h1

Αυτούς τους ελληναράδες χρυσαυγίτες ψηφίσατε! Αλβανικό «χτικιό» εμφυτεύει στα μυαλά των Εθνικιστών ο Χ. Γούδης, «ποιητική αδεία» Κασιδιάρη, σύμβουλοι αμφότεροι της «Ιλλυρικής Aυγής»! «Αρχή άνδρα δείκνυσι», κε Κασιδιάρη! Καλούμε τους άδολους Έλληνες Πατριώτες, τους αγνούς εγκλωβισμένους στην χρυσή αυγή Εθνικιστές να εγκαταλείψουν το επαίσχυντο μαντρί! Έχουν βάλει αλβανόσκυλα να σας φυλάνε…!

25/10/2015

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Χρίστο (με ένα ‘ο’) Γούδη που μας απέδειξε περίτρανα και πέραν πάσης αμφισβητήσεως το έσχατο όριο του «ιερού οστού» του! Το εύρος της οσφυϊκής μοίρας, το εύπλαστον, αλλά και οι πολλαπλές χρήσεις του καθιστούν τον δημοτικό σύμβουλο του κώματος των Εθνικών απατεώνων και πολιτικών σαλτιμπάγκων απαραίτητο εργαλείο της αλώσεως του Ελληνικού Έθνους εκ των έσω!

ΓΟΥΔΗΣ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΑν δεν ήταν επικίνδυνος η ενασχόλησή μας με τον κύριο αυτόν θα είχε νόημα μόνον κατά την περίοδο του Τριωδίου! Τις θερμές μας ευχαριστίες όμως ας μας επιτρέψετε να τις απευθύνουμε εις τον μέγα «Έλληνα Εθνικιστή» κύριο Ηλία Κασιδιάρη! Εύγε, εύγε και πάλι εύγε κύριε βο(υ)λευτή!!

«ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ»

Έμπλεοι θαυμασμού για την δημοτική παράταξη στην οποία ανήκετε και την οποία εποπτεύετε στον Δήμο της πρωτευούσης, σας ευχαριστούμε που ξεσκεπάζετε λίγο-λίγο το αποκρουστικό πρόσωπο τόσο της δημοτικής σας παράστασης, όσο και του πολιτικού Δούρειου Ίππου σας! Είμεθα ευγνώμονες που υπάρχετε στην δημοτική (αλλά πολλώ μάλλον στην πολιτική) σκηνή για να υπάρχουν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα προς αποφυγή για τον Έλληνα πολίτη.

Δεν αμφισβητούμε πλέον καθόλου τον αντεθνικό σας ρόλο έπειτα από το φιλο-Ιλλυρικό κρεσέντο του δημοτικού συν-παραστάτη σας! Τα συγχαρητήριά μας επίσης και στην κομψευόμενη θυγατέρα του βασιλικού ζεύγους που πλαισιώνει με την παρουσία της τον «συναγωνιστή» της στην «Ιλλυρική Αυγή», για τον δε Τιτάνα της δημοτικής παρεμβατικότητας και της Εθνοφυλετικής κοσμοθεωρίας κύριο Βουλδή μόνο επαίνους επιδαψιλεύουμε!

Είμεθα ευτυχείς που η δημοτική παράταξη της «Ιλλυρικής Αυγής» διαθέτει τέτοιους «συναγωνιστές»…, αλλά νομίζουμε ότι έτι ευτυχέστεροι διατελούν οι συγγενείς σας, οι γνωστοί σε όλους μας UCKάδες!

Και εις ανώτερα κύριε Κασιδιάρη! Ευτυχείτε μετά των αλλοφ(ί)λων σας…

Υ.Γ. Κάποιοι εντεταλμένοι αρθρογράφοι κάτι ψέλλιζαν τις προάλλες για την ανάληψη των ηνίων του κώματος της χρυσής (ΚΡ)αυγής από τον κύριο Κασιδιάρη. Σίγουρα θα εννοούσαν ότι την αντιπροεδρία την δικαιούται ο κύριος Χρίστος (με ένα ‘’Χ’’) Γούδης…

Παραθέτουμε το άρθρο του κυρίου «δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Ιλλυρικής Αυγής» όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «δημοκρατία»…

19.10.2015

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος με την «Ιλλυρική Αυγή» στο Δήμο Αθηναίων

Βλέπω τον παρακμιακό και σαλεμένο «λεβεντόγερο» να παρελαύνει ψεκάζοντας με τον σίελό του τους τηλεοπτικούς φεγγίτες και να πρωταγωνιστεί εσχάτως σε ένα είδος πολιτικού «μάπετ σόου», της μάπας, της καρπαζιάς και της σφαλιάρας. Η έκφανση της παρακμής σε όλο της το μεγαλείο. Και συνειρμικά θυμάμαι τον Παύλο στο δρόμο για τη Δαμασκό και την αιφνίδια και καταλυτική μεταστροφή του στον χριστιανισμό. Το συνδυάζω με μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι ήδη έχουν αποφοιτήσει από την Σχολή Ευελπίδων οι πρώτοι αλβανικής καταγωγής αξιωματικοί μας, ο ένας μου είπαν είναι ήδη υπολοχαγός. Και μου τα είπαν όλα αυτά βέβαιοι πως θα το θεωρούσα κι εγώ κατάντια της φυλής μας.

Όμως εγώ είμαι ήδη καθοδόν για τη Δαμασκό. Και αρχίζω να σκέφτομαι μήπως όλα αυτά τα αλβανάκια που μάθαν τα ελληνικά και σήκωσαν την ελληνική σημαία με περηφάνεια στα σχολεία μας, και μόχθησαν, και σπούδασαν, και κάποια μπαίνουν πλέον στις στρατιωτικές μας σχολές, μήπως, λέω, είναι περισσότερο Έλληνες από τους έλληνες της καφετέριας, του χαβαλέ και της σακκούλας, τους φιλελέδες και τους φλούφληδες με τα καλιαρντά, τους τσιπρυζαίους και τις υστεριάζουσες με τους μπάφους και τους τεκέδες, και τα πάσης ελληνικής ακόμη γης και παντός ακαθόριστου φύλου υβριδικά χαμίνια και διαδικτυακά ερπετά που αναδύονται μέσα από τον βόρβορο «της απωλεσθείσας τιμής της Κατερίνας Μπλουμ» (ενός κράτους-έθνους που κάποτε το έλεγαν Ελλάδα).

Μήπως τελικά, μέσα στην σημερινή παρακμή και την όζουσα σηπεδόνα του πολιτικού και πολιτισμικού παρασιτισμού των τηλεπαλιάτσων, των γελωτοποιών, των λασπολόγων βροχοποιών και των απατεώνων ταχυδακτυλουργών που την παίζουν στα δάκτυλα (…την κοινωνία), αυτά τα αλβανάκια είναι το νέο αίμα της φυλής, οι σύγχρονοι Μποτσαραίοι και Τζαβελαίοι και Μιαούληδες, αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν πράξη αυτό που δεν τολμούν να κάνουν όσοι «ελληναράδες» όφειλαν να έχουν κάνει μέχρι τώρα. Να πολεμήσουν τον εχθρό με την σκληρότητα που του πρέπει και να πάρουν όσα κεφάλια χρειάζεται μέχρι να αναστήσουν το γένος των Ελλήνων, με τον βυζαντινό δικέφαλο αετό της φοινικίδας στη θέση του σταυρού που οι ανάξιοι υπερασπιστές του στον στρατό, την εκκλησία, το σχολείο, και την πολιτεία, άφησαν να σαπίσει, φροντίζοντας μόνο και μόνο για τις σαπιοκοιλιές τους…

Χρίστος Γούδης – δημοτικός σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή» στο Δήμο Αθηναίων

Advertisements

6 Σχόλια

 1. Ο Χρίστος ( sic ) Γούδης είναι το τυπικό δείγμα του ( παρα ) – μορφωμένου ανθρώπου, ο οποίος όμως βρίσκεται σε πλήρη ιδεολογικοπολιτική σύγχυση…

  Το κείμενο που παρατίθεται εδώ δεν είναι το χειρότερο από αυτά που κατά καιρούς έχει πει ή έχει γράψει ο συγκεκριμένος.

  Άλλωστε, αυτή η κλασική ανοησία – δηλ. ότι είναι προτιμότεροι οι αλλοδαποί που «αγαπούν» την Ελλάδα από τους «χαβαλέδες» νεοέλληνες – αποτελεί την αγαπημένη και επαναλαμβανόμενη καραμέλα των πάσης φύσεως «διεθνιστών», «αντιρατσιστών», «αντι-εθνικιστών» κλπ κλπ.

  Κατ’εμέ, τα χειρότερα έργα και ημέρες του κυρίου Γούδη υπήρξαν τα επαίσχυντα ΝΑΙ που εξεστόμισε στα μνημόνια και οι επαναλαμβανόμενες προτροπές του για σύμπραξη με τους φιλελευθέρους «πατριώτες» της ΝΔ…

  Το γεγονός ότι μετά από αυτά δεν εστάλη πίσω από εκεί που ήρθε, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα…

  ΠΡΩΤΟΝ , ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει τέτοια έλλειψη στελεχών ώστε αναγκάζεται να ανέχεται τύπους Γούδη, ή

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ , ότι η ηγεσία του εν λόγω κόμματος βρίσκεται στην ίδια ιδεολογικοπολιτική σύγχυση με τον Γούδη.

  Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν το κόμμα της ΧΑ δεν αξιώθηκε ακόμα να διατυπώσει μια ΣΑΦΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για κεφαλαιώδη ζητήματα όπως το αυτόχθονον – ή μη – των Ελλήνων, η σχέση Αρβανιτών – Αλβανών, η σχέση των σημερινών Αλβανών με τους Ιλλυριούς κλπ κλπ.

  Είναι καλές οι θεωρητικές αναζητήσεις περί της πιθανής συγγενείας Ελλήνων – Ιλλυριών, αλλά κάποιοι ξεχνούν ότι το 70% των σημερινών Αλβανών είναι μουσουλμάνοι και φανατικοί ανθέλληνες.

  Ακόμα και η Ιρλανδική μυθολογία ομιλεί περί της καταγωγής των Ιρλανδών από τους Έλληνες….είναι πολύ ευχάριστο να την μελετούμε – άλλωστε η Ιρλανδία δεν συνορεύει με την Ελλάδα και δεν διεκδικεί Ελληνικά εδάφη…

  Καλύτερα λοιπόν ο Γούδης να ησχολείτο με τους…..Ιρλανδούς και όχι να διατυπώνει εθνικά επικίνδυνες θέσεις για τους Αλβανούς.

  Και μόνη η νύξη του περί ταυτίσεως του Τζαβέλλα, του Μπότσαρη και του Μιαούλη με τους σημερινούς σκιπιταραίους λαθρεποίκους, είναι προσβλητική και εξοργιστική.

  Αλλά είπαμε….η ευθύνη βρίσκεται κυρίως στην ηγεσία του κόμματος που τον ανέχεται.


 2. Καλησπέρα αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή! Ένας γρήγορος και απλός γρίφος: Τα καθεστωτικά Μέσα «ξεσκίζουν» για «εντόμου αναπήδηση» την Χ.Α. Μπορείς να σκεφθείς έναν λόγο που ΚΑΝΕΙΣ δημοσιοκάφρος και ΚΑΝΕΝΑ Μέσο δεν «την πέφτει» στον Κασιδιάρη ή στον «αρχηγό» για το φαινόμενο Γούδη;


 3. Καλησπέρα Συναγωνιστή.

  Υποθέτω ότι ο κύριος Γούδης βρίσκεται στο απυρόβλητο λόγω της μασωνικής του ιδιότητος.

  Επειδή υπήρξα φοιτητής στην Πάτρα και επειδή βίωσα από πρώτο χέρι την πλήρη ιδεολογική κυριαρχία και τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, αναρωτιόμουν κι εγώ για το πώς γίνεται ο κύριος Γούδης να μην έχει υποστεί ούτε γρατσουνιά επί τόσα χρόνια – όταν άλλοι καθηγητές και φοιτητές επροπηλακίζοντο και απειλούνταν με λυντσάρισμα εάν τολμούσαν να διατυπώσουν την οποιαδήποτε – έστω και αμυδρώς – πατριωτική σκέψη…

  Η αποκάλυψη της μασωνικής ιδιότητος του κυρίου Γούδη ήταν η απάντηση στην απορία μου.

  Όλα αυτά φυσικά σε πλήρη γνώση του Νικολάου Μιχαλολιάκου, ο οποίος ΠΟΤΕ δεν πήρε σαφή θέση κατά της μασωνίας – έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι ….»υπάρχουν και πατριώτες μασώνοι….» !!!

  Άλλο ένα από τα ολισθήματα ενώπιον των οποίων έκανα – και κάναμε – τα στραβά μάτια επί τρία χρόνια, για να μην μας χαρακτηρίσουν «προδότες» και «λιποτάκτες» οι παρακοιμώμενοι της οικογενείας….


 4. Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, σ’ ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους των συντελεστών του ιστολογίου για την σημαντική συμβολή σου στην επίπονη προσπάθεια καθαρμού και ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ των διαστρεβλωμένων και εκχυδαϊσμένων από την χρυσή αυγή θεμελιωδών ιδεών του Εθνικισμού.

  Μας είναι γνωστή η ρητή θέση σου περί του Αυτόχθονου των Ελλήνων, την οποία μας είχες γράψει στα πρότερα σχόλιά σου. Προ γεγονότων.

  Συναγωνιστές από τοπική της Αττικής μας έχουν διηγηθεί ότι ο ανεκδιήγητος επικεφαλής ανακοίνωνε στην εμβρόντητη ‘ολομέλεια’ ότι «οι αλβανοί είναι αδερφοξάδερφά μας»!!!

  Ο κος Μιχαλολιάκος υπερασπιστής των μασώνων με δημόσια δήλωση;;; Τελικά οι «σκελετοί στην ντουλάπα της χρυσής αυγής» είναι πάρα πολλοί.

  Το μαγαζί είναι επικίνδυνα ανθελληνικό.
  Όζει μασωνία και τα παρελκόμενα αυτής.

  ΑΛΛΕΝΑΚΙ


 5. Φίλτατε συν-μαχητή Έλληνα Εθνικιστή, αυτός είναι ένας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν δέχεται ούτε καν ερώτηση ο κύριος Κασιδιάρης, αλλά ούτε και ο κύριος Μιχαλολιάκος περί του διάττοντος αστέρος κυρίου Γούδη. Τουτου δοθέντος προκύπτει η οφθαλμοφανής (οφθαλμοφανέστατη) «ιερή συμμαχία» των ανθελλήνων δημοσιοκάφρων μετά του κώματος του κυρίου Μιχαλολιάκου, η «θώπευσις» που απλόχερα προσφέρει ο «αρχιερέας» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας κύριος Τράγκας στον «αρχηγό» από καιρού εις καιρόν με «αθώες» συνεντεύξεις στο περιοδικό του, ο «ενταφιασμός» της πιθανής εμπλοκής βουλευτή της χρυσής αυγής σε υπόθεση ναρκωτικών, η «σιγή ασυρμάτου» των Μέσων περί της υπόθεσης και άλλων ουκ έστιν αριθμός ευμενών μεταχειρίσεων εκ μέρους των ρυπαροφυλλάδων προς το κώμα της χρυσής αυγής! Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, ελπίζω οι λοιποί συμμαχητές-αναγνώστες να έγιναν κατά τι σοφότεροι….


 6. Αγαπητοί Συναγωνιστές,

  σας ευχαριστώ για την ευαρέσκειά σας στα γραφόμενά μου.

  Επαναλαμβάνω ότι λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

  Δεν γράφω εδώ απλώς για να περνώ την ώρα μου, ούτε έχω αναλάβει τον ρόλο του «αποδομητή» της Χρυσής Αυγής…..η ηγεσία της Χρυσής Αυγής τα καταφέρνει μια χαρά στην αυτο-αποδόμηση, χωρίς την βοήθεια ουδενός εξ’ ημών…

  Ο λόγος που τα γράφω αυτά είναι το ότι θέλω να διαβαστούν από νέα παιδιά που πιστεύουν στην Ελλάδα και στον Εθνικισμό, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια βασικά ζητήματα και να αποφύγουν ιδεολογικές και κομματικές παγίδες.

  Η αφύπνιση νέων παιδιών είναι βασική προυπόθεση δημιουργίας ενός ΥΓΙΟΥΣ Εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα, και πιστεύω ότι ανεξάρτητοι φορείς και ιστολόγια όπως το δικό σας μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό.

  Εισέρχομαι λοιπόν στο θέμα.

  Η αρχική ομάδα των ιδρυτών της Χρυσής Αυγής – Μιχαλολιάκος, Παππάς, Φιλίππου και λοιποί – ήταν εθνικοσοσιαλιστές «γερμανικού» τύπου.

  Μιλάμε για το έτος 1983.

  Η αρχική εκείνη Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε ως ομάδα «φιλοσοφικής» αναζητήσεως με σαφή εθνικοσοσιαλιστικό – χιτλερικό χαρακτήρα.

  Το πρώτο τεύχος του περιοδικού «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – το οποίο έχω την τύχη να διαθέτω στο αρχείο μου – αποκαλεί τους «ηττημένους» του 1945 «γίγαντες» και «συνομιλητές των θεών».

  Βασική όμως προυπόθεση για να «σταθεί» ένα τέτοιο εγχείρημα στην Ελλάδα, ήταν η υιοθέτηση της «ινδοευρωπα’ι’κής» θεωρίας.

  Αυτό ήταν απαραίτητο προκειμένου να τεκμηριωθεί η φυλετική συγγένεια Ελλήνων – Γερμανών, ώστε να δικαιολογηθεί πολιτικώς ο Χίτλερ ως «ελληνοπρεπής» Ηγέτης και να αμβλυνθεί η έμφυτη αντιπάθεια του μέσου Έλληνος προς τους Τεύτονες εν γένει…

  Βλέπετε, οι μνήμες της Κατοχής 1941 – 44 ήταν ακόμα νωπές και έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος να υπερκεραστεί αυτό το εμπόδιο, ώστε να καταστεί ο εθνικοσοσιαλισμός πιο….»εύπεπτος» για τους Έλληνες.

  Η Χρυσή Αυγή λοιπόν υιοθέτησε ασμένως την αστήρικτη και ανθελληνική «ινδοευρωπα’ι’κή» θεωρία – με άρθρα στο περιοδικό της – ώστε να πειστούν οι Έλληνες με το ζόρι πως προέρχονται από τον Βορρά, συνεπώς οι Γερμανοί είναι φυλετικώς συγγενείς μας και συνεπώς το 1941 – 44 ήταν απλώς μια «ατυχής» συγκυρία κατά την οποία οι προδότες Άγγλοι μας ανάγκασαν να πολεμήσουμε εναντίον των Γερμανών αδελφών μας…

  Φυσικά ξέρουμε ότι όντως οι Άγγλοι ήθελαν την Ελλάδα στον πόλεμο για το δικό τους συμφέρον, αλλά το λογικό άλμα της θεωρήσεως των Τευτόνων ως …..αδελφών μας ήταν πολύ μεγάλο για να το καταπιεί ο μέσος Έλλην…

  Άμεση συνέπεια του ινδοευρωπα’ι’σμού και της …λαγνείας του Βορρά ήταν και ο Ιλλυρισμός με την συνακόλουθη θεωρία περί ελληνοαλβανικής αδελφότητος.

  Την ίδια στιγμή – δεκαετία του ’80 – που οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας στέναζαν υπό τον αλβανικό ζυγό του Χότζα, το ιδεολογικό περιοδικό της ΧΑ δημοσίευε…..αναλύσεις περί της φυλετικής συγγενείας Ελλήνων – Ιλλυριών και περί της…..αδελφοσύνης με τους Αλβανούς, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε ως ….νέους Δωριείς που με την κάθοδό τους θα αναζωογονούσαν τον παρηκμασμένο Ελληνισμό με νέο, «Βόρειο» αίμα….

  Ποτέ δεν πέρασε από τα μυαλά των ιδρυτών της ΧΑ η σκέψη ότι οι σημερινοί Αλβανοί ( = Σκιπιταραίοι ) ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους Ιλλυριούς – αυτό πιστοποιείται από πλήθος μελετών Ελλήνων και ξένων ερευνητών – και το ότι οι Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς τοποθετούν σαφώς την «Αλβανία» στην περιοχή του Καυκάσου, απ’όπου πιθανότατα οι Σκιπιταραίοι ήρθαν ως επιδρομείς ή μισθοφόροι επιδρομέων…

  Αλλά και η επιστήμη της Φυσικής Ανθρωπολογίας διαψεύδει τα παραπάνω ιδεοληπτικά εκτρώματα, καθόσον οι έρευνες δείχνουν σαφώς ότι οι Έλληνες – και οι Βορειοηπειρώτες – είναι δολιχοκέφαλοι, ενώ οι Σκιπιταραίοι ( ιδίως οι Γκέγκηδες του Βορρά ) είναι βραχυκέφαλοι.

  Υπάρχει – αναπόφευκτα – μια ζώνη αλληλεπικάλυψης με ενδιαμέσους τύπους στα όρια της Ελληνικής με την Αλβανική περιοχή, αλλά αυτό δεν είναι στατιστικώς σημαντικό ….η ανθρωπολογική διαφορά Ελλήνων – Σκιπιταραίων είναι εμφανής .

  Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Αρβανίτες και οι ΕΛΛΗΝΕΣ Βορειοηπειρώτες μισούν θανάσιμα τους Σκιπιταραίους και προσβάλλονται βάναυσα από την οποιαδήποτε νύξη περί συγγενείας με αυτούς.

  Δυστυχώς, αυτή η ιδεοληψία της ΧΑ συγκρίνεται μόνο με τις αντίστοιχες ιδεοληψίες του ΚΚΕ.

  Η κατάσταση αυτή άρχισε να αλλάζει το 1993, όταν ο Μιχαλολιάκος αποφάσισε να μετατρέψει την ΧΑ σε πολιτικό κόμμα και να συμμετέχει στις εκλογές.

  Τότε βρισκόταν σε έξαρση το Μακεδονικό ζήτημα με τα μεγάλα Πανεθνικά Συλλαλητήρια, και η Χρυσή Αυγή βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί ως Εθνικιστικό Κίνημα με αμετακίνητες θέσεις στο ζήτημα των Σκοπίων.

  Το κίνημα άρχισε να μεγαλώνει, νέος κόσμος άρχισε να έρχεται στην ΧΑ – κόσμος Πατριωτικός και Εθνικιστικός, ο οποίος δεν γνώριζε το ιδεολογικό «παρελθόν» της.

  Τότε – το 1994 – ανακάλυψα κι εγώ την Χρυσή Αυγή.

  Εκείνη ακριβώς την περίοδο οι θεωρίες του εθνικοσοσιαλισμού, του ινδοευρωπα’ι’σμού και του Ιλλυρισμού μπήκαν στο συρτάρι και η ΧΑ άρχισε να ομιλεί δειλά – δειλά περί του αυτοχθόνου των Ελλήνων, περί του Βυζαντίου ( το οποίο μέχρι τότε αγνοούσε επιδεικτικώς ως «πολυφυλετικό» και «εβραιοχριστιανικό» ), περί της Βορείου Ηπείρου και περί των κινδύνων της ( αλβανικής τότε ) λαθροεισβολής.

  Η επιλογή της μετατροπής σε πολιτικό κόμμα και η κάθοδος στις εκλογές – με την συνακόλουθη ανάγκη ψήφων – έκαναν την ηγεσία της ΧΑ να «σκεπάσει» το παρελθόν της δεκαετίας του ’80, καθόσον η μεγάλη πλειοψηφία των νέο-εισερχομένων φίλων και ψηφοφόρων ήταν Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές.

  Δυστυχώς όμως το παρελθόν δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί τελείως, και κάποια ιδεοληπτικά ψήγματα εκείνης της περιόδου επανέρχονται κατά καιρούς – όπως το φιλοαλβανικό κείμενο του Γούδη και άλλα…

  Νομίζω όμως ότι σας κούρασα….αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια…Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: