h1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ…ΚΡΑΥΓΗ!!

02/07/2015

Έκπληκτος διάβασα στο συμ-μαχητικό ιστολόγιό σας το άρθρο του κ. Χρίστου (με ένα «ι» Γούδη περί της εκουσίας υποταγής στους τοκογλύφους: Ο δημοτικός σύμβουλος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ» στον Δήμο Αθηναίων, Χρίστος Γούδης λέει ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ όχι προφανώς (μόνο) του ιδίου, μα ολόκληρης της δημοτικής παράταξης της «Ελληνικής Αυγής» του αυτο-προσδιοριζόμενου ως εθνικιστικού κόμματος της χρυσής αυγής!

LYKOI-FYLOYN-TA-PROBATA Βεβαίως ο δημοτικός σύμβουλος προσπαθεί να δικαιολογήσει την ιδεολογική αναισχυντία τόσο την δική του όσο και των συν αυτώ ιδεολογικών συμπαραστατών του, αλλά το μείζον βρίσκεται στην εμφανέστατη πλέον κοροϊδία που κατ’εντολήν των χρηματοδοτών-εργοδοτών-αφεντικών-προστατών του σύγχρονου Δούρειου Ίππου της πολιτικής ζωής της χώρας ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά σε όλες της τις μορφές και «σερβίρεται» με ή χωρίς «ορεκτικά» στους Έλληνες πολίτες!

Σημειώνω απευθυνόμενος στον κ. Γούδη (με ένα «γ») τα κάτωθι:

1ον. Ένα Έθνος και δη το Ελληνικό Έθνος κύριε δημοτικέ σύμβουλε δύναται να (και έχει) υποστεί μείζονες οδυνηρές ήττες ΜΟΝΟΝ όταν «ξεμείνουν» από τα ψυχικά χαρίσματα οι πολίτες που το αποτελούν, ήτοι ο σεβασμός και η συμπαντικού εύρους αγάπη για την Φυλή του, τα Ιδανικά του, το Αξιακό του σύστημα και την Εντροπή του! Οι μείζονες οδυνηρές ήττες κύριε δημοτικέ σύμβουλε επέρχονται ΜΟΝΟΝ όταν οι πολίτες επενδύουν το ιδεολογικό τους απόθεμα σε πολιτικάντηδες-διοικητές πνευματικών τραπεζικών ιδρυμάτων που επαίσχυντα ροκανίζουν τις «κοσμοθεωρητικές τους καταθέσεις» και τις μετατρέπουν σε πολιτικά ομόλογα ευελπιστώντας να τα εξαργυρώσουν με τεράστιο προσωπικό κέρδος!! Οι μείζονες οδυνηρές ήττες κύριε δημοτικέ σύμβουλε αποτελούν νομοτέλεια όταν ο «εθνικός γίγας» που εκτρέφετ(ε)αι στηρίζεται σε ανθρώπινα υπο-πόδια που η μόνη χρήση τους περιορίζεται στην στήριξη υπερφίαλων, αλαζόνων, «αλαλαζόντων δίποδων κυμβάλων» ενδεδυμένων εθνικιστικών προβιών που περιφέρονται ανά τας ρούγας και διασκορπίζουν αφειδώς την πνευματική τους χαλίτωση!!

2ον. Γράφετε ότι «Οι πιστωτές δεν πρόκειται να ξαναασχοληθούν μαζί μας αν υπερισχύσει το ΟΧΙ στο αυτοκτονικό δημοψήφισμα που προκήρυξε ελαφρά τη καρδία το ανεγκέφαλο κυβερνητικό σχήμα.»  Ουδόλως μας απασχολεί κύριε δημοτικέ σύμβουλε εάν θα ξανα-ασχοληθούν μαζί μας οι πιστωτές!  Προφανώς απασχολεί ΕΣΑΣ και την δημοτική (άρα και την κωματική….) παράταξη που εκπροσωπείτε! Τότε, η ταπεινότητά μου σας προτείνει να ενταχθείτε πάραυτα στο αντι-πολιτευτικό και αντι-κυβερνητικό σχήμα του «ΝΑΙ» που συνέστησε ο λαοπρόβλητος πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς μετά των σοσιαληστών της κ. Φώφης (με δύο «ΝΑΙ») και του βαλτώδους παρα-ποταμιού του αδικημένου (μια και στερείται ακόμη το βραβείο Πούλιτζερ…) του κ. Θεοδωράκη, τι περιμένετε; Μην μου πείτε ότι ηττάται η σφοδρή σας επιθυμία εκ της έμπλεης εθνικιστικής διάθεσης του επι-κεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» πρώην υποψηφίου δημάρχου κ. Ηλία Κασιδιάρη, διότι το Πανελλήνιο κατέστη εχθές Τετάρτη 01-07-2015 τηλε-οπτικός μάρτυρας της εκτιμήσεως του κ. Κασιδιάρη στην εκπομπή του κ. Παπαγιάννη ότι «θα βγει το ΝΑΙ» στο επερχόμενο δημοψήφισμα! Ενδέχεται βεβαίως η ταυτόχρονη τηλε-οπτική εμφάνιση και διαδικτυακή αρθρογραφία δύο κορυφαίων στελεχών του αυτοπροσδιοριζόμενου εθνικιστικού κώματος να λειτουργεί ως «τάχιστο τρωκτικό» κοινώς ως «λαγός» των εξελίξεων, πράγμα έτι δυσοσμότερον….

3ον. Γράφετε ότι «Αυτή την δραματική στιγμή προέχει η υπερψήφιση του ΝΑΙ για να διασωθεί ότι ακόμη μπορεί να περισωθεί. Επαναλαμβάνω, για μία ακόμη φορά, κάτι που ξαναέγραψα, πριν ακόμη αρχίσει να συνειδοποιείται το μέγεθος της ήττας μας: «και άλλα έθνη βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να υπογράψουν συνθήκες παράδοσης, με πρόσφατες περιπτώσεις την Γερμανία και την Ιαπωνία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, χώρες οι οποίες όμως ανετάχθησαν και σήμερα ευημερούν». Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο κύριε δημοτικέ σύμβουλε!!! Εύγε!!
Τι ακριβώς θέλετε να περισώσετε, μπορείτε να μας εξηγήσετε;;
-Την αθρόα προσέλευση των Ελλήνων πολιτών στους κάδους απορριμμάτων προς εύρεση τροφής;;;
-Την αυξανόμενη αυτοκτονική τάση των απελπισμένων συν-Ελλήνων που πράττουν το απονενοημένο ευρισκόμενοι στο έσχατο σημείο ανέχειας;;;
-Την πλήρη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού ενός Έθνους που διαλύεται στα εξ’ ων συνετέθη δεχόμενο στίφη παράνομων εποίκων από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα;;;
-Την κάθοδο του βασικού μισθού που ως άλλος «Μύριος» κατέρχεται σε υπο-σαχάρια επίπεδα;;;;
-Τον διεθνή διασυρμό μίας Χώρας που χαρακτηρίστηκε από τους σαλτιμπάγκους πρώην διαχειριστές της εξουσίας με τους οποίους συντάσσεσθε ως «διεφθαρμένη χώρα με διεφθαρμένους πολίτες, Τιτανικός, χαμένη υπόθεση;;;;» Μήπως θέλετε να περισώσετε τελικά τα ευαγή χρηματο-πιστωτικά ιδρύματα κύριε δημοτικέ σύμβουλε;;….  Επικαλείσθε την Γερμανία και την Ιαπωνία και τις (ΠΟΙΕΣ;;;;;;;) συνθήκες παράδοσης που υπέγραψαν;;;;

Συνέλθετε κύριε!!! Εάν επιθυμείτε να αποτελείτε μέλος χώρας που υπογράφει συνθήκες παράδοσης, καλό κατευόδιο!! Γρηγορείτε και μην χάνετε στιγμή!! Εξέλθετε των συνόρων και κατευθυνθείτε σε μία από τις πλείστες όσες χώρες υπέγραψαν κατά καιρούς συνθήκες παράδοσης και υποταγής! Και μην φοβάστε, δεν θα χρειασθεί να ταξιδέψετε μακριά, οι «φίλοι» γείτονες έχουν υπογράψει αρκετές….

4ον. Αντιγράφω αυτούσια: «Ας έχουμε την ειλικρίνεια να παραδεχθούμε ότι, όπως τα κάναμε, με τις κυβερνητικές μας αεροβασίες, μόνον με το ΝΑΙ θα επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη μιας συμφωνίας, φευ πολύ δυσάρεστης, η οποία θα μας επιτρέψει την σταδιακή υπέρβαση της ανθρωπιστικής κρίσεως της οποίας μόνον την αρχή βλέπουμε σήμερα. Η τυχόν επικράτηση του ΟΧΙ του κάθε Παλαβίτσα που έχει τα λεφτά του έξω, έχει την δουλειά του έξω, και που είναι ο ίδιος γόνος μιας πλουσιότατης οικογένειας που δεν την αγγίζει η κρίση, αλλά παρ’ όλα αυτά μας διοικεί σήμερα, θα οδηγήσει την χώρα σε πλήρη πτωχοποίηση εκτός Ευρώπης, σε δρόμους τριτοκοσμικούς αφροασιανικών προδιαγραφών, με προοπτικές στρατιωτικής συντριβής από τα ελλοχεύοντα γειτονικά τρωκτικά, και επιβολής τελικά μιας στρατιωτικής δικτατορίας με ότι ακόμη πιο αρνητικό αυτή συνεπάγεται.»
Θα προσυπέγραφα την «Λαπαβίτσεια» κριτική σας διότι περιέχει αλήθειες. Και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κώματος έχουν χαρτοφυλάκια στο εξωτερικό και μάλιστα σε ευαγείς κερδοσκοπικούς οίκους! Η Χώρα, λέτε, θα οδηγηθεί με τυχόν επικράτηση του «ΟΧΙ» σε πτωχοποίηση και δρόμους τριτοκοσμικούς…. Δηλαδή ευρίσκεται σε λεωφόρους πλουτισμού ατομικού και κοινωνικού;;; Σε Εθνικές οδούς ευρωπαικών προσανατολισμών;;; Κινδυνεύει να εκτραπεί μία λαμπρή πορεία ενός Έθνους και δεν το αντιλαμβανόμαστε;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ κύριε δημοτικέ σύμβουλε, τινί τρόπω πλανάσθε;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ κύριε δημοτικέ σύμβουλε, μην καθεύδετε!!! Όσο για τις προοπτικές «στρατιωτικής συντριβής από τα ελλοχεύοντα γειτονικά τρωκτικά» που τόσο πεσιμιστικά επικαλείσθε σας έχει ήδη απαντήσει ένας εξυπνότερος και σοφότερος από εμένα (αν και μη Έλληνας) και σας παραθέτω την ρήση του: «Οι νικητές-πολεμιστές πρώτα νικούν στο μυαλό τους τον εχθρό και μετά εφορμούν στην μάχη, όταν οι ηττημένοι-πολεμιστές πρώτα εφορμούν στην μάχη και μετά ψάχνουν τρόπους για να νικήσουν….» SUN TZU.

5ον . Στον επίλογό σας είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με την τελευταία σας φράση. Οι προηγούμενες τέσσερις είναι κέλευσμα υποταγής των Ελλήνων και ανάξιες (κατ’εμέ) σχολιασμών….

Αυτό που πραγματικά με υπερβαίνει δεν είναι οι οβιδιακές μεταμορφώσεις των στελεχών της χρυσής αυγής ή της δημοτικής της παράταξης. Είναι το γεγονός ότι μετά την 5η Μαρτίου 1936, όταν πρωτο-άνθισε το δέντρο του Εθνικισμού στην Ελλάδα, οι Έλληνες του σήμερα πίστεψαν σε έναν πολιτικό εθνικιστικό (υποτίθεται) φορέα που άμα τη κοινοβο(υ)λευτική και αυτοδιοικητική του συμμετοχή μετετράπη σε Εθνικό….φορείο!

          ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.__

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: