h1

Ασχημόνησε ξανά πολιτικά ο γεν. γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην Α’ Αθηνών, αφαιρώντας εκ νέου την έδρα από την κα Δήμητρα Βελέντζα, για να την δώσει στην επιλαχούσα «γυναίκα του Καίσαρα»… (Ε. Ζαρούλια).

21/09/2015

Για τρίτη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ φορά δύο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ βο(υ)λευτικές έδρες καταλαμβάνονται εξ αντιμεταθέσεως από το ζεύγος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και Ελένης Ζαρούλια, σε μια εκδήλωση άκρατης εξουσιομανίας και πολιτικαντισμού.

Η έτερη σύζυγος βο(υ)λευτή της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Γερμενή, που επιχειρεί να ΠΑΚΤΩΘΕΙ στα έδρανα «συν γυναιξί και τέκνοις», απούσα κατά σύστημα και εκ πεποιθήσεως [ο στόχος της τον Μάϊο του 2014 ήταν η Ευρωβουλή όπως απροκάλυπτα δήλωνε] από όλους ανεξαιρέτως τους δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής [όπου εξελέγη με τις χιλιάδες ψήφους μιας πλειάδας εκλεκτών υποψηφίων και οι οποίοι/ες στη συνέχεια όλως τυχαίως άρχισαν να εξακοντίζονται στο «πυρ το εξώτερον»…], σκόνταψε για πέμπτη;;; για έκτη;;; φορά -έχουμε χάσει πλέον τον λογαριασμό των απέλπιδων προσπαθειών της- στα …προσχώματα* που της έθεσε -λέει- το σύστημα (για τα μπάζα, κοινώς).

Την σπασμωδική δομή, «ὥσπερ λίθοι τε καὶ πλίνθοι καὶ ξύλα καὶ κέραμος ἀτάκτως ἐρριμμένα οὐδὲν χρήσιμά ἐστιν…» της λιγοστής παραγωγής γραπτών κειμένων εκ μέρους της κυρίας Γερμενή μας έχουν επισημάνει οι αναγνώστες μας, με το τελευταίο γλωσσικό της ευτράπελο [«μαργαριτάρι» λαϊκιστί] να «κοσμεί» συνέντευξη την οποία ασθμαίνουσα «παραχώρησε» την προηγουμένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 στην εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής «Ο Δημότης».

Στην συνέντευξη «εντυπωσιάζει» με την ασθενή αντίληψη της ελληνικής γλώσσας, της ορθογραφίας, του συντακτικού και των εννοιών της, συμπτώματα πνευματικής οκνηρίας στην εποχή των «ηλεκτρονικών διορθωτών κειμένου» σε σημείο που να αντιλαμβάνεται τα προσκόμματα ως «προσχώματα», ΜΠΑΖΑ δηλαδή… .

Η κα Ειρήνη Δημοπούλου, σύζυγος του Χρ. Παππά, η οποία είναι η μοναδική πολιτικά αρκούντως επαρκής εκ των βο(υ)λευτικών συζύγων του χρυσαυγίτικου κόμματος μάλλον δεν έτυχε της προσήκουσας κομματικής μέριμνας, μη κατορθώνοντας να εκλεγεί στην Λέσβο, παρά την ευνοϊκή για την Χρυσή Αυγή συγκυρία που επικρατούσε στο νησί προεκλογικά που όμως δεν «μεταφράστηκε» σε στιβαρά διψήφια ποσοστά.

Μπορεί «στην Χρυσή Αυγή να είναι όλοι μία οικογένεια» αλλά «κεφαλάκια» που εκφεύγουν του χρυσαυγίτικου μ.ο. δεν επιτρέπεται να ξεπροβάλλουν.

Και η κα Δημοπούλου πολιτικά, επιστημονικά, λογοτεχνικά αλλά και συγγραφικά είναι ικανή να τρέχει μόνη της χωρίς αντίπαλο.

Αυτό στην Χρυσή Αυγή θεωρείται ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΦΑΛΜΑ και κάθε τέτοιο κεφαλάκι πρέπει να κόβεται από τη ρίζα

Welcome to the club, dear.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: