h1

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάάάλα…

10/09/2015

Εκ της Σ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών: οι α-ήθεις λογοκλόποι/αντιγραφείς και οι ημιμαθείς έμμισθοι λακέδες στα «κεντρικά» της χρυσής κραυγής αδυνατούν να διαχωρίσουν τις έννοιες «Εγώ» και «Προσωπικότητα» τις οποίες εναργώς ανέλυσε και διεχώρισε ο ιδεολογικός ηγήτωρ του Γ’ Ράιχ, από το οποίο σαφώς εμπνέονται και το οποίο κακότεχνα αντιγράφουν ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω. Και όχι, δεν είναι ο Γκέμπελς αυτός, αγράμματοι ζηλόφθονες και συνωμότες γκεμπελίσκοι της συμφοράς! Αυτά προς «ακαδημαϊκή γνώση και συμμόρφωση» μόνον!… Ο νοών νοείτω._

Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από το προεόρτιο άρθρο κάποιου «πεφωτισμένου» χρυσαγίτη, έτσι όπως αυτό αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του κώματος της χρυσής αυγής.
«Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, διακρίνουμε πως περάσαμε από πολλά στάδια για να φτάσουμε σε αυτό το μαύρο σημείο της ιστορίας μας. Αυτή η θλιβερή παρένθεση που άνοιξε στην ιστορία του πάλε ποτέ ένδοξου έθνους μας από την μεταπολίτευση κι έπειτα, βασίστηκε στην πνευματική παρακμή, στον εκμαυλισμό του ωραίου, στην αποχαύνωση της νεολαίας, στην θεοποίηση της ύλης, και προπαντός στον θάνατο της εθνικής συνείδησης. Στο «εγώ», πάνω απ’ το «εμείς». Ήρθε η ώρα άπαντες να κάνουμε την αυτοκριτική μας, χωρίς υπεκφυγές και εκλογικεύσεις. Να αναλάβουμε το μερίδιο ευθήνης που μας αντιστοιχεί και να πράξουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανακηρυχθούμε νικητές ύστερα από την εσωτερική μάχη. Ακόμη και για τους ικανότερους, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης – πάντα υπάρχουν μαύρα στίγματα.»

Τι ωραία λόγια!! Σχεδόν δακρύσαμε. Από τα γέλια! Στο μόνο που συμφωνούμε είναι η φράση που έχει τονισθεί, «Στο «εγώ», πάνω απ’το «εγώ»! Πράγματι, αυτό είναι το ρητό που εκφράζει κάθε χρυσαυγίτη! Εκφράζεται η αλήθεια έστω και δια της λανθανούσης σε αυτή την φράση!

«Αμύνεσθαι περί…πάρτης» θα έπρεπε να είναι το κεντρικό σύνθημα αυτού του ΣεΣηπότος οργανισμού, μια που μπροστά στην πάρτη του χρυσαυγιτισμού η Πατρίς δεν πιάνει μία!!!

Αλλά η μεγάλη υπέρβαση που συντελείται σε αυτή την οργάνωση εκφράζεται αμέσως μετά, στην ώρα της αυτοκριτικής, στην ώρα της ανάληψης της «ευθήνης» όπως γράφεται (συγχωρούμε το ορθογραφικό σφάλμα, μια που προφανώς δεν έχει μείνει και κανείς ορθογράφος ελεγκτής κειμένων στην Λεωφ. Μεσογείων…)

Οι χρυσαυγίτες θα αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης τους;;; Παλιγγενεσία!!!

Αυτοί, οι …ΑΜΕΜΠΤΟΙ, οι …ΑΣΠΙΛΟΙ, οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥ όπως διατεινόταν κορυφαίος επαγγελματίας αρθρογράφος του κώματος, «θα πράξουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανακηρυχθούν νικητές ύστερα από την εσωτερική μάχη;»

ΔΕΝ θα υπεκφύγουν;; Ωιμέ, ωιμέ, ΘΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΘΟΥΝ;;; Αυτοί που εξορκίζουν κάθε έννοια κριτικής ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, αυτοί οι σπιθαμιαίοι που «λογοδοτούν μόνο στην Ιστορία» θα προβούν σε ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ;;

Πως θα συμβεί αυτό; Θα πρέπει να διαθέτουν θαυ-μαστό εγκέφαλο για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν πρωθύστερη εγκεφαλική διεργασία! Έπειτα, υπάρχουν εσωτερικοί εχθροί σε αυτό το αρραγές, το συμπαγές σαν …ατσάλι, το …χαλύβδινο οχυρό, το άπαρτο(;) κάστρο;; που αλώθηκε εν μία νυκτί, με τα αρχεία μελών όλων των τοπικών να περιέρχονται στα χέρια της κρατικής ασφάλειας χάρις… στις εξαιρετικά ασφαλείς κεντρικές επιλογές «πολιτικού προσωπικού» ενός μαντριού «μπάτε σκύλοι αλέστε» που μ’ αυτά και μ’ αυτά επιδαψίλευσε τη μέγιστη υπηρεσία στην ισχυρότερη των υπηρεσιών και αν αυτό δεν είναι η μέγιστη προβοκάτσια (ηθελημένη ή σκόπιμη αδιάφορο!!! πλέον) κατά του Ελληνικού  Εθνικισμού άμα! τη γενέσει του, διερωτώμαι τι θα έπρεπε τότε να ορίζεται ως προβοκάτσια!!!

Ανακαλύφθηκαν επιτέλους αυτοί οι βρωμεροί αρουραίοι που λυμαίνονταν τις αξίες, τις ιδέες, τα ιερά και τα όσια του κινήματος;; Απέφεραν καρπούς οι πολύχρονες έρευνες των οργάνων της βασιλικής αυλής;; Η μήπως ο ποιητής στο πόνημά του προχωρά πέρα από το προφανές και εννοεί τον κακό, τον παρτάκια, τον συμφεροντολόγο εαυτό του που πρέπει να νικήσει;

Μα τότε, θα πρέπει να έχουν ήδη συνομολογήσει σε αυτήν την οργάνωση ότι ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο κακός, ο παρτάκιας, ο συμφεροντολόγος εαυτός κρυμμένος καλά μέσα σε κάθε χρυσαυγίτη και μπράβο τους που επιτέλους τον αναγνώρισαν και θα προσπαθήσουν να τον ξεριζώσουν και να βγουν νικητές!! Βέβαια, την τελευταία φράση ακόμα προσπαθούμε να την καταλάβουμε, αφού νομίζαμε ότι ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ!! Δεν έχουν περιθώρια για να γίνουν καλύτεροι, δεν έχουν μαύρα στίγματα να καθαρίσουν! Κάναμε εμείς λάθος; Προφανώς! Ίσως η φράση να αποτελεί προτροπή για «το πόπολο», «την πλέμπα», τους αδαείς αφανείς αφελείς και άδολους πολιτικούς στρατιώτες -«αιμοδότες» της οργάνωσης που εισφέρουν χρήμα, χρόνο, κόπο, έργο!!!, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι, περισσότερο πειθήνιοι, λιγότερο αμφισβητίες του «παπικού αλάθητου» και των λακέδων της αικατερίνοβας;

Στην συνέχεια, η πρώτη φράση της τελευταίας προ επιλόγου παραγράφου δίνει το σύνθημα για κλαυσιγέλωτα μέχρι καταρρακτωδών δακρύων:

«Έτσι, θα ήθελα να φτάσουμε σε κάτι πιο επίγειο, ανταποκρινόμενοι στον τίτλο του παρόντος κειμένου.»

Διαβάστε τώρα τον τίτλο του πονήματος:  «20 Σεπτεμβρίου 2015. Μία μάχη ανάμεσα στον Ήλιο και το Έρεβος.»

Αυτό είναι! Η επιστήμη παραδίδεται στο μεγαλείο του ποιητή! Το υπέργειο (Ήλιος) και το υπόγειο (Έρεβος) παραδίδονται στην υπέρκοσμη εγκεφαλική διεργασία του «πεφωτισμένου» συγγραφέα που θα τα συγκεράσει παρουσιάζοντας τον μεγαλειώδη στόχο κάθε χρυσαυγίτη, να θυσιάσει την ίδια του την ελευθερία για το καλό του Έθνους! Αυτό είναι και το ΕΠΙΓΕΙΟ γέννημα της μάχης του υπέργειου με το υπόγειο!

Εξουθενωμένοι από την μεγίστη προσπάθεια κατανόησης των ανωτέρω, δεν μας είχαν μείνει- η αλήθεια είναι- και πολλές εγκεφαλικές εφεδρείες για να μπορέσουμε να συλλάβουμε τον υπερ-ρεαλιστικό επίλογο του επιφανούς χρυσαυγίτη:

 «Είθε η πλατωνική ιδέα της Ελλάδας να αποκτήσει σάρκα, οστά και αίμα, να σταθεί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και να γίνει ΕΝΑ μαζί της. Να την οδηγήσει στην τελική ΝΙΚΗ, στο όνομα της ελευθερίας της πατρίδας μας, στην εξισορρόπηση της πλάστιγγας οπού εδώ και εκατοντάδες χρόνια έχει γείρει προς το χάος και το τίποτα, προς τιμήν των νεκρών, των πεσόντων μαχητών, και του μέλλοντος των αγέννητων αυτού του ευλογημένου και βουτηγμένου στο αίμα τόπου.»

Προσέξτε: Η ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΙΔΕΑ να κατέλθει επίπεδο, να αυτο-υποβαθμισθεί, να ενσαρκωθεί σε υπηρέτη της χρυσής της αυγής και να σταθεί στο πλευρό της!!! ΠΩ-ΠΩ ΤΙ ΤΗΣ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ…  Συγχαίρουμε ΑΠΑΝΤΕΣ και ριγούμε έμπροσθεν του εγχειρήματος τούτου!

Μα πιο πολύ συγχαίρουμε την ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΙΔΕΑ που επέλεξε (ευτυχώς!!!) την χρυσή την αυγή για να υπηρετήσει, την Ελευθερία της Πατρίδας μας που περίμενε αιώνες για να τιμηθεί το όνομά της από την χρυσή την αυγή, την πλάστιγγα που θα εξισορροπηθεί αποφεύγοντας το χάος και το τίποτα και τελικώς όλον αυτόν τον επαγγελματικό θίασο των αυτοπροσδιοριζόμενων εθνικιστών που υπηρετούν τις τέχνες, τον πολιτισμό και ειδικότερα την πραγμάτωση του ρηθέντος «τραγωδία εστί μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας…»

        Εχετλαίος.-

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: