h1

Συγκλονιστικός ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ στην δευτερολογία του.

19/10/2015

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

πραγματικά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Ο ενθουσιασμός, η αγωνιστική έξαψη και η αισιοδοξία που μας διακατείχαν το 2012 έδωσαν την θέση τους στην απογοήτευση και τον θυμό.

Λυπάμαι που επικοινωνούμε ξανά υπό τέτοιες συνθήκες.

Πρέπει κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον του απλού κόσμου της Χρυσής Αυγής.

Εξακολουθώ να αγαπώ και να θεωρώ Συναγωνιστές μου όλους τους απλούς ψηφοφόρους, φίλους και υποστηρικτές του κόμματος που έδωσαν – και δίνουν – ανιδιοτελώς τον αγώνα για τον Εθνικισμό.

Αισθάνομαι μάλιστα – σε έναν βαθμό – ένοχος για το γεγονός ότι με λόγια, με γραπτά και με έργα έπεισα πολλούς ανθρώπους να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, μόνο και μόνο για να τους δω να απογοητεύονται στην πορεία…

Νομίζω ότι όλοι αισθανόμαστε κάπως έτσι, αλλά ίσως εγώ – όντας περισσότερα χρόνια στον «χώρο» – θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα…

Προσπάθησα να υποστηρίξω την Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

Ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή – στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 – προσπάθησα να υποστηρίξω την υπόθεση της ΧΑ, ακόμα και στην ασαφή θέση της στο ζήτημα «ΕΥΡΩ ή Δραχμή» – θυμάστε νομίζω και την επιστολή που σας έστειλα τότε σχετικώς.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να με κατηγορήσει ως «λιποτάκτη», όπως αρέσκονται να κάνουν οι κλακαδόροι της «οικογενείας» για όσους οργίζονται και καταγγέλουν τα κακώς κείμενα.

Όμως όλα αυτά απεδείχθησαν μάταια.

Ήδη αμέσως μετά την είσοδο της ΧΑ στη βουλή το 2012 είχα αρχίσει να βλέπω κάποια ανησυχητικά σημάδια, αλλά μέσα στον γενικό ενθουσιασμό και στο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατούσε προτίμησα να τα αγνοήσω.

«Δεν πειράζει, νωρίς είναι ακόμα, είμαστε άπειροι στα κοινοβουλευτικά, ο Αρχηγός ξέρει καλύτερα….» κλπ κλπ.

Το «αλήτες – προδότες – πολιτικοί» έγινε «κυρίες και κύριοι συνάδελφοι» ( !!!! ) στην πρώτη ομιλία του Μιχαλολιάκου στη βουλή .

«Δεν πειράζει, ξέρει ο Αρχηγός, το κάνει για να μην τον λένε τραμπούκο και φασίστα…» κλπ κλπ.

Το «κρεμάλα στους προδότες» έγινε θερμή χειραψία και βαθιά υπόκλιση στην Ντόρα Μπακογιάννη…

«Εντάξει μωρέ, δεν έκανε κανένα έγκλημα ο Αρχηγός, τι να κάνει δηλαδή ??? Να την βρίσει ή να την φτύσει ???…» κλπ κλπ.

Τα «πορνοκάναλα της διαπλοκής» ξεχάστηκαν όταν ο Γερμενής πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου εξευτελίστηκε και γελοιοποιήθηκε με φόντο ημίγυμνα πορνίδια να χορεύουν…

«Εντάξει μωρέ, το άφησα το παιδί να πάει για να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του, αφού τον παρουσιάζουν ως αγριάνθρωπο…» – αυτή ήταν η απάντηση Μιχαλολιάκου σε Συναγωνιστή που διαμαρτυρήθηκε τότε…

Όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Παναγιώταρος πουλάει τα μπλουζάκια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι ετικέτες γράφουν … «Made in Pakistan» αρνηθήκαμε να το πιστέψουμε, μέχρι που το είδαμε κι εμείς…

«Εντάξει μωρέ, ο Παναγιώταρος είναι μπροστάρης στον αγώνα, σε μια ετικέτα θα κολλήσουμε τώρα ??? » κλπ κλπ…

Για να μην μακρυγορώ λοιπόν…

Επί τρία χρόνια κάναμε υπομονή, κάναμε τα στραβά μάτια σε όλα τα ολισθήματα της ηγετικής ομάδας, βρίσκαμε δικαιολογίες για όλα και είχαμε εμπιστοσύνη στον «Αρχηγό» που «ξέρει καλύτερα»…

Γράψαμε πύρινα άρθρα υπέρ της ΧΑ σε όλα τα ιστολόγια, εκτεθήκαμε σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και στον χώρο εργασίας μας υπέρ της ΧΑ κλπ κλπ.

Μετά το περιστατικό Φύσσα και τις φυλακίσεις εντείναμε τον αγώνα μας – ο καθένας όπως μπορούσε – για να υποστηρίξουμε το κόμμα.

Όλοι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις οικογένειές μας, όλοι απειληθήκαμε στην δουλειά μας, όλοι γίναμε δακτυλοδεικτούμενοι ως «εγκληματίες» – όλα αυτά για το κόμμα.

Ας μην επαίρεται η ηγετική ομάδα για το ότι μπήκε στα «κελιά της τιμής»… ΟΛΟΙ πληρώσαμε το τίμημα, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο.

Και ποια ήταν η κατάληξη ???

Τρεις μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές βγήκε ο «Αρχηγός» και δήλωσε ότι «αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα…» !!!!

Όλος ο κόσμος της Χρυσής Αυγής πάγωσε…

Βλακεία ??? Γκάφα ??? Ηλιθιότητα ??? Ή υπόγεια συνδιαλλαγή με το σύστημα έναντι συγκεκριμένων ανταλλαγμάτων ???

Διαλέγετε και παίρνετε…

Δεν ήξερε ο … «Ηγέτης» ότι ΜΟΝΟ οι τρομοκρατικές οργανώσεις αναλαμβάνουν πολιτική ευθύνη για δολοφονίες ???

  • Και – σε κάθε περίπτωση – εφόσον είναι ο «Αρχηγός» και απαιτεί να στέκονται προσοχή μπροστά του, γιατί δεν είπε «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ» την πολιτική ευθύνη ???
  • Γιατί είπε «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ » ????
  • Γιατί αυτή η διάχυση της ευθύνης σε όλους εμάς ????

Ως εδώ λοιπόν !!! Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ακόμα κι ένας ταβερνιάρης θα προβληματιζόταν εάν μειώνονταν οι πελάτες στην ταβέρνα του.

Θα σκεφτόταν ότι ίσως πρέπει να ανακαινίσει την ταβέρνα ή να αλλάξει το μενού ή να αλλάξει ο ίδιος…

Όμως ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δείχνει να προβληματίζεται από την απώλεια 60.000 ψηφοφόρων μέσα σε τρία χρόνια.

Σήμερα μάλιστα η ιστοσελίδα της ΧΑ δημοσίευσε άρθρο του «Αρχηγού» με τίτλο «το μέλλον ανήκει σ’εμάς» ( !!!! ).

Τώρα πώς γίνεται να μειώνονται συνεχώς οι ψηφοφόροι σου και το μέλλον να ανήκει σ’εσένα, μόνο ο «Αρχηγός» και οι περί αυτόν γνωρίζουν…

Καμιά κουβέντα για ένα ανοικτό Συνέδριο, καμιά πραγματική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, καμιά σκέψη για ανανέωση της ηγετικής ομάδας ή για οργανωτική αναδόμηση…το μέλλον μας ανήκει, business as usual βαρβαριστί, οι δυο βουλευτικοί μισθοί πέφτουν στην οικογένεια και όσοι διαφωνούν είναι λιποτάκτες και προδότες…ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ !!!!!!

ΥΓ 1 – Εις ό,τι με αφορά, σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την πρότασή σας να έρθουμε σε επαφή.

Η Φύση και η Πολιτική απεχθάνονται το κενό, και ευελπιστώ ότι θα προκύψει κάποιο σχήμα που θα καλύψει το κενό το οποίο – μάλλον μοιραία – θα αφήσει η ΧΑ στον Εθνικιστικό χώρο.

Προς το παρόν το μόνο που θέλω είναι να αποστασιοποιηθώ, να ανασυγκροτηθώ ψυχικά και πνευματικά και να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου, που τόσο την αδίκησα…

ΥΓ 2 – Δια την τάξιν…Εξ’όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Άρης Σπίνος παραμένει Εθνικιστής και βρίσκεται σε διαφορετική γραμμή πλεύσης από τον εκδότη του…Δεν ξέρω εάν αυτό είναι αρκετό, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να είναι στη βουλή ένας Σπίνος και όχι ένας Γερμενής.


Ήταν πάντα τιμή μας που έγραφες εδώ. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει, μένουμε σε όσα μας διαβεβαιώνεις για τον κο Σπίνο. Ο Λόγος σου αρκεί. Συ γνωρίζεις καλύτερα… Σου ευχόμαστε ταχεία ανασυγκρότηση.

Είθε να ξανα-συναντηθούμε στις ατραπούς που οδηγούν στο Πεπρωμένο του Ελληνικού Εθνικισμού! Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών
_____________________________________________________________________________

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: