h1

Χρίστος Γούδης: Ατομική ανάκρουση μετά κωματικής υπόκρουσης…

14/09/2015

Ο κ. Χρίστος Γούδης (με ένα «ου») συνεχίζει να απευθύνεται δια των λιτών (ή και λυτών του…) γραμμών στους απανταχού λωτοφάγους υπηκόους ενός συστήματος που ξέφρενα οδηγεί και οδηγείται σε μετωπική σύγκρουση με την Λογική, την Ηθική, το Δίκαιο, Αξίες που απεμπόλησαν τόσο οι υπηρέτες του ιδίου οικοδομήματος της ολιγαρχίας και της πλουτοκρατίας, όσο και οι ασθμαίνοντες παρατρεχάμενοι αρχομανείς που συναγελάζονται στην αυτή καμαρίλα της εξουσίας! Δεν μας προξενεί φυσικά καμμία (πλέον) απορία η προσωπική «πρύμναν ανάκρουσην» που επιτελεί ο «δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στο Δήμο Αθηναίων» εντελώς ξαφνικά και εντελώς προεκλογικά. Διότι μην βιαστεί κανείς ορμώμενος εξ’αφελείας και ανακράξει: «Μα ο κ. Γούδης δεν είναι υποψήφιος βο(υ)λευτής!» διότι η δημοτική παράταξη με την οποίαν συμμετείχε και ανεδείχθη δημοτικός σύμβουλος είναι η παράταξη που έτεκε το αυτοπροσδιοριζόμενο εθνικιστικό κώμα, εστίν μεθερμηνευόμενον, ο εκλογικός αντίκτυπος τόσο σε απόλυτο αριθμό ψήφων, (ο οποίος ευελπιστούν να πληθύνει με τις οπισθοπορείες του κ. Γούδη…)  όσο και στο μισθοφορικό-ψηφοφορικό σώμα θα προσδώσει (εντελώς προσωρινά) μία πολιτική δυναμική επ’ ωφελεία του κ. Μιχαλολιάκου και των συν-παραστατών του! Αίφνης λοιπόν ο πολυγραφότατος δημοτικός σύμβουλος ανακάλυψε ότι  «Η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση εξοντωτικής οικονομικής υποτέλειας και μαζικής εθνοφυλετικής, πολιτισμικής και θρησκευτικής μετάλλαξης.»

Μάάάάλιστα. Όταν ο κ. δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής προέτρεπε τους Έλληνες (ΟΛΟΥΣ υποθέτουμε, όχι μόνον τους ψηφοφόρους της παράταξής του…) να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του καταγέλαστου θιάσου που ως εφταμηνίτικο καχεκτικό βρέφος δάγκωσε και μάτωσε την θηλή της τροφού του, η Χώρα βρισκόταν σε πέλαγος οικονομικής ευμάρειας; Βρισκόταν μήπως σε καθεστώς εμπεδωθείσης Εθνοφυλετικής, πολιτισμικής και Θρησκευτικής συνειδήσεως; Τώρα διαπιστώσατε κ. δημοτικέ σύμβουλε ότι «οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι θα μας αποστείλουν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως;»

Αφήστε τους λατινογενείς ευφάνταστους μετεωρισμούς και εάν σας ενοχλεί κάποια «εκφυλισμένη αστική ηγεσία» πάρτε έναν καθρέφτη, οδεύστε προς την λεωφ. Μεσογείων (ή εάν δεν σας εμπνέει το εκεί περιβάλλον κατευθυνθείτε στο Δημαρχιακό μέγαρο, ακόμη καλύτερα…) καλέστε τον ωσεί παρόντα έτερο δημοτικό σύμβουλο της αποχρωματισμένης αυγής, βάλτε στην μέση ως ευγενείς και την κομψευόμενη πριγκίπισσα του βασιλικού ζεύγους (εάν δεν απουσιάζει σε κάποια επίδειξη μόδας γνωστών οίκων) η οποία τυγχάνει συναγωνίστριά σας, προσθέστε τον λαοπρόβλητο ασθμαίνοντα υποψήφιο βουλευτή που σας στηρίζει δια της εκκωφαντικής κωφαλαλίας του και θαυμάστε επί ώρας πολλάς την «εκφυλισμένη αστική ηγεσία» που επικαλείσθε!

Εξ’άλλου, εάν «αναβιβάζονται στο Υ.ΕΘ.Α. φιγούρες από το Θέατρο Σκιών, τον καθ’ ημάς «Καραγκιόζη»» (για το οποίο ουδόλως αμφιβάλλουμε…) θυμηθείτε ότι «εις τα ανάκτορα των Ηλυσίων Πεδίων, τίκτονται ευμεγέθη εθνοφυλετικά εκτρώματα αγνώστου πατρός…»

Ανεξάρτητος Έλληνας Εθνικιστής


Ο σύνδεσμος για το άρθρο του κου Χρίστου Γούδη: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: