h1

«ΔΩ’ Μ’ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ…»

04/11/2015

Άργησε ο γενικός γραμματέας των χρυσαυγιτών να αιτηθεί την συμμετοχή του σε μία (αποτελούμενη από οιουσδήποτε…) συν-κυβέρνηση προθύμων!

Απορούσαμε γιατί καθυστερούσε να δηλώσει «παρών» στο κάλεσμα της…Ιστορίας.

Αλλά αυτός ξέρει (πάντα) καλύτερα.
Έθεσε λοιπόν εαυτόν στην διάθεση της…Ιστορίας (ξέρετε, σε Αυτήν που λογοδοτούν οι…μάστορες) και δήλωσε τον διακαή πόθο του για οφίτσιο!
Εδώ, σου λέει, συν-κυβερνά ο Κα(η)μμένος, ο γιαλαντζί πατριώτης, δεν πρέπει να συν-κυβερνήσω εγώ, ο «γνήσιος» γιαλαντζί πατριώτης;

Σωστό και δίκαιο, λέμε εμείς!

Και επειδή μόνον ο γραμματέας της χρυσής αυγής καταφέρνει να ανατρέψει την επιστήμη της λογικής σε τρεις(!!), ναι, σε μόλις τρεις προτάσεις, τις παραθέτουμε αυτούσιες από την κεντρική ιστοσελίδα του κώματός του.

Αποτελούν απόσπασμα από την συνέντευξή του στο περιοδικό του κ. Τράγκα, διαβάστε:

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο μηνιαίο πολιτικό περιοδικό Crash και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπότσαρη.

Ενδεικτικά, για την περίπτωση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής σε κάποιου είδους συγκυβέρνηση ανέφερε: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον αδύνατον. Θα μπορούσε να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή, σε μια κατάσταση ανάγκης και με μοναδικό στόχο την καταγγελία των Μνημονίων. Τα Μνημόνια δεν πρόκειται να σώσουν την πατρίδα, αντίθετα την βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στην ύφεση, την ανεργία και την ανέχεια».

Για όσους δεν κατάλαβαν την τιτάνια πολιτική σκέψη του ανδρός, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε (από μεγάλη απόσταση είναι αλήθεια, για να μην καούμε…) το μέγεθος της διάνοιας. Στην πρώτη πρόταση θεωρεί αδύνατη την συμμετοχή της χρυσής αυγής σε «κάποιου είδους συγκυβέρνηση.» Στην δεύτερη πρόταση όμως, ο μέγιστος πολιτικός ανήρ λέει ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μία κατάσταση ανάγκης και με μοναδικό στόχο την καταγγελία του Μνημονίου.

Κατ’ αρχάς, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ θα αποτελείται η κυβέρνηση στην οποία θα συμμετάσχετε κύριε, δεν μας λέτε;

Από όλους αυτούς που καταστρέφουν την Πατρίδα μας προφανώς όλα αυτά τα χρόνια, έτσι δεν είναι; Εκτός και αν συμμετάσχετε σε κυβέρνηση άλλου κράτους, πράγμα το οποίο μάλλον αποκλείεται. Άρα, δηλώνετε δυνητική συμμετοχή σε συν-κυβέρνηση με εταίρους ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που κατονομάζετε συνεχώς ως «προδότες», «κλέφτες», «λωποδύτες», «εθνικούς μειοδότες», «υπηρέτες των τοκογλύφων» και άλλα τέτοια όμορφα επίθετα! Μπράβο. Μπράβο, ωραίες παρέες θα κάνετε κύριε…

«Σε μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» λέτε. Δηλαδή, για να καταλάβουμε, τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται η Χώρα κύριε Μιχαλολιάκο; Σε κατάσταση ευδαιμονίας; Σε κατάσταση οικονομικής αυτοτέλειας; Σε κατάσταση κοινωνικής εξισορρόπησης; Σε κατάσταση Εθνικής ευφορίας; Παράξενη αντίληψη έχετε περί πραγματικότητας και πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, κύριε «αρχηγέ». (Αλλά ποιοί είμεθα εμείς οι ταπεινοί για να κρίνουμε, έ;)

«Και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο την καταγγελία των Μνημονίων» λέτε.

Εδώ η επιστήμη κυρίες και κύριοι σηκώνει τας χείρας και τους πόδας ψηλά, πολύ ψηλά!

Δηλαδή, μας λέτε εν κατακλείδι ότι, δηλώνετε προς τους εχθρούς της Πατρίδας πως είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε συν-κυβέρνηση προθύμων, αποτελούμενων από οιουσδήποτε (αφού δεν ξεκαθαρίζετε ποιους αποκλείετε…)

ΕΑΝ η Χώρα βρεθεί σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», (φτου, κακά, κούφια η ώρα που το ακούει, δεν πιστεύω να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση η Χώρα τώρα κοντά, έτσι;) και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ την υποτιθέμενη καταγγελία ενός μνημονίου που έχει ΗΔΗ αρχίζει να εφαρμόζεται, χωρίς αναφορές και στόχο ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, χωρίς αναφορές και στόχο ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, χωρίς αναφορές και στόχο ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟ-ΘΕΜΑΤΑ, χωρίς αναφορές και στόχο ΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, θέματα δηλαδή που (υποτίθεται ότι) αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της (υποτιθέμενης) Εθνικιστικής θεωρίας σας!

Ίδρωσα ρε παιδιά, λέτε να χρειάζομαι ψυχοφάρμακα επειδή προσέγγισα την πολιτική, υπερ-βόρεια, διανοητικά υπέρκοσμη εγκεφαλική διαδρομή του «αρχηγού;»

Λυπούμεθα, ειλικρινά.

Και δηλώνουμε συντετριμμένοι, διότι θεωρούσαμε ότι τα λοιπά κώματα έβριθαν πολιτικών λιγούρηδων που στην θέα της υπουργικής καρέκλας είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν και Ιερά και Όσια. Διαπιστώνουμε όμως ότι (και) ο «αρχηγός» της χρυσής αυγής επαιτεί την κυβερνητική συμμετοχή του από τους ολετήρες του Έθνους!

Και αυτό είναι πολύ οδυνηρό και γι’ αυτόν και για τους άδολους Έλληνες που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν!

Αλλά φαίνεται ότι η ρήση του πολιτικού του μέντορα ηχεί εκκωφαντικά στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του κώματος του και τον οδηγεί ως άλλο άστρο της Βηθλέεμ : «Ο λαός, πέφτει πολύ εύκολα θύμα ενός πολύ μεγάλου και τερατώδους ψέμματος, παρά ενός μικρού!» Τουλάχιστον αυτός, κύριε «αρχηγέ», το δικό του παραμύθι το σέρβιρε με πολύ ελκυστικό περιτύλιγμα, το δικό σας, βρωμάει και ζέχνει…

Κυνικώς…

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Αγαπητοί Συναγωνιστές,

  το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιχαλολιάκος – και κατ’επέκταση η Χρυσή Αυγή, ως οικογενειακό μαγαζί του – είναι το εξής….

  Το πώς θα συμβιβάσει – εάν είναι δυνατόν – την «αντισυστημική» και αντιμνημονιακή ρητορική του με την ταυτόχρονη συμμετοχή του στις κ(υ)νοβουλευτικές διαδικασίες και την προοπτική της εξουσίας.

  Δηλαδή το πώς είναι δυνατόν να βρίζεις το «σύστημα» – και να φωνάζεις «ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» – και από την άλλη να συμμετέχεις στις διαδικασίες του συστήματος και να διαμαρτύρεσαι όταν αυτό δεν σε…..»προβάλλει» εξίσου με τους άλλους…..

  Τα συστημικά κόμματα της «αριστεράς» έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα με δύο τρόπους.

  Το μεν ΚΚΕ – το κατ’εξοχήν μαντρόσκυλο και ψευτοαριστερό άλλοθι του συστήματος – έλυσε το πρόβλημα με το να επιμένει στην ψευτοεπαναστατική ρητορική του και με το να αποδεχτεί τον ρόλο του ως ένα κόμμα διαμαρτυρίας που καρκινοβατεί αιωνίως μεταξύ 5-6%, συντηρούμενο από την κρατική χρηματοδότηση.

  Ο δε ΣΥΡΙΖΑ – η «κυβερνώσα αριστερά» – έλυσε το πρόβλημα με την πλέον αναίσχυντη, χυδαία και προδοτική κωλοτούμπα της μεταπολιτεύσεως – με άλλα λόγια, προσεχώρησε 100% στο σύστημα το οποίο – υποτίθεται – πως πολεμούσε.

  Όλα αυτά βεβαίως μπροστά σε έναν εκφυλισμένο, αποβλακωμένο και ιδεολογικώς ανερμάτιστο νεοελληνικό λαό, ο οποίος είτε αδιαφορεί – στην καλύτερη περίπτωση – είτε συμμετέχει εθελουσίως στον αφανισμό του.

  Τι να κάνει λοιπόν ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος θέλει μεν να εμφανίζεται ως αντισυστημικός, αλλά από την άλλη ΔΕΝ θέλει να καταντήσει και…..ΚΚΕ – καθόσον σκοπός της πολιτικής είναι η εξουσία ????

  Μοιάζει με το κλασικό και διαχρονικό ερώτημα…. «η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα» ????

  Ιδεολογικοπολιτικής χρυσαυγιτικής συγχύσεως συνέχεια στο επόμενο….


 2. Καλησπέρα συμμαχητή μας, το ΚΚΕ συντηρείται και από κρυφές πηγές χρηματοδότησης ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΈΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ, όταν ελέγχει με θρασείς και αυταρχικούς τρόπους όλους τους απλούς πολίτες!! Το έχουν γράψει χιουμοριστικά κάποιοι, «εάν το ΚΚΕ λάβει διψήφιο ποσοστό θα κάνει μήνυση στους ψηφοφόρους του» θέλοντας να καταδείξουν τον βρώμικο ρόλο που παίζει αυτό το δημιούργημα του Αβράαμ Μπεναρόγια που χρηματοδοτήθηκε από τον Νέιθαν Ρότσιλντ μέσω του υφισταμένου του κυρίου Τζέικομπ… Ο κύριος Μιχαλολιάκος αυτό ακριβώς το «μαγαζί» αντιγράφει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμα και στην δομή και στην ιεραρχία (γενικός γραμματέας, πολιτικό συμβούλιο, κεντρική επιτροπή….) Το μόνο που δεν έχει συστήσει ακόμη ο «¨αρχηγός» στην χρυσή (κρ)αυγή είναι ΧΡυσαυγίτικο Απελευθερωτικό Μέτωπο Ιδιαζόντως Απεχθές (ΧΡ.Α.Μ.Ι.Α…..)


 3. ….Επανερχόμαστε λοιπόν στην θεμελιώδη αιτία της χρυσαυγιτικής ιδεολογικοπολιτικής συγχύσεως…

  Δηλαδή στο πώς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα – από την μια μεριά την αντισυστημική ρητορική και από την άλλη τον πόθο σου για συμμετοχή στην εξουσία – ώστε να μην καταντήσεις σαν το ΚΚΕ….

  Δύσκολο πράγματι το πρόβλημα, εξ’ου και οι λεκτικές – λογικές ακροβασίες του «Αρχηγού» , οι οποίες επισημαίνονται ευστόχως από τον Συναγωνιστή στο παραπάνω άρθρο.

  Θα ρωτήσει κάποιος – και ευλόγως – τι ακριβώς περιμέναμε εμείς όταν ψηφίζαμε Χρυσή Αυγή το 2012 και το 2014….

  Θέλαμε απλώς ένα κόμμα διαμαρτυρίας ή ένα κόμμα με προοπτική εξουσίας ???

  Θέλαμε να χτυπήσουμε την γροθιά στο μαχαίρι, ή θέλαμε να δούμε τον Εθνικισμό στην εξουσία – έστω και μέσα από τις διαδικασίες του συστήματος ( πχ συνεργασίες ) ???

  Θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο πιο απλά μπορώ – ως Έλλην Εθνικιστής – και θεωρώ ότι οι απλές απαντήσεις μου θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για τους εγκεφάλους του «Αρχηγού» και της ηγετικής ομάδος της Χρυσής Αυγής…

  Ας δούμε λοιπόν την λύση στο πρόβλημα της χρυσαυγιτικής συγχύσεως και τελματώσεως…

  Οι απλοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που ψήφισαν Χρυσή Αυγή ήθελαν ( και θέλουν ) ένα πράγμα…..την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων και την αντιστοιχία λόγων – πράξεων.

  Δύσκολο ??? Ας το αναλύσουμε λίγο…

  ΠΡΩΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις τον κ(υ)νοβουλευτισμό και τα β(ο)λευτικά προνόμια προεκλογικώς, καλό θα ήταν να ΜΗΝ δεχτείς τα β(ο)λευτικά αυτοκίνητα μετεκλογικώς.

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ – Όταν καταγγέλεις την οικογενειοκρατία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, καλό θα ήταν να μην εμφανίζονται πουθενά – για λόγους ΑΡΧΗΣ – η σύζυγος και η κόρη σου.
  Αντιθέτως, εσύ τις επιβάλλεις με το έτσι θέλω….

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

  ΤΡΙΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων προεκλογικώς, καλό θα ήταν να ΜΗΝ την δεχτείς μετεκλογικώς – και όχι να κλαίγεσαι επειδή στην έκοψε το «κακό» σύστημα…
  Σε κάθε περίπτωση, εφόσον δέχτηκες την κρατική χρηματοδότηση, καλό θα ήταν να ΜΗΝ αναγκάζεις τον απλό κόσμο της ΧΑ – ανέργους και μεροκαματιάρηδες – να δίνουν από το υστέρημά τους ή να βγαίνουν στους δρόμους σαν ζητιάνοι για το κόμμα – αυτά τα κάνει μόνο το ΚΚΕ…

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

  ΤΕΤΑΡΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις προεκλογικώς τους μεγαλοεφοπλιστές ως ανθέλληνες – και όντως είναι ανθέλληνες εφόσον προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και δίνουν τις παραγγελίες τους σε ξένα ναυπηγεία – καλό θα ήταν να ΜΗΝ υπερψηφίζεις φοροαπαλλαγές γι’αυτούς μετεκλογικώς….
  Έδωσες πάτημα στους ΚΚΕδες να λένε την ΧΑ «τσιράκι των εφοπλιστών»…

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ????

  ΠΕΜΠΤΟΝ – Όταν φωνάζεις το σύνθημα «ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» προεκλογικώς, καλό θα ήταν να μην τους προσφωνείς «κυρίες και κύριοι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» μετεκλογικώς….ακούγεται κάπως άσχημα.

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ???

  ΕΚΤΟΝ – Όταν καταγγέλεις τα μνημόνια προεκλογικώς, καλό θα ήταν να αποδεχτείς και την λογική συνέπεια της στάσεώς σου, δηλαδή την έξοδο από το ΕΥΡΩ – όπως κάνουν όλα τα σοβαρά Εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη – και όχι να μπερδεύεις τον κόσμο με «πενταετή» σχέδια προσαρμογής και λοιπά φληναφήματα….

  Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κύριε Μιχαλολιάκο ????

  Χρειάζεται να συνεχίσω ???

  Να αμέσως – αμέσως ΕΞΙ απλά ( ??? ) πράγματα που οδήγησαν πολύ κόσμο έξω από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

  Ήταν τόσο δύσκολο να τηρηθούν αυτά ??? ΟΧΙ βέβαια !!!

  Ζήτησε ο κόσμος της ΧΑ κάτι περισσότερο ??? ΟΧΙ βέβαια !!!

  Η λύση στο πρόβλημα «γροθιά στο μαχαίρι ή συμβιβασμός» ήταν πολύ απλή …..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ λόγων – έργων …..ΑΥΤΟ ήθελε ο κόσμος από την ΧΑ, και εάν γινόταν αυτό η άνοδός της θα ήταν ραγδαία.

  Αυτή η απλή αλήθεια δεν έγινε κατανοητή από την ηγετική ομάδα της ΧΑ, είτε λόγω νοητικής – πολιτικής ανεπαρκείας είτε λόγω άλλων δεσμεύσεων που – προς το παρόν – αγνοούμε.


 4. «Να αμέσως – αμέσως ΕΞΙ απλά ( ??? ) πράγματα που οδήγησαν πολύ κόσμο έξω από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.»

  Σήμερα η χα είναι ένα εξωπολιτικό κυνοβολευτικό κόμμα, που αδυνατεί να παράξει πολιτική, όντας ικανό μόνο για άναρθρες κραυγές και υλακές.

  Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει αυτήν της την κατεύθυνση.

  Είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ιστορία ως για τον Εθνικισμό, πόσο μάλλον για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  Εκτός από το παρελθόν της που «την σκιάζει» όπως επεσήμανες αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή σε προηγούμενη ανάρτησή σου, είναι και το πρόσφατο πολιτικό παρόν της που σε λίγους μόνο μήνες κοινοβουλευτικής παρουσίας λειτούργησε ως αποθήκη ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ.

  ΑΛΛΕΝΑΚΙΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: