h1

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ξεσκεπάζει τον διαχρονικό πολιτικό καιροσκοπισμό της χρυσής αυγής και αποδομεί αμείλικτα την ανθελληνική ινδοευρωπαϊκή θεωρία που το χρυσαυγίτικο κόμμα προωθεί σε κάθε ευκαιρία.

31/10/2015

kapsoniaΠαραθέτουμε το άρθρο του ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ με καταιγιστικές εξελίξεις να τρέχουν γύρω από το χρυσαυγίτικο κόμμα καθώς αυτό εξακολουθεί να υποβάλλει τα εναπομείναντα μέλη/φίλους του σε ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΣΜΗΣ ΚΑΨΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α.

ΚΟΥΪΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ: Ποιά θα ήταν η επόμενη κίνηση της «ηγεσίας» μετά από εκείνη την ΕΛΕΕΙΝΗ και ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.Γ. Μιχαλολιάκου τρεις μέρες πριν τις εκλογές «ΑναλαμβάνουΜΕ την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας»;

Θυμίζουμε ότι ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ σε προηγούμενο άρθρο του δήλωνε: «Ποιοι αναλαμβάνουΜΕ κύριε; ΔΕΝ αναλαμβάνω την ευθύνη για ΚΑΜΜΙΑ δολοφονία…»

Η σωστή απάντηση στο ΚΟΥΪΖ που θέσαμε λύνει τον «γρίφο» της σιβυλλικής δήλωσης Μιχαλολιάκου, για όσους ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται (πάντως όχι γρίφος για εμάς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες Εθνικιστές)
_____________________________________________________________________________

Ακολουθεί το άρθρο του ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

σας ευχαριστώ για την ευαρέσκειά σας στα γραφόμενά μου και επαναλαμβάνω ότι λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Δεν γράφω εδώ απλώς για να περνώ την ώρα μου, ούτε έχω αναλάβει τον ρόλο του «αποδομητή» της Χρυσής Αυγής…..η ηγεσία της Χρυσής Αυγής τα καταφέρνει μια χαρά στην αυτο-αποδόμηση, χωρίς την βοήθεια ουδενός εξ’ ημών…

Ο λόγος που τα γράφω αυτά είναι το ότι θέλω να διαβαστούν από νέα παιδιά που πιστεύουν στην Ελλάδα και στον Εθνικισμό, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια βασικά ζητήματα και να αποφύγουν ιδεολογικές και κομματικές παγίδες.

Η αφύπνιση νέων παιδιών είναι βασική προυπόθεση δημιουργίας ενός ΥΓΙΟΥΣ Εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα, και πιστεύω ότι ανεξάρτητοι φορείς και ιστολόγια όπως το δικό σας μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό.

Εισέρχομαι λοιπόν στο θέμα.

Η αρχική ομάδα των ιδρυτών της Χρυσής Αυγής – Μιχαλολιάκος, Παππάς, Φιλίππου και λοιποί – ήταν εθνικοσοσιαλιστές «γερμανικού» τύπου.

Μιλάμε για το έτος 1983.

Η αρχική εκείνη Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε ως ομάδα «φιλοσοφικής» αναζητήσεως με σαφή εθνικοσοσιαλιστικό – χιτλερικό χαρακτήρα.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – το οποίο έχω την τύχη να διαθέτω στο αρχείο μου – αποκαλεί τους «ηττημένους» του 1945 «γίγαντες» και «συνομιλητές των θεών».

Βασική όμως προυπόθεση για να «σταθεί» ένα τέτοιο εγχείρημα στην Ελλάδα, ήταν η υιοθέτηση της «ινδοευρωπα’ι’κής» θεωρίας.

Αυτό ήταν απαραίτητο προκειμένου να τεκμηριωθεί η φυλετική συγγένεια Ελλήνων – Γερμανών, ώστε να δικαιολογηθεί πολιτικώς ο Χίτλερ ως «ελληνοπρεπής» Ηγέτης και να αμβλυνθεί η έμφυτη αντιπάθεια του μέσου Έλληνος προς τους Τεύτονες εν γένει…

Βλέπετε, οι μνήμες της Κατοχής 1941 – 44 ήταν ακόμα νωπές και έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος να υπερκεραστεί αυτό το εμπόδιο, ώστε να καταστεί ο εθνικοσοσιαλισμός πιο… «εύπεπτος» για τους Έλληνες.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν υιοθέτησε ασμένως την αστήρικτη και ανθελληνική «ινδοευρωπα’ι’κή» θεωρία – με άρθρα στο περιοδικό της – ώστε να πειστούν οι Έλληνες με το ζόρι πως προέρχονται από τον Βορρά, συνεπώς οι Γερμανοί είναι φυλετικώς συγγενείς μας και συνεπώς το 1941 – 44 ήταν απλώς μια «ατυχής» συγκυρία κατά την οποία οι προδότες Άγγλοι μας ανάγκασαν να πολεμήσουμε εναντίον των Γερμανών αδελφών μας…

Φυσικά ξέρουμε ότι όντως οι Άγγλοι ήθελαν την Ελλάδα στον πόλεμο για το δικό τους συμφέρον, αλλά το λογικό άλμα της θεωρήσεως των Τευτόνων ως …αδελφών μας ήταν πολύ μεγάλο για να το καταπιεί ο μέσος Έλλην…

Άμεση συνέπεια του ινδοευρωπα’ι’σμού και της …λαγνείας του Βορρά ήταν και ο Ιλλυρισμός με την συνακόλουθη θεωρία περί ελληνοαλβανικής αδελφότητος.

Την ίδια στιγμή – δεκαετία του ’80 – που οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας στέναζαν υπό τον αλβανικό ζυγό του Χότζα, το ιδεολογικό περιοδικό της ΧΑ δημοσίευε…αναλύσεις περί της φυλετικής συγγενείας Ελλήνων – Ιλλυριών και περί της…αδελφοσύνης με τους Αλβανούς, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε ως …νέους Δωριείς που με την κάθοδό τους θα αναζωογονούσαν τον παρηκμασμένο Ελληνισμό με νέο, «Βόρειο» αίμα…

Ποτέ δεν πέρασε από τα μυαλά των ιδρυτών της ΧΑ η σκέψη ότι οι σημερινοί Αλβανοί
( = Σκιπιταραίοι ) ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους Ιλλυριούς – αυτό πιστοποιείται από πλήθος μελετών Ελλήνων και ξένων ερευνητών – και το ότι οι Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς τοποθετούν σαφώς την «Αλβανία» στην περιοχή του Καυκάσου, απ’όπου πιθανότατα οι Σκιπιταραίοι ήρθαν ως επιδρομείς ή μισθοφόροι επιδρομέων…

Αλλά και η επιστήμη της Φυσικής Ανθρωπολογίας διαψεύδει τα παραπάνω ιδεοληπτικά εκτρώματα, καθόσον οι έρευνες δείχνουν σαφώς ότι οι Έλληνες – και οι Βορειοηπειρώτες – είναι δολιχοκέφαλοι, ενώ οι Σκιπιταραίοι ( ιδίως οι Γκέγκηδες του Βορρά ) είναι βραχυκέφαλοι.

Υπάρχει – αναπόφευκτα – μια ζώνη αλληλεπικάλυψης με ενδιαμέσους τύπους στα όρια της Ελληνικής με την Αλβανική περιοχή, αλλά αυτό δεν είναι στατιστικώς σημαντικό …η ανθρωπολογική διαφορά Ελλήνων – Σκιπιταραίων είναι εμφανής.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Αρβανίτες και οι ΕΛΛΗΝΕΣ Βορειοηπειρώτες μισούν θανάσιμα τους Σκιπιταραίους και προσβάλλονται βάναυσα από την οποιαδήποτε νύξη περί συγγενείας με αυτούς.

Δυστυχώς, αυτή η ιδεοληψία της ΧΑ συγκρίνεται μόνο με τις αντίστοιχες ιδεοληψίες του ΚΚΕ.

Η κατάσταση αυτή άρχισε να αλλάζει το 1993, όταν ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε να μετατρέψει την ΧΑ σε πολιτικό κόμμα και να συμμετέχει στις εκλογές.

Τότε βρισκόταν σε έξαρση το Μακεδονικό ζήτημα με τα μεγάλα Πανεθνικά Συλλαλητήρια, και η Χρυσή Αυγή βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί ως Εθνικιστικό Κίνημα με αμετακίνητες θέσεις στο ζήτημα των Σκοπίων.

Το κίνημα άρχισε να μεγαλώνει, νέος κόσμος άρχισε να έρχεται στην ΧΑ – κόσμος Πατριωτικός και Εθνικιστικός, ο οποίος δεν γνώριζε το ιδεολογικό «παρελθόν» της.

Τότε – το 1994 – ανακάλυψα κι εγώ την Χρυσή Αυγή.

Εκείνη ακριβώς την περίοδο οι θεωρίες του εθνικοσοσιαλισμού, του ινδοευρωπα’ι’σμού και του Ιλλυρισμού μπήκαν στο συρτάρι και η ΧΑ άρχισε να ομιλεί δειλά – δειλά περί του αυτοχθόνου των Ελλήνων, περί του Βυζαντίου ( το οποίο μέχρι τότε αγνοούσε επιδεικτικώς ως «πολυφυλετικό» και «εβραιοχριστιανικό» ), περί της Βορείου Ηπείρου και περί των κινδύνων της ( αλβανικής τότε ) λαθροεισβολής.

Η επιλογή της μετατροπής σε πολιτικό κόμμα και η κάθοδος στις εκλογές – με την συνακόλουθη ανάγκη ψήφων – έκαναν την ηγεσία της ΧΑ να «σκεπάσει» το παρελθόν της δεκαετίας του ’80, καθόσον η μεγάλη πλειοψηφία των νέο-εισερχομένων φίλων και ψηφοφόρων ήταν Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές.

Δυστυχώς όμως το παρελθόν δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί τελείως, και κάποια ιδεοληπτικά ψήγματα εκείνης της περιόδου επανέρχονται κατά καιρούς – όπως το φιλοαλβανικό κείμενο του Γούδη και άλλα…

Νομίζω όμως ότι σας κούρασα….αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια…

Advertisements

One comment

  1. Η διαδρομή σου εδώ αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή υπήρξε πάντα εξαιρετική και στην πρώτη χρονική περίοδο, όπου όλοι οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες διέκριναν και τίμησαν την ξεχωριστή σκέψη σου και τώρα, στην ευρεία σύνθεση συναγωνιστών και συναγωνιστριών που αποχώρησαν από το κώμα, η συμμετοχή σου ευελπιστούμε να είναι ακόμα ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΗ.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: