h1

Ι. Λαγός, βουλευτής Χρυσής Αυγής στην βουλή: «Δεν προτείνουμε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, για να εξηγούμαστε». Ο γεν. γραμματεύς του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος, απέφυγε επιμελώς κάθε αναφορά σε θέμα νομίσματος και απλώς πρότεινε «επιστροφή στην εθνική παραγωγή». Δεν παρέλειψε όμως να ομιλήσει στην Βουλή των Ελλήνων!!! για την περίπτωση ενός ιδιώτη, ονόματι Κιντή, με συμφέροντα σε ιδιωτικό επενδυτικό κεφάλαιο, συνεργάτη του ταγμένου στο ευρώ ποδοσφαιριστή κου Νικολαϊδη. Ο κος Κιντής εστράφη κατά της ΕΚΤ διότι «εκλείδωσε» τα διάφορα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

16/07/2015

Είναι ανεπίτρεπτο θεσμικό ατόπημα εκ μέρους οποιουδήποτε πολιτικού αρχηγού η εναγώνια ονομαστική αναφορά εντός της βουλής των Ελλήνων σε συμφέροντα ιδιωτών επενδυτών (κερδοσκοπικά κεφάλαια, βαρβαριστί funds), ειδικότερα μάλιστα στη διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εφόσον το ήθελε, θα όφειλε απλώς να αναφερθεί και να προτείνει συγκεκριμένες νομικές κινήσεις και ένδικα μέσα που υπάρχουν στην διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας -και εάν δεχθούμε ότι δεν τα γνωρίζει η Ελληνική Πολιτεία- κατά του «κεφαλοκλειδώματος» Ντράγκι στην Οικονομία, άνευ ουδεμίας αναφοράς σε μεμονωμένες -και για ευνόητους λόγους παντελώς αδιάφορες για τον χειμαζόμενο ελληνικό λαόπεριπτώσεις, όπως είναι η συγκεκριμένη!

Κάθε ονομαστική αναφορά σε ιδιώτες στην συγκεκριμένη συγκυρία προκαλεί ευλόγως, πολλά ερωτηματικά.

Εκ της Σ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/296485/proin-proedros-tis-aek-ekane-agogi-stin-ekt-binteo

Πρόκειται για τον Γιώργο Κιντή (ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα στον Ντέμη Νικολαΐδη), οικονομολόγο, ο οποίος αποτέλεσε εμπνευστής της υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΕΚ στο άρθρο 44, αλλά και πρόεδρος της εταιρείας για ένα μήνα, τον Γενάρη του 2009. Το Ελληνικό Ιδιωτικό Επενδυτικό Κεφάλαιο, «Άλκιμος» συμφερόντων Γιώργου Κιντή κατέθεσε αγωγή στην ΕΚΤ για το πάγωμα του ELA που οδήγησε στα Capital Controls.Ποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη; Ο γενικός γραμματέας Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχολιάκος σε τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων που ζητούν οι δανειστές.

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Χαίρετε Συναγωνιστές.

  Μετά από πολύ καιρό επικοινωνώ και πάλι μαζί σας.

  Με έκπληξη διαπιστώνω ότι το ιστολόγιό σας έχει στραφεί εναντίον του Λα’ι’κού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  Δεν μπορώ να γνωρίζω τι μεσολάβησε – είμαι σίγουρος ότι θα έχετε τους λόγους σας.

  Προσωπικώς δηλώνω ότι εξακολουθώ να παραμένω ενταγμένος στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να αγωνίζομαι μέσα από αυτές.

  Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τελευταία γραμμή Εθνικής Αντιστάσεως.

  Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να γυρίσω την πλάτη σε ανθρώπους τους οποίους γνωρίζω εδώ και 22 χρόνια, έτσι δεν είναι ;;;

  Παρόλα αυτά δεν τρέφω καμιά έχθρα απέναντί σας και σας παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εξακολουθήσω να σας θεωρώ Συναγωνιστές.

  Αλλά ας πάμε στο φλέγον θέμα της δραχμής.

  Νομίζω ότι – στο συγκεκριμένο θέμα – το ιστολόγιό σας αδικεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Αρχηγό της.

  Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει πει σαφώς ότι στο ερώτημα » ΕΥΡΩ ή ΕΛΛΑΔΑ» εμείς επιλέγουμε ΕΛΛΑΔΑ.

  Επίσης προσφάτως στην βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε σαφώς για την ανάγκη δημιουργίας μιας πραγματικά ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας, η οποία θα καθορίζει την νομισματική πολιτική της Χώρας.

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ανήκει στο «λόμπι» του ΕΥΡΩ, και πραγματικά απορώ με την τοποθέτηση του ιστολογίου σας.

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει ΣΑΦΩΣ ότι πρέπει να γυρίσουμε σε Εθνικό νόμισμα, αλλά με την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ προετοιμασία.

  Η καλύτερη ανάλυση για την δραχμή έχει γραφεί από τον Θεόδωρο Κατσανέβα, ο οποίος περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα.

  Χρειάζονται περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας με καθορισμό ισοτιμιών, εξασφάλιση συναλλαγματικών αποθεμάτων, συμφωνίες με διάφορες χώρες για εισαγωγή πετρελαίου και ειδών διατροφής τους πρώτους μήνες κλπ κλπ.

  Με αυτά τα προσεκτικά βήματα μπορούμε να επιστρέψουμε στην Δραχμή με τους ΔΙΚΟΥΣ μας όρους και όχι ατάκτως – όπως λένε οι διάφοροι Λαφαζάνηδες και αυτοί που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

  Αυτό λέει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  Μπορώ να καταλάβω τυχόν προσωπικές πικρίες ή απογοητεύσεις που σας ώθησαν να στραφείτε εναντίον του Λα’ι’κού Συνδέσμου. Έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για διαφόρους χειρισμούς της ηγεσίας του κινήματος.

  Αλλά το να διαστρεβλώνεται το νόημα των πολιτικών θέσεων του Λα’ι’κού Συνδέσμου στο συγκεκριμένο θέμα ξεπερνά την απλή προσωπική πικρία και αγγίζει τα όρια της κακόβουλης συκοφαντίας.

  Δέχομαι ασμένως την κριτική σας για άλλα θέματα – όπως οι απαράδεκτες δηλώσεις του Χρήστου Γούδη – αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ως κίνημα – ανήκει στο λόμπι του ΕΥΡΩ.

  Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην δημοσίευση του σχολίου μου.


 2. Αγαπητοί-ές Συναγωνιστές-στριες, μέσα από αυτόν εδώ τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητο μα που κατέστη επιδιωκόμενο, ήτοι να κοινωνήσουμε και να επι-κοινωνήσουμε το Ιδεώδες του Ελληνικού Εθνικισμού, την άχρονη αυτή βιο-θεωρία που φωτίζει το μονοπάτι της Φυλής άμα τη δημιουργία της!

  Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δια-τιθέμεθα σε όλους όσους μας τιμούν δια της επισκέψεώς τους και της ανάγνωσής τους (συμπεριλαμβανομένων των εποικοδομητικών σχολίων τους) και προ-τιθέμεθα να θέσουμε όχι υπό αμφισβήτηση (μια που δεν δεχόμεθα αμφισβητήσεις επί της βάσης του Ελληνικού Εθνικισμού και του Αξιακού συστήματος που αυτός επιτάσσει) αλλά υπό συζήτηση όλες τις πτυχές της πολιτικής (πρώτ’ απ’ όλα) συμπεριφοράς ενός εκάστου των εκπροσώπων του χωρίς αυτό να συμπεριλαμβάνει ΜΟΝΟΝ τους ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ θεσμικούς (κοινοβουλευτικούς ή κοινοβο(υ)λευτικούς), εκπροσώπους του, μα συνολικά τους Έλληνες που τοποθετούν εαυτόν στην κονίστρα του Εθνικισμού, μια που η μονάδα (θα έπρεπε να) αντικατοπτρίζει το ΟΛΟΝ και στο ΟΛΟΝ φυσικά εμπεριέχεται αυτούσια η μονάδα!

  Υπ’ αυτό το πρίσμα ξεκινήσαμε μία προσπάθεια κρίσεως των λεχθέντων, των πεπραγμένων και των γινομένων, έτσι όπως αυτά λαμβάνουν και κατά-λαμβάνουν τον χώρο που τους ανήκει στον χρόνο που τους αρμόζει.

  Συμφωνήσαμε ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον χώρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών και οι παρεμβάσεις τους ΔΕΝ εμπίπτουν στις απαγορευτικές περί «ειλικρινούς και έντιμης πλην αχρείαστης κριτικής των τεκταινομένων του Εθνικιστικού χώρου» διατάξεις έτσι όπως αυτές διεκηρύχθησαν από εξέχον στέλεχος, μέλος και αρθρογράφο του κόμματος της χρυσής αυγής!

  Εκ του λόγου τούτου συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όχι απλώς να κρίνουμε και (όπου χρειάζεται) να κατά-κρίνουμε τα πεπραγμένα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και να διατρανώνουμε το απολύτως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:
  Δεν νοείται Εθνικιστής και δη Έλλην, ο οποίος ΔΕΝ έχει άποψη, ΔΕΝ διαθέτει κρίση, ΔΕΝ διαθέτει αντιληπτική ικανότητα και ΔΕΝ χρησιμοποιεί την φωνή του (και ενίοτε χάριν της τεχνολογίας το πληκτρολόγιό του) για να εκφράσει αυτά που αντιλαμβάνεται και τον απασχολούν!
  Αυτήν την πεποίθηση μοιραζόμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εθνικιστών! Θεωρούμε δε απολύτως κατανοητό αυτό που πεισματικά αρνούνται να κατά-νοήσουν οι θεωρούντες εαυτούς ως μεγίστους Διδασκάλους του Εθνικισμού, ήτοι την Αρχή ότι «δεν μας ανήκει η θεωρία του Εθνικισμού, μηδέ η διδαχή του, πλην αποτελούμε εις έκαστος τμήμα του και άκρο αιχμηρό, διό ημείς εις τον Εθνικισμόν ανήκομεν, εκ της Φυλής δε Ελληνικής προ-ερχόμενοι, ούτοι γηγενείς την μεν Λογικήν λαλήσαντες, δια δε του Δικαίου δικάζομεν….»

  Προφανώς αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δεν αρέσουν σε αυτούς που κατοικοεδρεύουν σε κομματικές «αυλές» και αποτελούν άλλος τον γελωτοποιό του «άνακτα», άλλος τον «γραμματικό» του, άλλος τον «μπέη» του, άλλος τον «βαλέ» του.

  Όμως, εκ πρώτης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ εσάς τους καλο-προ-αίρετους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που σπαταλούν χρόνο και σκέψη και επικοινωνούν μαζί μας, αποστέλλοντάς μας τα σχόλιά τους, τις σκέψεις τους, αλλά και τους προβληματισμούς τους και θεωρούμε τιμή που αρκετοί από εσάς μας καταστήσατε κοινωνούς των αγωνιωδών προσπαθειών σας για την ενίσχυση του Ιερού μας σκοπού, την μεταλαμπάδευση δηλαδή του Εθνικιστικού Ιδεώδους και όχι τον δι’αυτού πλουτισμό!

  Εκ δευτέρας θα επιχειρήσουμε μία συνολική απάντηση σε όλους όσους διερωτήθηκαν με κάπως στενάχωρο είναι αλήθεια ύφος, γιατί είμαστε κατά καιρούς τόσο αιχμηροί στις τοποθετήσεις μας.

  Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, είμαστε τόσο αιχμηροί όσο αντι-καταστατική, όσο αντι-Εθνικιστική, όσο αντι-Ιδεολογική και όσο αντι-δεοντολογική καθίσταται η πολιτική πρακτική, η πολιτική συμπεριφορά και η πολιτική εν γένει θέση των θεσμικών χρυσαυγιτών (όποιων και όσων….)
  Τόσο ακριβώς! Και σας ερωτούμε με την σειρά μας τα κάτωθι στα οποία θα είμεθα προς χάριν του υγιούς και όχι κατευθυνόμενου πολιτικού διαλόγου ευτυχείς εάν θα είχαμε δημοσίως εκπεφρασθείσες τις θέσεις σας:

  * Εσείς που ασπάζεσθε ενδεχομένως για χρόνια το Εθνικιστικό Ιδεώδες, πως διάκεισθε απέναντι στην οικογενειοκρατία που ενέσκηψε ως ακρίδα στο κόμμα της χρυσής αυγής αφ’ης στιγμής αυτό ισχυροποιήθηκε με την ψήφο του εκλογικού σώματος και εισήλθε στο κυνοβούλιο; Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ότι η οικογενειοκρατία αποτελεί βδέλυγμα για τον Εθνικισμό! Ή τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ αυτό υποστηρίζουμε.

  * Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια πως διάκεισθε απέναντι σε εκλεγμένους/ες Περιφερειακούς/ές συμβούλους της Ελληνικής Αυγής που απουσιάζουν μονίμως από τις Περιφέρειες (φροντίζοντας να δίνουν το παρόν βεβαίως στα περιφερειακά συμβούλια) όπου κατήλθαν ως υποψήφιοι και δεν ασκούν τα καθήκοντά τους όπως η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ, Η ΗΘΙΚΗ, Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, αλλά και η δεοντολογία προστάζει; Να μην θέσουμε την ερώτηση εάν σπεύδουν κάθε μήνα στο ταμείο της Περιφέρειας για να εισπράξουν την αντιμισθία την οποία δικαιούνται μεν, δεν αξίζουν δε!

  * Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι σε εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής που ξεδιάντροπα τάσσονται με το μέρος των διεθνών τοκογλύφων αρθρογραφώντας ακατάπαυστα υπέρ των συμφερόντων της Ν.Τ.Π. ενδύοντας τα άρθρα τους με ολίγον Εθνο-κορωνισμόν και τα κομματικά στελέχη ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

  * Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια πως διάκεισθε απέναντι σε εξέχον κομματικό στέλεχος, παλαιόθεν χρυσαυγίτη, μόνιμο αρθρογράφο της κεντρικής ιστοσελίδας και της κομματικής εφημερίδας, ο οποίος αρθρογραφεί αναδημοσιεύοντας ποίημα του επιφανούς μασόνου, ελευθεροτέκτονα, αείμνηστου Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και εμπνέεται από αυτόν και τα έργα του; Ο Λαϊκός Εθνικισμός εσχάτως συμπεριέλαβε και ολίγον Ελευθεροτεκτονισμό και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας;…

  * Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι σε κατά συρροήν φαινόμενα Συναγωνιστών οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε παραίτηση καίτοι εκλεγέντες για να «κάνουν χώρο» στον πρώτο επιλαχόντα που τυγχάνει να απολαμβάνει την «βασιλική εύνοια»;

  * Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, πως διάκεισθε απέναντι στην συνέντευξη του γενικού γραμματέα της χρυσής αυγής κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο bankingnews.gr και στην αποστροφή του ότι «η Ελλάδα θέλει ευρώ και με σκληρούς όρους;;» Στο ότι «εάν αποχωρήσουμε τώρα από το ευρώ, θα είναι σαν δώρο στους δανειστές μας»;

  * Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, πως διάκεισθε απέναντι στην απάντηση του γενικού γραμματέα της χρυσής αυγής κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην ίδια συνέντευξη όταν ρωτήθηκε αν «– Η Χρυσή Αυγή, θα προστάτευε τις ελληνικές τράπεζες που βρίσκονται σε κίνδυνο;»

  Νικόλαος Μιχαλολιάκος: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει τις τράπεζες, το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει και να προστατέψει τις τράπεζες με όρους κεφαλαίων καθώς τίθεται θέμα κρατικού παρεμβατισμού»

  Η «Εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων» που πρεσβεύει ο Εθνικισμός εκσφενδονίστηκε στο πυρ το εξώτερον, στα σκουπίδια του εβρω-σκουπιδοτενεκέ μάλλον….

  * Αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, πως διάκεισθε απέναντι στην δήλωση του δις εκλεγέντος κ. Ιωάννη Λαγού στην Ελληνική Βο(υ)λή «Δεν προτείνουμε επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα, για να εξηγούμαστε!» Έτσι μπράβο, εύγε, ευχαριστούμε για την διευκρίνιση! Για να εξηγούμαστε…

  Ζητημάτων, ολισθημάτων, παραδόξων και ετερο-δόξων φαινομένων «ουκ έστιν αριθμός» στους κόλπους της χρυσής αυγής Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες.

  Ένας μόνον κατάλογος των «πραματευτάδων της Εθνικής Ιδέας», για αρχή:.

  Αγαπητέ Έλληνα Εθνικιστή, αγαπητή Ελληνίδα Εθνικίστρια, επί των ζητημάτων απαιτούμε απαντήσεις, συζητήσεις, κρίσεις και κατακρίσεις. Είμεθα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, εναντίον της ΑΔΙΚΙΑΣ, εναντίον της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

  Αλλά και σε όσους αποδειχθεί ότι δεν υπηρέτησαν τα Ιδανικά του Ελληνικού Εθνικισμού και χρησιμοποίησαν την Ιδέα για να πλουτίσουν και να ανελιχθούν κοινωνικά θα είμαστε ενάντιοι!

  Όχι πλέον ευχολόγια του τύπου «όλοι ενωμένοι, να μην επιζητούμε τώρα την ρήξη, έχουμε καιρό να τα συζητήσουμε αυτά, μην κρίνετε τις αποφάσεις ανωτέρων» κ.λπ. κ.λπ. κ. λπ……

  Και όπως εμείς θέτουμε τον Ιδεολογικό μας δάκτυλον επί των τύπων των ήλων, έτσι απαιτούμε ιδεολογικό-πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα.
  Όχι άλλα φληναφήματα και Εθνικιστικές κορώνες για κοινή γραμμή αίματος, τυφλή υποταγή και… «υπακοή, υπακοή, υπακοή!»

  Ο Ανεξάρτητος Έλληνας Εθνικιστής και η Ανεξάρτητη Ελληνίδα Εθνικίστρια ΔΕΝ καταπίνει αμάσητα τα Ιδεολογικά και πολιτικά ολισθήματα, είναι πολιτικό ΟΝ, διαθέτει πολιτικό ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ και ΠΥΞΙΔΑ, διακρίνει τα σημεία αστικής παθογένειας που γεωμετρικώς αναπτύσσονται στο πάλαι ποτέ Εθνικιστικό κόμμα της χρυσής αυγής, υπό τα έκπληκτα όμματα των άδολων φίλων και υποστηρικτών που έφεραν την χρυσή αυγή επ΄ώμου στο 7% του 2012 αλλά που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν ως υποπόδια στερέωσης και περιχάραξης των κομματικών κοινοβουλευτικών αυλών από τις τοπικές-μαγαζάκια επανεκλογής των βουλευτών αλλά και των συζύγων αυτών.
  Ο Ανεξάρτητος Έλληνας Εθνικιστής και η Ανεξάρτητη Ελληνίδα Εθνικίστρια αναγνωρίζει από πολύ μακριά το αριβιστικό νόσημα και μειδιά όταν ακούει βερμπαλιστικά τσιτάτα από χορτασμένα στόματα.

  Και πολύ περισσότερο εν έτει 2015 ΔΕΝ κλείνει το δικό του στόμα όταν η Πατρίς κινδυνεύει όχι μόνον από το αδηφάγο τέρας του νέο-φιλελευθερισμού, αλλά και από τους υπηρέτες της Ν.Τ.Π. φανερούς και έρποντες.
  .
  Άλλωστε, δεν αποτελεί νομίζουμε ίδιον ενός Έλληνα Εθνικιστή να κρύβεται και να δειλιάζει προ σημαντικών ζητημάτων, ακόμα και εάν αυτά αφορούν ενδο-κομματικές κρίσεις, επι-κρίσεις και κατά-κρίσεις..

  Ο στρουθοκαμηλισμός ως στάση αντιμετώπισης προβλημάτων, τον μοναδικό που ωφέλησε είναι τον θηρευτή!

  Τα ενδεχόμενα σχόλιά σας, υποδείξεις σας, θέματα προς συζήτηση τελούν υπό την κρίση και την έγκριση-φυσικά-της συλλογικής διαχείρισης του ιστότοπου.

  Δεν δημοσιοποιούνται προσωπικές επιθέσεις, πεζοδρομιακές εκφράσεις και ύβρεις ούτε και αναπαράγονται εδώ θλιβερά ΥΠΑΡΚΤΑ συμβάντα και γεγονότα, τα οποία δυστυχώς για τον τρέχοντα… «Ελληνικό Εθνικισμό» τελούν σε αέναη περιφορά περί την διαδικτυακή σφαίρα, παρά αναρτώνται και παρουσιάζονται μόνο απόψεις, θέσεις, συμπεράσματα και γεγονότα τα οποία έχουν περιέλθει στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αντίληψη των διαχειριστών και των αρθρογράφων.

  Παρακαλούμε να προσπαθήσουμε άπαντες και άπασες να διατηρήσουμε το επίπεδο αυτού του διαδικτυακού σημείου προβληματισμού και ανταλλαγής σκέψης σε αρμόζον της κοινής μας καταγωγής επίπεδο.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας και την Συναγωνιστική σας διάθεση!

  ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ


 3. Καλησπέρα ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, μετά από 20. 22 μήνες;

  Το παρόν συλλογικό ιστολόγιo διατηρεί και προασπίζεται το θεμελιώδες πολιτικό δικαίωμα άσκησης πολιτικής κριτικής ΚΑΙ στον ΛΣΧΑ.

  Αυτό παρά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ «η κριτική, ούτε η καλοπροαίρετη, μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς, διότι εμείς έχουμε κάνει και λάθη, αλλά δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να ασκεί κριτική, ουτε και καλοπροαίρετη, διότι ΕΜΕΙΣ θα λογοδοτήσουμε μόνο στην Ιστορία»…

  την οποία πρόβαλλε ο κεντρικός αρθρογράφος της Ιστοσελίδας σας, κος Μάστορας σε μια έκρηξη «βοναπαρτισμού» θα λέγαμε εμείς, εμφάνισης του συμπτώματος του συνδρόμου της Ύβρεως για άλλους:

  «Πιστεύει πως δεν υπόκειται στην κρίση των τετριμμένων συναδέλφων του ή της βαρετής κοινής γνώμης και πως η Ιστορία είναι το μόνο δικαστήριο αρμόδιο για να τον κρίνει[+++]»

  Δεν απο-δεχόμαστε ούτε δεχόμαστε το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ το οποίο θεωρεί κατοχυρωμένο για τον εαυτό της η χρυσή αυγή.

  To διακύβευμα «ΝΟΜΙΣΜΑ» είναι θεμελιώδες συστατικό της Εθνικής Ανεξαρτησίας και στον ΚΥΚΕΩΝΑ των ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ θα έπρεπε να αναμένετε την πολεμική πολιτική αντιπαράθεση εντός μιας περιρρέουσας πολιτικής ατμόσφαιρας με συνεχείς αναφορές σε «λόμπι της δραχμής» και «λόμπι του ευρώ» (κόμμα δραχμής/κόμμα ευρώ – δουλεία εντός ευρωζώνης).

  Όπως το προτιμάτε.

  Ο ισχυρισμός ότι η έκφραση «λόμπι του ευρώ» αποτελούν κακόβουλη διαστρέβλωση των νοημάτων της χρυσής αυγής καταρρίπτεται από τις πρόσφατες ομιλίες στην βουλή των εκλεγμένων εκπροσώπων του ΛΣΧΑ κ.κ. Ν. Μιχαλολιάκου και Ι.Λαγού, οι οποίες κοντράρουν τις ίδιες τις πολιτικές σας θέσεις (διατυπωμένες εγγράφως στο βιβλίο των Θέσεων, το 2012).
  Ι. Λαγός: «ΔΕΝ προτείνουμε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα για να εξηγούμαστε»

  Επομένως, εμείς δεν στρεφόμαστε «εναντίον» της χρυσής αυγής, έτσι γενικώς και αορίστως.

  Οι αρθρογράφοι μας και εγώ προσωπικά έχουμε καταλήξει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ότι ο ΛΣΧΑ δεν εντάσσεται στο «λόμπι της δραχμής» όπως τον θέλει η προπαγάνδα, αλλά μάλλον στο «λόμπι του ευρώ» ή τουλάχιστον- στην καλύτερη, δηλαδή στην ΟΥΔΕΤΕΡΗ… και ΑΝΩΔΥΝΗ πολιτικά περίπτωση- ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ισχυρά μεταξύ των δύο θέσεων, ευρώ ή δραχμή μη όντας σε θέση ή μη θέλοντας να αποφασίσει.

  Το τελευταίο δίμηνο διάστημα αφότου το θέμα του νομίσματος εισέβαλλε δραματικά στο πολιτικό προσκήνιο απαιτώντας ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΑΙ ή ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ απειλώντας την ίδια την ύπαρξη της εβρωζώνης των ΕΒΡΩτοκογλύφων, έχουμε εντοπίσει ΣΑΦΗ «δημιουργική ασάφεια» στην γραμμή του ΛΣΧΑ στις συνεχείς αλληλοαντικρουόμενες δηλώσεις των κορυφαίων ηχετικών στελεχών του, δημοσιευμένες σε bankingnews,σε xagr.net, makeleio.

  Δεν θα επαναλάβω τα ίδια, οι απαντήσεις στο ανωτέρω σχόλιο του συμμαχητή Εχετλαίου.

  Η Ελλάς πλέον στο έσχατο σημείο εξευτελισμού και ταπείνωσης να «της πετούν την βοήθεια από αεροπλάνα», το Πανελλήνιο να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα C-130 φορτωμένα με παλέτες ευρώ να προσγειώνονται στο Ελ. Βενιζέλος αλλά ο ΛΣΧΑ βγαίνει με πολιτικές παλινωδίες, αμφίσημες δηλώσεις, ήξεις αφήξεις, «ναι μεν αλλά» ή «όχι τώρα, αλλά μετά από δύο χρόνια» τα οποία παραπέμπουν στις παγκοσμίως γνωστές «ελληνικές καλένδες».

  Η θέση του κου Μιχαλολιάκου «στο δίλημμα Ευρώ ή Ελλάδα εμείς επιλέγουμε Ελλάδα», είναι επίσης ένα μνημείο ασάφειας.

  Τι σημαίνει ακριβώς Έλληνα Εθνικιστή «Ευρώ ή Ελλάδα;»

  Το ερώτημα είναι κάθετο «ευρώ ή εθνικό νόμισμα» κύριοι.
  Και πότε θα παρουσιάσετε το πλάνο σας; Τώρα ή μετά από δύο χρόνια;

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΣΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Β; Γ; Δ;

  Τι θα όφειλε να έχει πράξει ο ΛΣΧΑ από την στιγμή κατά την οποία η κα Σπυράκη ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι «ο Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές το 2012 γιατί κατέφθαναν αεροπλανιές με ευρώ από την ΕΚΤ»

  Ο ΛΣΧΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ Α, Β, Γ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
  Ο έγκριτος οικονομολόγος βουλευτής Δρ. Γαλέος, ο οποίος γνωρίζει τα του εθνικού νομίσματος και της ουδετερότητας μιας χώρας εντός ευρωπαϊκού εδάφους, καλύτερα από κάθε άλλον, όντας σπουδαγμένος και βιοποριζόμενος στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! δεν έχει αποψη επ’ αυτού;

  Και ποια είναι αυτή εάν έχει;

  Το δάνειο άρθρο του κου Κατσανέβα για την δραχμή, το οποίο μας προτείνατε ως «πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής»; είναι επιεικώς ασθενές επιχείρημα να προτάσσεται από έναν ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

  Ωστόσο, σε ευχαριστώ για την χείρα φιλίας την οποία τείνεις -σε προσωπικό επίπεδο- σεβόμενη την προϊστορία σου εδώ.

  Ασφαλώς και δεχόμαστε το δικαίωμά σου να παραμένεις στις τάξεις του ΛΣΧΑ.

  Εκτιμούμε επίσης την άσκηση κριτικής προς εμάς ευθαρσώς, με πολιτικά επιχειρήματα.

  ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ κ. Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

  Τον κο Ν. Μιχαλολιάκο τον αδικεί πρωτίστως ο ίδιος ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ με τις αντιφατικές του δηλώσεις και τον αδικούν τόσον οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ όσον και ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

  Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.
  Ο ΣΤΡΑΓΗΓΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ.
  Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

  Τέλος, θα απαντήσω και στην αιχμή σου περί προσωπικών πικριών.

  Πέραν του ότι η αναφορά σου εδράζεται σε μονόπλευρη, μη αντικειμενική πληροφόρηση και την θεωρώ άστοχη, και αφού επαναλάβω ότι διατηρούμε το δικαίωμα της πολιτικής κριτικής, όπως και ο ΛΣΧΑ διατηρεί και προστατεύει απολύτως για τον εαυτό του το δικαίωμα να ασκεί αντιπολίτευση, θα ρωτήσω το εξής:

  Η διαμορφωθείσα οικογενειοκρατία στην Χρυσή Αυγή είναι προς το συμφέρον της Εθνικής Αντιστάσεως;

  ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΓΡΑΜΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ;

  Στην Χρυσή Αυγή εν τέλει έχει διαμορφωθεί μια κοινοβουλευτική ελίτ η οποία είναι πολύ μακριά από την λαϊκή της βάση.

  Η λαϊκή βάση της χρυσής αυγής δεν αντιλαμβάνεται αυτήν την απόσταση εκτός εάν την «δοκιμάσει δυσάρεστα στο πετσί της».

  Κλείνοντας, θα επισημάνω ότι στο 18μηνο της προφυλάκισης οι πολιτικοί στρατιώτες, νυν και πρώην, σεβάστηκαν απολύτως την δυσχερή θέση στην οποία είχε περιέλθει η ηγεσία, η ηγετική ομάδα κλπ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

  Το ίδιο έπραττε το παρόν ιστολόγιο.

  ΩΣΤΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ, και εδώ θα πούμε δυό λόγια υπερβατικά ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΤΑ, ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  Επιλύει διλήμματα, απαντά σε ερωτήματα, λύνει απορίες που γεννώνται στο μυαλό κάθε απλού αλλά σκεπτόμενου πολιτικού στρατιώτη!

  Και το 18μηνο υπήρξε ένα πολύ μεγάλο διάστημα της βασάνου.
  Όχι μόνο για τους προφυλακισμένους, ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

  Την ίδια βάσανο διήλθαν και οι απλοί φίλοι και υποστηρικτές του οι οποίοι κατέληξαν σε ορισμένα απολύτως δυσάρεστα αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΑ συμπεράσματα.

  Σε χαιρετώ αρχαιοπρεπώς και όχι κελτικώς.

  ΑΛΛΕΝΑΚΙ


 4. Αγαπητή Συναγωνίστρια,

  νομίζω ότι η ανάρτησή μου ήταν αρκετά σαφής.

  Στο ερώτημα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαντά σαφώς ΔΡΑΧΜΗ, αλλά ΟΧΙ ατάκτως.

  ΝΑΙ στην ΔΡΑΧΜΗ μετά από την κατάλληλη προετοιμασία.

  ΝΑΙ στην ΔΡΑΧΜΗ, αλλά ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

  Δεν διεκδικώ ρόλο εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά δεν ξέρω πόσο πιο σαφώς να απαντήσω.

  Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και προς τι όλη αυτή η εμμονή σας με την δραχμολογία ???

  Εάν εσείς που αυτοπροσδιορίζεστε ως Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνικιστές θέλετε ΔΡΑΧΜΗ εδώ και τώρα, οφείλετε να εξηγήσετε αναλυτικά πώς θα γίνει αυτό και σε τι διαφέρετε από τον Λαπαβίτσα και τον Λαφαζάνη.

  Κατηγορείτε την ηγεσία της ΧΑ ότι δεν έχει σαφή νομισματικό λόγο, αλλά δεν βλέπω εσάς να αναλύετε πειστικά το πώς θα μεταβούμε ομαλά στην Δραχμή αύριο το πρωί.

  Τα γράφω αυτά διότι έχω κάποιους γνωστούς με κάμποσες χιλιάδες ΕΥΡΩ στο εξωτερικό, οι οποίοι προσεύχονται να γυρίσουμε αύριο το πρωί στην Δραχμή για να αγοράσουν κοψοχρονιά κάτι οικόπεδα που έχουν βάλει στο μάτι.

  Εάν ταυτίζεστε μαζί τους, πείτε το ανοιχτά.

  Εάν πιστεύετε ότι η ακατάσχετη ενασχόλησή σας με την δραχμολογία είναι η καλύτερη υπηρεσία σας προς τον Εθνικισμό και αποτελεί τεκμήριο ιδεολογικής «καθαρότητας» σε σχέση με τους «προδότες» της επίσημης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, λυπάμαι αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

  Αντιθέτως, θεωρώ ότι η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει επιδείξει πραγματικά υπεύθυνη στάση στο θέμα αυτό.

  Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω μαζί σας στα θέματα της οικογενειοκρατίας και των παλαιοκομματικών πρακτικών που έχουν παρατηρηθεί στην ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  Ναι, κι εμένα με ενοχλούν αυτά και τα έχω πει αυτοπροσώπως σε αυτούς που πρέπει.

  Βεβαίως και συμφωνώ μαζί σας στο θέμα των απαράδεκτων θέσεων του Χρήστου Γούδη και ΑΠΑΙΤΩ από την ηγεσία της ΧΑ να τον μαζέψει και να τον στείλει πίσω απ’εκεί που ήρθε.

  Διαφώνησα έντονα με την απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου να μην παραστεί στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό μέγαρο, διότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Πατρίδα έπρεπε να ακουστεί η φωνή του 7% των Ελλήνων.

  Σε αυτά – και σε πολλά άλλα – θα ήταν παράλογο να μην συμφωνήσω μαζί σας.

  Όλα αυτά τα έχω πει στους υπευθύνους της Τοπικής μου και τα έχει ακούσει και η ηγεσία.

  Εάν δεν τα λάβουν υπόψιν τους, τόσο το χειρότερο για το Κίνημα.

  Αλλά στο θέμα της Δραχμής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τηρεί υπεύθυνη στάση κατά την ταπεινή μου γνώμη.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: