h1

Εγκατάσταση των εισβολέων του ισλάμ σε ελληνικά αρχαιολογικά μνημεία παγκόσμιας ιστορικής κληρονομιάς απαιτούν οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Και όταν καταληφθούν όλοι οι δημόσιοι χώροι θα απαιτήσουν να τους στεγάσετε στα σπίτια σας ραγιάδες!

12/11/2015

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ…

Είναι πλέον φανερό. Κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαγριώσουν τον γηγενή πληθυσμό. «Aνθρωπιστές» και «επιστήμονες» που δεν διστάζουν να βυσοδομήσουν επάνω στην Ιστορία, όχι μόνον την Ελληνική, μα την παγκόσμια! Θα θέλαμε πολύ να μας εξηγούσε κάποιος από τους «γιατρούς χωρίς σύνορα» την αναγκαιότητα της στέγασης λαθρομεταναστών σε αρχαιολογικούς χώρους. Πόθεν ορμώμενοι αυτοί οι υπέρλαμπροι «επιστήμονες» κατέθεσαν παρόμοια πρόταση; Πως πιστεύουν ότι εξυπηρετούν το ανθρωπιστικό Ιδεώδες; Με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε μνημεία παγκόσμιας Ιστορικής κληρονομιάς;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως συνεχίζουν και χρηματοδοτούνται αυτές οι ύποπτες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις; Από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών; Από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών σε συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου και τα 0,50 ή 0,80 ευρώ που «κοστίζει η αγάπη σας σε ένα παιδάκι από την Συρία;» Έχετε σκεφθεί ποτέ πως είναι δυνατόν να συντηρούνται τέτοιες οργανώσεις που οργώνουν κυριολεκτικά τον πλανήτη και δαπανούν πολύ μεγάλα ποσά σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατασκευή υποδομών και ενδεχομένως, λέμε ενδεχομένως, όχι ότι κάτι ξέρουμε(…) σε «κατήχηση» περί μίας «ανθρώπινης χώρας που αγαπάει τους ευπαθείς πληθυσμούς και περιμένει  πως και πώς να την τιμήσουν οι λαθρομετανάστες με την προτίμησή τους;» Με δίκτυα αλληλεγγύης και ομάδες που «αγαπούν όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος;» ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ….

Μην πονοκεφαλιάζετε, τον γνωρίζουμε όλοι τον ΜΕΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ Τζόρτζ Σόρος!!  Τον άνθρωπο που καταστρέφει συστηματικά πρώτα την Ελλάδα και μετά τα υπόλοιπα Έθνη! Τον άνθρωπο που θησαυρίζει παίζοντας με τις τύχες των Εθνών στους χρηματοπιστωτικούς υαλοπίνακες! Τον πλουτοκράτη που ορκίζεται σε ουγγιές χρυσού! Αυτός είναι ο δημιουργός και χρηματοδότης σχεδόν όλων των «ανθρωπιστικών οργανώσεων» και των Μονίμως Κερδοσκοπούντων Οργανισμών του…. Εσείς βέβαια συνεχίστε να καλείτε στο νούμερο που βλέπετε στις οθόνες σας για να χαρίσετε «την αγάπη σας» στις ορδές των λαθρεποίκων που με πρόταση των «γιατρών χωρίς πατρίδα» ετοιμάζονται να εγκατασταθούν στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Κω!! Και βεβαίως τέτοια «ανθρωπιστική πρόταση» το ΚΑΣ θα συνεδριάσει ΑΜΕΣΑ για να την αξιολογήσει!! Αλλά γιατί να χάνουμε χρόνο βρε καλόπαιδα εκεί στο ΚΑΣ με άσκοπες συνεδριάσεις; Τέτοια πρόταση αναβάθμισης της Ιστορικής μας κληρονομιάς να την αφήσουμε να πάει χαμένη; Να εγκριθεί πάραυτα η πρόταση των γιατρών χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες! Άμεσα! Μην χρονοτριβούμε, έρχεται βαρυχειμωνιά!

Όπως αντιλαμβάνεσθε οι κάθε λογής «πεφωτισμένοι» λυσσωδώς προωθούν το εθνομηδενιστικό και λαοκτόνο «έργο» τους, με μοναδικό σκοπό την σώρευση πλούτου και τον πλήρη έλεγχο του μαζάνθρωπου, αυτού του είδους που προκύπτει από την σύνθλιψη των Αξιών, των Ιδεών και της Συνείδησης των πολιτών κάτω από το βάρος του αγώνα για την επιβίωση! Εξουθενώνουν το Πνεύμα οδηγώντας το σε αναζήτηση τρόπου επιβίωσης του σώματος! Δεν αφήνουν εκατοστό ως πεδίο δράσης των Ιδεών, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε κυνηγούς ημερομισθίων και καταναλωτικά υποπόδια, ψεκάζοντάς τους σε τακτά χρονικά διαστήματα με ισχυρές δόσεις «ανθρωπισμού» από τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης και αναπαραγωγή στημένων σκηνών γεμάτων «με ανθρώπινη τραγωδία» που οι ίδιοι κατασκευάζουν για να κρατούν εξημερωμένα τα πλήθη! «Δεν χρειάζεσθε Ιδέες! Δεν χρειάζεσθε Αξίες! Δεν χρειάζεσθε Πολιτική! Δεν χρειάζεσθε Δίκαιο! Δεν χρειάζεσθε Ηθική! Δεν χρειάζεσθε Γνώση!» Τίποτε από όλα αυτά δεν χρειαζόμαστε σύμφωνα με τους ΝεοΤαξίτες Εθνοκτόνους τοκογλύφους που αλυσοδέ(ρ)νουν τα Έθνη στο άρμα των τοκοχρεωλυσίων! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι «απασχόληση» (και όχι Εργασία…) για να αιμοδοτούμε τα βασιλικά ανάκτορά τους και τις έξεις τους(…),  καλό δορυφορικό δέκτη για να παρακολουθούμε την παγκοσμιοποιητική προπαγάνδα τους χωρίς «χιόνια και νερά»  και μερικούς καλούς αρχαιολογικούς χώρους για να αφοδεύουν οι «ευπαθείς ομάδες» των μεταναστών….

Υ.Γ. Παραθέτουμε την κατάπτυστη (κατ’ εμάς…) πρόταση των γιατρών χωρίς Πατρίδα…

«Τη δημιουργία προσωρινού καταυλισμού λαθρομεταναστών & προσφύγων στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου Κω, προτείνουν «Οι γιατροί χωρίς σύνορα», αίτημα που κατατέθηκε ήδη στο κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο.

Μάλιστα το ΚΑΣ θα συζητήσει το θέμα για να αποφασίσει αν θα το εγκρίνει ή όχι στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει την αύριο Τρίτη 10 του μήνα.

 Η ημερήσια διάταξη αναφέρει «Έγκριση ή μη αιτήματος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για προσωρινή εγκατάσταση καταυλισμού λαθρομεταναστών & προσφύγων στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Κω».

Το Ρωμαϊκό Ωδείο θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά δημόσια οικοδομήματα της αρχαίας Κως. Βρέθηκε από τον Ιταλό αρχαιολόγο Laurenzi σε ανασκαφή που πραγματοποιήθηκε το 1929.

Κατασκευάστηκε το 2ο αι. μ.Χ. και πιστεύεται ότι κατέλαβε τη θέση προγενέστερου δημόσιου κτηρίου που ίσως ήταν το Βουλευτήριο της πόλης.

Παρότι το ωδείο κατασκευάστηκε για τη διεξαγωγή μουσικών αγώνων, χρησιμοποιούνταν ταυτόχρονα και ως έδρα της Γερουσίας, η οποία προσέδιδε τιμές σε διακεκριμένους πολίτες του νησιού.

Το οικοδόμημα ήταν αρχικά στεγασμένο και η χωρητικότητά του υπολογίζεται σε περίπου 750 άτομα.
Στο Ρωμαϊκό Ωδείο βρέθηκαν κρυμμένα γύρω στα 18 μαρμάρινα αγάλματα, εκ των οποίων το σημαντικότερο είναι αυτό του Ιπποκράτη που σήμερα εκτίθεται στο αρχαιολογικό μουσείο της Κω.

Σήμερα στο ωδείο φιλοξενούνται ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, στο εσωτερικό του Ωδείου φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Αιγαιακών Σπουδών, χρηματοδοτούμενη από το Γ’ Κ.Π.Σ»

Πηγή : http://www.rodiaki.gr/article/324684/kataylismos-prosfygwn-sto-rwmaiko-wdeio-kw#ixzz3r191WxL8

http://veteranos.gr/apistefto-zitisan-archeologiko-choro-tis-nisou-ko-gia-katavlismo-lathrometanaston/

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Reblogged στις Macedonian Ancestry.


 2. Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια,

  επειδή μας έχουν πρήξει κυριολεκτικώς με την προπαγάνδα περί….»Ξενίου Διός»

  και επειδή θέλουν με το ζόρι να μας πείσουν ότι η «Ελληνικότητα» επιβάλλει τα ανοικτά σύνορα – στο όνομα του «Ξενίου Διός»,

  ας (ξανα) – κάνουμε ένα μικρό μάθημα Ιστορίας, ώστε να απαντούμε στους απάτριδες ημιμαθείς….

  Στην Αρχαία Ελλάδα, η έννοια της φιλοξενίας – ο Ξένιος Ζευς – αναφερόταν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ στους βαρβάρους.

  Στην Αρχαία Ελλάδα ονόμαζαν ΞΕΝΟ τον ΕΛΛΗΝΑ από άλλη Πόλη – Κράτος.

  Οι ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ονομάζονταν ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

  ΞΕΝΟΣ = ο ΕΛΛΗΝ από άλλη Πόλη.

  ΒΑΡΒΑΡΟΣ = ο ΜΗ ΕΛΛΗΝ.

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ αναφέρονταν στους άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ στους ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Και κάτι ακόμα για τους απάτριδες «Γιατρούς χωρίς σύνορα», οι οποίοι επικαλούνται τον Όρκο του Ιπποκράτη :

  Όταν ο Πέρσης σατράπης Αρταξέρξης ζήτησε την βοήθεια του Ιπποκράτη για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Ιπποκράτης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να τον βοηθήσει με το αιτιολογικό ότι ο Αρταξέρξης ήταν Βάρβαρος και εχθρός των Ελλήνων…

  Το καταλάβατε «ψευτοανθρωπιστές» ;;;

  Στην Αρχαία Ελλάδα ΤΑ ΠΑΝΤΑ είχαν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ : και η Φιλοξενία, και η Ιατρική και η Πολιτική….ΟΛΕΣ οι πτυχές του βίου είχαν Ταυτότητα.

  Οι απάτριδες «χωρίς σύνορα» δεν είναι ούτε «Έλληνες», ούτε «φιλάνθρωποι»….είναι απλώς στερημένοι Ταυτότητος.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: