h1

ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΚΑΙ (ΟΙ)ΚΟ(ΝΟ)ΜΙΣΑΡΙΟΙ…

09/02/2015

Γράφει ο Εχετλαίος.

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες (ή τις πρώτες ημέρες μίας νέας κυβέρνησης) έναν απίστευτο θεατρινισμό τόσο των συμμετεχόντων σε μία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» όπως (αυτό)ανακηρύχθηκε η παρούσα, όσο και των έντρομων «λαϊκών αντιπροσώπων» που εξελέγησαν και αποτελούν την ελάσσονα αντιπολίτευση. Θα μπορούσα να αναφερθώ στην μείζονα αντιπολίτευση με την προϋπόθεση ότι αυτή θα υφίστατο… .

Καλεσμένοι όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες, γηγενείς και μη, οι αποτελούντες τον «μαγικό» κόσμο του εκλογικού σώματος, την «λαϊκή βάση», οι συμμετέχοντες και απέχοντες της εκλογικής διαδικασίας, οι πραγματικοί «ρυθμιστές» του πολιτεύματος, οι ψηφίσαντες αλλά και οι αρνητές της ψήφου. Μπροστά μας εκτυλίσσεται το θεατρικό έργο που όλοι περιμέναμε «Κυρίαρχη Ελλάς» με ηθοποιούς που ξέρουν τον ρόλο τους, δοκιμασμένους, έμπειρους, όχι μόνον ως προς την υποκριτική τους, αλλά και ως προς την ανα-κριτική τους και επι-κριτική τους, όταν εξαπολύουν μύδρους κατά του κοινού που ψήφισε τον «άλλον» και όχι «αυτούς» που θα «έσωναν» την Χώρα, το «τάδε» κόμμα και όχι το «δείνα» που θα τερμάτιζε την κρίση.

Θλιβεροί κρατικο(ή)κομματικοδίαιτοι παρασιτικοί οργανισμοί που το μόνο που ξέρουν να κάνουν κάλλιστα είναι να μέμφονται τους Έλληνες πολίτες για τις επιλογές τους πίσω από το παραβάν, παρά να σκάψουν βαθιά στο ταραγμένο τους υποσυνείδητο για να ανακαλύψουν ψήγματα (έστω) ευθύνης, ευθυκρισίας, εντιμότητας και Δικαίου!

Καταγέλαστοι κομισάριοι οι μεν, μακρινού παρελθόντος, πολιτικά απολιθώματα, ιδεολογικά περιττώματα που βρωμίζουν εδώ και δεκαετίες το Ιερό χώμα της Πατρίδας μας με την μολυσματική παρουσία τους και την κατάπτυστη ιδεολογική τους πλατφόρμα, αποκύημα μίας βδελυρής κάστας που λυσσωδώς πολεμά στο παρασκήνιο (και σιγά-σιγά στο προσκήνιο….) κάθε τι Εθνικό, Αληθινό, Ελεύθερο!! Έντρομοι (οι)κο(νο)μισάριοι οι δε, δόλιοι ιδεολογικο-πολιτικο-κάπηλοι, εμβριθείς Εθνικοί τυμβωρύχοι, περιφέρονται «ανά τα οδούς και τας ρούγας» κραδαίνοντας το απόλυτο όπλο της (δικής τους) αληθείας και δικαίου, κραυγάζοντες περί ελευθερίας, ισονομίας, ισοπολιτείας, προτάσσοντας τα Ιερά και τα Όσια του Γένους ως ασπίδα σε κάθε τι που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την «αυθεντικότητά» τους!!

Από τους μεν πρώτους είναι πολύ εύκολο να προφυλαχθεί καθείς, αρκεί να γνωρίζει το αντεθνικό παρελθόν τους και να μάθει να αντιστέκεται νοητικά στην άγονη, ξύλινη, μονότονα επαναλαμβανόμενη, στείρα και εμετική προπαγάνδα τους. Το αν και το πότε θα απαλλαχθεί από αυτούς ο Τόπος, εξαρτάται από τις διαθέσεις των υπερατλαντικών εργοδοτών τους…. Από τους δεύτερους είναι ευκολότερο να προφυλαχθεί κάποιος όμως, αρκεί να….συμμετέχει στα «δρώμενα» και να προσπαθήσει να προσφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο τιτάνιο έργο που απαιτείται για την Εθνική Ανόρθωση! Οι μεν πρώτοι σε προσκαλούν βεβαίως να συμμετάσχεις στον «αγώνα κατά του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου» με απώτερο σκοπό να μεταλλαχθείς σε ένα ακόμα αντεθνικό πιόνι στην δική τους πλευρά της σκακιέρας, πολεμώντας έναν αόρατο υπερατλαντικό εχθρό που απειλεί την ακεραιότητα ενός Κράτους και ενός Έθνους που οι ίδιοι υποσκάπτουν, οι ίδιοι επιβουλεύονται και οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες προσπαθούν παντοιοτρόπως να καταλύσουν! Οι δεύτεροι όμως σε «αγαπάνε» γιατί στις φλέβες σου κυλάει το «ίδιο αίμα», σε θέλουν μαζί τους επιτακτικά, δεν διανοούνται να μείνεις «μόνος» σου, πρέπει να «εγερθείς», να σταθείς στις επάλξεις του Εθνικού Οχυρού και να προστατεύσεις το….κουραδόκαστρο!!!!

Διότι δυστυχώς για σένα αφελή Έλληνα πολίτη-οπλίτη το μόνο που θα αντικρίσεις εάν γυρίσεις πίσω σου και σταματήσεις έστω για μία στιγμή να «πολεμάς», δεν θα σου αρέσει καθόλου! Αυτό θα δεις ότι υπερασπίζεσαι, το ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟ!!! Το υποτιθέμενο Έθνος, το οποίο περιέβαλλαν αυτοί οι τυχάρπαστοι συμπλεγματικοί κοντορεβυθούληδες με «απόρθητα τείχη» δεν είναι αυτό το οποίο πιστεύεις ότι είναι! Είναι στην πραγματικότητα το «σαράι» του Σουλτάνου, η «Υψηλή Πύλη», το «άβατο» 80, άντε 100 έμμισθων μυαλοπώληδων και παρατρεχάμενων αυλικών που βγαίνουν στην γύρα να πουλήσουν την πραμάτεια τους με το άλλοθι της Εθνικής Αντίστασης και την αγαστή συνεργασία των μεγίστων «τοποτηρητών», των περιφερειακών «αρχηγίσκων» που πρώτιστο μέλημά τους είναι να μην ρωτούν, να μην ψάχνουν και κυρίως να μην συν -διαλέγονται οι πιστοί «υπήκοοι», έναντι εξοντωτικών ποινών, ήτοι εξοστρακισμός, και πτώση από τον πνευματικό-πολιτικό και ιδεολογικό «παράδεισο» που ευαγγελίζονται οι….μύστες!!

Αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σου δεν υπάρχει! Και σωστά δεν (θα έπρεπε να) υπάρχει, μια που η προσφορά στην Φυλή σου δεν ανταλλάσσεται, ούτε εξαργυρώνεται παρά μόνον με την προστασία της και την διαιώνισή της! Οι….μύστες όμως ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ αμοιβή για τις «υπηρεσίες» τους!!!

Για να ασκούν την πιεστική-μέχρις εξουθενώσεως-παρέμβασή τους στο πως θα μιλάς, πως θα γράφεις, πως θα συμπερι-φέρεσαι, και να εποπτεύουν τις ανθρώπινες μάζες των συμπαθητικών(;) δίποδων που συναγελάζονται στις κατά τόπους «κομμαντατούρες…» Ένα φαιδρο-λόγημα που βλακωδώς παρουσιάζεται σαν κοσμοθεωρία και περιέχει «τσόντες» λίγο από ‘δω και λίγο από ‘κει για να ενισχύσει το «επαναστατικό» προφίλ ανθρώπων που έχουν τόσα συμπλέγματα όσα δεν είχε μαζί ο μαύρος διάσημος τραγουδιστής της ποπ που έκανε τα πάντα για να γίνει….λευκός, διαδίδεται ως η υπέρτατη βιο-θεωρία!!

Οποία αφέλεια!! Όχι βεβαίως των στελεχών, μα των….αμνών! Οι οποίοι βαδίζουν (αυτοβούλως βεβαίως….) προς τον γκρεμό, ακόμα και εάν είναι βέβαιοι ότι το έδαφος δεν συνεχίζεται αλλά διακόπτεται βίαια από το κενό. Ένα κενό, το οποίο περιμένουν (οι αμνοί) ότι με κάποιον τρόπο θα….μετασχηματισθεί σε στέρεο έδαφος και θα περάσουν ως άλλοι διωκόμενο…Ιουδαίοι σε ασφαλή περιοχή για να γλιτώσουν την υποδούλωση από τους…Αιγυπτίους!!

Αυτές (και όχι μόνον…) είναι οι συμπληγάδες που αδημονούν να συνθλίψουν την επαναστατική ορμή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που θα στριμωχθούν στην γοργοτάξιδη τριήρη του «κανενός» πλέοντας στο πουθενά, ελπίζοντας να φθάσουν στην….Φενάκη!!

Για όσους δε, χωλαίνουν στο «σκέπτεσθαι» αλλά αριστεύουν στο «προσπορίζεσθαι» τους δανείζουμε τον οίκτο μας για όσο καιρό χρειασθεί, αφ’ ενός διότι ο οίκτος ως συναίσθημα είναι πολύτιμο και για να τον παραδίδεις θα πρέπει ο αποδέκτης να το αξίζει καθ’ ολοκληρίαν, αφ’ ετέρου διότι είμεθα σίγουροι ότι συντόμως θα τον χρειασθούν και άλλοι, έτεροι ψηφοσυλλέκτες….

Υ.Γ. Επιλογή των δειλών δεν αποτελεί η εκ του μακρόθεν κριτική, διότι βάσει του σοφίσματος αυτού, οι κρίνοντες συλλήβδην θα έπρεπε εξ’ορισμού να χαρακτηρισθούν δειλοί!

Επιλογή των δειλών αποτελεί ο εκούσιος στρουθοκαμηλισμός, μια που αυτός επιτάσσει βλακωδώς στο δίποδο να χώνει το κεφάλι του εν όψει κινδύνου σε κάτι μαλακό και ζεστό!!! (Την….άμμο εννοούμε, για να μην μπαίνουν ιδέες!)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: