h1

Amal Alamoudin case: τόσκασε προσεκτικά το παραμύθι η Κλούνεϊ: «δίκαιος» ο επαναπατρισμός, «συμβιβαστική» λύση. Πολύ χοντρό πολιτικό παιχνίδι, διεθνές και εγχώριο, με τα μυαλά των λοβοτομημένων Ελλήνων! Οι πρώτες αντιδράσεις -επιτέλους-εκ μέρους του ΔΣΑ. Και οι πρώτες λεπτές αιχμές από άλλους Έλληνες νομικούς για την έκβαση του εγχειρήματος. Οι συμβιβασμοί προϋποθέτουν ανταλλάγματα! Μαντέψτε ποια μπορεί να είναι αυτά στην περίπτωση Αλαμουντίν και σία. Δικηγόρος του Αγγλικού Θρόνου ο Ρόμπερτσον. Κρανία=Μάρμαρα.

15/10/2014

Η ανάρτηση αφιερώνεται ως προπομπός στην αμέσως επόμενη, του τραυματισμένου σε τροχαίο Συναγωνιστή «Φύσει Εθνικιστή και Θέσει Πολιτικού Στρατιώτη» Α. Σωτηρόπουλου, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη για να πραγματευθεί το ίδιο θέμα από την Ιδεολογική Εθνικιστική Πνευματική Θεώρηση.

Ο Δικηγόρος του Θρόνου της Αγγλίας θα μας φέρει τα Μάρμαρα.

Του ίδιου θρόνου που έστελνε να δολοφονούν τα παληκάρια της ΕΟΚΑ στην Κύπρο.

Εδώ φυλάνε καθαρά οι λύκοι τα πρόβατα!

Η νεοταξίτισσα ακτιβίστρια των ανθρωπίνων διακιωμάτων έχει ψελλίσει μια λέξη για τα δικαιώματα των ομοφύλων της Χριστιανών ή άλλου δόγματος που σφαγιάζονται από το ΙΚ στην Μέση Ανατολή;

Η επικοινωνιακή καταιγίδα περί την κα Κλούνεϊ βρίθει παρασιωπήσεων στοιχείων και υπερπροβολής άλλων. Γιατί άραγε;;;…

Τι βολικό για τους πράκτορες της υποταγής της Ελλάδας στο Ισλαμιστικό Τόξο η ύπαρξη μίας εκδυτικισμένης παγκοσμιοποιημένης Λιβανέζας στο τημ «που θέλει να φέρει τα Ελληνικά Μάρμαρα στην Πατρίδα»...

Τα ανταλλάγματα μπορεί να είναι από τ ζ α μ ι ά έως χ ρ έ ο ς… και κρατήστε αυτό που σας λέω…

Όπως αποδεικνύεται για τους νοήμονες, η πανηγυρτζίδικη έλευση της πρώην κυρίας Αλαμουντίν νυν κας Κλούνεϊ, αποτελεί τον μαγνήτη που σε συνδυασμό με τον επικοινωνιακό καταιγισμό στοχεύει να κρατήσει τους προβολείς εστιασμένους μόνο στην επιφάνεια.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Κα ΚΛΟΥΝΕΪ, -ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ.

Η εστίαση στο πρόσωπο και στην προσωπικότητά της σκοπό έχει να επισκιασθούν και να περάσουν απαρατήρητες ορισμένες πραγματικά σημαντικές παράμετροι της επίσκεψης που αφορούν στα έργα και τις ημέρες των βασικών πρωταγωνιστών της. Εις εκ των οποίων είναι βρετανός μεγαλοδικηγόρος, νομικός σύμβουλος του Αγγλικού Θρόνου πρωτεργάτης της  «διάσωσης» μιας σπουδαίας «παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς», αυτής των «κρανίων των Αυστραλών Αβορίγινων του 19ου αιώνα».

Νομική επιτυχία την οποία οι στρεψόδικοι προτεστάντες εγχώριοι και ξένοι, επιδιώκουν να  εξισώσουν με την Επιστροφή των Μαρμάρων… εξομοιώνοντας κρανία με ανυπέρβλητα πνευματικά ανθρώπινα επιτεύγματα.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Σ Υ Μ Β Ι Β Α Σ Μ Ο Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η Κα ΚΛΟΥΝΕΪ.

Αρκεί μόνο να υπενθυμίσουμε, ότι τα Ελληνικά Μάρμαρα δεν κατόρθωσε να «φέρει πίσω στην Ελλάδα» ούτε η «ηγερία»… Η Μελίνα Μερκούρη, η οποία κινητοποιήθηκε πράγματι έντονα, με το δικό της βεβαίως, ιδιάζον ελληνικό στιλ υπέρ της επιστροφής σε εποχές μάλιστα, που το «ελληνικό ζήτημα» και οι πολιτικές του παράμετροι είχαν προσλάβει αρκούντως θετική προβολή στην Εσπερία…

Η κα Αλαμουντίν* παρεμπιπτόντως, ξεκαθάρισε με ανακοίνωση του γραφείου της, ότι εφεξής θα αποκαλείται κα Κλούνεϊ και είναι πράγματι κρίμα, διότι η ιδία –λιβανέζικης και όχι βρετανολιβανέζικης καταγωγής/ιθαγένειας, όπως θέλουν να την ‘εξωραϊσουν’ -γιατί άραγε, αυτό δεν είναι ρατσιστικό…;- οι πανούργες νεοταξίτικες γραφίδες- αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της φυλετικής ανθρωπολογίας της πατρίδας της, δηλαδή του Λιβάνου.

Η κα Κλούνεϊ είναι αμιγούς αραβικής καταγωγής από ισχυρότατη λιβανέζικη οικογένεια αφού ο πατέρας ήταν ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας. Άρα έχει λιβανέζικη ιθαγένεια και βρετανική προφανώς αποκτηθείσα στην Αγγλία, υπηκοότητα. Και οι δύο Λιβανέζοι γονείς μετανάστευσαν στην Αγγλία, όπως αναφέρουν τα δημοσιοποιημένα στοιχεία, τα οποία διορθώνονται καθημερινά στην wikipedia (πατέρας Δρούζος-μητέρα δραστήρια Σουνίτισσα, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους μη λοβοτομημένους, άρα ψυχική συνεκτικότητα ΜΗΔΕΝ*, γεγονός, που ‘πριν αλέκτωρ… λαλήσει τρις’ επιβεβαιώθηκε από την υιοθέτηση εκ μέρους της ακτιβίστριας των ανθρωπίνων διαικιωμάτωνεπιλεκτικά φυσικά, αφού κουβέντα για τις σφαγές του ΙΚ από το στοματάκι της δεν έχει εκστομιστεί– του συζυγικού επωνύμου Κλούνεϊ).

Ο παρασκηνικός, πλην πραγματικός πρωταγωνιστής της επίσκεψης θέλει τυχαία κρανία να συγκαταλέγονται με απαράμιλλα πνευματικά επιτεύγματα

Ίσως ο κος Ρόμπερτσον πιστεύει στις μελέτες της φυλετικής ανθρωπολογίας οπότε ενδέχεται να κατηγορηθεί ως κρυπτορατσιστής, αφού η επιστήμη αυτή είναι ουσιαστικά απαγορευμένη στις μέρες μας, ακόμα και για εγκληματολογικές μελέτες, καθώς βασικό της αξίωμα είναι ότι σχήμα και μέγεθος του κρανίου δίνουν βάσιμες αποδείξεις για τον βαθμό ευφυϊας και την φυλετική προδιάθεση.

Ο δρ. Ρόμπερτσον είναι όχι άγνωστος στους κύκλους των Αθηνών, όπως διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες από τις πληροφορίες που η ΑΦΑΝΗΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αφήνει να διαρρεύσουν με το σταγονόμετρο, καθώς είχε κληθεί και το 2010, επί πρωθυπουργίας του εθνικού ολετήρα, νεοταξίτη Τζέφρι Παπανδρέου.

Είναι δε εκ των βασικών νομικών συμβούλων του Αγγλικού Θρόνου (του Εντολέως δηλαδή του Λεηλάτη Λόρδου Έλγιν, ο οποίος Θρόνος κρατά Αιχμάλωτα τα Ελληνικά Μάρμαρα στο Λονδίνο με σιδηρά κρομγουελική θέληση).

Ο δρ. Ρόμπερτσον μαθαίνουμε έχει εκκεντρικές ενδυματολογικές προτιμήσεις, σύμφωνα πάντα με τους τηλερουφιάνους (όλοι φαντάζομαι αντιλαμβάνονται τι υπονοούν τα αισχρά αυτά ΑΡΔ … μην μας πουν και ρατσιστές!) και ‘Διασώστης‘ ομού μετά της κας Κλούνεϊ μιας σπουδαίας πράγματι… παγκόσμιας ‘πολιτιστικής’ κληρονομιάς!!!

Αυτής που έκρυβαν τα Κρανία του 19ου αιώνα των κατά τα άλλα απολύτως σε μας συμπαθών Αβορίγινων της Αυστραλίας!

Αυτός μάλιστα. Αυτός θέλει να είναι ο Solicitor ο οποίος θα μας ‘βοηθήσει’ στην Επιστροφή των Μαρμάρων.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Παρατήρηση: Τα κρανία των Αβορίγινων μπορούν να αποτελούν μόνο ΦΥΣΙΚΗ, ήτοι ΦΥΛΕΤΙΚΗ ανθρωπολογική κληρονομιά, απόδειξη της φυλετικής ανθρωπολογικής πολυμορφίας, αλλά ΠΟΤΕ ανθρώπινα κρανία δεν μπορεί να αποτελούν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ κληρονομιά.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ -και πάλι με ενστάσεις- ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Κατά την αγγλοσαξωνική στρεψοδικία των δικολάβων, και τα κρανία σφαγέων, όπως π.χ. των Κεμάλ, Τζέγκις Χαν, θα πρέπει να ενταχθούν στην παγκόσμια ‘πολιτιστική’ κληρονομιά!!!

Κατ’ εντολήν δε του Βρετανικού Θρόνου (Βασίλισσα) σφαγιάσθηκαν οι Έλληνες Ήρωες Μαχητές της ΕΟΚΑ’ Β στην μαρτυρική Μεγαλόνησο…. Αυτής το κρανίο δεν θα προταθεί για ένταξη στην ‘παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά’;

Οπότε από τη μία κάποια στιγμή, Έργα Ανθρώπων, δηλαδή τα Άφατης Πνευματικής Σύλληψης, Τέλειας Σχεδιαστικής Ακρίβειας (βλέπε Ελληνικό Πόδι), Εκπάγλου Κάλλους, Απαράμιλλης Πλαστικότητας και Πάλλουσας Ζωντάνιας, ΦΩΤΕΙΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ θα έχουν ‘περαστεί’ εγκυκλοπαιδικά στην ίδια κατηγορία με Κρανία των ως άνω Εγκληματιών Πολέμου.

Και ο σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα έχει επιτελεστεί πλήρως.

Αυτά μας σερβίρουν εδώ και μερικές ημέρες κατά ριπάς -γιατί άραγε; μήπως γιατί κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ έγραψαν, ενόχλησαν και έσκισαν το πέπλο της Σαλώμης;…- οι ολικά εκχυδαϊσμένοι και βαθιά αμόρφωτοι, αλλά στην εντέλεια δόλιοι εγχώριοι δημοσιοκάφροι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι λοβοτομημένοι Έλληνες γηγενείς καταπίνουν αμάσητα!

Ερώτηση -ακαδημαϊκή- στον κο Συνήγορο του βρετανικού Θρόνου: «ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ’ ΤΗΣ ΕΟΚΑ’ Β ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΟΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ‘ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ’ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ;»…

Ο 20ος δεν απέχει δα χρονικά και τόσο από τον 19ο αιώνα! Οι παπούδες μας εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ γεννήθηκαν τον 19ο αιώνα και οι προπαπούδες μας μας οδηγούν από το χέρι στην Κωνσταντινούπολη και μερικούς ακόμα αιώνες πίσω στο ψυχορράγημα της Ελληνιστικής Περιόδου, ακριβώς μετά τον Αλέξανδρο!

Ας γνωρίζει ότι ερχόμαστε από πολύ μακριά.

Και τα Σπουδαία Επιτεύγματα των Προγόνων μας τα φέρουμε μέσα μας, κυλούν στις Φλέβες μας και μας φωνάζουν, άλλοτε με αδύναμη φωνούλα, άλλοτε στεντόρεια, παραφράζοντας τον σύγχρονο ιδεολογικό μας Προπάτορα Ίωνα Δραγούμη:

«ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΒΑΘΡΟ» ή όπως λέει ο Συναγωνιστής μας «Εσύ μόνος, θα σώσεις την Ελλάδα!»

Αυτό που οι περισσότεροι Συνέλληνες έμαθαν ως ρήση Κένεντι, το γνωστό «μην ρωτάς τι έκανε η Πατρίδα σου για σένα, να κοιτάς τι κάνεις ΕΣΥ για την Πατρίδα σου» αλλά όταν εκφράζεται από ελληνικά χείλη λοιδωρείται, συκοφαντείται, απαξιώνεται.

Και θα αντιτείνει κάποιος «…σιγά μην ήξερε ο Κένεντι τι έλεγε ο Δραγούμης».

Ο Κένεντι γνώριζε για τον Ίωνα Δραγούμη όσα ακριβώς γνωρίζει ο αμερικάνος στρατηγός, ο οποίος επισκεπτόμενος το καλοκαίρι τον Τύμβο των Μαραθωνομάχων και το Μουσείο της Πόλης του Μαραθώνα τήρησε 4 ώρες σιγή μένοντας ακίνητος ενώπιον του Κράνους του Στρατηγού Μιλτιάδη, αποτίοντας άφατο Σεβασμό και Τιμή στον Ήρωα.

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ 400 Π.Χ. ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΣΤΙΦΗ.

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Της εξανθρωπισμένης και εκπολιτισθείσας από τους Έλληνες Ευρώπη, όχι την σημερινή εκφυλισμένη, εκβαρβαρισμένη Ευρώπη, που εισπράττει το κρυφό και φανερό ισλαμιστικό μένος.

Και που επισκέψεις όπως αυτές στοχεύουν να λειάνουν το έδαφος για την ολική της Άλωση.

Για φαντάσου τα Ελληνικά Μάρμαρα να τα υπερασπίζονται Βρετανοί δικηγόροι της Βασίλισσας και Αραβίδες!

Και αυτό να το καταπίνετε αμάσητο!

Καρύδη Κυριακή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: