h1

Η Λουδοβίκα του προεδρείου, η χανούμ και το …γιαχνί τζαμί!

09/06/2015

Γράφει ο Εχετλαίος

ΑΥΤΟ-ΑΦΟΔΕΥΣΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ…ΓΙΑΧΝΙ ΤΖΑΜΙ !!!

Ο ευρω-βο(υ)λευτής του κυβερνώντος κόμματος κ. Χουντής σε δημόσιες δηλώσεις του που αφορούσαν στο πρόσωπο του προέδρου της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ αναφέρθηκε σκωπτικά παρατηρώντας ότι «ο κ. Γιούνκερ τουριστικά είναι φιλέλληνας αλλά επί της ουσίας εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα» και συνέχισε λέγοντας (μάλλον δικαιολογημένα…) «Εμείς δεν του ζητάμε να είναι φιλέλληνας ή μη φιλέλληνας, ζητάμε ως πρόεδρος της Κομισιόν να λειτουργήσει με βάση τις αρμοδιότητές του και με βάση ένα πρόβλημα που είναι πανευρωπαϊκό όπως είναι το πρόβλημα του χρέους, όπως είναι το θέμα της ανεργίας και της φτώχειας και να απαντήσει αν οι δικές μας οι προτάσεις είναι προτάσεις που βγάζουν τη χώρα από την ανθρωπιστική κρίση, αντιμετωπίζουν το χρέος και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανάπτυξης».

Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών εξήρε τα φιλελληνικά συναισθήματα του κ. Γιούνγκερ λέγοντας ότι «Ο κ. Γιούνκερ είναι ένας φίλος της Ελλάδας. Η επικοινωνία που έχουν και που είχαν και την προηγούμενη εβδομάδα με τον έλληνα πρωθυπουργό έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρά τις διαφωνίες σχετικά με το κείμενο».

Από την άλλη, η πρόεδρος της Ελληνικής Βο(υ)λής κ. Κωνσταντοπούλου απαγόρευσε (στην ουσία) στους ένστολους των Μ.Α.Τ. να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του ευαγούς κυνοβο(υ)λευτικού ιδρύματος για να «ξεφορτώνονται» τα «περιττά τους βάρη» όπως αυτά προκύπτουν από τις βιο-χημικές πεπτικές διαδικασίες του οργανισμού τους, προκαλώντας την αμηχανία του συναδέλφου της και αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωάννη Πανούση, ο οποίος έκπληκτος σε ερώτηση δημοσιοκάφρων απήντησε ότι «μάλλον πρόκειται περί λάθους και εσφαλμένης απόφασης και αντίληψης!…»

Καθημερινά ημι-σχιζοφρενικά επεισόδια καθημερινότερης κυβερνητικής διπολικής διαταραχής ενός φαιδρού πολιτικού σχήματος διαχείρισης σοβαρότατων Εθνικών, οικονομικών, κοινωνικών, γεωπολιτικών, θρησκευτικών ζητημάτων!!! Τόσο καθημερινά, που σταματούν πλέον σιγά-σιγά να μας προξενούν εντύπωση, μια που παρα-δεχθήκαμε ότι  το πολιτικό προσωπικό που εκλήθη να συγκυβερνήσει με αυτούς που δεν ήθελε αλλά δεν μπορούσε να απορρίψει, αδυνατεί να προστατέψει τα συμφέροντα ενός Έθνους που ανακουφιστικά απέρριψε, αλλά έκανε πως δεν ήθελε…

Οι προσωπικές πολιτικές αντιπαραθέσεις των βο(υ)λευτών του κυβερνώντος κώματος είναι-στην παρούσα φάση-αποκρουστικές επειδή πρωτίστως λαμβάνουν χώρα εν μέσω διεθνών πολιτικών καταιγίδων που επηρεάζουν δυσμενώς την θέση της Ελλάδας, δευτερευόντως επειδή η Πατρίδα βάλλεται πανταχόθεν τόσο από τα εγχώρια φύλα των τρωκτικών που λυμαίνονται τους καρπούς της «πεσούσης δρυός», όσο και από τους καιροφυλακτούντες ελεύθερους σκοπευτές που περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να δώσουν την χαριστική βολή στην ψυχορραγούσα και ημιθανή Εθνική οικονομία και τ(υ)ριτευόντως γιατί σαν άλλοι λιμασμένοι λαδοπόντικες έχοντες άριστη όσφρηση οδηγηθήκαμε στο επίπλαστης ευμάρειας τυρί αδιαφορώντας για την πλήρη πολιτική, οικονομική και Εθνική…φάκα!

Έτσι, τα ενδο-κωματικά ξεκατινιάσματα τόση σημασία έχουν, όση και το…πολιτικό συμπέρασμα που προκύπτει από την βιολογική ανάγκη της χανούμισσας στον τίτλο του ταπεινού πονήματος! Τουλάχιστον τόση θα (ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ) είχε, αλλά οι εθελόδουλοι εμετικοί δημοσιοκάφροι των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης φροντίζουν να προβάλλουν ΑΥΤΑ τα γεγονότα ως μείζονα της πολιτικής ζωής του Τόπου! O tempora, o mores, (συγχωρείστε μου τον βαρβαρισμό…) όπως θα ανέκραζαν οι Λατίνοι! Ενδεικτικά είναι όλα αυτά… Ίσως λοιπόν θα έπρεπε ο πρώτος υπουργός της Χώρας να τραβήξει τα αυτιά των λοιπών υπηρετών του δημοσίου συμφέροντος(…) για να μην αυτο-γελοιοποιείται ο κυβερνητικός θίασος αφενός και να κερδίσει κάποιους πόντους σοβαρότητος η όποια προσπάθεια καταβάλλεται (εάν και από όποιους…) για την διάσωση της «δρυός που προσφέρεται προς ξύλευση…» αφετέρου!  

Κατά τα λοιπά, την Τετάρτη θα λάβει χώρα το χιλιοστό κρίσιμο Μυστικό Δείπνο της εβρο-ομάδας, θα ακολουθήσουν τετράκις-χιλιοστά αγωνιώδη έως εγκεφαλικού ανευρύσματος δελτία ψευδών ειδήσεων από κάθιδρες τηλε-περσόνες στα όρια τηλεοπτικής ονείρωξης, έπονται περι-σπούδαστες κουραδο-λογίες από τους γνωστούς «μεροκαματιάρηδες» τηλε-τρόφιμους «έγκριτους αναλυτές», για να αναλάβει την επαύριο ο έντυπος και ηλεκτρονικός κατοχικός Τύπος να κατά-τρομοκρατήσει τον σύγχρονο ευρω-βλαχο-Γραικό μην τολμήσει και σηκώσει τα μάτια και κοιτάξει κατάματα τον δυνάστη του!

Ευτυχείτε, αιθερολάτρες, οσχεοβασταζόμενοι και  κοπροκρατούντες ευρω-κλακαδόροι

Υ.Γ. Με την είσοδο του φιλο-κουρδικού κόμματος στην τουρκική βουλή και την κατάληψη 80 εδρών, (έτσι που αποκλείει την συγκρότηση αυτοδύναμης κυβέρνησης εκ μέρους του…πολυχρονεμένου σουλτάνου ερντογάν) προβλέπω όντως πολλέςαυτο-αφοδεύσεις εκατέρωθεν του Βοσπόρου…

           Εχετλαίος._

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: