h1

ΗΛΟΙ ΕΝ ΣΤΗΛΗ

08/10/2015

Επόμενο ήταν… Κάποιος έπρεπε να εκφράσει τους ευσεβείς πόθους του χρυσαυγίτικου κώματος περί μετατροπής της τεράστιας αποχής του εκλογικού σώματος σε στήριξη του «μαύρου μαγαζιού» τους. Και εγένετο «μαστόρευσις» της δεδηλωμένης απέχθειας των ψηφοφόρων προς την χρυσή αυγή, σε αγωνιώδη προτροπή στήριξης του αντίποδα του Καπιταλιστικού Κώματος Ελλάδος!

Στα καθήκοντά τους (των χρυσαυγιτών και πρωτίστως προφανώς του «ατσάλινου» κωματικού αρθρογράφου τους) είναι «ως ασυμβίβαστοι Εθνικιστές Επαναστάτες και Γνήσιοι αντικαθεστωτικοί, προστίθεται και η τιτάνια – αλλά τόσο απαραίτητη- προσπάθεια να πείσουμε τους συμπατριώτες μας ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει επ’ ουδενί η ρήση «όλοι το ίδιο είναι». 

Μάάάλιστα. Δεν ισχύει η ρήση. Για να δούμε λοιπόν εάν ισχύει…

Το ζητούμενο (για τους χρυσαυγίτες) είναι «να μπορέσουμε να μπολιάσουμε στο πνεύμα των συμπατριωτών μας εποικοδομητική πολιτική και κοινωνική συνείδηση, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως είναι εκείνες οι πρακτικές συμπεριφοράς που μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό.» 

Πως επιτυγχάνεται αυτό;
Εποικοδομητική πολιτική και κοινωνική συνείδηση μπολιάζουν οι χρυσαυγίτες με πολλούς τρόπους. Πολιτική συνείδηση μπολιάζουν ας πούμε ως εξής:

 • Στις εκλογές του 2012 ο ψηφισθέντας υποψήφιος βουλευτής κ. Νικήτας Σιώης, εξελέγη, αλλά παραιτήθη προς χάριν του κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλου εκ Σερρών αφού επικαλέσθηκε «ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις», οι οποίες βεβαίως αφού ορκίσθηκε ο κ. Ματθαιόπουλος βουλευτής προφανώς έπαυσαν, μια που ο κ. Σιώης εάν δεν απατώμεθα διορίσθηκε αμέσως μετά επιστημονικός συνεργάτης στην Βουλή!
 • Η σύζυγος του άνακτα κ. Ελένη Ζαρούλια, καίτοι δεν κατάφερε να συγκινήσει τους Έλληνες πολίτες και ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ, εν τούτοις ο κ. Μιχαλολιάκος γραμματέας της χρυσής αυγής και σύζυγός της, «παραίτησε» την κ. Δήμητρα Βελέντζα που ΕΞΕΛΕΓΗ βουλευτής, της πήρε την έδρα και έδωσε την δική του «κληρονομικώ δικαιώματι» στην κ. Ζαρούλια!
  Ομοίως και στις πρόσφατες εκλογές! Πάλι απέτυχε η κ. Ζαρούλια να συγκινήσει με τον μεστό πολιτικό της λόγο το πόπολο και ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ, αλλά ο κ. Μιχαλολιάκος φρόντισε ούτως ώστε το οικογενειακό κυνοβουλευτικό έσοδο να μην υποστεί….απομείωση!!

Εποικοδομητική κοινωνική συνείδηση  μπολιάζουν ας πούμε οι χρυσαυγίτες ως εξής:

 • Καίτοι ΕΥΑΓΓΕΛiΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ και θεωρούν ανοσιούργημα την χρήση τοξικών ουσιών ανεξαρτήτως εάν αυτές κατηγοριοποιούνται σε «σκληρές» και «μαλακές» ουσίες, εν τούτοις έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί πρώην μέλη των τοπικών 5μελών συμβουλίων για κατοχή και χρήση ναρκωτικών!!
 • Επίσης, ο κ. Κουκούτσης, ο Μεσσήνιος βουλευτής, απευθυνόμενος σε κωματικό ακροατήριο ανέφερε ότι «δεν βγαίνει» με τα ψίχουλα που του αποδίδει η βουλευτική αποζημίωση και ότι το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται «καίει τα άντερα του».
 • Συγγενείς όλων των βαθμών των κωματικών στελεχών διορίζονται σε έμμισθες θέσεις και απολαμβάνουν προνομίων που οι…πληβείοι του κώματος μόνο να ονειρεύονται μπορούν…

Θεωρούμε τα παραπάνω ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ως τέλεια παραδείγματα «μπολιάσματος εποικοδομητικής πολιτικής και κοινωνικής συνείδησης!»

Πάμε παρακάτω:

«Πολλές φορές, μια υποτιθέμενη «επαναστατική» πράξη παράγει καθεστωτικό αποτέλεσμα, με τις παρενέργειές της να οδηγούν σε καταστολή. Ενθυμούμενοι το πώς κατέληξε το ογκώδες «κίνημα» των «αγανακτισμένων» το καλοκαίρι του 2011, το οποίο αφομοιώθηκε και εξουδετερώθηκε πλήρως από την πολυπλόκαμη μηχανή της καθεστωτικής πολιτικής, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το τεράστιο «κίνημα» της αποχής των πρόσφατων εκλογών.»

Οποία αγωνία του κωματικού αρθρογράφου!  

Εάν δεν απατώμεθα (εκ νέου) τον Δεκέμβριο του 2011 στην συγκέντρωση της χρυσής αυγής στο Σύνταγμα, σημειώθηκαν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις, έγινε χρήση χημικών  και η ΕΛ.ΑΣ. απώθησε από τον χώρο τους συγκεντρωμένους χρυσαυγίτες. Αυτό, να υποθέσουμε ότι εμπίπτει στην πρώτη πρόταση του κ. Μάστορα που λέει ότι «Πολλές φορές, μια υποτιθέμενη «επαναστατική» πράξη παράγει καθεστωτικό αποτέλεσμα, με τις παρενέργειές της να οδηγούν σε καταστολή.»

Συνεχίζουμε:
Πόθεν προκύπτει ομοιάζουσα πολιτική ή εκλογική συμπεριφορά του «κινήματος» των «αγανακτισμένων» με την αποχή μέρους των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ΟΥΤΕ είναι όλοι Εθνικιστές, ΟΥΤΕ διαδήλωσαν δημοσίως την επιλογή τους, ΟΥΤΕ μετουσιώθηκαν (έστω ατύπως) σε «κίνημα», ΟΥΤΕ διαφήμισαν την εκλογική τους στάση δια των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης, ΟΥΤΕ διαθέτουν οργανωτική επιτροπή;

Ατυχής, άκαιρη και άκυρη η αναφορά του κ. Μάστορα; Μάλλον όχι, καθώς αυτό που εντέχνως υποκρύπτεται στο άρθρο του, είναι οι μύχιοι φόβοι του κώματος της χρυσής αυγής μήπως συμβεί αυτό ακριβώς που απεύχονται, ήτοι, την μετεξέλιξη της αποχής από τις εκλογές σε κάποιου είδους «κίνημα» το οποίο θα αποκτήσει ΚΑΙ οργανωτική επιτροπή ΚΑΙ θα διαδηλώσει δημοσίως τις προθέσεις του  ΚΑΙ θα εγκολπωθεί τμήμα των Ελλήνων (απηυδισμένων) Εθνικιστών, αλλά ΔΕΝ θα στηριχθεί από τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, ΔΕΝ θα αποκτήσει πολιτική κάλυψη(…) και πολύ περισσότερο ΔΕΝ θα καπελωθεί από τους μέντορες του αρθρογράφου, πράγμα που υφίσταται ως έτι φοβερότερον…

Καλά κάνει το επιτελείο μαύρης προπαγάνδας της χρυσής αυγής και βάζει μπροστά τις μηχανές της αρθρογραφούσης λωτοφαγίας!

Ο πανικός που διακατέχει το κωματικό επιτελείο είναι προφανής και εμφανής.

Η ελεύθερη πτώση των ποσοστών και η κυνική ομολογία της ανάληψης πολιτικής(…) ευθύνης της στυγερής δολοφονίας ενός πολίτη που βρισκόταν στην αντίπερα πολιτική όχθη από τον «αρχηγό» της χρυσής αυγής, είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος πολιτικού «θανάτου» της χρυσής αυγής!

Αυτό που θα πρέπει να τρομάζει όμως τους Έλληνες πολίτες και δη τους Εθνικιστές, είναι το τι προτίθεται να τοποθετήσει η Νέα Τάξη στην θέση της…                                            
Σφύραρχος 

_____________________________________________________________________________ Αναγκαζόμενος ο κος Μάστορας -από την αποχή, από την ακατάπαυστη αιμορραγία στελεχών και την εκκωφαντική κατακραυγή για την επικρατούσα σηπτική οικογενειοκρατία και όχι μόνο- να τονίσει την «τιτάνια – αλλά τόσο απαραίτητη– προσπάθεια να πείσουμε … ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει επ’ ουδενί η ρήση «όλοι το ίδιο είναι»» αυτό ακριβώς ομολογεί!!!

Καθώς, όταν η χα εισέβαλλε ορμητικά το 2012 στο πολιτικό προσκήνιο, το στοιχείο που τόνιζαν μονότονα ήταν… «δεν είμαστε το ίδιο» και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γεγονός είναι, ότι έπειθαν το καινούργιο ακροατήριό τους!

Που όμως κάποτε αντελήφθη και συνειδητοποίησε οδυνηρά αλλά και ανεπίστρεπτα ότι …

…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ Ή ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ακριβώς το ίδιο με όλους τους άλλους.

Εκ της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών

Advertisements

One comment

 1. Αγαπητοί Συναγωνιστές,

  ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι !!

  Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι πλέον ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

  Και εξηγούμαι….

  Δυστυχώς η κατάσταση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την περιγράφετε.

  Είναι πράγματι οδυνηρό να έχεις αφιερώσει και να έχεις επενδύσει πολλά χρόνια της ζωής σου σε έναν σκοπό και να τον βλέπεις να βυθίζεται σε τέλμα.

  ΝΑΙ, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε τέλμα – πολιτικό, ιδεολογικό και οργανωτικό – και στην Πολιτική ( όπως και στην ζωή ) το τέλμα ισοδυναμεί με θάνατο.

  Ας μην κορο’ι’δεύει τον κόσμο η Χρυσή Αυγή….δεν υπάρχει καμιά «άνοδος» του κόμματος…..ο αριθμός των ψήφων πέφτει σταθερά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012 εως σήμερα.

  Αλλά προφανώς στην ΧΑ πιστεύουν ότι η συνεχής μείωση των ψήφων δεν αποτελεί πρόβλημα και όλα πηγαίνουν καλά…

  Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα η ΧΑ θα έπρεπε να είναι στο 20%, αλλά φαίνεται ότι ο μαγαζάτορας Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι το 7% ( 3,7% με την αποχή ) είναι μια χαρά για το μαγαζάκι του και προφανώς θεωρεί ότι τα πάει περίφημα, οπότε κάθε συζήτηση περί αλλαγών και ανανεώσεως στην ηγεσία περιττεύει…

  Λυπάμαι που φτάνω στο σημείο να εκφράζομαι έτσι για έναν άνθρωπο που γνώρισα πριν από 20 χρόνια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ΚΑΝΕΝΑΣ «Αρχηγός» δεν είναι υπεράνω της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

  Προσωπικώς πιστεύω ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι η μοναδική εναπομείνασα ελπίδα για να ξεφύγει η ΧΑ από το τέλμα και να κάνει το άλμα προς τα εμπρός.

  Ο Ηλίας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον αναδείξουν σε ηγέτη….είναι νέος, εμφανίσιμος ( δεν είναι αστείο, όλα παίζουν ρόλο – ειδικά σ’εμάς τους Εθνικιστές που πιστεύουμε στην ιδέα του Ελληνικού Κάλλους ), μορφωμένος, ετοιμόλογος και διαθέτων χειμαρρώδες, αυθόρμητο λέγειν – χωρίς τα εκνευριστικά «σαρδάμ» και τους πλατιασμούς του νυν «Αρχηγού».

  Ας συγκρίνουμε απλώς το δίδυμο Κασιδιάρη – Βελέντζα με το δίδυμο Μιχαλολιάκου – Ζαρούλια….

  Εάν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει πραγματικά στην Ιδεολογία του κόμματος – που πρεσβεύει την επικράτηση των Αρίστων – θα πρέπει να αποσυρθεί από την ηγεσία και να ανοίξει τον δρόμο στους Κασιδιάρηδες του Εθνικισμού – δηλαδή σε νέα, εμφανίσιμα, μορφωμένα και δυναμικά στελέχη – και υπάρχουν πολλά τέτοια άξια παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

  Εφόσον όμως ο Ηλίας βγήκε και δήλωσε δημοσίως ότι παραμένει «πιστός στρατιώτης» του Μιχαλολιάκου, το άλμα προς τα εμπρός δεν πρόκειται να γίνει.

  Θα μας πουν βεβαίως οι «πιστοί στρατιώτες» του Αρχηγού ότι ο Μιχαλολιάκος έστησε το μαγαζί, αυτός το πάλεψε 30 χρόνια και αυτός το έφερε στο 7%, οπότε όλοι εμείς είμαστε αχάριστοι, προδότες, ανυπόμονοι και άσχετοι ( διότι ο «Αρχηγός» ξέρει καλύτερα….)

  Θα μας πουν επίσης οι «πιστοί στρατιώτες» του Αρχηγού ότι πρέπει αιωνίως να ψηφίζουμε και να στέλνουμε στην βουλή αυτούς που μπήκαν στα κελιά της τιμής, έστω κι αν πρόκειται για αμόρφωτα ντουβάρια που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια σωστή πρόταση και ο κόσμος γελάει μαζί τους….

  Ας μην κλαίγονται στην ΧΑ για το γεγονός ότι δεν τους προβάλλουν τα κανάλια….μάλλον χάρη τους κάνουν….φαντάζεστε έναν Μπαρμπαρούση, έναν Μίχο ή έναν Γερμενή απέναντι σε αλεπούδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας όπως τον Σρό’ι’΄τερ ή τον Χατζηνικολάου ???

  Τι θα έλεγε πχ ο Γερμενής – που δεν μπορεί ούτε το όνομά του να πει σωστά και είναι «υπεύθυνος ιδεολογικού», τρομάρα μας – εάν τον ρωτούσε ένας Χατζηνικολάου πχ για το οικονομικό πρόγραμμα της ΧΑ ???

  Μιλάμε για ΠΛΗΡΗ εξευτελισμό !!!

  Αλλά συγνώμη, ξέχασα….ο Γερμενής μπήκε στο «κελί της τιμής» και επομένως οφείλουμε να ψηφίζουμε αυτόν και όχι πχ τον Άρη Σπίνο, έναν μορφωμένο, έμπειρο και ικανό δημοσιογράφο που θα μπορούσε να τα βάλει άνετα με οποιοδήποτε καθεστωτικό φερέφωνο….

  Πρέπει να έχουμε στη βουλή την κυρα – Ελένη Ζαρούλια και όχι την ικανότατη δικηγόρο Βελέντζα….

  Μοναδική όαση στην χρυσαυγιτική κοινοβουλευτική έρημο ο κύριος Α’ι’βατίδης, πρόεδρος των Ελλήνων ιατροδικαστών…

  Για να τελειώνει λοιπόν η πλάκα…

  Το 7% ήταν επιτυχία το 2012, αλλά είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ το 2015.

  Οι Μπαρμπαρούσηδες, Γερμενήδες, Μίχοι και Ζαρούλιες ήταν κάτι το «νέο» το 2012, αλλά είναι αφόρητα και επικίνδυνα «παλιοί» το 2015.

  Προσωπικώς δε ξεκαθαρίζω τα εξής…

  Δηλώνω Έλληνας Εθνικιστής – ΔΕΝ είμαι «σπορά» των ηττημένων του ’45 και ΔΕΝ έχω την «πολιτική ευθύνη» για καμιά δολοφονία.

  Στέκομαι Προσοχή ΜΟΝΟ στον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος – ΔΕΝ στέκομαι προσοχή σε κανέναν «Αρχηγό».

  Είμαι κατά της αποχής στις εκλογές, αλλά η ψήφος μου στην Χρυσή Αυγή – εφόσον δεν αλλάζει τίποτα – δεν είναι πλέον δεδομένη.

  Οικογενειακά μαγαζιά και παλαιοκομματικές πρακτικές δεν πρόκειται να (ξανα) – στηρίξω.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: