h1

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: «Πώς θα συμβίβαζε η χρυσή αυγή μια «αντισυστημική» και αντιμνημονιακή ρητορική με την ταυτόχρονη συμμετοχή της στις κ(υ)νοβουλευτικές διεργασίες και την προοπτική της …εξουσίας;»

06/11/2015

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιχαλολιάκος – και κατ’επέκταση η Χρυσή Αυγή, ως οικογενειακό μαγαζί του – είναι το εξής…

Το πώς θα συμβιβάσει – εάν είναι δυνατόν – την «αντισυστημική» και αντιμνημονιακή ρητορική του με την ταυτόχρονη συμμετοχή του στις κ(υ)νοβουλευτικές διαδικασίες και την προοπτική της …εξουσίας.

Δηλαδή το πώς είναι δυνατόν να βρίζεις το «σύστημα» – και να φωνάζεις «ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» – και από την άλλη να συμμετέχεις στις διαδικασίες του συστήματος και να διαμαρτύρεσαι όταν αυτό δεν σε… «προβάλλει» εξίσου με τους άλλους…

Τα συστημικά κόμματα της «αριστεράς» έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα με δύο τρόπους.

Το μεν ΚΚΕ – το κατ’εξοχήν μαντρόσκυλο και ψευτοαριστερό άλλοθι του συστήματος – έλυσε το πρόβλημα με το να επιμένει στην ψευτοεπαναστατική ρητορική του και με το να αποδεχτεί τον ρόλο του ως ένα κόμμα διαμαρτυρίας που καρκινοβατεί αιωνίως μεταξύ 5-6%, συντηρούμενο από την κρατική χρηματοδότηση.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ – η «κυβερνώσα αριστερά» – έλυσε το πρόβλημα με την πλέον αναίσχυντη, χυδαία και προδοτική κωλοτούμπα της μεταπολιτεύσεως – με άλλα λόγια, προσεχώρησε 100% στο σύστημα το οποίο – υποτίθεται – πως πολεμούσε.

Όλα αυτά βεβαίως μπροστά σε έναν εκφυλισμένο, αποβλακωμένο και ιδεολογικώς ανερμάτιστο νεοελληνικό λαό, ο οποίος είτε αδιαφορεί – στην καλύτερη περίπτωση – είτε συμμετέχει εθελουσίως στον αφανισμό του.

Τι να κάνει λοιπόν ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος θέλει μεν να εμφανίζεται ως αντισυστημικός, αλλά από την άλλη ΔΕΝ θέλει να καταντήσει και…ΚΚΕ – καθόσον σκοπός της πολιτικής είναι η εξουσία ????

Μοιάζει με το κλασικό και διαχρονικό ερώτημα… «η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα» ????

Επανερχόμαστε λοιπόν στην θεμελιώδη αιτία της χρυσαυγιτικής ιδεολογικοπολιτικής συγχύσεως…

Δηλαδή στο πώς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα – από την μια μεριά την αντισυστημική ρητορική και από την άλλη τον πόθο σου για συμμετοχή στην εξουσία – ώστε να μην καταντήσεις σαν το ΚΚΕ…

Δύσκολο πράγματι το πρόβλημα, εξ’ου και οι λεκτικές – λογικές ακροβασίες του «Αρχηγού», οι οποίες επισημαίνονται ευστόχως από τον Συναγωνιστή στο προηγούμενη άρθρο σας.

Θα ρωτήσει κάποιος – και ευλόγως – τι ακριβώς περιμέναμε εμείς όταν ψηφίζαμε Χρυσή Αυγή το 2012 και το 2014…

Θέλαμε απλώς ένα κόμμα διαμαρτυρίας ή ένα κόμμα με προοπτική εξουσίας ???

Θέλαμε να χτυπήσουμε την γροθιά στο μαχαίρι, ή θέλαμε να δούμε τον Εθνικισμό στην εξουσία – έστω και μέσα από τις διαδικασίες του συστήματος ( π.χ. συνεργασίες ) ???

Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο πιο απλά μπορώ – ως Έλλην Εθνικιστής – και θεωρώ ότι οι απλές απαντήσεις μου θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για τους εγκεφάλους του «Αρχηγού» και της ηγετικής ομάδος της Χρυσής Αυγής…

Ας δούμε λοιπόν την λύση στο πρόβλημα της χρυσαυγιτικής συγχύσεως και τελματώσεως…

Οι απλοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που ψήφισαν Χρυσή Αυγή ήθελαν ( και θέλουν ) ένα πράγμα…την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων και την αντιστοιχία λόγων – πράξεων.

Δύσκολο ??? Ας το αναλύσουμε λίγο…

ΠΡΩΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις τον κ(υ)νοβουλευτισμό και τα β(ο)λευτικά προνόμια προεκλογικώς, καλό θα ήταν να ΜΗΝ δεχτείς τα β(ο)λευτικά αυτοκίνητα μετεκλογικώς.

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

ΔΕΥΤΕΡΟΝ – Όταν καταγγέλεις την οικογενειοκρατία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, καλό θα ήταν να μην εμφανίζονται πουθενά – για λόγους ΑΡΧΗΣ – η σύζυγος και η κόρη σου.
Αντιθέτως, εσύ τις επιβάλλεις με το έτσι θέλω…

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

ΤΡΙΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων προεκλογικώς, καλό θα ήταν να ΜΗΝ την δεχτείς μετεκλογικώς – και όχι να κλαίγεσαι επειδή στην έκοψε το «κακό» σύστημα…
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δέχτηκες την κρατική χρηματοδότηση, καλό θα ήταν να ΜΗΝ αναγκάζεις τον απλό κόσμο της ΧΑανέργους και μεροκαματιάρηδεςνα δίνουν από το υστέρημά τους ή να βγαίνουν στους δρόμους σαν ζητιάνοι για το κόμμα – αυτά τα κάνει μόνο το ΚΚΕ…

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

ΤΕΤΑΡΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις προεκλογικώς τους μεγαλοεφοπλιστές ως ανθέλληνες – και όντως είναι ανθέλληνες εφόσον προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και δίνουν τις παραγγελίες τους σε ξένα ναυπηγεία – καλό θα ήταν να ΜΗΝ υπερψηφίζεις φοροαπαλλαγές γι’αυτούς μετεκλογικώς…
Έδωσες πάτημα στους ΚΚΕδες να λένε την ΧΑ «τσιράκι των εφοπλιστών»…

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ????

ΠΕΜΠΤΟΝ – Όταν φωνάζεις το σύνθημα «ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» προεκλογικώς, καλό θα ήταν να μην τους προσφωνείς «κυρίες και κύριοι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» μετεκλογικώς…ακούγεται κάπως άσχημα.

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

ΕΚΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις τα μνημόνια προεκλογικώς, καλό θα ήταν να αποδεχτείς και την λογική συνέπεια της στάσεώς σου, δηλαδή την έξοδο από το ΕΥΡΩ – όπως κάνουν όλα τα σοβαρά Εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη – και όχι να μπερδεύεις τον κόσμο με «πενταετή» σχέδια προσαρμογής και λοιπά φληναφήματα…

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ????

Χρειάζεται να συνεχίσω ???

Να αμέσως – αμέσως ΕΞΙ απλά ( ??? ) πράγματα που οδήγησαν πολύ κόσμο έξω από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Ήταν τόσο δύσκολο να τηρηθούν αυτά ??? ΟΧΙ βέβαια !!!

Ζήτησε ο κόσμος της ΧΑ κάτι περισσότερο ??? ΟΧΙ βέβαια !!!

Η λύση στο πρόβλημα «γροθιά στο μαχαίρι ή συμβιβασμός» ήταν πολύ απλή …ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ λόγων – έργων …ΑΥΤΟ ήθελε ο κόσμος από την ΧΑ, και εάν γινόταν αυτό η άνοδός της θα ήταν ραγδαία.

Αυτή η απλή αλήθεια δεν έγινε κατανοητή από την ηγετική ομάδα της ΧΑ, είτε λόγω νοητικής – πολιτικής ανεπαρκείας είτε λόγω άλλων δεσμεύσεων που – προς το παρόν – αγνοούμε.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Καλησπέρα αγαπητέ Συμμαχητή μας! Και τα δύο συμβαίνουν! (Ή μάλλον και τα τρία!) Η νοητική ανεπάρκεια είναι η πρώτη «κόρη» που σε υποδέχεται περνώντας το κατώφλι των «παραμάγαζων» ή επί το κομψότερον «Τ.Ο.» ανά την Επικράτεια. Είναι επιπροσθέτως και η σπάνια συγκολλητική ουσία που «ευθύνεται» για την συνοχή των ημιαγρίων θαμώνων των εν λόγω Τ.Ο….. Η πολιτική ανεπάρκεια (αχαχουχα!!) βγάζι μάτι σε ΟΛΕΣ τις απέλπιδες μα κοπιώδεις προσπάθειες των Γιγάντων της πολιτικής σκέψης του χρυσαυγίτικου κώματος, «προεξαρχούντος» (όπως αναμασούσε συνεχώς κάποιος τοπάρχης-λακές) του «αρχηγού», βεβαίως-βεβαίως….. Όσο για το τρίτο, ευνόητο-κατ’εμέ-να υφίστανται άλλες τινές δεσμεύσεις που εδόθησαν προς κάποιους εντεταλμένους συστημικούς υπηρέτες, πλην αναπόδεικτο (ακόμη….) μα ευκόλως και αρκούντως καταφανέστατον!!


 2. Το νέο – χθεσινό – «κατόρθωμα» της ΧΑ ήταν η διάλυση και η αμαύρωση του Εθνικού Παμποντιακού Συλλαλητηρίου με τις γνωστές πλέον….καφρίλες της.

  Φαίνεται ότι η ΧΑ – ελλείψει παραγωγής γνησίας πολιτικής – έχει αναλάβει τον ρόλο του κάφρου που αμαυρώνει τις Πατριωτικές εκδηλώσεις.

  Τα ίδια έγιναν και την Πηγάδα, και στον Γράμμο – Βίτσι και αλλού.

  Η ΧΑ παίζει πλέον τον ρόλο που παίζουν οι αναρχοάπλυτοι στα αντίστοιχα συλλαλητήρια της «αριστεράς «….

  Και ας μην μας πουν πάλι ότι αυτά είναι…..»συκοφαντίες», διότι υπάρχουν οι κάμερες.

  Η ΧΑ κατάφερε πάλι να δώσει νέο υλικό για νέες «Χρυσαυγιάδες» στα πορνοκάναλα της διαπλοκής.

  Όχι ότι εμείς…..αγαπούμε τον Κουμουτσάκο και τον κάθε Κουμουτσάκο, αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη οφείλεις να συμπεριφέρεσαι ΚΟΣΜΙΩΣ.

  Η ΧΑ φημιζόταν για την πειθαρχία και την ευταξία των μελών της…..τώρα έχει γίνει αντικείμενο γέλωτος και καφενειακού σχολιασμού.

  ΚΡΙΜΑ !!!


 3. Συμμαχητή μας, αρκούντως εύστοχη η παρατήρησή σου! Πράγματι, η πειθαρχία, η ευταξία και η συνοχή του συνόλου του χρυσαυγίτικου «σώματος» ήταν, ας μου επιτραπεί, παροιμιώδης! Τώρα; Ένα συνονθύλευμα έμμισθων φωνασκούντων και ασχημονούντων ανδρεικέλων που επιδίδονται σε κατάπτυστες και κατακριτέες πράξεις. Αυτή είναι τώρα η χρυσή αυγή! Αλλά είναι φυσιολογικό, οι φίλοι, τα μέλη, τα στελέχη που έχουν σώας τας φρένας και είναι νουνεχείς απομακρύνθηκαν τάχιστα από τις τάξεις του καλύτερου συστημικου΄αναχώματος που σχεδίασε και εκπόνησε το ΝεοΤαξίτικο εκτρωματικό κατεστημένο! Και αυτοί που απέμειναν απλώς ανέδειξαν δια της παρουσίας τους και της δράσης τους την απελπιστική λειψανδρία και γύμνια ενός πολιτικού, ιδεολογικού και κοινωνικού καρκινώματος….


 4. H χρυσή αυγή γέρνει επικίνδυνα.

  Μηδενίζεται το πολιτικό σκέλος, το πολιτικό έρεισμα ή κεφάλαιο που είχε κατορθώσει μετά πολλών βασάνων και κόπων να δημιουργήσει, είναι πια μόνο βιτρίνα.

  «Η ΧΑ παίζει πλέον τον ρόλο που παίζουν οι αναρχοάπλυτοι στα αντίστοιχα συλλαλητήρια της «αριστεράς «….»Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: