πάρουν οι γονείς την κατάσταση στα χέρια τους σύντομα θα δούμε πράγματα πολύ χειρότερα! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο! Είναι δυνατόν να διαφημίζεται η χρήση προφυλακτικών και να γίνεται αναφορά στον στοματικό έρωτα σε ανήλικα παιδιά Δημοτικού ρε ξεφτιλισμένοι ΝεοΤαξίτες; Διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο είστε!

Δεν έχετε ούτε Ιερό, ούτε Όσιο!

 Έφθασαν στο σημείο οι εντολοδόχοι των «πεφωτισμένων» και των «μεγκάλων στοών» να προσπαθήσουν να διαφθείρουν ανήλικους μαθητές και μάλιστα όπως θα διαβάσετε στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε με ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ει μη και την συνεργασία του «κυρίου» διευθυντή!!

Ο οποίος επικαλείται εγκύκλιο του υπουργείου παρα-παιδείας! Τι εγκύκλιο επικαλείσθε κύριε διευθυντά; Εγκύκλιο διακόρευσης των παιδιών μας μέσα στις μαθητικές αίθουσες από τους «παιδαγωγούς;» Εσείς θεωρείτε τον εαυτό σας ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ; Καλά, για την εν λόγω διεφθαρμένη κυρία-παρουσιάστρια του μαθήματος της  ντροπής δεν θα γράψουμε τίποτε γιατί θα λογοκριθεί το κείμενο (…) όμως εσείς «κύριε» διευθυντά πως επιτρέψατε να συμβεί αυτό; Δηλαδή εάν το εξάχρονο παιδάκι σας (εάν είστε γονέας πράγμα που ΔΕΝ σας το εύχομαι) επέστρεφε στο σπίτι σας και ρωτούσατε «τι μάθατε σήμερα στο σχολείο παιδί μου;» και σας απαντούσε «μάθαμε την χρήση του προφυλακτικού, τι γεύσεις έχει και πως γίνεται ο στοματικός έρωτας» εσείς θα επαινούσατε τον ή την δάσκαλο ή δασκάλα του; Έχετε σώας τας φρένας σας «κύριε;»

ΈΛΛΗΝΕΣ! Γρηγορείτε! Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών.  Ο εχθρός λεηλατεί ΝΟΜΟΤΥΠΩΣ την Επικράτεια! Ο εχθρός ΔΙΑΚΟΡΕΥΕΙ το μέλλον του Έθνους! Ο εχθρός διαφθείρει την μέλλουσα γενιά! Ο εχθρός βρίσκεται ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!! Ο εχθρός είναι ο «αλληλέγγυος», «ουμανιστής», «προοδευτικός», «φιλελεύθερος» μπάσταρδος που φουσκώνει τον τραπεζικό του λογαριασμό διαφθείροντας τα παιδιά μας!! Και σίγουρα ο εχθρός είναι ο κύριος που ψηφίσατε και του δώσατε το δικαίωμα να εκδίδει τέτοιες κατάπτυστες εγκυκλίους…

Οι λοιποί είλωτες της παγκοσμιοποίησης είναι απλώς τιποτένιοι υπάλληλοι και διεκπεραιωτές εντολών, επικίνδυνοι μεν, αλλά απλοί λακέδες του συστήματος. Αυτοί που μεταμορφώθηκαν εν μία νυκτί από υποπόδια των ημεδαπών πλουτοκρατών σε παλλακίδες των διεθνών τοκογλύφων είναι οι επικίνδυνοι, οι αχρείοι, οι ασπάλακες! Και αυτούς πρέπει να αντιμετωπίσουμε! Και να τους εξοστρακίσουμε…

       Εχετλαίος._

Σοκ! Μάθημα επίδειξης προφυλακτικών και αναφορές στον στοματικό έρωτα σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ σχολείο της Αττικής!!! Η Νέα Τάξη και οι οπαδοί της τσακίζουν τους εγκεφάλους των παιδιών μας.

Είναι απίστευτο τι συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία, και μάλιστα στα δημοτικά, που, από ό,τι φαίνεται, όλα επιτρέπονται στην…

Δημοσίευση

15 Νοεμβρίου 2015, 10:31 μμ

Είναι απίστευτο τι συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία, και μάλιστα στα δημοτικά, που, από ό,τι φαίνεται, όλα επιτρέπονται στην προωθούμενη από τους κυβερνώντες «νέα εποχή». Κάτω από την «μύτη» των γονιών γίνονται ακατανόητα πράγματα, με την άδεια των με την άδεια των ιθυνόντων και των διευθυντών των σχολείων, οποίοι, αναλαμβανόμενοι τη γενική «χαλάρωση», κάνουν ό,τι θέλουν, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν νεόκοπες εγκυκλίους. Βλέπουν  ότι το υπουργείο Παιδείας και ο αρμόδιος υπουργός κ. Φίλης «σφυρίζουν αδιάφορα», με συνέπεια τα σχολεία να θυμίζουν ξέφραγο αμπέλι.

Ο υπουργός, που «καίγεται» για την κατάργηση του μαθήματος θρησκευτικών και επιχειρεί vα ανατρέψει την ιστορία, προφανώς στέλνει λάθος μηνύματα σε καθηγητές και διευθυντές. Ετσι, συμβαίνουν απίστευτα περιστατικά, όπως αυτό που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αφορούν καταγγελίες γονέων για όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Την ημέρα εκείνη ειδική «επιστήμονας», έπειτα από σχετική άδεια και με σύμφωνη γνώμη του διευθυντή Δημήτρη Πανταζόπουλου (γνωστός στην Ηλιούπολη, αφού ήταν υποψήφιος δήμαρχος με ανεξάρτητη κίνηση προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ), έκανε στα παιδιά επίδειξη… προφυλακτικών!

Η «επιστήμονας» έκανε «σεξoυαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά της στ’ δημοτικού, τα οποία την κοίταγαν αποσβολωμένα. Τους παρουσίασαν μέσω οθόνης προβολής τα προφυλακτικά, εξηγώντας τους ότι έχουν διάφορα χρώματα αλλά και διάφορες γεύσεις! Στη συνέχεια, μίλησαν στους εντεκάχρονους μαθητές για το ζήτημα της άμβλωσης (!) και έως ποιο μήνα είναι νόμιμη η διακοπή της κύησης!
Να σημειωθεί ότι η «επιστήμονας» ενημέρωσε τα παιδιά πως υπάρχει δυνατότητα να γίνει προγεννητικός έλεγχος και, αν το έμβρυο έχει κάποια αρρώστια, μπορεί να γίνει έκτρωση και μετά τον δεύτερο μήνα! Όταν επέστρεψαν τα παιδιά στα σπίτια τους, ενημέρωσαν συγχυσμένα τους γονείς τους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, ορισμένα έκλαιγαν. Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, όμως υπήρξαν και ορισμένοι που επικρότησαν (!) την πρωτοβουλία και είπαν ότι έπρεπε να μοιραστούν τα προφυλακτικά στα παιδιά τους (για ποιο λόγο άραγε; τι να τα κάνουν;).

Οπως κατήγγειλε μητέρα, το παιδί της ρώτησε την «επιστήμονα» γιατί τα προφυλακτικά έχουν γεύσεις και εκείνη αναφέρθηκε -με τρόπο- στον στοματικό έρωτα! Σο- καρισμένη, για να επιβεβαιώσει το γεγονός, ρώτησε και άλλους γονείς και, όπως μας είπε, πράγματι αυτή η αναφορά είχε γίνει! Μια άλλη μητέρα πήγε με άγριες διαθέσεις και σε έξαλλη κατάσταση στον διευθυντή, ζητώντας του εξηγήσεις. Εκείνος, αντί να της απαντήσει, της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι… προβληματική επειδή δεν γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών!

Συμπέρασμα, «ναι στα προφυλακτικά, όχι στα θρησκευτικά»! «Ρώτησα την επιστήμονα, η οποία είναι επισκέπτρια υγείας του ΙΚΑ, αν κάποιος έχει εγκρίνει όσα λέει και μου απάντησε ότι είναι πνευματική ιδιοκτησία της το υλικό που αναφέρει» δηλώνει μια άλλη μητέρα και συνεχίζει: «Επικοινώνησα με το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Υγείας και μου είπαν ότι αυτά δεν γίνονται, να κάνω καταγγελία. Δήλωσαν ότι πέσαμε σε… στραβή περίπτωση. Πήγα και στην Αστυνομία, αλλά με παρέπεμψαν στο υπουργείο Παιδείας, λέγοντας συγκεκριμένα ότι είναι με “δεμένα χέρια”. Φοβάμαι να κάνω επίσημη καταγγελία».

Ομολόγησε το γεγονός και ο διευθυντής, που όμως τα βρήκε όλα… σωστά! Η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» επικοινώνησε με τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου, ζητώντας τις απαραίτητες εξηγήσεις. «Είναι εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που έρχεται για δεύτερη φορά στα σχολεία. Αφορά και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένα από τα θέματα της εγκυκλίου είναι το ενημερωτικό πρόγραμμα για τη σεξουαλική αγωγή δήλωσε ο κ. Πανταζόπουλος.

ΣΧΟΛΙΟ

Ρε δεν πάτε να μην σας πω που… Αποκτηνωμένα αποβράσματα της Νέας Τάξης… Σε παιδιά δημοτικού βρήκατε να κάνετε την προπαγάνδα της ανωμαλίας σας; Σιχάματα… Για στοματικά σeξ και για εκτρώσεις σε 10χρονα παιδάκια ρε κτήνη; Α, να χαθείτε καταραμένοι και διεστραμένοι. Φίλοι μου θερμά σας παρακαλώ οφείλουμε να έχουμε μαζική αντίδραση στα αποκτηνωμένα αποβράσματα…

Το συγκεκριμένο σχολείο έχει τηλέφωνο 210 9969988. Διεύθυνση: Πουσουλίδου 10, Ηλιούπολη, 16346, ΑΤΤΙΚΗΣ Εαν κάποιος γονιός ή φίλος έχει και την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) παρακαλώ να μας ενημερώσει… Φτάνει….

koukfamily

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/11/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%ba.html#ixzz3rffwsbmX

 

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Το σχέδιο της Νέας Τάξης για τον πλήρη ηθικό και βιολογικό εκφυλισμό του Ελληνισμού βρίσκεται σε εφαρμογή.

  Φορείς του σχεδίου οι κάθε λογής πρόθυμοι ηλίθιοι, οι ψευτοπροοδευτικοί, οι αρνησιπάτριδες, οι ευρωλιγούρηδες, οι «φιλελεύθεροι» και οι πάσης φύσεως εκφυλισμένοι και ανιστόρητοι προδότες που λυμαίνονται αυτή την άτυχη Πατρίδα.

  Μια εκκλησιαστική ηγεσία σιωπηλή – για να μην πούμε ξεπουλημένη – και ένα εθνικό σώμα αδρανές, χωρίς άμυνες, που δέχεται τα χτυπήματα χωρίς αντίδραση – πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων.

  Πού είναι η φωνή της αντίστασης ???

  Πού είναι το οργανωμένο Εθνικό Κίνημα ???

  Πολλοί από εμάς ελπίσαμε ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα ήταν το ανάχωμα στην νεοταξική λαίλαπα.

  Ελπίσαμε ότι το εν λόγω κόμμα θα άγγιζε την ψυχή και την καρδιά του λαού και θα έφερνε – οργανωμένα και συγκροτημένα – την Εθνική αναγέννηση.

  Δώσαμε την ψυχή μας στον αγώνα για να φέρουμε την ΧΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή με την ελπίδα ότι θα τάραζε – επιτέλους – τα λιμνάζοντα ύδατα της παρακμής αυτού του Έθνους.

  Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά – τα έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μας και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε εδώ.

  Το αρχικό πολιτικό κεφάλαιο που κατόρθωσε να δημιουργήσει η ΧΑ εξανεμίστηκε μετά το περιστατικό Φύσσα, αφήνοντας το συγκεκριμένο κόμμα να μετατραπεί σε μια ακόμα έκφραση του σάπιου συστήματος – ένας εσμός φωνασκούντων β(ο)λευτών υπό την οικογενειοκρατία του «Αρχηγού» που αρκείται πλέον σε κάποια δελτία τύπου…..θλιβερή διάψευση προσδοκιών…

  Αλλά πώς να αντιτάξει αποτελεσματική άμυνα στους νεοταξίτες η ΧΑ όταν το ιδεολογικό παρελθόν της υπήρξε ο ξενόφερτος γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ???

  Πώς θα μπορούσε η ΧΑ να αγγίξει την ψυχή του Ελληνικού λαού όταν αποστρέφεται – παρά την εκ των υστέρων ψηφοθηρική μεταμόρφωσή της – την Ελληνορθόδοξη Παράδοση αυτού του λαού ???

  Πώς θα μπορούσε να παράξει γνήσια Εθνική αντινεοταξική πολιτική η ΧΑ με υπέυθυνο….ιδεολογικού τον Γερμενή, το σατανιστικό συγκρότημα του οποίου έβριζε – και βρίζει – με ακατονόμαστο τρόπο τον Χριστό, την Παναγία και κάθε Ιερό αυτού του λαού ???

  Σπουδαίο υπεύθυνο «ιδεολογικού» είχατε, να τον χαίρεστε κύριε Μιχαλολιάκο !!!

  Και ας μην κουράζονται να «διαψεύδουν» τις δήθεν «συκοφαντίες» οι κομματικοί γραφείς της ΧΑ, διότι έχουμε στην κατοχή μας τα παλαιά περιοδικά ( από την δεκαετία του ’80 ) όπου καθυβρίζεται ο Χριστιανισμός ως «ξενόφερτη εβρα’ι’κή θρησκεία», απαξιώνεται το Ένδοξο Χιλιόχρονο Βυζάντιο ως «πολυεθνικό εβραιοχριστιανικό μόρφωμα», υμνούνται τα SS ως οι «Ιππότες της Νέας Ευρώπης» κλπ κλπ.

  Όλα αυτά ενώ οι Αγωνιστές του ’21 είχαν ως σαφή σημεία αναφοράς το Βυζάντιο, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και την Ορθόδοξη Πίστη – έτσι γεννήθηκε ο Νέος Ελληνισμός .

  Δυστυχώς πολλοί από εμάς είχαμε δεχτεί και πιστεύαμε όλες αυτές τις ανοησίες, αλλά – ευτυχώς – μελετήσαμε, σκεφτήκαμε και ξυπνήσαμε….

  Για να μην αναφέρουμε τις γελοιότητες του Χρήστου Παππά, ο οποίος φωτογραφιζόταν φορώντας το….φέσι με την νεκροκεφαλή της μεραρχίας των Βοσνίων Μουσουλμάνων SS Hanchar – οι οποίοι έσφαζαν Σέρβους Ορθοδόξους…..έτσι θα σώσετε την Ελλάδα από την Ισλαμική απειλή κύριε Παππά ???

  Από όλα τα ολισθήματα της Χρυσής Αυγής αυτό είναι το πλέον ασυγχώρητο….το ότι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ και ΕΥΤΕΛΙΣΕ τον Ελληνικό Εθνικισμό νοθεύοντάς τον με ξενόφερτα στοιχεία, δίνοντας στους ανθέλληνες την ευκαιρία να υβρίζουν και να συκοφαντούν οτιδήποτε Εθνικό.

  Πώς λοιπόν να αγγίξει την ψυχή των Ελλήνων και πώς να αντιτάξει άμυνα η ΧΑ με αυτές τις γελοιότητες ???

  Το ιδεολογικό και πολιτικό κενό που αφήνει η ΧΑ καλούνται πλέον να το αναπληρώσουν οι γνήσιοι και καθαροί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές σε όλη την χώρα.

  Ένα γενικό ιδεολογικό περίγραμμα για το τι θα πρέπει να πρεσβεύει ο ΓΝΗΣΙΟΣ Ελληνικός Εθνικισμός θα τολμήσουμε – σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη – να εκθέσουμε σε προσεχές άρθρο – σχόλιο.


 2. Καιάδας υπεύθυνος ιδεολογικού… μάλιστα.

  Συμπληρωματικά στοιχεία και παρατηρήσεις επί του σχολίου σου Συμμαχητή μας, Έλληνα Εθνικιστή, θα παραθέσουμε ευθύς μόλις αυτό πάρει τη θέση του ως ανάρτηση..Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: