h1

Εχετλαίος: «Δεν νοείται Εθνικιστής και δη Έλλην, ο οποίος ΔΕΝ έχει άποψη, ΔΕΝ διαθέτει κρίση, ΔΕΝ χρησιμοποιεί την φωνή του»

23/07/2015

Αγαπητοί-ές Συναγωνιστές-στριες, μέσα από αυτόν εδώ τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητο μα που κατέστη επιδιωκόμενο, ήτοι να κοινωνήσουμε και να επι-κοινωνήσουμε το Ιδεώδες του Ελληνικού Εθνικισμού, την άχρονη αυτή βιο-θεωρία που φωτίζει το μονοπάτι της Φυλής άμα τη δημιουργία της!

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δια-τιθέμεθα σε όλους όσους μας τιμούν δια της επισκέψεώς τους και της ανάγνωσής τους (συμπεριλαμβανομένων των εποικοδομητικών σχολίων τους) και προ-τιθέμεθα να θέσουμε όχι υπό αμφισβήτηση (μια που δεν δεχόμεθα αμφισβητήσεις επί της βάσης του Ελληνικού Εθνικισμού και του Αξιακού συστήματος που αυτός επιτάσσει) αλλά υπό συζήτηση όλες τις πτυχές της πολιτικής (πρώτ’ απ’ όλα) συμπεριφοράς ενός εκάστου των εκπροσώπων του χωρίς αυτό να συμπεριλαμβάνει ΜΟΝΟΝ τους ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ θεσμικούς (κοινοβουλευτικούς ή κοινοβο(υ)λευτικούς), εκπροσώπους του, μα συνολικά τους Έλληνες που τοποθετούν εαυτόν στην κονίστρα του Εθνικισμού, μια που η μονάδα (θα έπρεπε να) αντικατοπτρίζει το ΟΛΟΝ και στο ΟΛΟΝ φυσικά εμπεριέχεται αυτούσια η μονάδα!

Υπ’ αυτό το πρίσμα ξεκινήσαμε μία προσπάθεια κρίσεως των λεχθέντων, των πεπραγμένων και των γινομένων, έτσι όπως αυτά λαμβάνουν και κατά-λαμβάνουν τον χώρο που τους ανήκει στον χρόνο που τους αρμόζει.

Συμφωνήσαμε ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον χώρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών και οι παρεμβάσεις τους ΔΕΝ εμπίπτουν στις απαγορευτικές περί «ειλικρινούς και έντιμης πλην αχρείαστης κριτικής των τεκταινομένων του Εθνικιστικού χώρου» διατάξεις έτσι όπως αυτές διεκηρύχθησαν από εξέχον στέλεχος, μέλος και αρθρογράφο του κόμματος της χρυσής αυγής!

Εκ του λόγου τούτου συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όχι απλώς να κρίνουμε και (όπου χρειάζεται) να κατά-κρίνουμε τα πεπραγμένα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και να διατρανώνουμε το απολύτως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:
Δεν νοείται Εθνικιστής και δη Έλλην, ο οποίος ΔΕΝ έχει άποψη, ΔΕΝ διαθέτει κρίση, ΔΕΝ διαθέτει αντιληπτική ικανότητα και ΔΕΝ χρησιμοποιεί την φωνή του (και ενίοτε χάριν της τεχνολογίας το πληκτρολόγιό του) για να εκφράσει αυτά που αντιλαμβάνεται και τον απασχολούν!
Αυτήν την πεποίθηση μοιραζόμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών! Θεωρούμε δε απολύτως κατανοητό αυτό που πεισματικά αρνούνται να κατά-νοήσουν οι θεωρούντες εαυτούς ως μεγίστους Διδασκάλους του Εθνικισμού, ήτοι την Αρχή ότι «δεν μας ανήκει η θεωρία του Εθνικισμού, μηδέ η διδαχή του, πλην αποτελούμε εις έκαστος τμήμα του και άκρο αιχμηρό, διό ημείς εις τον Εθνικισμόν ανήκομεν, εκ της Φυλής δε Ελληνικής προ-ερχόμενοι, ούτοι γηγενείς την μεν Λογικήν λαλήσαντες, δια δε του Δικαίου δικάζομεν….»

Προφανώς αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δεν αρέσουν σε αυτούς που κατοικοεδρεύουν σε κομματικές «αυλές» και αποτελούν άλλος τον γελωτοποιό του «άνακτα», άλλος τον «γραμματικό» του, άλλος τον «μπέη» του, άλλος τον «βαλέ» του.

Όμως, εκ πρώτης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ εσάς τους καλο-προ-αίρετους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που σπαταλούν χρόνο και σκέψη και επικοινωνούν μαζί μας, αποστέλλοντάς μας τα σχόλιά τους, τις σκέψεις τους, αλλά και τους προβληματισμούς τους και θεωρούμε τιμή που αρκετοί από εσάς μας καταστήσατε κοινωνούς των αγωνιωδών προσπαθειών σας για την ενίσχυση του Ιερού μας σκοπού, την μεταλαμπάδευση δηλαδή του Εθνικιστικού Ιδεώδους και όχι τον δι’αυτού πλουτισμό!

Εκ δευτέρας θα επιχειρήσουμε μία συνολική απάντηση σε όλους όσους διερωτήθηκαν με κάπως στενάχωρο είναι αλήθεια ύφος, γιατί είμαστε κατά καιρούς τόσο αιχμηροί στις τοποθετήσεις μας.

Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, είμαστε τόσο αιχμηροί όσο αντι-καταστατική, όσο αντι-Εθνικιστική, όσο αντι-Ιδεολογική και όσο αντι-δεοντολογική καθίσταται η πολιτική πρακτική, η πολιτική συμπεριφορά και η πολιτική εν γένει θέση των θεσμικών χρυσαυγιτών (όποιων και όσων….)
Τόσο ακριβώς! Και σας ερωτούμε με την σειρά μας τα κάτωθι στα οποία θα είμεθα προς χάριν του υγιούς και όχι κατευθυνόμενου πολιτικού διαλόγου ευτυχείς εάν θα είχαμε δημοσίως εκπεφρασθείσες τις θέσεις σας:

* Εσείς που ασπάζεσθε ενδεχομένως για χρόνια το Εθνικιστικό Ιδεώδες, πως διάκεισθε απέναντι στην οικογενειοκρατία που ενέσκηψε ως ακρίδα στο κόμμα της χρυσής αυγής αφ’ης στιγμής αυτό ισχυροποιήθηκε με την ψήφο του εκλογικού σώματος και εισήλθε στο κυνοβούλιο; Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ότι η οικογενειοκρατία αποτελεί βδέλυγμα για τον Εθνικισμό! Ή τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ αυτό υποστηρίζουμε.

* Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια πως διάκεισθε απέναντι σε εκλεγμένους/ες Περιφερειακούς/ές συμβούλους της Ελληνικής Αυγής που απουσιάζουν μονίμως από τις Περιφέρειες (φροντίζοντας να δίνουν το παρόν βεβαίως στα περιφερειακά συμβούλια) όπου κατήλθαν ως υποψήφιοι και δεν ασκούν τα καθήκοντά τους όπως η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ, Η ΗΘΙΚΗ, Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, αλλά και η δεοντολογία προστάζει; Να μην θέσουμε την ερώτηση εάν σπεύδουν κάθε μήνα στο ταμείο της Περιφέρειας για να εισπράξουν την αντιμισθία την οποία δικαιούνται μεν, δεν αξίζουν δε!

* Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι σε εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής που ξεδιάντροπα τάσσονται με το μέρος των διεθνών τοκογλύφων αρθρογραφώντας ακατάπαυστα υπέρ των συμφερόντων της Ν.Τ.Π. ενδύοντας τα άρθρα τους με ολίγον Εθνο-κορωνισμόν και τα κομματικά στελέχη ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

* Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια πως διάκεισθε απέναντι σε εξέχον κομματικό στέλεχος, παλαιόθεν χρυσαυγίτη, μόνιμο αρθρογράφο της κεντρικής ιστοσελίδας και της κομματικής εφημερίδας, ο οποίος αρθρογραφεί αναδημοσιεύοντας ποίημα του επιφανούς μασόνου, ελευθεροτέκτονα, αείμνηστου Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και εμπνέεται από αυτόν και τα έργα του; Ο Λαϊκός Εθνικισμός εσχάτως συμπεριέλαβε και ολίγον Ελευθεροτεκτονισμό και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας;…

* Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι σε κατά συρροήν φαινόμενα Συναγωνιστών οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε παραίτηση καίτοι εκλεγέντες για να «κάνουν χώρο» στον πρώτο επιλαχόντα που τυγχάνει να απολαμβάνει την «βασιλική εύνοια»;

* Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, πως διάκεισθε απέναντι στην συνέντευξη του γενικού γραμματέα της χρυσής αυγής κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο bankingnews.gr και στην αποστροφή του ότι «η Ελλάδα θέλει ευρώ και με σκληρούς όρους;;» Στο ότι «εάν αποχωρήσουμε τώρα από το ευρώ, θα είναι σαν δώρο στους δανειστές μας»;

* Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι στην απάντηση του γενικού γραμματέα της χρυσής αυγής κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην ίδια συνέντευξη όταν ρωτήθηκε αν «– Η Χρυσή Αυγή, θα προστάτευε τις ελληνικές τράπεζες που βρίσκονται σε κίνδυνο;»

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει τις τράπεζες, το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει και να προστατέψει τις τράπεζες με όρους κεφαλαίων καθώς τίθεται θέμα κρατικού παρεμβατισμού»

Η «Εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων» που πρεσβεύει ο Εθνικισμός εκσφενδονίστηκε στο πυρ το εξώτερον, στα σκουπίδια του εβρω-σκουπιδοτενεκέ μάλλον….

* Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, πως διάκεισθε απέναντι στην δήλωση του δις εκλεγέντος κ. Ιωάννη Λαγού στην Ελληνική Βο(υ)λή «Δεν προτείνουμε επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα, για να εξηγούμαστε!» Έτσι μπράβο, εύγε, ευχαριστούμε για την διευκρίνιση! Για να εξηγούμαστε…

Ζητημάτων, ολισθημάτων, παραδόξων και ετερο-δόξων φαινομένων «ουκ έστιν αριθμός» στους κόλπους της χρυσής αυγής Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες.

Ένας μόνον κατάλογος των «πραματευτάδων της Εθνικής Ιδέας», για αρχή:.

Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, επί των ζητημάτων απαιτούμε απαντήσεις, συζητήσεις, κρίσεις και κατακρίσεις. Είμεθα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, εναντίον της ΑΔΙΚΙΑΣ, εναντίον της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Αλλά και σε όσους αποδειχθεί ότι δεν υπηρέτησαν τα Ιδανικά του Ελληνικού Εθνικισμού και χρησιμοποίησαν την Ιδέα για να πλουτίσουν και να ανελιχθούν κοινωνικά θα είμαστε ενάντιοι!

Όχι πλέον ευχολόγια του τύπου «όλοι ενωμένοι, να μην επιζητούμε τώρα την ρήξη, έχουμε καιρό να τα συζητήσουμε αυτά, μην κρίνετε τις αποφάσεις ανωτέρων» κ.λπ. κ.λπ. κ. λπ……

Και όπως εμείς θέτουμε τον Ιδεολογικό μας δάκτυλον επί των τύπων των ήλων, έτσι απαιτούμε ιδεολογικό-πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα.
Όχι άλλα φληναφήματα και Εθνικιστικές κορώνες για κοινή γραμμή αίματος, τυφλή υποταγή και… «υπακοή, υπακοή, υπακοή!»

Ο Ανεξάρτητος Έλληνας Εθνικιστής και η Ανεξάρτητη Ελληνίδα Εθνικίστρια ΔΕΝ καταπίνει αμάσητα τα Ιδεολογικά και πολιτικά ολισθήματα, είναι πολιτικό ΟΝ, διαθέτει πολιτικό ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ και ΠΥΞΙΔΑ, διακρίνει τα σημεία αστικής παθογένειας που γεωμετρικώς αναπτύσσονται στο πάλαι ποτέ Εθνικιστικό κόμμα της χρυσής αυγής, υπό τα έκπληκτα όμματα των άδολων φίλων και υποστηρικτών που έφεραν την χρυσή αυγή επ΄ώμου στο 7% του 2012 αλλά που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν ως υποπόδια στερέωσης και περιχάραξης των κομματικών κοινοβουλευτικών αυλών από τις τοπικές-μαγαζάκια επανεκλογής των βουλευτών αλλά και των συζύγων αυτών.
Ο Ανεξάρτητος Έλληνας Εθνικιστής και η Ανεξάρτητη Ελληνίδα Εθνικίστρια αναγνωρίζει από πολύ μακριά το αριβιστικό νόσημα και μειδιά όταν ακούει βερμπαλιστικά τσιτάτα από χορτασμένα στόματα.

Και πολύ περισσότερο εν έτει 2015 ΔΕΝ κλείνει το δικό του στόμα όταν η Πατρίς κινδυνεύει όχι μόνον από το αδηφάγο τέρας του νέο-φιλελευθερισμού, αλλά και από τους υπηρέτες της Ν.Τ.Π. φανερούς και έρποντες.
.
Άλλωστε, δεν αποτελεί νομίζουμε ίδιον ενός Έλληνα Εθνικιστή να κρύβεται και να δειλιάζει προ σημαντικών ζητημάτων, ακόμα και εάν αυτά αφορούν ενδο-κομματικές κρίσεις, επι-κρίσεις και κατά-κρίσεις..

Ο στρουθοκαμηλισμός ως στάση αντιμετώπισης προβλημάτων, τον μοναδικό που ωφέλησε είναι τον θηρευτή!

Τα ενδεχόμενα σχόλιά σας, υποδείξεις σας, θέματα προς συζήτηση τελούν υπό την κρίση και την έγκριση-φυσικά-της συλλογικής διαχείρισης του ιστότοπου.

Δεν δημοσιοποιούνται προσωπικές επιθέσεις, πεζοδρομιακές εκφράσεις και ύβρεις ούτε και αναπαράγονται εδώ θλιβερά ΥΠΑΡΚΤΑ συμβάντα και γεγονότα, τα οποία δυστυχώς για τον τρέχοντα… «Ελληνικό Εθνικισμό» τελούν σε αέναη περιφορά περί την διαδικτυακή σφαίρα, παρά αναρτώνται και παρουσιάζονται μόνο απόψεις, θέσεις, συμπεράσματα και γεγονότα τα οποία έχουν περιέλθει στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αντίληψη των διαχειριστών και των αρθρογράφων.

Παρακαλούμε να προσπαθήσουμε άπαντες και άπασες να διατηρήσουμε το επίπεδο αυτού του διαδικτυακού σημείου προβληματισμού και ανταλλαγής σκέψης σε αρμόζον της κοινής μας καταγωγής επίπεδο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας και την Συναγωνιστική σας διάθεση!

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: