h1

Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

28/09/2015

Παραφράζουμε τον κ. Κούντερα (ελπίζω να μας συγχωρήσει γι’αυτό…) διαπιστώνοντας ότι είναι απείρως δυσβάστακτο να είναι κανείς Δίκαιος, Έντιμος, Ειλικρινής, Εθνικά χρήσιμος, Φυλετικά ωφέλιμος, από το να είναι εθελόδουλος, υπηρέτης αλλότριων συμφερόντων, Εθνικά επικίνδυνος και εντολοδόχος ανώμαλων μισανθρώπων!

Είναι επιπροσθέτως απείρως ευκολότερο!

master-eye-Κανείς δεν σου ζητά πτυχίο Εθνικής Συνειδήσεως, ούτε πιστοποιητικό Φυλετικής καταγωγής όταν πρόκειται να πουλήσεις εκδούλευση σε αντεθνικά οβάλ γραφεία που εκπονούν σχέδια ποδηγέτησης του μισητού εχθρού που τυγχάνει ο συμπαντικός φάρος και σημείο αναφοράς των έλ-λογων όντων.

Τι πιο εύκολο από την «νενέκεια» επιλογή ενός δίποδου κτήνους με ακροβατικής ευκαμψίας σπονδυλική στήλη;

Απλώς υποτάσσεσαι στην θέληση των αφεντικών και ο τραπεζικός σου λογαριασμός πιστώνεται με λογιστικό χρήμα. Που αυτό με την σειρά του σε καθιστά αυτομάτως «δυνατότερο» αφού αποκτάς μία κάποια «ασυλία» στην ικανοποίηση των ταπεινών σου ενστίκτων και στην επιβολή σου έναντι άλλων δίποδων(…) και αυτό με την σειρά του σε καθιστά «λίγο πιο ίσο» έναντι «του νόμου» συγκριτικά με τον όχλο, που αυτό με την σειρά του σου εξασφαλίζει προνόμια στις διάφορες συναλλαγές σου με άλλες κοινωνικές ομάδες, που με την σειρά του οδηγεί στην σιωπηρή αποδοχή των «ιδιαιτεροτήτων» σου από το κοινωνικό σύνολο και την διασφάλιση της «νόμιμης» άσκησης παράνομων δραστηριοτήτων!

 Έτσι δομήθηκε το δύσοσμο κοινωνικό περίβλημα που περικλείει έναν σήποντα οργανισμό που αυτάρεσκα αποκαλούμε «κοινωνία», μια που ημιάγριοι και ημιμαθείς καθώς είμαστε δεν γνωρίζουμε καν την σημασία της λέξεως. Και όλα αυτά αναδύονται με τις καθημερινές και α-συνήθεις συμπεριφορές μας.

Ποιος πραγματικά νοιάζεται για το τι θα γίνει με αυτόν τον Τόπο και τους πολίτες του; Ουδείς και πρωτίστως τα δίποδα ενδεδυμένα πιθηκοειδή που αρέσκονται στην βαρύγδουπη ονομασία «εκλογικό σώμα!»

Ο υπερήφανος διαστημόβλαχος που φορά «τα καλά του» και κατευθύνεται με περισπούδαστο ύφος στο εκλογικό κέντρο για να «ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα» θα δαπανήσει 4 λεπτά για να ρίξει νερό στον μύλο της Εθνικής συνθλίψεως(…) και τουλάχιστον 30-40 λεπτά στον προαύλιο του εκλογικού κέντρου χώρο για να μπουρδολογήσει με τους υπολοίπους συνδημότες που ψήφισαν προηγουμένως «τον καταλληλότερο» κυβερνήτη και όλοι μαζί ευχαριστημένοι θα …οδεύσουν προς το πλησιέστερο μεζεδοπωλείο για να συνεχίσουν εν μέσω τσιπουροκατάνυξης τον σχεδιασμό διάσωσης του Έθνους που θα πρέπει να εφαρμόσει ο «δημοφιλέστερος».

hanging-puppetsΕν τω μεταξύ, κάπου πολύ μακριά από το εν λόγω μεζεδο-καφρο-πουλιό, κάποιοι «κουτόφραγκοι», ξέρετε, από αυτούς που μας δανείζουν «τα φράγκα» για να αγοράζουμε αφειδώς τα γερμανικής κατασκευής υπερηχητικά τετράτροχα(…) και να θωπεύουμε τα ανατολικής προελεύσεως ημιθανή τοξικοεξαρτημένα πορνίδια, θα τρίβουν τα χέρια τους που «ο κυρίαρχος λαός» θα ανακαλύψει οσονούπω ότι δεν είναι και τόσο κυρίαρχος και εν ευθέτω χρόνω οι πιο πολλοί από αυτούς «τους αετούς» της πιάτσας θα αναγκαστούν να δώσουν όσο-όσο τα «θηρία» που αγόρασαν με τις τελευταίες επιδοτήσεις που τους έδωσε η Ενωμένη Επιμειξία για να καταστρέψουν την μοναδική πραγματική πηγή εσόδων και Ανάπτυξης που διέθεταν! (Πράγμα που ήδη συμβαίνει!)  

Με τα πρώτα μέτρα που θα λάβει «ο καταλληλότερος» θα αρχίσουν οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί από «τον κυρίαρχο λαό», αφού θα ανακαλύπτουν ότι ο τραπεζικός τους λογαριασμός έπαψε ξαφνικά να πιστώνεται με περίσσιο λογιστικό χρήμα και το κόστος ζωής εκτινάσσεται ακατανόητα!
Θα θυμώσουν, όχι με την επιλογή τους φυσικά, αλλά με τον «ανίκανο» (αυτόν που ήταν καταλληλότερος…) που «τους πρόδωσε», που «τον πίστεψαν».
Θα αναθεματίζουν και θα φιλονικούν με τον γείτονα που ψήφισε «τον δεύτερο καταλληλότερο» που «δεν θα τα έκανε αυτά» και που «δεν θα υποτασσόταν» αλλά «θα διαπραγματευόταν» με τους δανειστές (μάλλον για τον τρόπο παράδοσης και τους όρους θανάτωσης…)

Και θα απαιτούν την αποκαθήλωσή του, τι λέω, την σταύρωσή του! Εδώ και τώρα! Εκλογές (ξανά…) για να αποφασίσει «ο κυρίαρχος λαός» (ξανά…) και να αναλάβει «ο καταλληλότερος» που στις

... τότε που "σφραγίστηκε" η πορεία του μικρού Τσίπρα

… τότε που «σφραγίστηκε» η πορεία του μικρού Τσίπρα…

προηγούμενες εκλογές δεν είχε ωριμάσει και δεν ήταν και τόσο «κατάλληλος», ή στην χειρότερη όπως προσφάτως «να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στο παιδί…» αφού στην πρώτη του θητεία «είχε τα βαρίδια» που «δεν τον άφηναν», λες και η άσκηση εξουσίας είναι κατάδυση μετά καταδυτικών βαρών, απαραιτήτων για την βύθιση, περιττών για την ανάδυση…

Διαθέτοντες για  μυαλό το έν εκατοστημόριο εγκεφάλου όρνιθας (καθ’ότι ο του πετεινού είναι κατά τι ευστροφότερος…) ναυαγήσαμε μεσοπέλαγα και για να μας δουν από μακριά τα σωστικά συνεργεία, βάλαμε φωτιά στην σωσίβια λέμβο!! 

Τι καλύτερο δηλαδή αναμένουμε από την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας; Καλύτερη διακυβέρνηση από τους επανακάμψαντες πολιτικάντηδες;
Από τους επαγγελματίες συμβολαιογράφους παραχώρησης της Εθνικής μας κυριαρχίας;
Από αυτούς που θα έσκιζαν τα μνημόνια και μέχρι τώρα προβάρουν το σκίσιμο της …καλτσοδέτας τους;
Από αυτούς που κόπτονται για τους πενόμενους Έλληνες τρώγοντας φαγκρί και πίνοντας σκωτσέζικα ευγενή αποστάγματα στο εστιατόριο του Ελληνικού κυνοβουλίου;
Από αυτούς που πλημμυρίζουν με φονταμενταλιστές την Πατρίδα μας και τους βαφτίζουν πρόσφυγες;
Από αυτούς που έστησαν σε χρόνο ρεκόρ πολυτελείς οικισμούς για τους φυγόστρατους αλλοεθνείς αφροασιάτες με τους φόρους μας, ενώ ακόμη ψάχνουν να βρουν που πήγαν οι εισφορές (μας…) για τους πυρόπληκτους της Ηλείας;
Από αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τα κενά των δημόσιων σχολείων ενώ πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να σπουδάζουν τα βλαστάρια τους σε ξένα σχολεία και κολλέγια;

Τι περιμένετε πια ρε καραγκιόζηδες, ραγιάδες του κερατά;

Να δείτε να κυματίζει η ημισέληνος στην Ακρόπολη και να αναρωτιέστε πότε αλλάξαμε θρήσκευμα;

Ποιούς θεωρείτε σωτήρες;
shadow-puppetsΤους ελευθεροτέκτονες των μεγκάλων στοών;
Ή, τους ελευθεροτέκτονες συναδέλφους τους που φόρεσαν τον εθνικιστικό μανδύα και θέλουν να κρυφτούν μα «οι ποδίτσες δεν τους αφήνουν;»

Αυτούς που «βγάζουν το κάτι τις τους» από τους εράνους και τα κουπόνια;

Αυτούς που αναλαμβάνουν «την πολιτική ευθύνη» για μαφιόζικες εκτελέσεις και αποφυλακίζουν τους «γαμβρούς» καταβάλλοντας 50.000 ευρώ έτσι εύκολα σε 40 ημέρες;

Αυτούς πάτε και ψηφίζετε κυρίες και κύριοι!

Και περιμένετε να σώσουν το Έθνος! Και μπράβο σας! Γιατί αν και η ηλιθιότητα είναι ανίκητη, χωρίς την φιλαυτία σας και την φιλοχρηματία σας, λίγα πράγματα θα κατάφερνε….

Εχετλαίος

Advertisements

One comment

  1. Απειρα μπράβο!!!!!!!!!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: