h1

Ασιατικός δεσποτισμός …τότε και τώρα. 2.500 χρόνια από το Έπος των Θερμοπυλών η Ελλάς πάλι αντιμέτωπη με το ιστορικό της πεπρωμένο…

25/07/2014

…την απώθηση του ασιατικού δεσποτισμού που βρίσκεται τώρα εντός των Πυλών!

Πηγή

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑ… το γεωπολιτικό αυτό αξίωμα εξηγεί άριστα μεταξύ άλλων και το ολιγάριθμο της Φυλής μας, καθώς ήμασταν πάντα υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε τις ορδές από την Ασία και… να αποδεκατιζόμαστε συγκρινόμενοι με τους Έλληνες της Ομογένειας, που κινούμενοι σε προστατευμένα πολιτειακά περιβάλλοντα αναπτύσσονταν, μεγαλουργούσαν και μεγαλουργούν χωρίς τέτοια εμπόδια!

Αυτή η γεωγραφική θέση είναι η Ευλογία και η Αντιξοότητά μας ταυτόχρονα, ενώ συνδυαζόμενη με την Φυλετική Προδιάθεση που αναπτύσσεται σε αυτήν εδώ την Γή, έχει δώσει άφθαστα ηρωικά επιτεύγματα ανά τις χιλιετίες.

Και στις Θερμοπύλες τότε οι Μήδοι και σήμερα το συνονθύλευμα λαθρομεταναστών που έχει καταλάβει όχι τις Πύλες της Βιέννης, αλλά την Ελλάδα ολόκληρη, καθώς ο Ιστορικός Ελαιώνας και το Κεραμεικό Τείχος – η είσοδος στην Αρχαία Πόλη των Αθηνών, θα πάψει σύντομα να υπάρχει στη μορφή που κατέγραψε η Ιστορία, εάν υλοποιηθεί η διακηρυγμένη πρόθεση των εθνοπροδοτών να ανεγείρουν ισλαμικό τέμενοςαπολύτου εξυπηρέτησης των σκοπών του Χαλιφάτου και του αέναου κέρδους των εργολάβων.

Και τότε ελληνικές πόλεις παραδίδονταν η μία μετά την άλλη στον «μηδισμό» και τώρα καταλαμβάνονται στη σειρά από λαθρομετανάστες, ενώ οι ελληνόφωνοι, πολιτικοί -και-μάζες του καναπέ και του κέρδους ενωμένοι «εις σάρκαν μίαν», όχι απλά μηδίζουν, που σημαίνει «φέρονται σαν Μήδοι», αλλά έχουν γίνει πια Μήδοι με τα όλα τους!!! Είναι Μήδοι και Εφιάλτες μαζί!!! Μόνιμο μέλημα της χούντας Σαμαρά που συναγωνίζεται με αξιώσεις την αριστερά σε ενδοτισμό, είναι το κανάκεμα σε όλα τα επίπεδα των λαθρομεταναστών, η απλόχερη προσφορά με έξοδα δικά μας χώρων όπου θα λατρεύουν τον Αλλάχ με ότι αυτό συνεπάγεται σήμερα για μια Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα, δεδομένης της ταχείας –με τις ευλογίες Ομπάμα…- εξάπλωσης του ισλαμικού κράτους κατά μήκος και πλάτος της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας!

Η χούντα Σαμαρά προσφέρει γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες, με όλα τα μέσα και ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ !!!

Στον ρόλο των μαστιγωτών της σύγχρονης μηδικής στρατιάς οι Τούρκοι και οι άσπονδοι φίλοι μας οι Σιωνιστές που γνωρίζουν καλά πως υλοποιείται ένας σωστός εποικισμός! Αυτοί τους προωθούν κατά εκατομμύρια για να ασκήσουν φυλετισμό, δηλαδή ΡΑΤΣΙΣΜΟ και για να εξαφανίσουν τους Έλληνες γηγενείς με το πλήθος τους και μόνο – όπως πάντα έκαναν και τίποτα δεν άλλαξε στις χιλιετίες που πέρασαν!

Αφού… και στη Μάχη των Θερμοπυλών, 7.000 – και κατ’ άλλους 11.000– Έλληνες κοίταξαν κατάματα τον Θάνατο που ερχόταν με την μορφή1,7 εκ. –και κατ’ άλλους 2 εκ.- Περσών και βαρβαρικού συνονθυλεύματος.

Ο Λεωνίδας και οι Όμοιοι άφησαν στον Ελληνισμό και στον κόσμο μια μοναδική Παρακαταθήκη. Έδωσαν «το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι Ήρωες» που γονιμοποιεί την ξερική Γη της Λακεδαίμονος – που είναι και η δική μου Γη – και μας έμαθαν ότι ο «Ηρωϊκός τρόπος ζωής» δεν προκύπτει από το πουθενά, ούτε οι Ήρωες «πέφτουν κάποια μέρα από τον Ουρανό» έτσι απλά … Το «Ηρωϊκώς Διάγειν» του Εθνικιστικού Ιδεώδους καλλιεργείται, διδάσκεται και ασκείται εφ’ όρου ζωής, αρχίζοντας από μικρή ηλικία, όπως στην Αρχαία Σπάρτη. Παραφράζοντας –αν μου επιτρέπεται- τον Αριστοτέλη «Τα Αριστεία Κόποις Κτώνται»!

Οπλιτική Φάλαγγα, ασπίδα στο αριστερό χέρι, πνεύμα μάχης (ο περιώνυμος «μιλιταρισμός» της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο δημοκράτες και κρινοδάκτυλοι γραφειοκράτες  … σύρουν στις φυλακές, στις ταλαιπωρίες και στα δικαστήρια τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές/στριες),ολιγονομίαελάχιστοι νόμοι δηλαδή– μηδενικοί φόροι, ναι, μηδενικοί οι φόροι στην Αρχαία Σπάρτη, σεβασμός και ελευθερίες στην Σπαρτιάτισσα Γυναίκα, μητέρα και σύζυγο, Λυκούργεια Ρήτρα, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!» του Λεωνίδα στο ιταμό «Πέμψον τα όπλα!» του ανίδεου βάρβαρου ηγεμόνα Ξέρξη, τον οποίο συνέδραμε ένας άτιμος Γεφυραίος, ονόματι και πράγματι Εφιάλτης, συμβολίζει το Άφθαρτο αλλά και Σπάνιο Πνεύμα της Ελληνικής Φυλής που αψηφά τηνΎλη (τους μυριάδες Πέρσες). Ο Ένας και η Σωματοφυλακή του πρόσφεραν τους ποταμούς του Αίματός των σπονδή για την ημέρα που θα ηχούσε ο Παιάνας της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας!

Κανείς δεν έμαθε ποτέ, αν ο Λεωνίδας «πήγε να συναντήσει το Πεπρωμένο του» πλήρως υποταγμένος στον μοιραίο  Χρησμό που ήθελε τον έναν από τους δύο Σπαρτιάτες Βασιλείς να θυσιάζεται
ή,
εάν η απόφασή του να υπερασπισθεί το Στενό και να πέσει Μαχόμενος, ήταν αποτέλεσμα επιλογής για την Υστεροφημία της Πόλεως της Σπάρτης, τουΙδίου και των Μαχητών του, στοχεύοντας φυσικά να «πάρει μαζί του όσους περισσότερους εχθρούς γινόταν»…

Όπως και νάχει, η Μάχη των Θερμοπυλών είναι το ορόσημο που κάνει των Ελλήνων το Γένος να διαφέρει από τ’ άλλα.

Ουδενός άλλου Έθνους η Ιστορία, έχει καταγράψει τέτοια ομόψυχη, συντεταγμένη πορεία προς το Θάνατο.

Ο Λεωνίδας και οι Όμοιοι έπεσαν «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» στο Θυσιαστήριο, όπου η Χρυσή Αυγή, Κάθε Χρόνο Μόνη Αυτή Μεταξύ Όλων τιμά το Ηρωϊκό Ιδεώδες.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο Ελληνικός Εθνικισμός πολεμιέται θανάσιμα! Γιατί… 2.500 χρόνια μετά, η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει στην πάντα επίβουλη Εσπερία και τους εταίρους της …, ότι στους Έλληνες χρωστούν τα πάντα!
Την ίδια τους την ύπαρξη, ως Ευρώπη –κόρη με τα μεγάλα μάτια – αλλά… και την κατάκτηση της Νέας Γης, καθώς η  δεύτερη Άλωση «κόρεσε» την ασιατική δίψα για κατάκτηση και οι δυτικοί επιδόθηκαν απερίσπαστοι στην ανάπτυξη και την εξάπλωσή τους, εκμεταλλευόμενοι και καπηλευόμενοι φυσικά πάντα τα Ελληνικά γλωσσικά και επιστημονικά Φώτα.
Τα οποία η Ελλάς προσέφερε διαχρονικά αφελώς, αλλά πάντως αφειδώς και αφιλοκερδώς, διότι είχε, έχει και θα έχει Πνευματικό και όχι δημοσιονομικό Απόθεμα και Πλεόνασμα, χωρίς ποτέ να έχει απαιτήσει το πρέπον αντίκρισμα !!!

Σε αντίθεση με κάποιους από τους άσπονδους φίλους της, που από υπάρξεώς τους εμπορευματοποιούν τα πάντα! Γονατίζοντας ως και αυτό το ελβετικό τραπεζικό σύστημα – εάν ήτο ποτέ αυτό δυνατόν! – με τρόπους που μόνο αυτοί καλά γνωρίζουν. Και όμως, έτσι έγινε! (εισπράττοντας βεβαίως μετά τα επίχειρα από τον ελβετικό λαό που “δεν θέλει να τους ξέρει”…)

Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα!
Η Αρχαία Ελλάς όρθωσε εμπόδιο στους βαρβάρους τρεις φορές! Δύο φορές νικηφόρα και μία προσφέροντας Θυσία.
Αλλά και έμμεσα, αφού όταν έπεσε η Βασιλεύουσα, οι Φράγκοι και οι Έμποροι των Εθνών απαλλάχτηκαν από το μέγα άγχος που αντιπροσώπευε γι’ αυτούς η χιλιόχρονη βυζαντινή ελληνορθόδοξη αυτοκρατορία.

Και σήμερα, ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι Φύσει, αλλά και Θέσει λόγω γεωγραφίας, το έσχατο Όρυγμα, το τελευταίο Οχυρό κατά της επέλασης του ασιατικού δεσποτισμού.

Η ειδοποιός διαφορά της Χρυσής Αυγής με όλους τους άλλους είναι ακριβώς η έμπρακτη αντίθεσή της στην μετάπτωση της Ευρώπης σε ισλαμική, ασιατική αποικία.

Το Κίνημά μας με έναν σχεδόν μεταφυσικό τρόπο φέρνει την προτεσταντική και ολικά παρηκμασμένη Εσπερία, αντιμέτωπη με την αληθινή πνευματική –ει μη και την άλλη, την φυσική- καταγωγή της.

Είναι επομένως η Ειμαρμένη που τοποθετεί την Χρυσή Αυγή – θέλοντας και μη θέλοντας –στην θέση του Λεωνίδα και των τριακοσίωνΟμοίων.

Να γιατί οι Επικυρίαρχοι επιδιώκουν την με κάθε μέσο εξαφάνισή μας από προσώπου γης! Γιατί είμαστε η Ιδεολογική Ασπίδα του Ελληνισμού, η γραμμική συνέχεια στον χρόνο του σπαρτιατικού δόρατος.

Γιατί ακυρώσαμε το απολύτως κίβδηλο, υποτακτικό «απόφθεγμα»… «ανήκομεν εις την Δύσιν» επιστρέφοντάς το στην Εσπερία έτσι όπως ισχύει στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή… είναι η Δύση που ανήκει στην Ελλάδα… η οποία έδωσε τις Έννοιες του Έθνους, της Ελευθερίας, του Πολιτισμού, του Ορθού Λόγου αλλά και του Δικαίου !!! έννοιες που στην συνέχεια έγιναν Αξίες!

«Τιμή και Δόξα» λοιπόν «σε όσους έταξαν εαυτόν να φυλάσσουν Θερμοπύλες»
Και υπ’ αυτήν την έννοια και κατ’ αναλογία…

«Τιμή και Δόξα στον Λεωνίδα του σήμερα, στον Άγνωστο Χρυσαυγίτη, στον Γιώργο… στον Μάνο…»

«Ελευθερία και Δικαιοσύνη με κάθε τρόπο για τους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους και τον Αρχηγό της Χ.Α»!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: