h1

Με τις ευλογίες της ψοφοδεξιάς θα ξανανοίξουν τα δικαστήρια του βουνού;

06/06/2014

Με τις ευλογίες της ψοφοδεξιάς θα ξανανοίξουν τα δικαστήρια του βουνού;

Γράφει ο Κ. Αλεξανδράκης, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής
Με τις ευλογίες της ψοφοδεξιάς θα ξανανοίξουν τα δικαστήρια του βουνού;

Προσήλθε στη Βουλή ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Βουλευτές του Κινήματός, Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς και μίλησαν ενώπιον της Ολομέλειας, για τις νέες άρσεις ασυλίας τους.

Άξιο τονισμού είναι το γεγονός ότι δεν είναι δόκιμη η χρήση της λέξεως «απολογία», γιατί ο Αρχηγός μας και οι Βουλευτές μας δεν δύνανται να «απολογηθούν» ενώπιον κλεφτών, ληστών και απατεώνων.

Η μέρα αυτή ήταν κομβικής σημασίας για την φερ’ ειπείν Ελληνική Δημοκρατία, διότι για πρώτη φορά στα χρονικά μετέβηκε στην Ολομέλεια σιδηροδέσμιος ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού σχηματισμού στη χώρα. Για πρώτη φορά στα χρονικά πολιτικός Αρχηγός μίλησε στην Ολομέλεια όντας πολιτικός κρατούμενος, χωρίς στοιχεία, χωρίς κατηγορητήριο, με μοναδικό του «έγκλημα» ότι όρθωσε ανάστημα ενάντια στο ξεπούλημα της Χώρας και την φτωχοποίηση του Λαού μας.

Αυτή είναι μια θλιβερή πρωτιά για την εν Ελλάδι «δημοκρατία» και δυστυχώς δεν είναι καν πανελλήνια πρωτιά, αλλά πανευρωπαϊκή, αφού σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν κλείνουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους φυλακή, επειδή τους κόβουν ψήφους. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι παγκόσμια πρωτιά, αλλά επιφυλάσσομαι γιατί υπάρχουν κάποιες «δημοκρατίες» στην Κεντρική Αφρική, όπου ίσως έχουν παρόμοιες καταστάσεις. Και βεβαίως υπάρχουν και κάποιες δικτατορίες ανά τον κόσμο, όπου το κυνήγι πολιτικών αντιπάλων είναι στην ημερησία διάταξη. Φωτεινός φάρος για τη Νέα Δημοκρατία ο Κιμ Γιονγκ Ουν, δείχνει τον δρόμο προς την «εκλογική επιτυχία» των δυνάμεων της παρακμής και της απεθνικοποίησης.

Οι αποδείξεις της σκευωρίας απτές και στη διάθεση του Ελληνικού Λαού. Οι ομολογίες των ενόχων επίσης στη διάθεση των Ελλήνων, ώστε να κρίνουν ποιος κατέλυσε το πολίτευμα, ποιος εγκαθίδρυσε μία χούντα των επίορκων Εισαγγελέων και Ανακριτών. Ο Μπαλτάκος έκανε την αρχή εκθέτοντας στα μάτια όλου του Ελληνικού Λαού το μέγεθος της σκευωρίας. Αυτό άνοιξε και τα στόματα των σκευωρών που άρχισαν πλέον να μιλάνε ευθέως για την ενοχή τους. Ο Δένδιας υπερηφανευόταν τις τελευταίες ημέρες πως η «ενοποίηση των δικογραφιών» μείωσε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Αθανασίου έκανε λόγο για «δίκαιη» πολιτική δίκη. Τα δικαστήρια του «βουνού» αναβιώνουν τις μέρες της ψοφοδεξιάς.

Στις διπλές εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου ο Λαός μίλησε! Όλα τα κόμματα καταποντίστηκαν, όντας ένοχα για συμμετοχή στη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μοναδικός κερδισμένος των διπλών αυτών εκλογών ήταν η Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποδεικνύει τον παλλαϊκό χαρακτήρα του αιτήματος για απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, των αιχμάλωτων της Χούντας του Μνημονίου.

Την χθεσινή ημέρα με την προσέλευση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, την απέφυγε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να περάσουν οι εκλογές. Ο λόγος ήταν, για μια ακόμη φορά, τα ψηφαλάκια, αφού μία ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο ναό της σκευωρίας θα ήταν καταστροφική για τα ποσοστά της Νέας Δικτατορίας. Εν τέλει παρότι παραβιάστηκαν οι Νόμοι, το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, η μέρα αυτή έφτασε και χθες μίλησε ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ενώπιον των σκευωρών. Θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος καταποντισμού τους, αφού οι εκλογές πέρασαν.

Πλανώνονται πλάνην οικτράν, όμως, γιατί η ζημιά έχει ήδη γίνει. Ο κόσμος έχει ήδη γυρίσει την πλάτη στους δικτάτορες τους σφουγγοκωλάριους τους στην αριστερά και μαζικά ζητά την αποκατάσταση της Νομιμότητας και της Συνταγματικής Τάξεως. Απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά και επιτέλους να σταματήσει να κυβερνά τη χώρα μία ισχνή μειοψηφία προσκυνημένων, ραγιάδων, υπαλλήλων των εργολάβων, των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Θέλουν την τιμωρία των ενόχων για κατάλυση του πολιτεύματος, παρακώλυση της βουλής και εσχάτη προδοσία εναντίον του Έθνους.

Λευτεριά στους Εθνικιστές και ΑΜΕΣΕΣ εθνικές εκλογές για να δούμε επιτέλους αν έχει η κυβέρνηση την δεδηλωμένη, ώστε να υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων για τα επόμενα 50 χρόνια. 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: