h1

ΗΛΟΙ ΕΝ ΣΤΗΛΗ

17/07/2015

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελλάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς! Διαβάζουμε και μεταφέρουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το απόσπασμα από το χθεσινό άρθρο του κ. Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της χρυσής αυγής έτσι όπως αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα τους.

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

…Είχαμε προβλέψει προ πολλού την παταγώδη αποτυχία του Σύριζα και των παραφυάδων του, καθώς και την μνημονιακή κυβίστηση του Τσίπρα, που οδηγεί την Ελλάδα στο τρίτο και πιο επαχθές μνημόνιο της σύγχρονης ιστορίας της. Πολλοί φίλοι ρωτούν καλοπροαίρετα ποια είναι η δική μας πρόταση-απάντηση στον οικονομικό πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Ελλάδα οι ευρωπαίοι τραπεζίτες, η Μέρκελ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλή και συνοψίζεται στο τρίπτυχο: Πρωτογενής παραγωγή – Αυτάρκεια – Εθνική Ανεξαρτησία. Απαιτείται σκληρή δουλειά και κόποι ετών από το σύνολο του Ελληνικού Λαού για να ανακάμψει οικονομικά η Πατρίδα μας. Αν στην τωρινή συγκυρία η Χρυσή Αυγή ακολουθούσε την πολιτική των ψευδών υποσχέσεων και της παροχολογίας, θα γινόμασταν αυτομάτως πρώτο κόμμα. Αντ’ αυτού, επιλέγουμε να πούμε την Αλήθεια στους Έλληνες: η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να έρθει με «αέρα κοπανιστό», όπως έταζαν οι συριζαίοι. Είναι όμως απόλυτα εφικτή, αν η Ελλάς εκμεταλλευθεί επιτέλους τις δικές της δυνάμεις, δηλαδή τον ορυκτό της πλούτο, τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και τον αγροτικό τομέα, που μπορεί να αποτελέσει την βάση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ρημαγμένης εθνικής μας οικονομίας. Ακολουθεί η σύνοψη του προγράμματός μας σχετικά με αυτούς τους νευραλγικούς τομείς για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία (που σύμφωνα με τον Τσίπρα έχει ήδη απολεσθεί)…

ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

…Η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση σηματοδότησε την διάλυση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας και την απόλυτη καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, βιοτεχνίας και της πάλαι ποτέ κραταιάς ελληνικής βιομηχανίας. Η Χρυσή Αυγή ήταν ίσως η μοναδική φωνή με εθνικό προσανατολισμό που αντέδρασε σφόδρα στην είσοδο της χώρας στο κοινό νόμισμα. Τελικά το ευρώ απεδείχθη η καταστροφή μας. Εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με εθνική ανεξαρτησία και αυτός οφείλει να είναι ο βασικότερος στόχος μίας εθνικής ηγεσίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι απαραίτητη η αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας…

Απαντούμε στον βουλευτή δια στόματος του αρχηγού του κ. Μιχαλολιάκου με ΑΥΤΟΥΣΙΟ απόσπασμα από την συνέντευξη του γενικού γραμματέα της χρυσής αυγής η οποία επελέγη να δοθεί στο bankingnews.gr:

– Ευρώ ή δραχμή κύριε Μιχαλολιάκο;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Το ευρώ το έχουμε πληρώσει πανάκριβα, το έχουμε χρυσοπληρώσει. Δεν τους χρωστάμε, αλλά μας χρωστάνε. Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας. Η δραχμή είναι εθνικός τελικός στόχος, αλλά όχι τώρα. Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα θα πρέπει να υπάρχει αυτάρκης εθνική παραγωγή. Η Ελλάδα έχει κατεστραμμένη εθνική παραγωγή άρα δεν μπορεί να έχει εθνικό νόμισμα.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή. Για την Ελλάδα υπάρχει ΜΟΝΟ ευρώ και με σκληρούς όρους.

Πάμε παρακάτω στην ίδια συνέντευξη του κου Η. Κασιδιάρη:

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;

…Κλείνω με την θέση της Χρυσής Αυγής για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, που απασχολεί σήμερα το σύνολο του Ελληνικού Λαού. Λέμε ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα, γιατί μόνο μέσω ενός ισχυρού εθνικού νομίσματος μπορεί να κατακτηθεί η Εθνική Ανεξαρτησία. Το σενάριο Grexit απεδείχθη κούφια απειλή της διεθνούς τοκογλυφίας. Ακόμα και η επονείδιστη και ανθελληνική πρόταση του Σόιμπλε στο τελευταίο eurogroup δεν περιλάμβανε σενάριο αποπομπής της Ελλάδος από την ευρωζώνη, αλλά αναφερόταν σε… «πενταετή αναστολή». Μία πιθανή αποχώρηση χώρας-μέλους της ευρωζώνης από το κοινό νόμισμα θα κόστιζε εκατοντάδες δισ. ευρώ στο διεθνές τοκογλυφικό σύστημα… Η αλλαγή νομίσματος και η επιστροφή στην δραχμή βεβαίως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απότομα και ασύντακτα, διότι στην περίπτωση αυτή θα υπάρξουν συνέπειες για τον απλό λαό, όχι όμως για τα ρεμάλια του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου, που έχουν «παρκάρει» τα εκατομμύριά τους σε ξένες τράπεζες και σε off-shore εταιρείες (ο εκβιασμός των ξένων τραπεζιτών για υφαρπαγή των εγχώριων-συστημικών τραπεζών είναι επίσης υπαρκτός). Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου ανάπτυξης της εθνικής παραγωγής, άρα και των εξαγωγών, στις οποίες η δραχμή θα προσέφερε συντριπτικά πλεονεκτήματα. Η ενέργεια αυτή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πολυπόθητη ελληνική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και μπορεί να γίνει πράξη μέσω της εφαρμογής ενός τριετούς σχεδίου ανανέωσης των παραγωγικών μας δομών. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, ο Ελληνικός Λαός, με ένα ουσιαστικό – και όχι κίβδηλο – δημοψήφισμα θα επικυρώσει την επιστροφή της χώρας στο εθνικό της νόμισμα…

Ως απάντηση παραθέτουμε ΜΟΝΟΝ μία φράση του συναδέλφου του κου Κασιδιάρη, του κου Ιωάννη Λαγού από την ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων προχθές:

Ι. Λαγός, βουλευτής Χρυσής Αυγής στην βουλή: «Δεν προτείνουμε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, για να εξηγούμαστε».

 Στην τελευταία πρόταση της πρώτης παραγράφου της συνέντευξης του κ. Κασιδιάρη απαντούμε πάλι δια στόματος του κ. Μιχαλολιάκου έτσι όπως Ο ΙΔΙΟΣ απάντησε στον δημοσιογράφο του bankingnews.gr:

– Ευρώ ή δραχμή κύριε Μιχαλολιάκο;

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Το ευρώ το έχουμε πληρώσει πανάκριβα, το έχουμε χρυσοπληρώσει. Δεν τους χρωστάμε, αλλά μας χρωστάνε. Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας.
_______________________________________________________________________________

Κε Κασιδιάρη, για να καταλάβουν αυτοί στους οποίους απευθύνεσθε,
«η πιθανή αποχώρηση χώρας-μέλους της ευρωζώνης από το κοινό νόμισμα θα κόστιζε εκατοντάδες δις. ευρώ στο διεθνές τοκογλυφικό σύστημα»  ή,
«Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας;;;;;;;;;;;;;»

Μπορείτε να αποφασίσετε ΤΙ ισχύει τελικά για να αποφασίσουν οι δύσμοιροι φίλοι και ψηφοφόροι σας ΠΟΙΟΝ να πιστέψουν;;;;;;;;

– Δεν μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια τι ακριβώς πρεσβεύουν τα κομματικά στελέχη της χρυσής αυγής στις δημόσιες συνεντεύξεις και παρεμβάσεις τους.

– Να υποθέσουμε ότι αρχίζει να διαφοροποιείται ο κ. Κασιδιάρης και προχωρά σε «διευκρινίσεις» σχετικά με τις θέσεις του κόμματος;

– πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε ένα κόμμα όπως η χρυσή αυγή που επαιρόταν για την «σιδηρά πειθαρχία» των μελών και των στελεχών της; Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με απλή παρερμηνεία θέσεων. Εδώ συγκρούονται ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ άρα και πολιτικές επιλογές… Ίδωμεν!

 Υ.Γ.  Με τον κ. Γούδη, τον κ. Χρίστο (με ένα ‘’Χ’’) Γούδη που υπογράφει τα άρθρα του ως

Χρίστος Γούδης
Δημοτικός Σύμβουλος
με την «Ελληνική Αυγή»
στο Δήμο Αθηναίων

προτίθεσθε να κάνετε κάτι;;;; Διότι προφανώς εάν συμφωνείτε με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, όπως το ηχηρό του «ΝΑΙ στην συμφωνία και στο μνημόνιο» στην ερώτηση του δημοψηφίσματος και με τις αρθρογραφήσεις του, τότε …συγχαρητήρια που εφαρμόζετε στην πράξη το Λακωνικό «κρείττον το σιγάν, του λαλείν…»)

                           Σφύραρχος…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: