h1

O ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ο διαδικτυακός μας συναγωνιστής, με γενναιότητα δικαιώνει τις θέσεις μας για το θλιβερό τέλμα στο οποίο οδήγησε τον Εθνικισμό η Χρυσή Αυγή.

16/10/2015

O «EΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ» γράφει «τσαντισμένος» και δημοσιεύουμε τις πικρές διαπιστώσεις του, χωρίς να επιχαίρουμε για την όποια δικαίωσή μας, αφού και μεις την ίδια πίκρα πάνω-κάτω γευτήκαμε και αποχωρήσαμε από το μαντρί. Δημοσιεύουμε την επιστολή του με ορισμένες δικές μας παρατηρήσεις στο τέλος της. Τα στοιχεία του όπως προκύπτουν από την ηλεκτρονική του διεύθυνση αλλά και τα άλλα, τα γραμματικά, γραμματολογικά και υφολογικά στοιχεία της επιστολής, πιστοποιούν ότι «ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ» και «Τσαντισμένος Εθνικιστής» είναι το ίδιο (ηλεκτρονικό) πρόσωπο.

Του απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση γνωριμίας με τους συντελεστές του ιστολογίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών.

Έλληνα Εθνικιστή, σε καλωσορίζουμε ξανά ως Συμμαχητή, ως Συναγωνιστή, ως γνήσιο εν τέλει Εθνικιστή, που πέταξε το κομματικό φίμωτρο, ως Νοσταλγό της Αριστείας (γιατί ζει μέσα μας κάπου βαθιά κρυμμένη και η φωνούλα της πασχίζει να ακουστεί…) και θα χαρούμε να ανταποκριθείς στην πρόσκλησή μας όποτε σου το επιτρέψουν οι συνθήκες.


 Αγαπητοί Συναγωνιστές,

ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι !!

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι πλέον ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Και εξηγούμαι…

Δυστυχώς η κατάσταση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την περιγράφετε.

Είναι πράγματι οδυνηρό να έχεις αφιερώσει και να έχεις επενδύσει πολλά χρόνια της ζωής σου σε έναν σκοπό και να τον βλέπεις να βυθίζεται σε τέλμα.

ΝΑΙ, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε τέλμα – πολιτικό, ιδεολογικό και οργανωτικό – και στην Πολιτική ( όπως και στην ζωή ) το τέλμα ισοδυναμεί με θάνατο.

Ας μην κορο’ι’δεύει τον κόσμο η Χρυσή Αυγή…δεν υπάρχει καμιά «άνοδος» του κόμματος…ο αριθμός των ψήφων πέφτει σταθερά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012 εως σήμερα.

Αλλά προφανώς στην ΧΑ πιστεύουν ότι η συνεχής μείωση των ψήφων δεν αποτελεί πρόβλημα και όλα πηγαίνουν καλά…

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα η ΧΑ θα έπρεπε να είναι στο 20%, αλλά φαίνεται ότι ο μαγαζάτορας Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι το 7% ( 3,7% με την αποχή ) είναι μια χαρά για το μαγαζάκι του και προφανώς θεωρεί ότι τα πάει περίφημα, οπότε κάθε συζήτηση περί αλλαγών και ανανεώσεως στην ηγεσία περιττεύει…

Λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να εκφράζομαι έτσι για έναν άνθρωπο που γνώρισα πριν από 20 χρόνια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ΚΑΝΕΝΑΣ «Αρχηγός» δεν είναι υπεράνω της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

Προσωπικώς πιστεύω ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι η μοναδική εναπομείνασα ελπίδα για να ξεφύγει η ΧΑ από το τέλμα και να κάνει το άλμα προς τα εμπρός.

Ο Ηλίας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον αναδείξουν σε ηγέτη…είναι νέος, εμφανίσιμος (δεν είναι αστείο, όλα παίζουν ρόλο – ειδικά σ’εμάς τους Εθνικιστές που πιστεύουμε στην ιδέα του Ελληνικού Κάλλους), μορφωμένος, ετοιμόλογος και διαθέτων χειμαρρώδες, αυθόρμητο λέγειν – χωρίς τα εκνευριστικά «σαρδάμ» και τους πλατιασμούς του νυν «Αρχηγού».

Ας συγκρίνουμε απλώς το δίδυμο Κασιδιάρη – Βελέντζα με το δίδυμο Μιχαλολιάκου – Ζαρούλια…

Εάν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει πραγματικά στην Ιδεολογία του κόμματος – που πρεσβεύει την επικράτηση των Αρίστων – θα πρέπει να αποσυρθεί από την ηγεσία και να ανοίξει τον δρόμο στους Κασιδιάρηδες του Εθνικισμού – δηλαδή σε νέα, εμφανίσιμα, μορφωμένα και δυναμικά στελέχη – και υπάρχουν πολλά τέτοια άξια παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Εφόσον όμως ο Ηλίας βγήκε και δήλωσε δημοσίως ότι παραμένει «πιστός στρατιώτης» του Μιχαλολιάκου, το άλμα προς τα εμπρός δεν πρόκειται να γίνει.

Θα μας πουν βεβαίως οι «πιστοί στρατιώτες» του Αρχηγού ότι ο Μιχαλολιάκος έστησε το μαγαζί, αυτός το πάλεψε 30 χρόνια και αυτός το έφερε στο 7%, οπότε όλοι εμείς είμαστε αχάριστοι, προδότες, ανυπόμονοι και άσχετοι ( διότι ο «Αρχηγός» ξέρει καλύτερα…)

Θα μας πουν επίσης οι «πιστοί στρατιώτες» του Αρχηγού ότι πρέπει αιωνίως να ψηφίζουμε και να στέλνουμε στην βουλή αυτούς που μπήκαν στα κελιά της τιμής, έστω κι αν πρόκειται για αμόρφωτα ντουβάρια που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια σωστή πρόταση και ο κόσμος γελάει μαζί τους…

Ας μην κλαίγονται στην ΧΑ για το γεγονός ότι δεν τους προβάλλουν τα κανάλια…μάλλον χάρη τους κάνουν….φαντάζεστε έναν Μπαρμπαρούση, έναν Μίχο ή έναν Γερμενή απέναντι σε αλεπούδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας όπως τον Σρό’ι’΄τερ ή τον Χατζηνικολάου ???

Τι θα έλεγε πχ ο Γερμενής – που δεν μπορεί ούτε το όνομά του να πει σωστά και είναι «υπεύθυνος ιδεολογικού», τρομάρα μας – εάν τον ρωτούσε ένας Χατζηνικολάου π.χ. για το οικονομικό πρόγραμμα της ΧΑ ???

Μιλάμε για ΠΛΗΡΗ εξευτελισμό !!!

Αλλά συγνώμη, ξέχασα…ο Γερμενής μπήκε στο «κελί της τιμής» και επομένως οφείλουμε να ψηφίζουμε αυτόν και όχι π.χ. τον Άρη Σπίνο, έναν μορφωμένο, έμπειρο και ικανό δημοσιογράφο που θα μπορούσε να τα βάλει άνετα με οποιοδήποτε καθεστωτικό φερέφωνο…

Πρέπει να έχουμε στη βουλή την κυρα – Ελένη Ζαρούλια και όχι την ικανότατη δικηγόρο Βελέντζα…

Μοναδική όαση στην χρυσαυγιτική κοινοβουλευτική έρημο ο κύριος Α’ι’βατίδης, πρόεδρος των Ελλήνων ιατροδικαστών…

Για να τελειώνει λοιπόν η πλάκα…

Το 7% ήταν επιτυχία το 2012, αλλά είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ το 2015.

Οι Μπαρμπαρούσηδες, Γερμενήδες, Μίχοι και Ζαρούλιες ήταν κάτι το «νέο» το 2012, αλλά είναι αφόρητα και επικίνδυνα «παλιοί» το 2015.

Προσωπικώς δε ξεκαθαρίζω τα εξής…

Δηλώνω Έλληνας Εθνικιστής – ΔΕΝ είμαι «σπορά» των ηττημένων του ’45 και ΔΕΝ έχω την «πολιτική ευθύνη» για καμιά δολοφονία.

Στέκομαι Προσοχή ΜΟΝΟ στον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος – ΔΕΝ στέκομαι προσοχή σε κανέναν «Αρχηγό».

Είμαι κατά της αποχής στις εκλογές, αλλά η ψήφος μου στην Χρυσή Αυγή – εφόσον δεν αλλάζει τίποτα – δεν είναι πλέον δεδομένη.

Οικογενειακά μαγαζιά και παλαιοκομματικές πρακτικές δεν πρόκειται να (ξανα) – στηρίξω.

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
____________________________________________________________

Στα οδυνηρά αλλά απολύτως καίρια συμπεράσματα του Έλληνα -οργισμένου- Εθνικιστή για το θανάσιμο τέλμα όπου οδήγησαν τον Εθνικισμό οι επιλογές της Χρυσής Αυγής έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή

α. Σχετικά με όσα γράφεις για τον κο Ηλία Κασιδιάρη, συγκλίνουμε στα συμπεράσματα.

Ίσως ο κος Κασιδιάρης εγκλωβίζεται σε επιλογές άλλων, τις οποίες δεν είναι σε θέση να επηρεάσει (υπάρχουν και τα παραμάγαζα που έχουν στήσει οι σύζυγοι των άλλοτε εγκλείστων, στις οποίες τα διάφορα κομματόσκυλα που «κατέβαζαν την γραμμή στις τοπικές» απαιτούσαν υποταγή και αφοσίωση!)

Υποταγή και αφοσίωση δηλαδή στις συζύγους Μιχαλολιάκων, Γερμενήδων, Λαγών, μία κυρία του κυρίου από τις ανωτέρω απαιτούσε από τα μέλη τοπικής να υπογράψουν το περιβόητο εκείνο  «Χαρτί ομολογίας»… που περιέφεραν σε όλες τις τοπικές ανά την Ελλάδα… «είμαι και εγώ μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και ζητώ και εγώ την ποινική μου δίωξη!!!» έγραφε το χαρτί…  «διαφορετικά δεν είστε Χρυσαυγίτες!!!»

Συναγωνιστής μας, στο άρθρο του, Η ΤΙΜΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ… περιέγραψε την ψυχική διαδρομή που οδήγησε τον Η.Κ. στον εθελούσιο (κατά την άποψή του και την άποψή μας) εγκλεισμό του τον Ιούλιο του 2014.  Ωστόσο σήμερα, μετά από 18 μήνες και με τον κο Κασιδιάρη εκτός φυλακής, έκπληκτη η απεγνωσμένη πλέον, εναπομείνασα βάση, παρατηρεί μια κάποια «ακαμψία», μια κάποια «ακινησία», μια «σιγή» εκ μέρους του, ενώ είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι «νοιώθει το τέλμα στο οποίο αργά αλλά σταθερά το κόμμα του βυθίζεται»Παρατηρήστε μόνο το ύφος του κου Κασιδιάρη στο παρακάτω βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=RQUGjTkSeMc

β. σχετικά με τον κο Σπίνο, υποψήφιο στις εκλογές Ιανουαρίου 2015, με πολύ καλό αποτέλεσμα -8.630 ψήφοι-. Ένα μόλις μήνα μετά, είχαμε εντοπίσει ορισμένες αποκλίσεις στην συμπεριφορά της εφημερίδας του (ΑΚΡΟΠΟΛΗ). Μας αντιμετώπισαν υπεροπτικά, απορριπτικά («δεν δεχόμαστε κριτική εμείς, λογοδοτούμε μόνο στην Ιστορία», αλλά γνωρίζουμε και η πηγή μας είναι έγκυρη, πως υπήρξε εσωκομματική «παλινδρόμηση» όσον αφορά στην φιλική ως τότε αντιμετώπιση της συγκεκριμένης εφημερίδας εκ μέρους της Χ.Α. Ο αξιότιμος κος Σπίνος, που διαθέτει πράγματι τα στοιχεία τα οποία αναφέρεις, και θα μπορούσε να φέρει ικανοποιητικά σε πέρας μια αντιπαράθεση με τους ανωτέρω συστημικούς δημοσιογράφους, είναι διευθυντής σύνταξης στην εν λόγω εφημερίδα και κατά πόσον είναι άμοιρος ή αμέτοχος των αποφάσεων του εκδότη του, ο οποίος πολύ νωρίς… «απέστρεψε το βλέμμα από την χρυσή αυγή»;

Ωστόσο εδώ το κυρίως θέμα είναι η μηδενική πολιτική προ-ορατικότητα της «ηγεσίας» που δεν διείδε έγκαιρα την στροφή της συγκεκριμένης εφημερίδας…

Μηδενική πολιτική προ-ορατικότητα, καθολική απουσία εύστοχων πολιτικών εκτιμήσεων και τέλος… δράσεις που προκάλεσαν εγκληματικά και τραγικά αποτελέσματα.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε με τις ώρες…ωστόσο το καταθλιπτικό  συμπέρασμα και απ’ όσα ΔΗΜΟΣΙΑ στηλιτεύει ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, που γνωρίζει πολλά περισσότερα από εμάς, είναι…πως…

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι πλέον σιδηροδέσμιος όμηρος και κείται ημιθανής πνιγμένος και στο ίδιο του το Αίμα… εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανεπάρκειας του κώματος της χρυσής αυγής.

Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών.

Advertisements

One comment

 1. Αγαπητοί Συναγωνιστές,

  πραγματικά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

  Ο ενθουσιασμός, η αγωνιστική έξαψη και η αισιοδοξία που μας διακατείχαν το 2012 έδωσαν την θέση τους στην απογοήτευση και τον θυμό.

  Λυπάμαι που επικοινωνούμε ξανά υπό τέτοιες συνθήκες.

  Πρέπει κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα εναντίον του απλού κόσμου της Χρυσής Αυγής.

  Εξακολουθώ να αγαπώ και να θεωρώ Συναγωνιστές μου όλους τους απλούς ψηφοφόρους, φίλους και υποστηρικτές του κόμματος που έδωσαν – και δίνουν – ανιδιοτελώς τον αγώνα για τον Εθνικισμό.

  Αισθάνομαι μάλιστα – σε έναν βαθμό – ένοχος για το γεγονός ότι με λόγια, με γραπτά και με έργα έπεισα πολλούς ανθρώπους να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, μόνο και μόνο για να τους δω να απογοητεύονται στην πορεία…

  Νομίζω ότι όλοι αισθανόμαστε κάπως έτσι, αλλά ίσως εγώ – όντας περισσότερα χρόνια στον «χώρο» – θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα…

  Προσπάθησα να υποστηρίξω την Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.

  Ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή – στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 – προσπάθησα να υποστηρίξω την υπόθεση της ΧΑ, ακόμα και στην ασαφή θέση της στο ζήτημα «ΕΥΡΩ ή Δραχμή» – θυμάστε νομίζω και την επιστολή που σας έστειλα τότε σχετικώς.

  Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να με κατηγορήσει ως «λιποτάκτη», όπως αρέσκονται να κάνουν οι κλακαδόροι της «οικογενείας» για όσους οργίζονται και καταγγέλουν τα κακώς κείμενα.

  Όμως όλα αυτά απεδείχθησαν μάταια.

  Ήδη αμέσως μετά την είσοδο της ΧΑ στη βουλή το 2012 είχα αρχίσει να βλέπω κάποια ανησυχητικά σημάδια, αλλά μέσα στον γενικό ενθουσιασμό και στο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατούσε προτίμησα να τα αγνοήσω.

  «Δεν πειράζει, νωρίς είναι ακόμα, είμαστε άπειροι στα κοινοβουλευτικά, ο Αρχηγός ξέρει καλύτερα…..» κλπ κλπ.

  Το «αλήτες – προδότες – πολιτικοί» έγινε «κυρίες και κύριοι συνάδελφοι» ( !!!! ) στην πρώτη ομιλία του Μιχαλολιάκου στη βουλή .

  «Δεν πειράζει, ξέρει ο Αρχηγός, το κάνει για να μην τον λένε τραμπούκο και φασίστα…..» κλπ κλπ.

  Το «΄κρεμάλα στους προδότες» έγινε θερμή χειραψία και βαθιά υπόκλιση στην Ντόρα Μπακογιάννη….

  «Εντάξει μωρέ, δεν έκανε κανένα έγκλημα ο Αρχηγός, τι να κάνει δηλαδή ??? Να την βρίσει ή να την φτύσει ???….» κλπ κλπ.

  Τα «πορνοκάναλα της διαπλοκής» ξεχάστηκαν όταν ο Γερμενής πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου εξευτελίστηκε και γελοιοποιήθηκε με φόντο ημίγυμνα πορνίδια να χορεύουν….

  «Εντάξει μωρέ, το άφησα το παιδί να πάει για να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του, αφού τον παρουσιάζουν ως αγριάνθρωπο….» – αυτή ήταν η απάντηση Μιχαλολιάκου σε Συναγωνιστή που διαμαρτυρήθηκε τότε…

  Όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Παναγιώταρος πουλάει τα μπλουζάκια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι ετικέτες γράφουν ….»Made in Pakistan» αρνηθήκαμε να το πιστέψουμε, μέχρι που το είδαμε κι εμείς…

  «Εντάξει μωρέ, ο Παναγιώταρος είναι μπροστάρης στον αγώνα, σε μια ετικέτα θα κολλήσουμε τώρα ??? » κλπ κλπ….

  Για να μην μακρυγορώ λοιπόν….

  Επί τρία χρόνια κάναμε υπομονή, κάναμε τα στραβά μάτια σε όλα τα ολισθήματα της ηγετικής ομάδας, βρίσκαμε δικαιολογίες για όλα και είχαμε εμπιστοσύνη στον «Αρχηγό» που «ξέρει καλύτερα»….

  Γράψαμε πύρινα άρθρα υπέρ της ΧΑ σε όλα τα ιστολόγια, εκτεθήκαμε σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς και στον χώρο εργασίας μας υπέρ της ΧΑ κλπ κλπ.

  Μετά το περιστατικό Φύσσα και τις φυλακίσεις εντείναμε τον αγώνα μας – ο καθένας όπως μπορούσε – για να υποστηρίξουμε το κόμμα.

  Όλοι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις οικογένειές μας, όλοι απειληθήκαμε στην δουλειά μας, όλοι γίναμε δακτυλοδεικτούμενοι ως «εγκληματίες » – όλα αυτά για το κόμμα.

  Ας μην επαίρεται η ηγετική ομάδα για το ότι μπήκε στα «κελιά της τιμής»…..ΟΛΟΙ πληρώσαμε το τίμημα, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο.

  Και ποια ήταν η κατάληξη ???

  Τρεις μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές βγήκε ο «Αρχηγός» και δήλωσε ότι «αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα….» !!!!

  Όλος ο κόσμος της Χρυσής Αυγής πάγωσε…

  Βλακεία ??? Γκάφα ??? Ηλιθιότητα ??? Ή υπόγεια συνδιαλλαγή με το σύστημα έναντι συγκεκριμένων ανταλλαγμάτων ???

  Διαλέγετε και παίρνετε…

  Δεν ήξερε ο …. «Ηγέτης» ότι ΜΟΝΟ οι τρομοκρατικές οργανώσεις αναλαμβάνουν πολιτική ευθύνη για δολοφονίες ???

  Και – σε κάθε περίπτωση – εφόσον είναι ο «Αρχηγός» και απαιτεί να στέκονται προσοχή μπροστά του, γιατί δεν είπε «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ» την πολιτική ευθύνη ??? Γιατί είπε «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ » ???? Γιατί αυτή η διάχυση της ευθύνης σε όλους εμάς ????

  Ως εδώ λοιπόν !!! Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

  Ακόμα κι ένας ταβερνιάρης θα προβληματιζόταν εάν μειώνονταν οι πελάτες στην ταβέρνα του.

  Θα σκεφτόταν ότι ίσως πρέπει να ανακαινίσει την ταβέρνα ή να αλλάξει το μενού ή να αλλάξει ο ίδιος…

  Όμως ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δείχνει να προβληματίζεται από την απώλεια 60.000 ψηφοφόρων μέσα σε τρία χρόνια.

  Σήμερα μάλιστα η ιστοσελίδα της ΧΑ δημοσίευσε άρθρο του «Αρχηγού» με τίτλο » το μέλλον ανήκει σ’εμάς» ( !!!! ).

  Τώρα πώς γίνεται να μειώνονται συνεχώς οι ψηφοφόροι σου και το μέλλον να ανήκει σ’εσένα, μόνο ο «Αρχηγός» και οι περί αυτόν γνωρίζουν….

  Καμιά κουβέντα για ένα ανοικτό Συνέδριο, καμιά πραγματική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, καμιά σκέψη για ανανέωση της ηγετικής ομάδας ή για οργανωτική αναδόμηση….το μέλλον μας ανήκει, business as usual βαρβαριστί, οι δυο βουλευτικοί μισθοί πέφτουν στην οικογένεια και όσοι διαφωνούν είναι λιποτάκτες και προδότες…..ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ !!!!!!

  ΥΓ 1 – Εις ό,τι με αφορά, σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την πρότασή σας να έρθουμε σε επαφή.

  Η Φύση και η Πολιτική απεχθάνονται το κενό, και ευελπιστώ ότι θα προκύψει κάποιο σχήμα που θα καλύψει το κενό το οποίο – μάλλον μοιραία – θα αφήσει η ΧΑ στον Εθνικιστικό χώρο.

  Προς το παρόν το μόνο που θέλω είναι να αποστασιοποιηθώ, να ανασυγκροτηθώ ψυχικά και πνευματικά και να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου, που τόσο την αδίκησα….

  ΥΓ 2 – Δια την τάξιν…..Εξ’όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Άρης Σπίνος παραμένει Εθνικιστής και βρίσκεται σε διαφορετική γραμμή πλεύσης από τον εκδότη του….Δεν ξέρω εάν αυτό είναι αρκετό, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να είναι στη βουλή ένας Σπίνος και όχι ένας Γερμενής .Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: