h1

ΣΥΓ-ΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΕΠΙ-ΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ…ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΙ

12/03/2015

Γράφει ο Εχετλαίος

Αποφασισμένος ων, έδωσα την απαραίτητη πίστωση χρόνου στην νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, η οποία βάλθηκε πολύ γρήγορα να διαψεύσει όχι μόνο τις προσδοκίες των ψηφοφόρων της, αλλά και τις επιφυλάξεις όλων ημών των υπολοίπων που με κριτική μεν, αλλά διακριτική δε ματιά, παρακολουθούσαμε τα τεκταινόμενα.

Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν πολύ γρήγορα πραγματοποιώντας το άλμα της έριξε τον πήχη τον οποίο η ίδια ανέβασε αρκετά ψηλά θέλοντας να ξεπεράσει τους πολιτικούς αντιπάλους της, να διασκεδάσει τις φήμες περί ανικανότητας, να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό προσελκύοντας ταυτόχρονα ικανό αριθμό χορηγών και να καθησυχάσει το εκλογικό σώμα ότι το καράβι οδηγείται με ασφάλεια σε σίγουρο λιμάνι. Είναι αξιοπερίεργο το πώς κατάφερε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να αυτό-υπονομεύσει το σύνολο των προεκλογικών της εξαγγελιών και ψευτο-υποσχέσεων! Πλήθος ανεφάρμοστων προεκλογικών ευφυολογημάτων με μη κοστολογημένο υπόβαθρο καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος όταν έρχονται σε σύγκρουση με την ψυχρή, μαθηματική διάσταση του μοντέλου λιτότητας που έχει επιβάλλει ο γερμανός διαχειριστής της Ενωμένης Επιμειξίας στα υπόλοιπα κράτη-μέλη παρίες της γηραιάς ηπείρου!  Ο βασικός κατώτατος μισθός θα ανέλθει στα 751 ευρώ περί το τέλος του….2016!!! Κι αυτό όταν ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι κατηγορηματικές δεσμεύσεις του (υπουργού πλέον) κ. Στρατούλη σε ραδιο-φονική εκπομπή ότι μόλις εκλεγεί ο Σύριζα, σε λίγες ημέρες θα κατατεθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο για την αύξηση του κατώτατου μισθού!! Το μνημόνιο ΘΑ…..ΣΚΙΖΟΤΑΝ αλλά αντ’αυτού το μόνο που σκίστηκε ήταν κάποιο…καλσόν στα έδρανα του κ(υ)νοβουλίου!!!

Ηstathakis-h-epitomi-ths-arnhshs-tou-epax8ous-xreous διαγραφή χρέους απλώς κάπου…παράπεσε, χρησιμοποιείται όμως κατά κόρον από όλους, πολιτικούς, δημοσιοκάφρους, καθηγητές, τηλεμαϊντανούς, παγκοσμίως αγνώστους τηλεοπτικούς και ραδιο-φονικούς ηλιθίους ο παντελώς αδόκιμος όρος «απομείωση», ο οποίος εκτός του ότι είναι εφευρεθείς χρηματοοικονομικός όρος που γεννήθηκε στα σκοτεινά υπόγεια του οικονομικού κολλεγίου του Λονδίνου, δολοφονεί εκ προθέσεως την Ελληνική Γλώσσα η οποία υφίσταται χειρίστη κακομεταχείριση εις χείρας  ΑΣΧΕΤΩΝ, ΑΜΑΘΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΩΝ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩ-ΧΡΗΜΑΤΟΙΔΙΩΤΩΝ!!!!

Η δε τρόικα, ξέρετε, αυτή η οποία με τόσο στόμφο «εδολοφονήθη» υπό του υπουργού κ. Βαρουφάκη, ω του θαύματος, ανένηψε ως «θεσμός» και θα επανεμφανισθεί οσονούπω εις την χώραν της φαιδράς πορτοκαλέας για να ξανα-συνεχίσουν οι διαβουλεύσεις μαζί της!!!! Διαβουλεύσεις οι οποίες θα καταλήξουν-που αλλού;- στην υπογραφή του Γ’ (ίσως όχι Ράιχ προς θλίψη πολλών…) αλλά μνημονίου το οποίο με κυβέρνηση Σύριζα δεν λέγεται πλέον μνημόνιο, αλλά «πρόγραμμα».  Για τις εκπληκτικής συλλήψεως δε μεταρρυθμίσεις και λοιπές εφαρμοστικές διατάξεις που παρουσίασε η ελληνόφωνη κυβέρνηση στο πρόσφατο συνέδριο της ευρω-ομάδας (βαρβαριστί EUROGROUP…) ο ιστορικός του μέλλοντος θα κάνει αρκετό καιρό να συνέλθει!!

Κατηγορούσαμε (και καλά κάναμε) την απελθούσα κυβέρνηση ότι νομοθέτησε και θεσμοθέτησε την ρουφιανιά και τον χαφιεδισμό, αλλά με κυβέρνηση Σύριζα το ίδιο πράγμα ονομάζεται «πάταξη φοροδιαφυγής»!!!!  «Ζήσε τον μύθο σου στη Ελλάδα, ευγενή τουρίστα» και κατατάξου τώρα στο σώμα των ρουφιάνων που θα τρέχουν καλωδιωμένοι στο Μοναστηράκι για να καταγράψουν τον σουβλατζή που δεν έδωσε απόδειξη για τα δύο διπλόπιττα και το αναψυκτικό…

Και μέσα σε όλα τα άλλα έρχεται και το καλύτερο: Προγραμματισμένο για τις αρχές Μαΐου στο Σύνταγμα, το 1ο (ελπίζω και το τελευταίο….) χασισο-πανηγύρι με τις ευλογίες της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ. !!!! Αυτά είναι!! Μία Ελλάδα μαστούρααααααα!!!!  Φεστιβάλ για τα δικαιώματα του αγνού, άκακου, ευηπόληπτου χασισοπότη μόνο με κυβέρνηση Σύριζα θα γινόταν, ΓΑΤΑΚΙΑ… Η αιθαλομίχλη του Πεκίνου θα ωχριά μπροστά στα ντουμάνια της Αθήνας από τους «μαλακούς» μπάφους που θα καπνίζουν αρειμανίως οι ευκλεείς αμπελοφιλόσοφοι που θα συρρέουν στο Σύνταγμα, όλοι όψιμοι επαναστάτες επί του…κανα-πέως!!!!

Η δε μεταναστευτική πολιτική είναι αυτό που λέμε χάρμα ιδέσθαι!!! Πανευτυχείς πόζαραν μπροστά στις κάμερες οι παρανόμως εισερχόμενοι μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν από το ‘’κολαστήριο’’ της Αμυγδαλέζας στην ασιατικού τύπου ζούγκλα της πλατείας Ομονοίας με μισθωμένα οχήματα,  κάνοντας μάλιστα και το σήμα της νίκης!!! Φυσικό, αφού η «ανθρωπιά», η «αλλλεγγύη», η «ευσπλαχνία», η «ανεκτικότητα στην διαφορετικότητα» που συνοδεύεται από πορνεία, μαστροπεία, εμπόριο όπλων, εμπόριο ναρκωτικών, κλοπή, ληστεία, βιασμό, δολοφονία και «υπερήφανα χορηγείται» από πλέγματα κοινωνικών απόπατων τύπου «ΚΕΕΡΦΑ», νίκησε το δικαιικό, αξιακό και κοινωνικό σύστημα (όποιο και όσο έχει απομείνει….) της Ελληνικής κοινωνίας!!!

Και τα καλύτερα έρχονται, μόλις καταργηθεί η προσευχή στα ελληνόφωνα σχολεία, μόλις αποκαθηλωθεί η εικόνα του Σωτήρος από τις δικαστικές αίθουσες, μόλις καταργηθούν οι Εθνικές Εορτές, μόλις σταματήσουν οι εορτασμοί των Χριστουγέννων, της Αναστάσεως, της 15ης Αυγούστου, μόλις μετατραπούν οι Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες σε μουσεία, τότε θα είμαστε όλοι μία ευτυχισμένη πολύ-πολιτιβαρβαρική ενωμένη Βαβέλ και θα απολαμβάνουμε τα…..σοσιαλιστικά, νέο-ταξικά, παγκοσμιοποιημένα αγαθά!!!!

Δεν γνωρίζουμε την τύχη του έτερου κυβερνήτη, αυτή των ΑΝ.ΕΛ.  Ούτε πιστεύουμε στην μακροημέρευση αυτού του σχήματος!!! Ο κ. Καμμένος θα δώσει-προφανώς- μάχη μέχρι εσχάτων, μέχρι δηλαδή του σημείου που θα τον….ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες του και θα πάρει την θέση του κάποιος άλλος, πιο….τηλεοπτικός δημοκόπος!!! Ο οποίος, παρεμπιπτόντως και φοβερό χορηγό διαθέτει και άφθονο τηλεοπτικό χρόνο θα έχει προκειμένου να προωθηθεί από τους λοιπούς δημοσιοκάφρους, μέχρι πρότινος «συναδέλφους» του…
Ο κ. Καμμένος θα χρησιμοποιηθεί δεόντως από την νέο-καπιταλιστικοσοσιαλιστική κυβέρνηση αφ’ ενός για να τονώσει προσωρινά το καταρρακωμένο Εθνικό συναίσθημα των Γραικών, αφ’ ετέρου για να αποτελέσει την βαλβίδα εκτόνωσης των αφελών εκείνων Ελλήνων που βλέποντας ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Εθνικό κόμμα που θα ανορθώσει το οσφυοκαμπτόμενο Γένος «ακουμπά» στους ΑΝ.ΕΛ. μη έχοντας (η αλήθεια είναι….) «που την κεφαλήν κλείναι!» Βέβαια, θα είναι αρκούντως δύσκολο για τους «αριστερώς φασίζοντες» του Σύριζα να εξοστρακίσουν τους ΑΝ.ΕΛ. από την στιγμή που πιστώνονται με την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος κάθε μέρα και περισσότερο….

Δεν θα διαφωνήσω ότι μερικές κινήσεις του ΥΕΘΑ ενδεχομένως και να συμβαίνουν ακριβώς γι’αυτό, ήτοι, να πιστωθεί το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. με «κοινοβουλευτικούς πόντους», αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι που επαγγέλλονται την αγοραπωλησία του Εθνικού Ιδεώδους (και μέχρι στιγμής τα κατάφεραν αρκετά καλά…) ονειρεύονται την μετονομασία της πλατείας Συντάγματος σε πλατεία Pariser και τις στήλες Ολυμπίου Διός σε Πύλη του Βραδεμβούργου…στερούμενοι πλέον κάθε λαϊκού ερείσματος…

Και το τραγικότερο είναι ότι ιδεολογικά υπερνικούνται όχι από κάποιο κόμμα με ιστορία, με «προσφορά» στην Πατρίδα, παραδοσιακό πολιτικό κόμμα όποιας αποχρώσεως, αλλά από κάτι κοινούς κακοποιούς που διαπράττουν ληστείες τραπεζών με αυτόματα πυροβόλα όπλα, κατ’ευφημισμόν «επαναστάτες» των Βορείων προαστίων, οι οποίοι κερδίζουν όμως στα σημεία το ίδιο το σύστημα αλλά και τους προαναφερθέντες μυαλοπώληδες κάνοντας αδιανόητες απεργίας πείνας μέσα στην φυλακή!! Αδιανόητες για τους άρρενες εγκλεισθέντες στον γυναικωνίτη των φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίοι ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα απεργίας πείνας για να υπερασπιστούν την πολιτικού και ιδεολογικού χαρακτήρα παράνομη δίωξη και προφυλάκισή τους, αφού προφανώς θεωρούν ότι αυτό το δικαίωμα το κατοχυρώνουν μόνον οι «αναρχικοί….»

Μ’αυτά και μ’αυτά λοιπόν, δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο που όταν οι συγκλητικοί απευθυνθούν με επικλητικό χαρακτήρα στον Ιούλιο Καίσαρα να αποδεσμεύσει κάποιες από τις υπερεξουσίες που διαθέτει ισχυροποιώντας τον δικό τους ρόλο, αυτό που θα συμβεί θα είναι στην πραγματικότητα να «καρφωθεί» ο άναξ ακόμα και από τα «δικά του παιδιά» τα οποία προφανώς στην επιληπτική κατάσταση που περιήλθαν αδυνατούν να διαβλέψουν ότι το τέλος έχει ήδη αρχίσει….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: