h1

Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα ταμπλ ντ’ οτ… Ο πήχυς της Φυλής έχει πέσει πολύ χαμηλά και η Χρυσή Αυγή δεν εξαιρείται.

12/09/2015

Στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, η αρθρογράφος αναφέρεται «σε χρυσαυγίτικα πολιτικά φάουλ που θα πληθύνονται όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές». Η διορατικότητά της δεν εξέπληξε τους Ανεξάρτητους Έλληνες Εθνικιστές ωστόσο.

Τα χρυσαυγίτικα πολιτικά φάουλ, όπως:

α. καθολική απόρριψη της επιλογής Εθνικό Νόμισμα σε απανωτές συνεντεύξεις του κου Μιχαλιάκου, ενδεικτικά στον κο Τράγκα στο Blue Sky, όπου ο δημοσιογράφος την επομένη από του μικροφώνου του Real FM δεν έχασε ασφαλώς την ευκαιρία να διασύρει τον γεν. γραμματέα της Χρυσής Αυγής και το κώμα του επομένως, λοιδωρώντας τον αιχμηρά ότι «τα γύρισε και αυτός»,

β. το αμίμητο: «εθνικό νόμισμα σε 5 χρόνια» που εξεστόμισε ο συνήθως ετοιμόλογος και οξύνους κος Κασιδιάρης και

γ. η κούφια πιστολιά «θα περικυκλώσουμε την ΕΡΤ» δια στόματος επίσης του ιδίου,

πράγματι, όχι μόνο πλήθυναν παρά επιπλέον καλύφθηκαν από μια βορβορώδη πυκνή οσμή ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οποία αναδίνεται από το αρχηγικό οικογενειακό περιβάλλον με αιχμή τα «γεγονότα της Καλαμάτας». Εκεί λαμβάνει χώρα μια ιλαρή παλαιοκομματική «τραγωδία» περί τον «βασιλικό οίκο» με τον …άνακτα αδύναμο να θέσει τέρμα στην σερνάμενη τοξική φημολογία, η οποία επιτείνει τις διαλυτικές διεργασίες που συντελούνται ακατάπαυστα στην Χρυσή Αυγή ιδίως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (από τους 380 υποψήφιους του Ιανουαρίου απέμειναν μόνο 314 στα τωρινά ψηφοδέλτια).

Η οσμή «λερώνει» το σύνολο της πολιτικής ομάδας περί τον αρχηγό, η οποία φέρεται να γνωρίζει τα πάντα για τις ανάρμοστες και άκρως ταπεινωτικές για Εθνικιστή Ηγήτορα, συμπεριφορές ατόμου του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος: Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
και ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ …ΓΚΑΡΑΖ! Πολύ καλώς πληροφορημένος εμφανίζεται ο κος Χρήστος Παππάς και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευσθεί από κανέναν.

Εάν ο «Ηγέτης» αδυνατεί ή εμποδίζεται εκβιαζόμενος να διευθετήσει αποτελεσματικά «τα του Οίκου του» είναι αναίδεια εκ μέρους του να διατείνεται ότι αυτός και «οι μεραρχίες του» θα διασώσουν το αναξιοπαθούν Γένος!

Ο ΠΗΧΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Αυτό εξάλλου αντικατοπτρίζεται στην δυσθυμία των εκλογέων απέναντί της ενώ μόνο να καγχάσουμε μπορούμε διαβάζοντας τους ασθμαίνοντες έμμισθους κομματικούς γραφιάδες να «εκλιπαρούν τις δημοσκοπικές παράγκες και να ευχαριστούν γονυπετείς για τα γλίσχρα 6%, 7% και 8% που ενίοτε τους πετούν» όπως στο πεινασμένο σκυλί τα χιλιοδαγκωμένα κοκκαλάκια…

Σ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


Ακολουθεί το άρθρο της Κυριακής που μαθαίνουμε ότι είχε αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή κατά τις εκλογές Ιανουαρίου του 2015 όντας εκ νέου υποψήφια …εξ αιτίας της ιταμής κακο-μεταχείρισης, την οποία ως γνωστόν επιφυλάσσουν σε κάθε ΔΙΑΚΡΙΤΟ/Η υποψήφιο/α που είχε την ατυχία να τους δώσει χιλιάδες ψήφους με άποψη και λόγο αλλά ΔΕΝ ανήκει στις αυλές των αστοιχείωτων βο(υ)λευτικών συζύγων και των εμμίσθων κομματόσκυλων λακέδων τους στις τοπικές-μαγαζάκια εξυπηρέτησης της χρυσαυγίτικης οικογενειοκρατίας…

Χρυσή Αυγή, ένα σερί θλιβερής, κραυγαλέας πολιτικής ανεπάρκειας
   Εστάλη ως σχόλιο στο ιστολόγιο Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα μετά από επικοινωνία με τον κο Αριστοτέλη Καλέντζη, με τον οποίο συμφωνώ στα συμπεράσματά του όσον αφορά στις τραγελαφικές, μικρόνοες και καιροσκοπικές πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, π.χ. όσον αφορά στο εθνικό νόμισμα και όχι μόνο (σ.σ.: μόλις χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2015, στην Λαμία, ο κος Ηλίας Κασιδιάρης ενέπαιξε και πάλι τους έλληνες πολίτες, εκφράζοντας μια θέση που μόνον τον γέλωτα μπορεί να προκαλέσει πλέον «Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μετά από 5 χρόνια»…*

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΟ …Κ.Κ.Ε

Προεκλογικά θα μιλήσουμε εκτενώς για την κραυγαλέα πολιτική ανεπάρκεια του ΛΣΧΑ, και με άλλες αναρτήσεις.

     Όσο θα μεστώνει η προεκλογική περίοδος τόσο τα χρυσαυγίτικα πολιτικά φάουλ* θα πληθαίνουν και θα αναδεικνύονται την κατάλληλη χρονική στιγμή.

     ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΒΔΗΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ, Δ Ι Ο Ρ Α Τ Ι Κ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

     Πρόκειται για απαλλοτριωτές. Χρόνου, κόπου, έργου, λέξεων, νοημάτων, φράσεων, ιδεών, κειμένων, προτάσεων…  εκ δεξιών, εξ ευωνύμων, από αμεσοδημοκρατικά συστήματα, από όπου τέλος πάντων «πάρει το αυτί τους» κάτι ελκυστικό για τον ψηφοφόρο και εξυπηρετεί την διαιώνιση της συστημικής πολιτικής τους παρουσίας.

Η μόνη άμεση δημοκρατία την οποία εφαρμόζουν είναι η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

     ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.

     Η Χρυσή Αυγή -αν και μέλη της τέλεσαν ατιμωτικές για Εθνικιστές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, καταπατώντας βίαια το ΟΜΑΙΜΟΝ το οποίο διατυμπανίζουν, με αποτέλεσμα να χυθεί τρείς φορές Αίμα Ελληνικό- δεν είναι εγκληματική οργάνωση και μάλλον σε ανώνυμη εταιρεία φέρνει, κατά την άποψή μου.

     Μπλουζάκια, κουκλάκια, σκουλαρικάκια, δαχτυλιδάκια, κασκολάκια, παντελονάκια, τασάκια, μπλοκάκια, κουπονάκια και δίπλα βιβλιαράκια, απόλα έχει ο χρυσαυγίτικος μπαξές (Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών: «κόμμα ταμπλ ντ’ οτ» δηλαδή)

     Πρότυπό της, κομματικό, λειτουργικό, οργανωτικό και οικονομικό, το ΚΚΕ (όπως επί λέξει «διδάσκεται» στις τοπικές).

     Εκεί που διαφέρει από την ανώνυμη εταιρεία είναι στην εισροή προς αυτήν ενός κολοσσιαίου κατά την τριετία 2012-2014 εθελοντικού έργου (ιδεών, απόψεων, κριτικής, προτάσεων, εισφορών, «αφισοκόλλησης») από τα χιλιάδες(;) ίσως, εκατοντάδες οπωσδήποτε, αγαθούς, άδολους, ενίοτε άνεργους Έλληνες πολίτες, που πίστεψαν προς στιγμήν ότι η Χρυσή Αυγή θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τον αλλοδαπό και τον μνημονιακό ζυγό.

     Η Χ.Α. ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 18ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ…

     ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

     ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ «ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ» ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ;

     Πλέον η χώρα έχει χάσει εδάφη και η Χ.Α. επαιτεί από διαδικτυακές και δημοσκοπικές παράγκες να της δίνουν κανα 7%, κανά 9%, κανά 10%, πανηγυρίζοντας μάλιστα γι’ αυτό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία τα ποσοστά της θα έπρεπε να έχουν αισθητά (δηλαδή στην κοινωνία) αλλά και μετρήσιμα εκτοξευθεί.

     Αυτό δεν συμβαίνει και για 4 συναπτά έτη παραμένει «κολλημένη» σε γλίσχρα ποσοστά, παρά την «φασαρία» που κάνει «περί το άτομό της». Ποσοστά ντροπιαστικά, ποσοστά ενός κατ’ όνομα «τρίτου κόμματος» με τεράστια διαφορά από το  δεύτερο κόμμα!

     Η δικαιολογία που πρόβαλλαν για την απουσία αποτελεσματικής αντίδρασης κατά της προφυλάκισης ήταν η ανάγκη των εγκλείστων -ανθρώπινο αλλά όχι Αγωνιστικό, Μαχητικό, Εθνικιστικό- να επικοινωνούν με τους οικείους τους, φοβούμενοι ότι θα μεταχθούν εδώ κι’ εκεί σε διάφορα καταστήματα ανά την Ελλάδα και θα χάσουν την επαφή μαζί τους.

     Αυτά διατείνονταν, ενώ τα απλά, επίσης έγκλειστα μέλη, είχαν διασπαρεί μη έχοντας το προνόμιο της επαφής με την οικογένεια και της υποστήριξης κατά τις προσαγωγές τους από τις μερικές δεκάδες πιστούς συναγωνιστές και υποστηρικτές που ήταν πάντα παρόντες στα καλέσματα για τα ηγετικά στελέχη.

     ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

     ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.

     Αυτά διατείνονταν λοιπόν, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα σε ένα από τα διπλανά κελιά στην VIP πτέρυγα, κάποιος άλλος -επίσης με νεαρή σύζυγο και μωρό- εξευτέλιζε τους πάντες με την απεργία πείνας, σε σημείο που πολύ επίσημα κομματικά χείλη αναγκάσθηκαν να κραυγάσουν «λευτεριά στο Ρωμανό!».

     Η σύγκριση ήταν αμείλικτη βλέπετε μεταξύ των πουλέν με τα μούσκουλα και του νεαρού που το «πήγε μέχρι το τέλος»… και πήρε αυτό που ήθελε.

     Αυτοί οι 18 μήνες προφυλάκισης άνοιξαν τα μάτια στους έκπληκτους φίλους, ψηφοφόρους και οπαδούς, που άλλα περίμεναν και άλλα είδαν να ΜΗΝ γίνονται από την Χρυσή Αυγή.

     Η διαρροή του εθελοντικού στελεχιακού δυναμικού της είναι ακατάσχετη, οι παραιτήσεις αποσπασμένων το ίδιο, η οργανωτική και δομική συρρίκνωση συνεχής.

     Ήταν φορές που τα απλά μέλη της, οι φίλοι, οι υποστηρικτές, βρίσκονταν σε πολύ δυσάρεστη θέση να πρέπει να δικαιολογούν -και στον εαυτό τους- τα αδικαιολόγητα μιας όπως διαβάζουμε οχληρής, κακόγουστης και σιδηράς…Οικογενειοκρατίας, την οποία πληροφορούνταν από χείλη τρίτων ή, ακόμη χειρότερα από χείλη πολιτικών αντιπάλων, σχετικά με την ταχύτατη κατάπτωση του επίδοξου Κινήματος σε κανονικό, νεο-ελληνικό Κώμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Advertisements

One comment

  1. H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ…….ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΟΜΜΑ………ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: