h1

«Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν πέτρες…»

24/07/2015

Χαιρετώ σε, ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, μετά από 20. 22 μήνες;

Το παρόν συλλογικό ιστολόγιo διατηρεί και προασπίζεται το θεμελιώδες πολιτικό δικαίωμα άσκησης πολιτικής κριτικής ΚΑΙ στον ΛΣΧΑ. Αυτό παρά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ …«η κριτική, ούτε η καλοπροαίρετη, μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς, διότι εμείς έχουμε κάνει και λάθη, αλλά δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να ασκεί κριτική, ουτε και καλοπροαίρετη, διότι ΕΜΕΙΣ θα λογοδοτήσουμε μόνο στην Ιστορία»…
την οποία πρόβαλλε ο κεντρικός αρθρογράφος της Ιστοσελίδας σας, κος Μάστορας σε μια έκρηξη «βοναπαρτισμού» θα λέγαμε εμείς, εμφάνισης του συμπτώματος του συνδρόμου της Ύβρεως για άλλους: «Πιστεύει πως δεν υπόκειται στην κρίση των τετριμμένων συναδέλφων του ή της βαρετής κοινής γνώμης και πως η Ιστορία είναι το μόνο δικαστήριο αρμόδιο για να τον κρίνει[+++]»

Δεν απο-δεχόμαστε ούτε δεχόμαστε το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ το οποίο θεωρεί κατοχυρωμένο για τον εαυτό της η Χρυσή Αυγή.

To διακύβευμα «ΝΟΜΙΣΜΑ» είναι θεμελιώδες συστατικό της Εθνικής Ανεξαρτησίας και στον ΚΥΚΕΩΝΑ των ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ θα έπρεπε να αναμένετε την πολεμική πολιτική αντιπαράθεση εντός μιας περιρρέουσας πολιτικής ατμόσφαιρας με συνεχείς αναφορές σε «λόμπι της δραχμής» και «λόμπι του ευρώ» (κόμμα δραχμής/κόμμα ευρώ – δουλεία εντός ευρωζώνης).

Όπως το προτιμάτε.

Ο ισχυρισμός ότι η έκφραση «λόμπι του ευρώ» αποτελούν κακόβουλη διαστρέβλωση των νοημάτων της χρυσής αυγής καταρρίπτεται από τις πρόσφατες ομιλίες στην βουλή των εκλεγμένων εκπροσώπων του ΛΣΧΑ κ.κ. Ν. Μιχαλολιάκου και Ι.Λαγού, οι οποίες κοντράρουν τις ίδιες τις πολιτικές σας θέσεις (διατυπωμένες εγγράφως στο βιβλίο των Θέσεων, το 2012).
Ι. Λαγός: «ΔΕΝ προτείνουμε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα για να εξηγούμαστε»

Επομένως, εμείς δεν στρεφόμαστε «εναντίον» της χρυσής αυγής, έτσι γενικώς και αορίστως.

Οι αρθρογράφοι μας και εγώ προσωπικά έχουμε καταλήξει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ότι ο ΛΣΧΑ δεν εντάσσεται στο «λόμπι της δραχμής» όπως τον θέλει η προπαγάνδα, αλλά μάλλον στο «λόμπι του ευρώ» ή τουλάχιστον- στην καλύτερη, δηλαδή στην ΟΥΔΕΤΕΡΗ… και ΑΝΩΔΥΝΗ πολιτικά περίπτωση- ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ισχυρά μεταξύ των δύο θέσεων, ευρώ ή δραχμή μη όντας σε θέση ή μη θέλοντας να αποφασίσει.

Το τελευταίο δίμηνο διάστημα αφότου το θέμα του νομίσματος εισέβαλλε δραματικά στο πολιτικό προσκήνιο απαιτώντας ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΑΙ ή ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ απειλώντας την ίδια την ύπαρξη της εβρωζώνης των ΕΒΡΩτοκογλύφων, έχουμε εντοπίσει ΣΑΦΗ «δημιουργική ασάφεια» στην γραμμή του ΛΣΧΑ στις συνεχείς αλληλοαντικρουόμενες δηλώσεις των κορυφαίων ηχετικών στελεχών του, δημοσιευμένες σε bankingnews,σε xagr.net, makeleio.

Δεν θα επαναλάβω τα ίδια, οι απαντήσεις στην προηγηθείσα απάντηση σχόλιο του συμμαχητή Εχετλαίου.

Η Ελλάς να ευρίσκεται στο έσχατο σημείο εξευτελισμού και ταπείνωσης, να «της πετούν την βοήθεια από αεροπλάνα», το Πανελλήνιο να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα C-130 φορτωμένα με παλέτες ευρώ να προσγειώνονται στο Ελ. Βενιζέλος αλλά ο ΛΣΧΑ να βγαίνει με πολιτικές παλινωδίες, αμφίσημες δηλώσεις, ήξεις αφήξεις, «ναι μεν αλλά» ή «όχι τώρα, αλλά μετά από δύο χρόνια» τα οποία παραπέμπουν στις παγκοσμίως γνωστές «ελληνικές καλένδες». Και ενώ η συζήτηση για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ανοίγει παγκοσμίως.

Η θέση του κου Μιχαλολιάκου «στο δίλημμα Ευρώ ή Ελλάδα εμείς επιλέγουμε Ελλάδα», είναι επίσης ένα μνημείο ασάφειας. Τι σημαίνει ακριβώς Έλληνα Εθνικιστή «Ευρώ ή Ελλάδα;»

Το ερώτημα είναι κάθετο «ευρώ ή εθνικό νόμισμα» κύριοι. Αλλά πότε θα παρουσιάσετε το πλάνο σας για το εθνικό νόμισμα; Τώρα ή μετά από δύο χρόνια;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΣΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Α; Β; Γ; Δ;

Τι θα όφειλε να έχει πράξει ο ΛΣΧΑ από την στιγμή κατά την οποία η κα Σπυράκη ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι «ο Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές το 2012 γιατί κατέφθαναν αεροπλανιές με ευρώ από την ΕΚΤ»

Ο ΛΣΧΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ Α, Β, Γ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
Ο έγκριτος οικονομολόγος βουλευτής Δρ. Γαλέος, ο οποίος γνωρίζει τα του εθνικού νομίσματος και της ουδετερότητας μιας χώρας εντός ευρωπαϊκού εδάφους, καλύτερα από κάθε άλλον, όντας σπουδαγμένος και βιοποριζόμενος στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! δεν έχει αποψη επ’ αυτού;

Και ποια είναι αυτή εάν έχει;

Το δάνειο άρθρο του κου Κατσανέβα για την δραχμή, το οποίο μας προτείνατε ως «πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής»; είναι επιεικώς ασθενές επιχείρημα να προτάσσεται από έναν ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

Ωστόσο, σε ευχαριστώ για την χείρα φιλίας την οποία τείνεις -σε προσωπικό επίπεδο- σεβόμενη την προϊστορία σου εδώ.

Ασφαλώς και δεχόμαστε το δικαίωμά σου να παραμένεις στις τάξεις του ΛΣΧΑ.

Εκτιμούμε επίσης την άσκηση κριτικής προς εμάς ευθαρσώς, με πολιτικά επιχειρήματα.

ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ κ. Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

Τον κο Ν. Μιχαλολιάκο τον αδικεί πρωτίστως ο ίδιος ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ με τις αντιφατικές του δηλώσεις και τον αδικούν τόσον οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ όσον και ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.
Ο ΣΤΡΑΓΗΓΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ.
Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

Τέλος, όσον αφορά στην αιχμή περί προσωπικών πικριών, πέραν του ότι η αναφορά σου εδράζεται σε μονόπλευρη, μη αντικειμενική πληροφόρηση και την θεωρώ άστοχη, και αφού επαναλάβω ότι διατηρούμε το δικαίωμα της πολιτικής κριτικής, όπως και ο ΛΣΧΑ διατηρεί και προστατεύει απολύτως για τον εαυτό του το δικαίωμα να ασκεί αντιπολίτευση, θα ρωτήσω το εξής:

Η διαμορφωθείσα οικογενειοκρατία στην Χρυσή Αυγή είναι προς το συμφέρον της Εθνικής Αντιστάσεως;

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΓΡΑΜΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ;

Στην Χρυσή Αυγή εν τέλει έχει διαμορφωθεί μια κοινοβουλευτική ελίτ η οποία είναι πολύ μακριά από την λαϊκή της βάση.

Η λαϊκή βάση της χρυσής αυγής δεν αντιλαμβάνεται αυτήν την απόσταση εκτός εάν την «δοκιμάσει δυσάρεστα στο πετσί της».

Κλείνοντας, θα επισημάνω ότι στο 18μηνο της προφυλάκισης οι πολιτικοί στρατιώτες, νυν και πρώην, σεβάστηκαν απολύτως την δυσχερή θέση στην οποία είχε περιέλθει η ηγεσία, η ηγετική ομάδα κλπ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

Το ίδιο έπραττε το παρόν ιστολόγιο.

ΩΣΤΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ, και εδώ θα πούμε δυό λόγια υπερβατικά ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΤΑ, ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επιλύει διλήμματα, απαντά σε ερωτήματα, λύνει απορίες που γεννώνται στο μυαλό κάθε απλού αλλά σκεπτόμενου πολιτικού στρατιώτη!

Και το 18μηνο υπήρξε ένα πολύ μεγάλο διάστημα της βασάνου.
Όχι μόνο για τους προφυλακισμένους, ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

Την ίδια βάσανο διήλθαν και οι απλοί φίλοι και υποστηρικτές του οι οποίοι κατέληξαν σε ορισμένα απολύτως δυσάρεστα αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΑ συμπεράσματα.

Σε χαιρετώ αρχαιοπρεπώς και όχι κελτικώς.

ΑΛΛΕΝΑΚΙ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: