h1

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ…

02/04/2015

studio-propagandasΤίποτε ίσως χειρότερο δεν υπάρχει από την σημερινή τάξη των κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφων!

Άνθρωποι υπερφίαλοι, οι οποίοι γαλουχούνται σε γνωστές υπερδανειοδοτούμενες «σχολές» υποτιθέμενης «επιστημονικής σπουδής» που διευθύνονται από τους δεινόσαυρους της δημοσιογραφίας και στις οποίες «διδάσκουν» οι απαράμιλλης γνώσης πασίγνωστοι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι που υπηρετούν εδώ και δεκαετίες το σύστημα ποδηγέτησης του Ελληνικού λαού.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο «σπουδών» τους, αρχίζει η σταδιακή αφομοίωσή τους στα υπερχρεωμένα και πλήρως εξαρτώμενα και κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, είτε αυτά αφορούν στους γνωστούς εκδοτικούς (παρα)μορφωτικούς ομίλους, είτε σε φυλλάδες που η χρήση τους συνίσταται σε ένα και μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού μας, είτε σε κάποιες ραδιο-φονικές συχνότητες σαν δευτερό-τριτοι συντελεστές εκπομπών.

Μοναδικός στόχος για τον οποίον θα έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ να κατακτήσουν παραμένει ο Δούρειος Ίππος της ενημέρωσης που βρίσκεται (δυστυχώς) σε όλα τα σπίτια των ανύποπτα υποψιασμένων Ελλήνων και αποτελεί τον θαυμαστό απόπατο της αποθέωσης του ΤΙΠΟΤΑ, το διαχρονικό κυβερνητικό εργαλείο μαζικής λοβοτομής, η τηλε-όραση…. thlekafroi-8eates

Έμπλεοι έπαρσης οι πιστοί παραστάτες των κατά καιρούς διαχειριστών του απόλυτου κοινωνικού, πολιτικού, ιδεολογικού και οικονομικού χάους που αρέσκονται να αυτο-αποκαλούνται «σωτήρες του Έθνους…» έχουν καταφέρει να ανέλθουν στο ανώτερο-κατ’αυτούς…-στρώμα της κοινωνικής πυραμίδας που διαμορφώνει την γνώμη και την άποψη όλων των πολιτών που βρίσκονται στα αμέσως κατώτερα κοινωνικά επίπεδα και «κρέμονται» από τα κίβδηλα δελτία παρα-πληροφόρησης και επιλεκτικής ενημέρωσης προκειμένου να γίνουν κοινωνοί του υπέρτατου αγαθού της δημοσιοποίησης των «γεγονότων ανά τον κόσμο» και να νοιώσουν «ευγνώμονες» προς την αντιπαθή τάξη των δίποδων τηλεοπτικών, ραδιο-φονικών και ηλεκτρονικών έμμισθων υπαλλήλων της εγχώριας άρχουσας τάξης, υπαλλήλων κι αυτών με την σειρά τους του συστήματος της διεθνούς τοκογλυφίας και της Ν.Τ.Π.!!!

Είναι ίσως (αν)άξιο απορίας το πώς κατόρθωσε ένας επαγγελματικός κλάδος να διαστραφεί, να διαφθαρεί και να διαπλεχθεί σε τόσο και τέτοιο βαθμό με την καθεστηκυία τάξη, ούτως ώστε να αποτελέσει το διαχρονικό όργανο διασποράς διχόνοιας ανάμεσα στους πολίτες, να κατευθύνει την μήνη της μάζας όπου εξυπηρετεί τους εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας, να αποτελεί την «πρωτογενή βαλβίδα ασφαλείας» της κοινωνικής δυσαρέσκειας και να δέχεται το «ασφαλές σιχτίρισμα» του τηλε-θεατή που η αντίστασή του περιορίζεται στον «τηλε-οπτικό προπηλακισμό» για να πάει την επομένη ήσυχος στην εργασία του….

Αποθεώνοντας το ΤΙΠΟΤΑ και ανάγοντας σε ΜΕΓΑ το ελάχιστο, οι χαμερπείς αυτοί ασπόνδυλοι μικρο-οργανισμοί καταφέρνουν ακόμη να απασχολούν τον Ελληνικό λαό και να τον απο-προσανατολίζουν με θαυμαστή επιδεξιότητα. Φυσικά απέναντι σε κάθε είδους μομφή εκτοξεύουν με ενοχική ταχύτητα το ευφυολόγημα-επιχείρημα ότι δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για την ύπαρξη και την δημιουργία των γεγονότων! Αυτοί απλώς «ενημερώνουν», «δημοσιοποιούν», «καταγράφουν» την πραγματικότητα, δεν κατασκευάζουν ειδήσεις! Η σαθρότητα του επιχειρήματός τους προκαλεί αβίαστο γέλωτα μέχρι δακρύων, μια που αυτοί είναι υπεύθυνοι ακριβώς για όλα αυτά που απεκδύονται, αφού λαμβάνοντας ως βάση ένα πραγματικό γεγονός αρχίζουν και κατασκευάζουν γύρω από αυτό αλληλουχίες φανταστικών ιστοριών που περιπλέκονται με το γεγονός ούτως ώστε στο τέλος η αλληλουχία να επικρατεί όχι μόνον ως γεγονός, αλλά και ως επικρατέστερη πραγματικότητα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο του άτυχου τηλε-θεατή!

Η παράθεση παραδειγμάτων αποτελεί πλεονασμό μια που τα παραδείγματα αντι-δημοσιογραφίας είναι τόσα και τέτοια που αντί να αποτελέσουν την εξαίρεση αποτελούν δυστυχώς κεφαλαιώδη απόδειξη του κανόνα! Δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα παραθέτοντας τα στραβά ενός επαγγέλματος (και ουχί λειτουργήματος κατά την ταπεινότητά μας….) αλλά η θρασύτητα των εν λόγω ειλώτων είναι πλέον απύθμενη! Με ύφος χιλίων καρδιναλίων θεωρούν ως θέσφατο οτιδήποτε λέγεται και γράφεται υπό των επιτελείων τους ή εκφέρεται από τα πικρόχολα ή μελιστάλαχτα (ανάλογα ποιος πληρώνει….) στόματά τους, και ανάγουν σε  νομοθέτημα ό,τι εκπορεύεται από την διεύθυνση σύνταξης, τον αρχισυντάκτη-τοτέμ ή ακόμα και τον μεγαλομέτοχο του «ευαγούς» ιδρύματος στο οποίο ανήκουν «ψυχή τε και σώματι….». Αρέσκονται να θεωρούν τους εαυτούς τους ως συμμετέχοντες και αποτελούντες την «τέταρτη εξουσία» όμως το μόνο που πραγματικά έχουν είναι «τεταρταίος πυρετός….» κι αυτός τους καταλαμβάνει όταν «τα νούμερα» (των ιδίων ή ) των εκπομπών τους δείχνουν την φθίνουσα πορεία τους!

PresseΠλήρης και κακοήθης σύμφυση του κλάδου τους με τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο επήλθε με την αλματώδη αύξηση και εν πολλοίς παράνομη λειτουργία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στην Χώρα μας, αύξηση επιβεβλημένη για να καλλιεργηθεί η ψευδαίσθηση της «αντικειμενικής ενημέρωσης» ενός προϊόντος που απεδείχθη εν τη γενέσει του βλαβερό μια που προήλθε από μήτρα «πάσχουσα», που διεγνώσθη με «ανήκεστο βλάβη», όπερ έστι μεθερμηνευόμενον ότι δεν θα έπρεπε να συλλάβει ποτέ!!! Δυστυχώς όμως (για τους πολίτες) παρατηρήθηκε μία νόμιμη (τηλεοπτική) εισβολή στις εστίες μας από πρόσωπα «λαμπερά», βιομηχανικά προϊόντα ομοίου αντικειμένου εργοστασίων-χοιροστασίων, πρόσωπα στα οποία παραχωρήσαμε εκόντες-άκοντες το δικαίωμα της ενημέρωσης!

Προχωρήσαμε σε αυτό το ατόπημα καλόπιστα, μην μπορώντας να δεχθούμε εκ των προτέρων ότι επιτρέπουμε σε έναν σήποντα οργανισμό να προσβάλλει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να εργασθεί για την διάβρωση της κρίσεως και της αντιληπτικής μας ικανότητας ακαταπόνητα, ασταμάτητα, διαθέτοντας πλήθος εκπαιδευμένων ιών και μικροβίων ενδεδυμένων με ακριβά κοστούμια και φανταχτερά σύνολα επώνυμων οίκων, θλιβερές (στην ουσία) παρουσίες που αφού δεν μπόρεσαν ποτέ να κατακτήσουν τον θαυμαστό κόσμο της εν-όρασης αποφάσισαν να υπηρετήσουν το σηψαιμικό βασίλειο της τηλε-όρασης!! 

Και τους επιτρέπουμε ακόμα, (παρά το ολοένα αυξανόμενο κύμα δυσαρέσκειας για το χειρίστης ποιότητας ακριβοπληρωμένο παράγωγό… τους) να παρευρίσκονται ωσεί παρόντες στις εστίες μας και να συνεχίζουν να μας δηλητηριάζουν, εφευρίσκοντας προβλήματα εκ του μη όντος για να μας κρατούν απασχολημένους με τα ελάσσονα, όταν συνειδητά και επιμελώς μας αποκρύπτουν (μέχρι βαθμού ποινικού αδικήματος….) τα μείζονα!!

Τηλε-δικαστές, αλλά (εννοείται) και καλεσμένοι τηλε-ένορκοι αποτελούν πλέον την τελευταία και των προσφάτων ετών διαφορετική «πτυχή» αυτού του «πολυβραβευμένου» για το κοινωνικό του έργο επαγγέλματος, πτυχή που υπηρετείται και ξεδιπλώνεται σε ευρύ φάσμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά περιορισμένου και αφειδώς  δανειοδοτούμενου τηλεοπτικού χρόνου, αφού οι τηλε-δίκες δεν μπορούν και δεν πρέπει να διαρκούν παραπάνω από λίγα λεπτά! Βλέπετε τα «πινάκια» των τηλεοπτικών (αλλά και των αντίστοιχων ραδιο-φονικών) σταθμών είναι γεμάτα και πρέπει να λιθοβοληθούν, έ, συγγνώμη, να ακουσθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι! Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι διατηρούν τον –όχι πρότερο μα-συνεχόμενο έντιμο βίο ως αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας όχι των «κατηγορουμένων» μα των ιδίων, με την μόνιμη γλοιώδη επωδό «μα εμείς φταίμε, οι δημοσιογράφοι κύριε Παπαπερδόπουλε που διέρρευσε το έγγραφο από το γραφείο σας;;;» όταν είναι γνωστό τοις πάσι οι άνομες συναλλαγές «δημοσιογράφων» και υπαλλήλων γραφείων δημοσίων προσώπων, επιχειρηματιών και άλλων τινών κατηγορουμένων προς εξασφάλιση αδιάσειστων αποδεικτικών περί της ενοχής στοιχείων…. 

Όχι, ποτέ δεν φταίνε αυτοί που επί αντιμισθία λοιδωρούν, καταβαραθρώνουν, σπιλώνουν, καταστρέφουν, δηλητηριάζουν τις Αρχές, τις Αξίες, τις Ιδέες, τις Έννοιες του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων πολιτών! Ποτέ!! Πάντα κάποια «συμφέροντα», πάντα κάποιοι «σκοτεινοί κύκλοι», όπως μας παρουσιάζουν από τα δελτία (διεφθαρμένων συν)-ειδήσεων ότι για όλα φταίνε «οι αγορές», αυτές οι ανώνυμες κακές κορασίδες, ή όπως αρέσκονται καθημερινά από ευρω-βλαχιά που ξεχειλίζει από τα πέτα του σακακιού τους  να βαρβαρίζουν, «τα funds», αυτά φταίνε, όχι δεν φταίει η ευρω-λιγούρα τους που τους έχει μεταμορφώσει σε πιστούς χοίρους-ακολούθους της Κίρκης ή αλλιώς Ε.Ε. (Ενωμένης Επιμειξίας….) και δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν!!

Οι άλλοι φταίνε και στην προ-κείμενη περίπτωση ναι, φταίνε οι άλλοι, εάν «οι άλλοι» είμαστε εμείς!

Γιατί στην ουσία εμείς είμαστε που φταίμε και ας το παραδεχθούμε επιτέλους για να κάνουμε το πρώτο βήμα! Η παραδοχή είναι η αρχή! Εμείς φταίμε που αυτοί οι κύριοι και αυτές οι κυρίες προσβάλλουν καθημερινά την αισθητική μας! Εμείς φταίμε που με την περιέργειά μας (που καταντά μία σπάνια τελικά περίπτωση μαζοχιστικής ψυχοπαθητικής νεύρωσης….) τρέφουμε το είδωλό τους και τηλε-οπτικοποιείται εντός του σαλονιού μας! Εμείς φταίμε που δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την παραγωγή ψευδών ειδήσεων, την παρουσίαση τερατωδών ψεμάτων ως «αληθινά γεγονότα» (σε λίγο θα μας πουν ότι ο γερμανικός κολοσσός των αιθέρων LUFTHANSA απασχολούσε πιλότο σχιζοφρενή, ψυχοπαθή, με αποκολλημένο αμφιβληστροειδή και…..χωρίς χέρια!!! Ήμαρτον….) και τις αμέτρητες τηλε-δίκες ως «αντικειμενική παρουσίαση και καταγραφή των κοινωνικών προβλημάτων.»

Γι’ αυτό, ας αντιδράσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Αφού σε αυτή την Χώρα (δυστυχώς για την Ράτσα μας….) ΔΕΝ υπάρχει ένας Έλληνας ΗΓΕΤΗΣ, να σηκώσει στους ώμους του το βαρύ οικοδόμημα του Ελληνικού Ιδεώδους, να ηγηθεί ενός νέου Εθνικο-απελευθερωτικού Ιδεολογικού και Πολιτικού Αγώνα, να κρατήσει με τα στιβαρά του χέρια το τιμόνι της Ελληνικής Ιστορίας για να συνεχίσει να έχει αξία το Παγκόσμιο Ιστορικό Γίγνεσθαι(….) ας αντιδράσουμε όλοι εμείς και ο καθένας ξεχωριστά αρχίζοντας από το πιο εύκολο (αλλά όπως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο….) έργο της τηλε-οπτικής αντίστασης!!

Επιτέλους Έλληνες, κάντε αυτό που φοβούνται, πράξτε αυτό που απεύχονται!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ….

Εχετλαίος.-

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: