h1

ΗΛΟΙ ΕΝ ΣΤΗΛΗ…

24/09/2015

Όταν το κρέας βαφτίζεται ψάρι, ή όταν ισοπεδώνεσαι στο πεδίο της «μάχης» και γυρνώντας πίσω σου φωνάζεις στα πτώματα «Νενικήκαμεν…»

Αυτή είναι η πάγια τακτική του κώματος της χρυσής αυγής!
Γιατί το λέμε αυτό;
Ας δούμε λίγο την αμείλικτη αλήθεια των αριθμών, των πραγματικών αριθμών που εκφράζουν τις ακριβείς ψήφους που έλαβε το βασίλειο του κ. Μιχαλολιάκου στις Εθνικές εκλογές, αρχής γενομένης από το 2012.

  • 441.000 ψήφοι, εκλογές Μαϊου 2012, 6,97%, 21 έδρες
  • 426.000 ψήφοι, εκλογές Ιουνίου 2012, 6,92%, 18 έδρες
  • 388.000 ψήφοι, εκλογές Ιανουαρίου 2015, 6,28%, 17 έδρες
  • 379.000 ψήφοι, εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, 6,99%, 18 έδρες

Αυτό λοιπόν που αντιλαμβάνεται κάποιος που διαθέτει επαρκή όραση, ιατρικά αποδεκτή κρίση και αντίληψη και κοινωνικά παραδεκτή επίδειξη ειλικρίνειας, είναι ότι η χρυσή αυγή αρχίζει και «ξεθωριάζει» και σιγά-σιγά η «επιχρυσωμένη» ελκυστική επιφάνεια του «βασιλικού κτερίσματος» που πλασαρίστηκε στο φιλοθεάμον κοινό ως «ακατάβλητος μονομάχος» δίνει την θέση της στο διόλου λαμπρό «σιδηρούν περίβλημα» ενός κατάφρακτου ιδεολογικού πλιατσικολόγου που μυρίστηκε πλούσια (υπ)εδάφη στους αιματοβαμμένους Εθνικούς «Αγίους Τόπους….»

Ελλείψει αιδούς, ζητωκραυγάζουν οι υπερφίαλοι επίδοξοι κυβερνήτες ότι για άλλη μία φορά «παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος» ενίκησαν! Και ότι ο Ελληνικός λαός «έδωσε ηχηρή απάντηση στους λασπολόγους».

Η μοναδική ηχηρή απάντηση που διαπέρασε τις ευσταχιανές σάλπιγγες των «πραιτοριανών» του κώματος της χρυσής αυγής αλλά ουδέν αποτέλεσμα επέφερε- καθ’ότι οι φρουροί του Έθνους δεν είναι μόνον νυσταλέοι (ως ακοίμητοι….) αλλά και κωφοί… – συνίσταται στις κατά 62.000 λιγότερες ψήφους που έλαβαν οι χρυσαυγίτες από τον Μάιο του 2012 μέχρι σήμερα!

Πράγματι, πρόκειται περί ηχηρής, ει μη περί ηχηροτάτης απαντήσεως των Ελλήνων, απέναντι στον αυταρχισμό, στην οικογενειοκρατία, στην φίμωση, στην ιδεο-λογοκλοπή, στον αριβισμό, στην έπαρση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ, θαυμαστές αξίες που κατοικοεδρεύουν  στην κεντρική διοίκηση της λεωφ. Μεσογείων!  

Βεβαίως, ο «αρχηγός» των ελλήνων βαρβάρων, των οποίων  τα θαυμαστά λογίδρια βρίθουν αλαζονευμάτων μια που απευθύνονται προφανώς σε απογόνους Βησιγότθων και Οστρογότθων(….) επαίρεται για τις 18 έδρες που κατέλαβε το κώμα του, λησμονώντας ότι το καλπονοθευτικό σύστημα που «τους κυνηγάει», που «τους πολεμάει», που «τους φιμώνει», είναι ακριβώς αυτό που του χάρισε 18 βο(υ)λευτικά έδρανα που αποδίδουν μηνιαίως περί τα 8.000 ευρώ ΕΚΑΣΤΟ!!
Αυτό ακριβώς το σύστημα είναι που τους χορηγεί τα γερμανικής κατασκευής και τεχνολογίας Mercedes που «καίνε τα άντερά τους» κατά την Κουκούτσεια ρήση του Μεσσήνιου πολιτικού που «δεν βγαίνει» με την βο(υ)λευτική αποζημίωση, αυτό ακριβώς το σύστημα είναι που τους επιδοτεί με εφάπαξ ποσό για κάθε ερώτηση που καταθέτουν οι χρυσαυγίτες βο(υ)λευτές στο κυνοβούλιο, αυτό ακριβώς το σύστημα είναι που τους παραχωρεί επιστημονικούς συνεργάτες για να διορίζονται οι κωματικοί  κύνες σωρηδόν και να σιτίζονται από τους ληστρικούς φόρους που επωμίζονται οι….συναγωνιστές-πελάτες-αίγαγροι-ψηφοφόροι!

Ο μέγας νικητής λοιπόν αυτών των θεατρικών παραστάσεων
που ονομάζονται κατ’επίφαση Εθνικές εκλογές είναι Η ΑΠΟΧΗ!

Η αποχή που επέλεξαν να ψηφίσουν οι νοήμονες Έλληνες, (που δεν είναι αναγκαστικά όλοι Εθνικιστές…) η αποχή που εδόθη ως παγερή μα ηχηροτάτη απάντηση σε ΟΛΟΥΣ τους δημοκόπους, σε όλους τους φτιασιδωμένους επίδοξους εθνοσωτήρες, σε όλους τους επαγγελματίες μυαλοπώληδες, σε όλους τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους!

Και ίσως η μοναδική ρήση που (θα έπρεπε να) αρμόζει στον χρυσαυγίτικο θίασο και που θα έπρεπε να ανακράξει συντετριμμένος ο άναξ (θα έπρεπε να) είναι η Τρικούπεια:
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν…»

               Σφύραρχος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: